================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Μεγάλες αλλαγές στη ζωή: Τι να κάνουμε και πώς να αντιδράσουμε μπροστά σε μια μεγάλη αλλαγή ζωής;

⍆Μπορεί να μετακομίζεις σε μια καινούρια πόλη, να φεύγεις για σπουδές...
να παντρεύεσαι, να χωρίζεις, να παραιτείσαι ή να είσαι σε ένα από τα μεγάλα σταυροδρόμια της ζωή σου παίρνοντας αποφάσεις για μια πολύ μεγάλη αλλαγή ζωής.
Πώς μπορείς να διαχειριστείς, λοιπόν, τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου;
Είναι απολύτως φυσιολογικό να είσαι ευάλωτη συναισθηματικά

Θυμός, Θλίψη, άγχος, χαρά, ανυπομονησία, είναι μόνο μερικά από τα συναισθήματα που μπορεί να ελοχεύουν πίσω από μια μεγάλη απόφαση, πίσω από ένα χωρισμό, ένα γάμο, μία παραίτηση, μια μετακόμιση, μια αλλαγή τόπου κατοικίας, έναν τοκετό ή ότι άλλο. Δώσε στον εαυτό σου μερικές μέρες, και θέσε μια συγκεκριμένη ημερομηνία μέχρι την οποία θα πρέπει να αποτινάξεις από πάνω σου όλες τις περιττές σκέψεις και φοβίες.

Είναι ανθρώπινο να φοβάσαι

Όλοι οι άνθρωποι φοβούνται σε κάποια στιγμή της ζωής τους, όλοι οι άνθρωποι ακόμα και όσοι φαίνεται ότι έχουν τον απόλυτο έλεγχο ακόμα και αυτοί λυγίζουν… Eιδικά μπροστά σε μια μεγάλη αλλαγή ζωής.

Δεν είσαι μόνη σου

Πολλές φορές σε πολύ κρίσιμες περιόδους της ζωής μας, όπου καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις που θα διαφοροποιήσουν το μέλλον μας, μπορεί να νιώσουμε μοναξιά. Και όμως δεν είσαι μόνη σου. Έχεις αυτούς τους ανθρώπους που θα είναι πάντα κοντά σου. Τους δικούς σου ανθρώπους, δεν έχει σημασία πόσοι είναι, αλλά αυτοί είναι η ασπίδα σου, η γείωση σου, τα καύσιμα σου, και το λιμάνι όπου πάντα θα μπορείς να γυρνάς.

Αναζήτησε βοήθεια

Είναι πολύ συνηθισμένο να θέλεις, να αναζητάς συμπαράσταση και να νιώθεις πως δεν την έχεις. Η αλήθεια είναι πως φέρεις ευθύνη για αυτό. Μάθε να ζητάς ακριβώς αυτό που θες, χωρίς ντροπές, χωρίς συστολές και κυρίως χωρίς να περιμένεις να μαντέψουν οι γύρω σου τις επιθυμίες σου.

Αποδέξου την αλλαγή

Η ζωή εξ ορισμού βασίζεται στην αέναη εναλλαγή εικόνων, καταστάσεων προσώπων. Το να αφήσεις τη σιγουριά μιας παρούσας κατάστασης για να περάσεις στην επόμενη είναι σίγουρα μια δύσκολη και μακρά διαδικασία, που συμπεριλαμβάνει την αποδοχή αυτής της αλλαγής. Αποδέξου την λοιπόν, και υποδέξου την καινούρια εποχή με όλη σου τη θετική ενέργεια.
Να είσαι θετική και αισιόδοξη

Απλά μάθε να να έχεις λίγη περισσότερη εμπιστοσύνη στην ίδια τη ζωή...

Δώσε χρόνο στον εαυτό σου


Κάνε ένα βήμα την ημέρα, μια σκέψη τη φορά. Αφιέρωσε σε σένα τουλάχιστον μία ώρα την ημέρα όπου θα είσαι μόνη σου για να σκεφτείς, να γράψεις, να συνειδητοποιήσεις και να αξιολογήσεις όλα τα καινούρια δεδομένα. Και μην ξεχνάς, σύμφωνα με το Μ. Γκάντι: «Πρέπει να είσαι η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο».

Το διάβασα στο www.shape.gr

Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ 

Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις ανθρώπων με προβληματισμούς στην καθημερινότητα τους ή που πάσχουν από ασθένειες, λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Μεγάλες αλλαγές στη ζωή: Τι να κάνουμε και πώς να αντιδράσουμε μπροστά σε μια μεγάλη αλλαγή ζωής; Reviewed by ploumistos.com on 12:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.