================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: Μας έμαθαν να πιστεύουμε ότι όλοι θέλουν να επωφεληθούν από εμάς...

⍆Είναι εύκολο να σκεφτείς ότι όλος ο κόσμος είναι εναντίον σου. Είναι όμως πραγματικά....
έτσι; Αν ένα πράγμα δεν πηγαίνει όπως επιθυμείτε νομίζετε ότι οι άνθρωποι συνωμοτούν εναντίον σας;

Δυστυχώς το κάνουμε όλοι. Μας έμαθαν να πιστεύουμε ότι όλοι θέλουν να επωφεληθούν από εμάς.

Τα μέσα ενημέρωσης διατυμπανίζουν αυτή τη ιδέα καθημερινά με διάφορους τρόπους και νέα... αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μισούμε ο ένας τον άλλον. Στην πραγματικότητα, θα μπορούσαμε να αγαπάμε ο ένας τον άλλον.
Αλλά δεν θέλουμε να δεχτούμε αυτό το γεγονός, διότι πιστεύουμε ότι θα μας έκανε ευάλωτους. Νομίζουμε ότι η αγάπη των άλλων είναι αφελής και ανόητη. Ωστόσο, αυτή είναι η φύση μας.

Αγαπιόμαστε. Δεν θέλουμε να βλάπτουμε ο ένας τον άλλο, θέλουμε να δούμε ο ένας τον άλλον ευτυχισμένο. Γιατί νομίζετε ότι το χαμόγελο είναι εθιστικό; Το γέλιο, η ευτυχία και η θετικότητα είναι ελκυστικές. Είναι αυτό που είμαστε χαρούμενοι. Και δεν είναι το γέλιο μας, είναι το γέλιο άλλων ανθρώπων, η ευτυχία και η θετικότητα των άλλων ανθρώπων.

Γιατί νομίζετε ότι αισθανόμαστε καλά όταν βοηθάμε άλλους ανθρώπους; 
Παίρνουμε την πραγματική ανταμοιβή όταν βοηθούμε γιατί αισθανόμαστε τόσο καλά. Είναι επειδή θέλουμε ο ένας τον άλλον να είναι ευτυχισμένος. Από επιλογή, είμαστε όλοι στην ίδια ομάδα μέχρι το εγώ και οι ψευδείς πεποιθήσεις να μας χωρίσουν σε διαφορετικές ομάδες και αντίθετες πλευρές.

Αλλά είμαστε όλοι στην ίδια βάρκα.
Είμαστε όλοι πολίτες του πλανήτη γη και φορείς φλόγας της ανθρωπότητας.
Είμαστε όλοι οι οπαδοί της αγάπης.

Μπορείτε να το καταλάβετε καλύτερα όταν παρακολουθείτε το παρακάτω βίντεο.
Είναι μία από τις καλύτερες ομιλίες και είναι από την ταινία "Ο Μεγάλος Δικτάτορας" με τον Charlie Chaplin.

Μια από τις καλύτερες ομιλίες στον κόσμο:

Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ 

Σταύρος Πλουμιστός
είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις ανθρώπων με προβληματισμούς στην καθημερινότητα τους ή που πάσχουν από ασθένειες, λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Στ. Πλουμιστός: Μας έμαθαν να πιστεύουμε ότι όλοι θέλουν να επωφεληθούν από εμάς... Reviewed by PLOUMISTOS on 10:40 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.