================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ηχοθεραπευτικές συνεδρίες - Voice Healing Therapy

Άγχος, θυμός, ζήλια, μαύρες σκέψεις, εθισμός σε ουσίες ή ανθρώπους, πεποιθήσεις που σε ταλαιπωρούν, ψυχικά τραύματα καθημερινά στροβιλίζουν το μυαλό σου; 

Μήπως θέλεις να δυναμώσεις τον εαυτό σου, να έλξεις την αφθονία, την ευτυχία και την θετική σκέψη;

Μήπως έχεις θέματα με την υγεία σου που προκάλεσες με την συμπεριφορά και την σκέψη σου;

Μήπως έχεις πόνο στην ψυχή και στο σώμα σου;

Ήρθε η ώρα να απαλλαγείς με την επαναστατική μέθοδο της ηχοθεραπευτικής. Ο συνδυασμός της φωνής του Στ. Πλουμιστού με ειδικά θεραπευτικά ακούσματα και συγκεκριμένο λεκτικό περιεχόμενο που αρμόζει στην περίπτωση σου, φέρνει το αποτέλεσμα που επιθυμείς στην ζωή σου.
Πιο συγκεκριμένα 
Υπάρχουν 32 ενεργειακά σημεία (bars) στο κεφάλι μας, που αποθηκεύουν τα ηλεκτρομαγνητικά στοιχεία όλων των σκέψεων, ιδεών, συμπεριφορών, αποφάσεων και πεποιθήσεων που είχαμε για οτιδήποτε μέχρι τώρα στη ζωή μας.

Υπάρχουν ενεργειακά σημεία για την ίαση, τα χρήματα, το σώμα, τον έλεγχο, την δημιουργικότητα, τη γήρανση, τη σεξουαλικότητα, ανακούφιση, κ.λ.π.. Κάθε σκέψη, ιδέα, στάση, ή απόφαση που έχουμε παγιώσει σε μία θέση, δημιουργεί φραγμούς στην ενέργεια και περιορίζει την ικανότητά μας να είμαστε παραγωγικοί σε αυτόν τον τομέα και να επιτρέψουμε να έρθει κάτι διαφορετικό στη ζωή μας με ευκολία.

Ηχοθεραπευτική μέθοδο του Στ. Πλουμιστού φέρνει την επανάσταση με έναν απόλυτα προσωπικό τρόπο, δημιουργώντας προσωπικά ηχητικά αρχεία που ακούει ο πελάτης και διαμορφώνει την καθημερινότητα του σε πολύ μεγάλο βαθμό, ή μεταβάλλεται η προβληματική κατάσταση δίνοντας άμεση λύση.

Την ηχοθεραπευτική μέθοδο του Στ. Πλουμιστού έχουν δοκιμάσει εκατοντάδες άνθρωποι και άλλαξαν προς το θετικό την ζωή τους, ενώ άνθρωποι με προβλήματα υγείας ένιωσαν την ανακούφιση που επιθυμούσαν και σε πολλές περιπτώσεις λύθηκε το προβλήματα τους.

Μπορείτε να νιώσετε τις ευεργετικές δονήσεις και την "θεραπευτικότητα" του συνδυασμού ήχου - μουσικής και της φωνής του, επισκεπτόμενοι το κανάλι ploumistos video (ΕΔΩ), όπου θα έχετε την δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ να νιώσετε άμεσα μια βιωματική εμπειρία, ακούγοντας τις αφυπνιστικές ομιλίες του αυτοβλετίωσης και αυτογνωσίας. 

Μια ηχοθεραπευτική συνεδρία για να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, θα πρέπει να γίνεται με απόλυτη ειλικρίνεια, καθαρή πρόθεση και υπομονή, ανοιχτό μυαλό και καρδιά από τους θεραπευόμενους. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να γίνουν περισσότερο αντιληπτές οι θεραπευτικές ιδιότητες του ήχου και της φωνής και να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ηχοθεραπευτικές συνεδρίες στο χώρο σας

O Στ. Πλουμιστός εφαρμόζει στην μέθοδο του, για την ανακούφιση με μουσική και φωνή, το πρόγραμμα συχνοτήτων (δείτε ΕΔΩ), και το (ASMR) Autonomous sensory meridian response - Αυτόνομη αισθητηριακή απόκριση μεσημβρινών, όπου στη διάρκεια των προσωπικών συναντήσεων προκαλούμε συνειδητά στο σώμα την «αντίδραση της χαλάρωσης» (relaxation response) που είναι το αντίθετο στην αντίδραση του stress (fight or flight response). Επίσης πραγματοποιείτε αποφόρτιση μέσω νοερής απεικόνισης εικόνων και χρωμάτων, ως εργαλείο όχι μόνο ανακούφισης από το στρες αλλά και απαλλαγής περιοριστικών πεποιθήσεων ή και ίασης. Επιπλέον με το ιστορικό του ατόμου εφαρμόζεται η μέθοδος του "αγγίγματος των 32 ενεργειακών κέντρων στο κεφάλι", που υποστηρίζει τη ροή της περισσότερης ενέργεια στα σημεία καθώς γίνεται μία ηλεκτρομαγνητική αποφόρτιση της πολικότητας που βρίσκεται αποθηκευμένη στον εγκέφαλο μας.

Δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων ίασης 


Ο Στ. Πλουμιστός, πρωτοπόρος στην προπονητική του νου, εφαρμόζει την μέθοδο της ηχοθεραπευτικής, όπου συνδυάζει την συχνότητα της φωνής του με ειδικά θεραπευτικά μουσικά ακούσματα για την κατασκευή Προσωπικών Θεραπευτικών Φωνητικών Αρχείων - Video, έπειτα από την απάντηση ειδικού ερωτηματολόγιου που πρέπει να συμπληρώσει ο πελάτης.

Να σημειωθεί ότι για κάθε πελάτη (θεραπευόμενος) δημιουργείτε ένα προσωπικό ηχητικό αρχείο που περιέχει λεκτικό περιεχόμενο με λέξεις "κλειδιά" που δημιουργούν θεραπευτικές δονήσεις, ακούγοντας τες με την φωνή του Στ. Πλουμιστού που συνδυάζονται με μουσική που ταιριάζει σύμφωνα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει θεραπευόμενος.

Η ηχοθεραπευτική ξεκινάει όταν ο πελάτης ακούει ως "θεραπεία" το προσωπικό ηχητικό αρχείο του για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, προσφέροντας άμεσα αποτελέσματα με την "απόρριψη" ανεπιθύμητων αναμνήσεων, ψυχικών τραυμάτων, εθισμών, περιοριστικών πεποιθήσεων ή ακόμη και την ίαση προβλημάτων υγείας. (Προϋπόθεση για την δημιουργία προσωπικού ηχητικού αρχείου είναι η συμπλήρωση προσωπικού ερωτηματολόγιου που δείχνει τις ακριβής ανάγκες του θεραπευόμενου).

Κατάλογος παραγγελίας για την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων  
 1. Δημιουργία ηχητικού αρχείου συναισθηματικής αποφόρτισης
 2. Δημιουργία ηχητικού αρχείου αντικαταθλιπτικής θωράκισης
 3. Δημιουργία ηχητικού αρχείου ψυχικής ισορροπίας και ενδυνάμωσης 
 4. Δημιουργία ηχητικού αρχείου για τον επαναπρογραμματισμό του νου στην Θετική σκέψη 
 5. Δημιουργία ηχητικού αρχείου καθημερινής υποστήριξης με προσωπικές Θετικές Δηλώσεις
 6. Δημιουργία ηχητικού αρχείου για την θετικότητα και τη αγάπη στην καρδιά
 7. Δημιουργία ηχητικού αρχείου για την αφθονία και την ευτυχίας σας
 8. Δημιουργία ηχητικού αρχείου επαγγελματικής επιτυχίας
 9. Δημιουργία ηχητικού αρχείου προγραμματισμού υποσυνειδήτου - Νέος εαυτός
 10. Δημιουργία ηχητικού αρχείου αλλαγής προσωπικών πεποιθήσεων 
 11. Δημιουργία ηχητικού αρχείου αποκατάστασης ενεργειακών κέντρων του σώματος
 12. Δημιουργία ηχητικού αρχείου σεξουαλικής επιθυμίας - ενίσχυση libido - φαντασιώσεις 
 13. Δημιουργία ηχητικού αρχείου σεξουαλικής επιθυμίας για γυναίκες με προβλήματα υγείας
 14. Δημιουργία ηχητικού αρχείου σεξουαλικής επιθυμίας για άντρες με προβλήματα υγείας
 15. Δημιουργία ηχητικού αρχείου ανακούφισης από το στρες & το επίμονο άγχος 
 16. Δημιουργία ηχητικού αρχείου για την προστασία από μαγεία και ξόρκια - (προσευχή)
 17. Δημιουργία ηχητικού αρχείου για την θωράκιση από την αρνητική ενέργεια
 18. Δημιουργία ηχητικού αρχείου για την θωράκιση της ζωής σου με "αγγελική προστασία"
 19. Δημιουργία ηχητικού αρχείου περιορισμού ή απόρριψης εθιστικών συνηθειών (τσιγάρο -ναρκωτικά)
 20. Δημιουργία ηχητικού αρχείου για τον περιορισμό ή την απόρριψη κρίσεων πανικού ή φόβων
 21. Δημιουργία ηχητικού αρχείου ανακούφισης ασθενών με βαρέα νοσήματα ή από εγχειρίσεις 
 22. Δημιουργία ηχητικού αρχείου για την ανακούφιση από χημειοθεραπείες 
 23. Δημιουργία ηχητικού αρχείου θωράκισης της υγείας με την "ανασύσταση κυττάρων"
 24. Δημιουργία ηχητικού αρχείου για την θωράκιση  από προβλήματα υγείας (απάντηση σε ειδικό ερωτηματολόγιο)
Κλείστε άμεσα ένα ραντεβού ενημέρωσης στο 6945 723 523  
 • Η αποστολή προσωπικού ερωτηματολόγιου είναι ΔΩΡΕΑΝ.
 • Η συνεδρία ανάλυσης του ερωτηματολογίου που δείχνει τις ακριβής ανάγκες του θεραπευόμενου είναι διάρκειας 45 λεπτών. 
 • Η αποστολή των προσωπικών αρχείων γίνετε με e-mail ή με την αποστολή USB (στικάκι).
Τρόποι Πληρωμής
Το συμφωνημένο ποσό χρειάζεται να κατατεθεί μια εβδομάδα νωρίτερα. Στο καταθετήριο δεν είναι απαραίτητο  να αναγράφονται προσωπικά σας στοιχεία, αν δεν το επιθυμείτε. Ο τρόπος με τον οποίον μπορεί να γίνει η πληρωμή είναι με τραπεζική κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:

Τράπεζα Πειραιώς
Όνομα: Σταύρος Πλουμιστός (Global Attract)
Αρ. Λογ/σμού: 5612-076109-480
ΙΒΑΝ: GR55 0172 6120 0056 1207 6109 480
swift bank: PIRBGRAA
----------------------------------------------------------------

Αυτοβελτίωση με ηχοθεραπευτική
Ο Σταύρος Πλουμιστός
είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας για τη νοητική απεικόνιση θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ

Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr

Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Ηχοθεραπευτικές συνεδρίες - Voice Healing Therapy Reviewed by PLOUMISTOS on 10:30 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.