Συνεδρίες Πνευματικής Αφύπνισης σε συνδυασμό με Υπερβατικό Διαλογισμό

👉Η σημασία της αυτοβελτίωσης συχνά περνά απαρατήρητη. Πολλές φορές κρύβουμε όσα μας ενοχλούν κάτω από το χαλί, αρνούμαστε να τα αντιμετωπίσουμε ή απλά τα αγνοούμε.

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείτε να ξεφύγετε από τον εαυτό σας. Όσο πιο πολύ τρέχετε μακριά, τόσο πιο πολύ θα βυθίζεστε σε όσα σας απασχολούν, επειδή θα έρθει η στιγμή που όλα αυτά τα άλυτα συναισθήματα θα βγουν στην επιφάνεια, και θα σας κατακλύσουν.

Η μάθηση δεν σταματά ποτέ στη ζωή, και αυτό χρειάζεται να εφαρμόζεται και για την αυτοβελτίωση. Η κεντρική ιδέα είναι ότι επικεντρώνεστε στη συνεχή προσωπική σας εξέλιξη σε κάθε στάδιο της ζωής σας ώστε να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.

Ατομική συνεδρία 
Ο κυριότερος στόχος των ατομικών συνεδριών είναι να συζητηθούν και να κατανοηθούν τα θέματα που απασχολούν τον ενδιαφερόμενο, ώστε να επιτευχθεί μια βαθιά διείσδυση στον εσωτερικό του κόσμο.

Το πλαίσιο της ατομικής συνεδρίας στηρίζετε στην εχεμύθεια, την εμπιστοσύνη και την αποδοχή. 

Στόχος της είναι η δημιουργία μιας προσωπικής εμπιστοσύνης μεταξύ του ενδιαφερόμενου μαζί μου ώστε να επιτευχθεί ο λόγος επίσκεψης που είναι η λύση των προβλημάτων που τον απασχολούν. Είτε για προσωπικά θέμα που άπτονται της καθημερινότητας σε σχέση με την προσωπική του οπτική, είτε για θέματα πνευματικής αφύπνισης της συνείδησης - του Νου.

Οι ατομικές συνεδρίες έχουν διάρκεια 45 λεπτών και συχνότητα ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ενδιαφερόμενου.

Εφαρμόζοντας την πνευματική Αφύπνιση σε συνδυασμό με Υπερβατικό Διαλογισμό

Ο Υπερβατικός Διαλογισμός (Transcendental Meditation - TM) είναι μια μορφή διαλογισμού που έχει κερδίσει δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια λόγω της ικανότητάς του να προάγει τη χαλάρωση, να μειώνει το άγχος και να βελτιώνει τη συνολική ευεξία και εφαρμόζεται στην μεθοδολογία που σας προτείνω με το Voice Healing (περιηγηθείτε και ενημερωθείτε πατώντας στο μενού τις συνεδρίες ΕΔΩ). Είναι μια απλή, φυσική τεχνική που περιλαμβάνει να κάθεστε άνετα με κλειστά μάτια και να επαναλάβετε με ηρεμία συγκεκριμένες φράσεις - πεποιθήσεις με ειδικούς θεραπευτικούς ήχους, για 20 λεπτά μερικές φορές την εβδομάδα.

Κάθε άτομο έχει έναν μοναδικό ήχο ή δόνηση μέσα του. Επαναλαμβάνοντας αυτές τις πεποιθήσεις κατά τη διάρκεια της συνεδρίας συμβουλευτικού διαλογισμού, μπορεί κανείς να αποκτήσει πρόσβαση σε βαθύτερα επίπεδα συνείδησης και να βιώσει μια αίσθηση εσωτερικής γαλήνης και ηρεμίας.
Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του TM είναι ότι δεν απαιτεί αλλαγές στον τρόπο ζωής ή διατροφικούς περιορισμούς. Είναι μια κοσμική τεχνική που μπορεί να ασκηθεί σε οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από το θρησκευτικό ή πολιτιστικό υπόβαθρό του.
 
Το TM έχει ερευνηθεί και επικυρωθεί επιστημονικά από περισσότερες από 600 μελέτες που πραγματοποιήθηκαν σε περισσότερα από 200 πανεπιστήμια και ερευνητικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο. Αυτές οι μελέτες έχουν δείξει ότι ο υπερβατικός διαλογισμός με το Voice Healing μπορεί να έχει ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων, όπως:

-Μειωμένο στρες και άγχος
-Βελτιωμένη καρδιαγγειακή υγεία
-Ενισχυμένη εγκεφαλική λειτουργία
-Αυξημένη δημιουργικότητα και παραγωγικότητα
-Βελτιωμένες σχέσεις και κοινωνικές σχέσεις
-Μειωμένη κατάχρηση ουσιών και εθισμός
-Βελτιωμένη συνολική ευημερία και ποιότητα ζωής

Η συμβουλευτική με υπερβατικό διαλογισμό περιλαμβάνει προσωπική διδασκαλία - ατομική συνεδρία και το άτομο καθοδηγείται απολύτως προσωπικά σύμφωνα με τον χαρακτήρα του.

Πραγματοποιείστε ένα ραντεβού προσωπικής ενημέρωσης στο 6945 723 523Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση, την προπονητική του Νου - της σκέψης και την χαλάρωση - υποστήριξη του, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.


Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την μεθοδολογία μου στο www.voicehealing.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
static_page
Ploumistos.com: Συνεδρίες Πνευματικής Αφύπνισης σε συνδυασμό με Υπερβατικό Διαλογισμό
Συνεδρίες Πνευματικής Αφύπνισης σε συνδυασμό με Υπερβατικό Διαλογισμό
Συνεδρίες Πνευματικής Αφύπνισης σε συνδυασμό με Υπερβατικό Διαλογισμό
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/p/spiritual-energy-healingman.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/p/spiritual-energy-healingman.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content