================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Μας έμαθαν να πιστεύουμε ότι όλοι θέλουν να επωφεληθούν από εμάς...

⍆Είναι εύκολο να σκεφτείς ότι όλος ο κόσμος είναι εναντίον σου. Είναι όμως πραγματικά....
έτσι; Αν ένα πράγμα δεν πηγαίνει όπως επιθυμείτε νομίζετε ότι οι άνθρωποι συνωμοτούν εναντίον σας;

Δυστυχώς το κάνουμε όλοι. Μας έμαθαν να πιστεύουμε ότι όλοι θέλουν να επωφεληθούν από εμάς.

Τα μέσα ενημέρωσης διατυμπανίζουν αυτή τη ιδέα καθημερινά με διάφορους τρόπους και νέα... αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μισούμε ο ένας τον άλλον. Στην πραγματικότητα, θα μπορούσαμε να αγαπάμε ο ένας τον άλλον.
Αλλά δεν θέλουμε να δεχτούμε αυτό το γεγονός, διότι πιστεύουμε ότι θα μας έκανε ευάλωτους. Νομίζουμε ότι η αγάπη των άλλων είναι αφελής και ανόητη. Ωστόσο, αυτή είναι η φύση μας.

Αγαπιόμαστε. Δεν θέλουμε να βλάπτουμε ο ένας τον άλλο, θέλουμε να δούμε ο ένας τον άλλον ευτυχισμένο. Γιατί νομίζετε ότι το χαμόγελο είναι εθιστικό; Το γέλιο, η ευτυχία και η θετικότητα είναι ελκυστικές. Είναι αυτό που είμαστε χαρούμενοι. Και δεν είναι το γέλιο μας, είναι το γέλιο άλλων ανθρώπων, η ευτυχία και η θετικότητα των άλλων ανθρώπων.

Γιατί νομίζετε ότι αισθανόμαστε καλά όταν βοηθάμε άλλους ανθρώπους; Παίρνουμε την πραγματική ανταμοιβή όταν βοηθούμε γιατί αισθανόμαστε τόσο καλά. Είναι επειδή θέλουμε ο ένας τον άλλον να είναι ευτυχισμένος. Από επιλογή, είμαστε όλοι στην ίδια ομάδα μέχρι το εγώ και οι ψευδείς πεποιθήσεις να μας χωρίσουν σε διαφορετικές ομάδες και αντίθετες πλευρές.

Αλλά είμαστε όλοι στην ίδια βάρκα.
Είμαστε όλοι πολίτες του πλανήτη γη και φορείς φλόγας της ανθρωπότητας.
Είμαστε όλοι οι οπαδοί της αγάπης.

Μπορείτε να το καταλάβετε καλύτερα όταν παρακολουθείτε το παρακάτω βίντεο.
Είναι μία από τις καλύτερες ομιλίες και είναι από την ταινία "Ο Μεγάλος Δικτάτορας" με τον Charlie Chaplin.

Μια από τις καλύτερες ομιλίες στον κόσμο:ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Καθοδήγησης εκατοντάδων ανθρώπων και προσωπικός τους Life Coach, ενώ παράλληλα έχοντας την δική του μεθοδολογία, είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIGMAN προσφέροντας Διαισθητική Συμβουλευτική, συνεδρίες Συναισθηματικής Αποφόρτισης (μέθοδος αναγέννησις - rebirth), & ρύθμιση (μέθοδος Αποκατάστασης - remediation) των Ενεργειακών Κέντρων του Σώματος και Ενεργειακές Θεραπείες με την προσωπική του μέθοδο Energy Self Healing.

Πραγματοποιεί συνεδρίες, Διαλέξεις - Σεμινάρια, ή εξατομικευμένα προγράμματα Αυτοβελτίωσης - καθοδήγησης, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Μας έμαθαν να πιστεύουμε ότι όλοι θέλουν να επωφεληθούν από εμάς... Reviewed by PLOUMISTOS on 9:04 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.