Voice Healing: Η μέθοδος που σε επανασυνδέει με τον εαυτό σου - (Αναλυτική λίστα)

Voice Healing: Η μέθοδος που σε επανασυνδέει με τον εαυτό σου - (Αναλυτική λίστα)

👉Έχεις άγχος, θυμό, μαύρες σκέψεις, εθισμός σε ουσίες ή ανθρώπους, πεποιθήσεις που σε ταλαιπωρούν, ψυχικά τραύματα που καθημερινά στροβιλίζουν το μυαλό σου;
 • Μήπως θέλεις να δυναμώσεις τον εαυτό σου, να έλξεις την αφθονία, την ευτυχία και την θετική σκέψη;
 • Μήπως έχεις θέματα με την υγεία σου που προκάλεσες με την συμπεριφορά και την σκέψη σου;
 • Μήπως έχεις πόνο στην ψυχή και στο σώμα σου;
Η μέθοδος Voice Healing για την αντιστροφή ή την αλλαγή που χρειάζεσαι

Τι είναι και πως λειτουργεί το Voice Healing 

Ο ήχος έχει ισχυρή επίδραση στο ανθρώπινο μυαλό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία θετικών εικόνων που μπορούν να ωφελήσουν την ψυχική μας υγεία και ευημερία. Ο ήχος είναι μια μορφή ενέργειας που μπορεί να επηρεάσει τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις συμπεριφορές μας και μπορεί να μας βοηθήσει να σχηματίσουμε θετικές εικόνες στο μυαλό μας που μπορούν να βελτιώσουν τη διάθεσή μας, να μειώσουν το άγχος και να βελτιώσουν τη συνολική μας αίσθηση ευεξίας.

Ένας τρόπος με τον οποίο ο ήχος μπορεί να βοηθήσει το μυαλό να σχηματίσει θετικές εικόνες είναι μέσω της μουσικής. Η μουσική έχει χρησιμοποιηθεί εδώ και αιώνες για να βελτιώσει τη διάθεση και να προωθήσει τη χαλάρωση. Μελέτες έχουν δείξει ότι η ακρόαση μουσικής μαζί με με φωνή και ειδικές φράσεις, μπορεί να μειώσει τα επίπεδα άγχους και να αυξήσει τα συναισθήματα ευτυχίας και ευεξίας. Όταν ακούμε voice healing, ο εγκέφαλός μας απελευθερώνει ντοπαμίνη, έναν νευροδιαβιβαστή που σχετίζεται με την ευχαρίστηση και την ανταμοιβή. Αυτό δημιουργεί μια θετική συσχέτιση μεταξύ του voice healing και της διάθεσής μας, καθιστώντας μας ευκολότερο να σχηματίσουμε θετικές εικόνες στο μυαλό μας όταν θα ακούσουμε ξανά την ηχητική συνεδρία που έχουμε επιλέξει.

Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο το voice healing μπορεί να βοηθήσει το μυαλό να σχηματίσει θετικές εικόνες είναι μέσω των ηχητικών συνεδριών με ήχους της φύσης. Ο ήχος των πουλιών που κελαηδούν, τα κύματα που πέφτουν ή η βροχή μπορεί να δημιουργήσει μια αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης και να μας βοηθήσει να συνδεθούμε με τον φυσικό κόσμο. Οι ήχοι της φύσης στο voice healing μπορούν επίσης να προκαλέσουν θετικές αναμνήσεις και συνειρμούς, όπως ήρεμες διακοπές ή μια ευχάριστη υπαίθρια εμπειρία. Αυτό μπορεί να μας βοηθήσει να σχηματίσουμε θετικές εικόνες στο μυαλό μας που μπορούν να μειώσουν το στρες και το άγχος και να βελτιώσουν τη συνολική αίσθηση ευεξίας.

Ο ήχος μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε πρακτικές διαλογισμού και ενσυνειδητότητας για να βοηθήσει το μυαλό να σχηματίσει θετικές εικόνες. Πολλές ηχητικές συνεδρίες του voice healing περιλαμβάνουν εστίαση στην αναπνοή ή σε μια φράση - πεποίθηση. Αυτό μπορεί να μας βοηθήσει να ηρεμήσουμε το μυαλό μας και να σχηματίσουμε θετικές εικόνες που προάγουν τη χαλάρωση και την εσωτερική γαλήνη.

Η νοερή απεικόνιση είναι μια διαδικασία που επιστρατεύει την έμφυτη δύναμη της φαντασίας έτσι ώστε να αποκτήσεις μια ολιστική θέαση της ζωής σου, να εντοπίσεις τον ανασταλτικό παράγοντα που την έχει οδηγήσει σε νόσο ή σε προκλήσεις που αντιμετωπίζεις και αμέσως να βάλει τον Νου σου στη διαδικασία για την αντιστροφή ή την αλλαγή που χρειάζεσαι.

Το Voice Healing βασίζεται στο μοντέλο της ηχο-φαινομενολογίας και στην επιστημονική άποψη ότι οι σκέψεις, οι ιδέες και οι πεποιθήσεις μας αποτυπώνονται στο νου μέσω των συναισθημάτων και των αισθήσεων με τη μορφή εικόνων. Αυτές οι εικόνες απεικονίζουν τον τρόπο με τον οποίον αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο έξω μας και μέσα μας. Οι εικόνες που επιλέγουμε να παραμένουν στη ψυχοσύνθεσή μας, εκούσια ή ακούσια, επιδρούν στη ψυχοφυσιολογία μας. Έρευνες με εγκεφαλογραφήματα έχουν δείξει ότι οι ίδιες περιοχές του εγκεφάλου που ενεργοποιούνται με αυτό που θεωρείται «κανονική» αντίληψη ενεργοποιούνται και με τη νοερή απεικόνιση.

Το Voice Healing ενισχύει στο τετραπλάσιο την ένταση της νοερής απεικόνισης που λειτουργεί ταυτόχρονα διαγνωστικά, καθώς οι εικόνες καθρεφτίζουν τη σωματική, συναισθηματική, νοητική και πνευματική πτυχή της ύπαρξής μας και αποκαλύπτει έναν ενεργό θησαυρό θεραπευτικών εργαλείων που συγκροτούν το κλειδί της λύσης πολλών προβλημάτων της καθημερινότητας σου. 


Το voice healing έχει ισχυρή επίδραση στο μυαλό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σχηματίσει θετικές εικόνες που ωφελούν την ψυχική μας υγεία και ευημερία.

Η ηχοθεραπευτική συνεδρία - Voice Healing (VH) με τον Στ. Πλουμιστό, πραγματοποιείτε με την χρήση του ήχου - μουσικής και της φωνής του και προσφέρει τη δυνατότητα βοήθειας διαφόρων προβλημάτων χωρίς να χρησιμοποιούνται φαρμακευτικά σκευάσματα.

Ο ήχος - μουσική και η φωνή, ανάλογα με τη χρήση που γίνεται έχουν τη δυνατότητα:
 • Να "μαλακώσουν" η και να "εξαφανίσουν" ψυχικά τραύματα
 • Να "διαμορφώσουν", κατά περίπτωση (θετικά) την ανθρώπινη συμπεριφορά
 • Να μεταμορφώσουν την εσωτερική αρνητική ενέργεια
 • Να καθοδηγήσουν θετικά την συναισθηματική κατάσταση του ανθρώπου
 • Πρόσβαση στην συνειδητότητα και αλλαγή του αρνητικού τρόπου σκέψης και των παγιωμένων συστημάτων πεποιθήσεων
 • Μεγαλώνει την αντίληψη των εμπειριών της ζωής με πιο θετικό τρόπο
 • Προβολή της ζωής που επιθυμούμε στο μέλλον μας. Αλλάζουμε τις πιθανότητες στο δυναμικό του μέλλοντος μας
 • Αντικατάσταση πεποιθήσεων από νέες καταγραφές που βασίζονται στην αποδοχή και στα πραγματικά θέλω μας
 • Απελευθέρωση από φοβίες, εθισμούς και ενοχικά συμπλέγματα.
 • Ανακούφιση από τον πόνο βαρέων νοσημάτων ή ακόμη και χημειοθεραπειών
Το Voice Healing βοηθάει στην εστίαση και στην αυτοσυγκέντρωση για να επιτευχθεί αυτοβελτίωση και επίγνωση. Εστιάζεσαι στο ηχητικο αρχείο που ακούς και η συνειδητότητα σου διευρύνεται. Οι νέες πεποιθήσεις σου "κατοχυρώνονται" στο νου σου ως νέος σου εαυτός ή τον επαναπρογραμματίζεις.

Κατάλογος συνεδρίων 
(πατήστε τον σύνδεσμο και μεταφερθείτε για να ενημερωθείτε)

Συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης

Συνεδρίες Αυτοσυγκέντρωσης - Διαλογισμοί
Νο 12 – Ενεργοποίηση της Δύναμης του Πνεύματος σου – Οι πέντε ευχές σου

Συνεδρίες Επαναπρογραμματισμού του Νου - Νέος Εαυτός
Νο 9 – Νέος Εαυτός – Ενίσχυση του Σεβασμού για την ζωή μου (Μέρος 8ο)

Συνεδρίες Καθημερινής ΕνδυνάμωσηςΔΩΡΕΑΝ - No 18 - Η Πανίσχυρη Προσευχή Στον Αρχάγγελο Μιχαήλ
ΔΩΡΕΑΝ - Νο 30 - Προσευχή Στο Άγιο Πνεύμα Και Τον Δημιουργό

Ατομικές συνεδρίες
Για ατομική συνεδρία επικοινωνήστε στο 6945723523

Ξεκινήσετε τις συνεδρίες για να διατηρήσετε ανοιχτό το μυαλό σας και να δείτε πώς ξετυλίγονται τα πράγματα μπροστά σας μέσα σε λίγες εβδομάδες. Έχετε πολύ αυτογνωσία και μακροχρόνια ευτυχία να κερδίσετε. Σας το υπόσχομαι!

Στ. Πλουμιστός
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης & Αυτογνωσίας
(Life Helth Care) Εναλλακτικές Θεραπείες
www.voicehealing.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Voice Healing: Η μέθοδος που σε επανασυνδέει με τον εαυτό σου - (Αναλυτική λίστα)
Voice Healing: Η μέθοδος που σε επανασυνδέει με τον εαυτό σου - (Αναλυτική λίστα)
Voice Healing: Η μέθοδος που σε επανασυνδέει με τον εαυτό σου - (Αναλυτική λίστα)
https://st2.depositphotos.com/1037921/10334/i/600/depositphotos_103346450-stock-photo-subliminal-audio-messages.jpg
https://i.ytimg.com/vi/7ZtsYQ5cJ_M/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/01/voive-healing.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/01/voive-healing.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content