ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Ploumistos.com – Γνώση, αυτογνωσία και πνευματική εξέλιξη
Ολιστικές Θεραπείες Μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την αρμονία σώματος, νου και ψυχής.
Συμβουλευτική Καθοδήγηση Ξεκάθαρα βήματα για προσωπική εξέλιξη, ισορροπία και συνειδητές επιλογές.
Voice Healing Η θεραπευτική δύναμη του καθοδηγούμενου διαλογισμού.
Σεμινάρια και Retreats Όλα όσα ενισχύουν την αυτογνωσία και την εσωτερική σύνδεση.
Αφύπνιση του Νου Γνώση και πνευματική συνειδητότητα για μια ζωή με ουσία και αλήθεια.
Ευεξία και Ίαση Εναλλακτικές υπηρεσίες για φυσική ισορροπία και ανανέωση.
Η Αφύπνιση Είναι Δικαίωμα Κάθε άνθρωπος μπορεί να ανακαλύψει ξανά τη δύναμη που υπάρχει μέσα του.
Η Αυτογνωσία Είναι Δύναμη Όταν γνωρίζεις τον εαυτό σου, μπορείς να δημιουργήσεις συνειδητά τη ζωή σου.
Η Θετική Σκέψη Είναι Επιλογή Η φιλοσοφία που μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις τον κόσμο.
Επικοινωνήστε Μαζί Μας 6945 723 523 Κάντε το επόμενο βήμα στο προσωπικό σας ταξίδι.

Ραββίνοι ισχυρίζονται ότι αφού γεννήθηκε η κόκκινη δάμαλη έρχεται ο Μεσσίας - Τι περιμένουν το Πάσχα;

Ραββίνοι ισχυρίζονται ότι αφού γεννήθηκε η κόκκινη δάμαλη έρχεται ο Μεσσίας - Τι περιμένουν το Πάσχα;

⍆Το Ινστιτούτο του Ναού (The Temple Institute) ανακοίνωσε τη γέννηση...
μέσω του YouTube προσθέτοντας ότι ο ευοίωνος μόσχος «φέρνει την υπόσχεση επαναφοράς της βιβλικής καθαρότητας στον κόσμο».

Ραββίνοι ισχυρίζονται ότι γεννήθηκε «άμωμη» κόκκινη δάμαλη που σηματοδοτεί την έλευση του Μεσσία.

«Ειπέ προς τους υιούς Ισραήλ να φέρωσιν εις σε ξανθήν δάμαλιν άμωμον, μη έχουσαν ελάττωμα, επί της οποίας δεν επεβλήθη ζυγός» - Αριθμοί 19:2.

Εάν αποδειχθεί ότι είναι η αγελάδα της προφητείας, το νεαρό μοσχάρι θα είναι η πρώτη αληθινή κόκκινη δαμαλίδα που γεννήθηκε σε 2.000 χρόνια, ένα γεγονός που θεωρείται προάγγελος της κατασκευής του Τρίτου Ναού στην Ιερουσαλήμ και ότι σηματοδοτεί την άφιξη του Μεσσία των Εβραίων. Οι Ευαγγελικοί Χριστιανοί θεολόγοι πιστεύουν επίσης ότι η κατασκευή του Τρίτου Ναού θα οδηγήσει στην Ημέρα της Κρίσης.

Το Ινστιτούτο του Ναού (The Temple Institute) ανακοίνωσε τη γέννηση μέσω του YouTube προσθέτοντας ότι ο ευοίωνος μόσχος «φέρνει την υπόσχεση επαναφοράς της βιβλικής καθαρότητας στον κόσμο». Το Ινστιτούτο ισχυρίζεται ότι είναι «αφιερωμένο σε κάθε πτυχή του Ιερού Ναού της Ιερουσαλήμ και τον κεντρικό ρόλο που εκπλήρωσε και θα εκπληρώσει και πάλι, για την πνευματική ευημερία τόσο του Ισραήλ όσο και όλων των εθνών του κόσμου».

“Μήπως αυτό σημαίνει ότι η εμφάνιση μιας κόκκινης δαμαλίδας σε αυτούς τους έσχατους χρόνους είναι μια ένδειξη, ένας προπομπός της εμφάνισης του ίδιου του Μεσσία;”, δήλωσε ο ραβίνος Caimen του Temple Institute.

“Αν δεν υπήρχε κόκκινη δάμαλις τα τελευταία 2.000 χρόνια, είναι ίσως επειδή ο χρόνος δεν ήταν σωστός. Το Ισραήλ απέχει πολύ από το να είναι έτοιμο. Αλλά τώρα, τι θα μπορούσε να σημαίνει για τους καιρούς που ζούμε, να έχουμε τα μέσα καθαρισμού τόσο κοντά;

Το Ινστιτούτο του Ναού ξεκίνησε το πρόγραμμα αναπαραγωγής της κόκκινης δάμαλης πριν από τρία χρόνια με το ρητό στόχο να παράγει την δάμαλη της προφητείας, η οποία θα πρέπει να ανταποκρίνεται σε ορισμένες απαιτήσεις, μεταξύ των οποίων ο κύριος είναι ότι το μοσχάρι να είναι εντελώς κόκκινο”.

Η ομάδα εισήγαγε τα κατεψυγμένα έμβρυα κόκκινων αγελάδων (red angus) και τα εμφύτευσε σε εγχώριες ισραηλινές αγελάδες. Προηγούμενες ανακαλύψεις κόκκινων μοσχαριών έγιναν το 1999 και το 2002, αν και οι δύο είχαν αποκλειστεί από την ομάδα επειδή ήταν αρσενικά και είχαν ένα αποτύπωμα λευκών τριχών.


“Την 17η ημέρα του Ελούλ, 5778, (28 Αυγούστου 2018), γεννήθηκε μια κόκκινη δαμαλίδα στη γη του Ισραήλ.

Η υποψήφια για κόκκινη δαμαλίδα μεγαλώνει και φροντίζεται ειδικά υπό την αιγίδα του προγράμματος «Raise a Red Heifer» του Ινστιτούτου του Ναού.

Προετοιμαστείτε για την κατασκευή του τρίτου ναού στην Ιερουσαλήμ

Εδώ και χρόνια, οι Εβραίοι ομιλούν για την ανέγερση του Τρίτου Ναού , πάνω/δίπλα στο Μουσουλμανικό Τέμενος Αλ Ακτσά , κάτι το οποίο θα πυροδοτήσει έναν ακόμη πόλεμο τον αποκαλούμενο Ισλαμικό ιερό πόλεμο ( τζιχάντ).

Το Ινστιτούτο του Ναού», θέλει να τον κτίσει στο σημείο όπου βρισκόταν πριν από χιλιάδες χρόνια ο πρώτος (Ναός του Σολομώντα) και ο δεύτερος εβραϊκός Ναός, πριν αυτοί καταστραφούν από τους Βαβυλώνιους και τους Ρωμαίους αντίστοιχα.

Η τοποθεσία αυτή ονομάζεται Όρος του Ναού ή Χαράμ αλ-Σαρίφ.

Υπήρξε θέατρο πολλών πολέμων από την εποχή των σταυροφοριών μέχρι τη δεύτερη Παλαιστινιακή Ιντιφάντα.

Σήμερα, εκεί βρίσκονται δύο από τα πιο σημαντικά μνημεία του Ισλάμ, ο Θόλος του Βράχου και το Τέμενος Αλ-Ακσά.

Το Όρος του Ναού, εκτός από κορυφαίος ιερός τόπος για Εβραίους και Μουσουλμάνους, θεωρείται και εθνικό σύμβολο για κάποιους Ισραηλινούς και πολλούς Παλαιστίνιους.

Έχουν περάσει χιλιάδες χρόνια από τότε που το Όρος του Ναού βρισκόταν σε εβραϊκά χέρια. Αντί αυτού οι Εβραίοι χρησιμοποιούν ως χώρο προσευχής το Δυτικό Τείχος, το τελευταίο απομεινάρι του αρχαίου Ναού. Ακόμη και αφού το Ισραήλ κατέλαβε τον έλεγχο της περιοχής μαζί με τη Δυτική Όχθη το 1967, η χώρα αποφάσισε να αφήσει το ιερό προσκύνημα υπό τον έλεγχο της Ιορδανίας, φοβούμενη μην πυροδοτήσει έναν ακόμη μεγαλύτερο θρησκευτικό πόλεμο.

Σήμερα, η τοποθεσία προορίζεται κυρίως για το μουσουλμανικό κοινό. Τις λίγες ώρες που ανοίγει τις καθημερινές για το ευρύ κοινό, οι μη Μουσουλμάνοι απαγορεύεται να προσευχηθούν ώστε να αποτραπεί η πιθανότητα πυροδότησης θρησκευτικών ταραχών.

Οι ορθόδοξοι Εβραίοι πηγαίνουν με αστυνομική συνοδεία και αν κάποιος προσευχηθεί συλλαμβάνεται αμέσως. Τη δεκαετία του ’80 οι Ισραηλινές Αρχές συνέλαβαν μια ομάδα Εβραίων εξτρεμιστών που σχεδίαζαν να ανατινάξουν το Τέμενος Αλ-Ακσά και να καταλάβουν με βία το Όρος του Ναού.

Όλοι οι ορθόδοξοι, Έλληνες, Ρώσοι , Βούλγαροι , Αρμένιοι κά. γνωρίζουμε ότι η κατασκευή του αποκαλούμενου Τρίτου Ναού του Σολομώντα αποτελεί την «επιτομή» των μελλούμενων γεγονότων για όλη την ανθρωπότητα και όλον τον πλανήτη.

Το πρώτο βήμα για την υλοποίηση αυτού του σχεδίου ήταν αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του εβραϊκού κράτους από τις ΗΠΑ.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Η Βίβλος της Θετικής Σκέψης
Μέσα στις σελίδες του θα ανακαλύψεις:
  • Πώς να διαχειρίζεσαι τις αρνητικές σκέψεις πιο αποτελεσματικά.
  • Πώς να ενισχύεις την αυτοπεποίθηση και την εσωτερική σου ισορροπία.
  • Πώς να καλλιεργείς μια νοοτροπία που σε βοηθά να προσεγγίζεις τους στόχους σου με μεγαλύτερη αισιοδοξία και επιμονή.
Η Βίβλος της Θετικής Σκέψης
  • Περιλαμβάνει πρακτικές ασκήσεις αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης.
  • Παρουσιάζει 200 επιδραστικές πεποιθήσεις που μπορούν να λειτουργήσουν ως καθημερινά εργαλεία ενδυνάμωσης.
  • Περιλαμβάνει το μοναδικό Ημερολόγιο Επιτυχίας, το οποίο σε βοηθά να οργανώνεις τις σκέψεις, τους στόχους και την προσωπική σου πρόοδο.
VOICE HEALINGΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
01 / 06
Voice Healing από τον Σταύρο Πλουμιστό

Η φωνή ενεργοποιεί τον κόσμο των νοερών εικόνων

Οι καθοδηγούμενοι διαλογισμοί συνδυάζουν τη φωνή, τον ρυθμό και τη μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων, δημιουργώντας ένα περιβάλλον αυτοσυγκέντρωσης, αυτογνωσίας και προσωπικής παρατήρησης.

Καθοδηγούμενη φωνήΗχητικές δονήσειςΝοερές εικόνες
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ VOICE HEALING
Επιλέγεις συνεδρία ή podcast
Δημιουργείς έναν ήρεμο χώρο
Ακολουθείς τη φωνητική καθοδήγηση
Σχηματίζεις θετικές νοερές εικόνες
Επαναλαμβάνεις με συνέπεια
Πώς λειτουργεί το Voice Healing

Μια οργανωμένη διαδρομή καθοδηγούμενης ακρόασης

Επιλέγεις το θέμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου, ακούς σε έναν ήρεμο χώρο και ακολουθείς τη φωνητική καθοδήγηση. Η διαδικασία σε προσκαλεί να συγκεντρωθείς, να παρατηρήσεις και να δημιουργήσεις νέες εσωτερικές εικόνες.

ΕπιλογήΑκρόασηΑπεικόνισηΕπανάληψη
Η μεθοδολογία των νοερών εικόνων

Η σκέψη αποκτά μορφή, χρώμα και κατεύθυνση

Μέσα στον νοητικό χώρο σχηματίζονται εικόνες φωτός, φύσης, δύναμης, αγάπης και νέων δυνατοτήτων. Η φωνή καθοδηγεί την προσοχή και βοηθά τον ακροατή να βιώσει συνειδητά τη θετική εσωτερική απεικόνιση.

Νοερή απεικόνισηΘετικές εικόνεςΕσωτερική συγκέντρωση
VOICE
HEALING
ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ
ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΙΑΣΗ
ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ
PODCASTS ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ
Θεραπευτικές συνεδρίες και podcasts

Ένας κόσμος περιεχομένου για διαφορετικές ανάγκες

Η πλατφόρμα περιλαμβάνει θεματικές συνεδρίες και podcasts για την αυτογνωσία, τις πεποιθήσεις, την αυτοεκτίμηση, τη διαχείριση του άγχους, την προσωπική εξέλιξη και θέματα της καθημερινής ζωής.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ
ΔΗΛΩΝΟΥΝ
ΜΑΡΙΑ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΣΠΥΡΟΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ
ΝΙΚΗΤΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΑΡΗΣ
ELVI
ΕΛΕΝΗ
ΛΙΤΣΑ
ΚΛΥΤΗ
ΣΩΤΗΡΗΣ
Είπαν για το Voice Healing

Αληθινές φωνές, διαφορετικές προσωπικές εμπειρίες

Δώδεκα άνθρωποι μοιράζονται τη δική τους προσωπική εμπειρία από τη μέθοδο και την καθοδηγούμενη διαδικασία ακρόασης. Δείτε και ακούστε τι δηλώνουν για την επαφή τους με το Voice Healing.

12 μαρτυρίεςΠροσωπικές εμπειρίεςΑληθινές φωνές
Voice Healing
Πλάνο Θεραπείας
Premium Plan

Πλήρης πρόσβαση σε όλο το Voice Healing

Αποκτήστε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του Voice Healing για έναν μήνα. Το Premium Plan περιλαμβάνει τις θεραπευτικές συνεδρίες και τα podcasts που είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα.

65€
Πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του Voice Healing
ΕΠΙΛΟΓΗ PREMIUM PLAN
ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΡΟΗ

ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

ΜΗΝΥΜΑ / ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

PLOUMISTOS.COM

Επικοινωνία με τον Σταύρο Πλουμιστό

Για πληροφορίες, ραντεβού ή προσωπική επικοινωνία, συμπληρώστε τη φόρμα και στείλτε το μήνυμά σας.

Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.

PLOUMISTOS LIVE VIDEO

🎥 Τα πιο πρόσφατα βίντεο
Φόρτωση βίντεο…
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,648,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2217,ΑΠΟΨΕΙΣ,125,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,248,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1391,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,590,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1791,ΒΙΝΤΕΟ,1339,ΒΟΛΟΣ,134,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1868,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,346,Ειδηση-ολόγιο,9239,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8153,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2226,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,100,ΖΩΗ,252,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,182,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,187,ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ,61,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1778,Κόσμος,10382,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,81,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,948,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6965,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6453,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,108,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,118,Στηρίζω,346,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1362,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3549,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,115,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,137,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,1068,Eco-News,3024,GP - info,5,voice healing therapy,122,
ltr
item
Στ. Πλουμιστός: Ραββίνοι ισχυρίζονται ότι αφού γεννήθηκε η κόκκινη δάμαλη έρχεται ο Μεσσίας - Τι περιμένουν το Πάσχα;
Ραββίνοι ισχυρίζονται ότι αφού γεννήθηκε η κόκκινη δάμαλη έρχεται ο Μεσσίας - Τι περιμένουν το Πάσχα;
Ραββίνοι ισχυρίζονται ότι αφού γεννήθηκε η κόκκινη δάμαλη έρχεται ο Μεσσίας - Τι περιμένουν το Πάσχα;
https://i.ytimg.com/vi/Y2uaOKGnSRY/maxresdefault.jpg
https://i.ytimg.com/vi/Y2uaOKGnSRY/default.jpg
Στ. Πλουμιστός
https://www.ploumistos.com/2019/04/blog-post_65.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2019/04/blog-post_65.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content