Αυτή είναι η έννοια των χρωμάτων της αύρας - Το χρώμα της αύρας σου με βάση το όνομά σου

Έννοια των χρωμάτων της αύρας - Το χρώμα της αύρας σου με βάση το όνομά σου

⍆Όλα τα σώματα, άψυχα και έμψυχα, περιβάλλονται από ένα ενεργειακό πεδίο...
Η αύρα είναι το ενεργειακό πεδίο που περιβάλλει το σώμα μας και όλα τα έμψυχα σώματα. Εκτείνεται στα περίπου 60 εκ. με ένα μέτρο γύρω από το σώμα, σαν ένα φωτεινό κουκούλι που το περιβάλλει, και διαχωρίζεται σε 7 επίπεδα:

Την αιθερική αύρα
Εκτείνεται στα περίπου 5εκ. από το σώμα, μοιάζει με σκιά και συνήθως είναι μπλε χρώματος. Η απόχρωση του μπλε εξαρτάται από την υγεία και κατάσταση του σώματος. Για παράδειγμα, συνήθως οι αθλητές έχουν ένα καθαρό, δυνατό μπλε στην αιθερική τους αύρα, δείγμα καλής υγείας και κατάστασης του σώματος. Η αιθερική αύρα επηρεάζεται επίσης άμεσα από τον σωματικό πόνο ή ευχαρίστηση. Όταν πονάμε σε κάποιο σημείο, τότε αυτό το σημείο θα παρουσιάζεται στην αιθερική αύρα με ένα «άρρωστο» γαλάζιο-γκρι χρώμα.

Την συναισθηματική αύρα
Εκτείνεται στα περίπου 10εκ. από το σώμα, εμφανίζεται σαν σύννεφο με διάφορα χρώματα τα οποία επηρεάζονται άμεσα από τα συναισθήματα. Θετικά και έντονα συναισθήματα δημιουργούν ζωηρά χρώματα, ενώ αρνητικά συναισθήματα δημιουργούν θαμπά και σκοτεινά χρώματα. Εάν τα αρνητικά συναισθήματα συνεχίζονται μόνιμα για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε αργά ή γρήγορα θα επηρεάσουν και θα δημιουργήσουν προβλήματα στην αιθερική και την πνευματική αύρα.

Την πνευματική αύρα
Εκτείνεται στα περίπου 15εκ. από το σώμα, είναι συνήθως μια φωτεινή κίτρινη ακτίνα και σχετίζεται με τις σκέψεις και την λογική μας. Όσο περισσότερο ενεργητικό είναι το μυαλό μας, τόσο πιο λαμπερό το κίτρινο. Συνήθως, το πιο λαμπερό κίτρινο το βλέπουμε σε φοιτητές/μαθητές που προετοιμάζονται για εξετάσεις.

Την αστρική αύρα

Εκτείνεται στα περίπου 30εκ. από το σώμα, εμφανίζεται σαν ένα φωτεινό ουράνιο τόξο και είναι ο σύνδεσμος του υλικού κόσμου με τον αστρικό. Τα χρώματά της δεν μεταβάλλονται.

Την υποστήριξη της αιθερικής αύρας
Εκτείνεται στα περίπου 40εκ. από το σώμα, εμφανίζεται σαν μια μπλε «τρύπα» και υποστηρίζει την αιθερική αύρα. Είναι το πεδίο που «συγκρατεί» την αιθερική αύρα δεμένη με το φυσικό σώμα.

Την ουράνια αύρα

Εκτείνεται στα περίπου 45εκ. από το σώμα, εμφανίζεται σαν μια τρεμάμενη φωτεινή ακτίνα παστέλ χρωμάτων και είναι η σύνδεσή μας με τον αστρικό κόσμο, τον κόσμο των πνευμάτων, το πνεύμα-προστάτη μας, τον φύλακα άγγελό μας, τον ανώτερο καθοδηγητή μας.

Την Κεθερική αύρα
Εκτείνεται στα περίπου 60εκ. από το σώμα, εμφανίζεται σαν ένα πολύ φωτεινό χρυσό φως που πάλλεται και είναι η προστασία μας, το πεδίο που προστατεύει όλα όσα περικλείει και είναι αυτό που ενδυναμώνουμε όταν θέλουμε να «σφραγίσουμε» την αύρα μας και που μαθαίνουμε πώς να το επεκτείνουμε κι άλλο για να προστατέψουμε ένα χώρο ή να το «μοιραστούμε» με ανθρώπους που θέλουμε να προστατέψουμε. Είναι αυτό που καλούμε και με άλλα λόγια, «η ασπίδα μας» και αυτό που μας κάνει αναγνωρίσιμους από άλλους μυημένους στην τέχνη της Μαγείας.

Αυτή είναι η έννοια των χρωμάτων της αύρας


Μοβ: δείχνει πνευματικές σκέψεις. Το μωβ δεν είναι ποτέ ένα ισχυρό χρωμα της αυρας. Φαίνεται μόνο ως προσωρινά «σύννεφα» και «φλόγες», που δείχνει να ξεπιδουν πραγματικά από τις πνευματικές μας σκέψεις.

Μπλε: Ισορροπημένη ύπαρξη, διατήρηση της ζωής, χαλαρό νευρικό σύστημα, μεταδοση δύναμης και ενέργειας. Οι άνθρωποι με ισχυρή μπλε Αύρα είναι χαλαροί και ισορροπημένοι και αισθάνονται έτοιμοι να ζήσουν σε μια σπηλιά αν χρειαστει και να επιβιώσουν. Είναι γεννημένοι επιζώντες.

Μπλε αύρα σημαίνει χαλάρωση του νευρικού συστήματος για να επιτευχθεί η ισορροπία του μυαλού. Το Electric μπλε παρακάμπτει οποιοδήποτε άλλο χρώμα στην αύρα και σημαίνει πως το άτομο λαμβάνει ή διαβιβάζει πληροφορίες σε μια τηλεπαθητική επικοινωνία.

Για παράδειγμα Michel Desmarquet, συγγραφέας του βιβλίου « Thiaoouba Προφητεία «, συχνά λάμπει με το ηλεκτρικό μπλε κατά τη διάρκεια των διαλέξεων του, ειδικά όταν απαντάει σε ερωτήσεις από το κοινό.

Τιρκουάζ: δείχνει δυναμική ποιότητα της ύπαρξης, ιδιαίτερα ενεργή προσωπικότητα, ικανή να προβάλλεται , να επηρεάζει τους άλλους ανθρώπους. Οι άνθρωποι με τιρκουάζ Aura μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα και να είναι καλοί οργανωτές. Αισθάνονται βαρεμάρα όταν αναγκάζονται να επικεντρωθούν σε ένα πράγμα. Οι άνθρωποι που αγαπούν να είναι αφεντικά έχουν τιρκουάζ αύρες, διότι έχουν στόχους και επιρροή στην ομάδα τους . Τυρκουάζ αύρα σημαίνει οργάνωση και επιρροή στους άλλους.

Πράσινο: ξεκούραστη, τροποποιεί την ενέργεια, φυσική ικανότητα επούλωσης. Όλοι οι θεραπευτές θα πρέπει να την έχουν. Οι άνθρωποι με μια ισχυρή πράσινη αύρα είναι φυσικοί θεραπευτές . Όσο ισχυρότερη είναι η πράσινη αύρα τόσο καλύτερη είναι η θεραπευτική ικανότητα. Αγαπούν, επίσης την κηπουρική και συνήθως έχουν μια «πράσινη εργασία » να μεγαλώνει για αυτούς. Όντας μπροστά σε ένα άτομο με μια ισχυρή πράσινη αύρα θα έχετε μια ήσυχη και ξεκούραστη εμπειρία θα νιώσετε ότι αυτό το άτομο εξισορροπεί τον οργανισμό σας και θα νιώσετε απίστευτα ανακουφισμένοι και ξεκούραστοι.

Κίτρινο: η χαρά, η ελευθερία, η μη-προσκόλληση, απελευθέρωση ζωτικής δύναμης. Οι άνθρωποι με κίτρινη λάμψη είναι γεμάτοι από εσωτερική χαρά, πολύ γενναιόδωροι . Κίτρινο φωτοστέφανο γύρω από το κεφάλι: υψηλή πνευματική ανάπτυξη. Μια υπογραφή ενός πνευματικού δασκάλου. Μη δέχεστε πνευματικές διδασκαλίες από τον καθένα που δεν έχει ένα τέτοιο κίτρινο φωτοστέφανο. Ο Βούδας και ο Χριστός είχαν κίτρινα φωτοστέφανα . Σήμερα είναι σπάνιο στη Γη να βρεθεί ένα πρόσωπο με ένα φωτοστέφανο μεγαλύτερο από 1 ίντσα.

Πορτοκαλί: απογείωση και απορρόφηση. Έμπνευση. Ένα σημάδι της εξουσίας. Δυναμικότητα και επιθυμία να ελέγχει τους ανθρώπους. Όταν το πορτοκαλί γίνεται ισχυρό σημείο, συμβάλλει συνήθως σε ένα κίτρινο φωτοστέφανο, το οποίο στη συνέχεια μετατρέπεται σε χρυσό, που δείχνει όχι μόνο ένα πνευματικό δάσκαλο, αλλά ένα ισχυρό πνευματικό δάσκαλο, κάποιον που είναι ικανός να αποδείξει τις μοναδικές ικανότητες του.

Κόκκινο: υλιστικές σκέψεις, σκέψεις για το φυσικό σώμα. Κατά κύριο λόγο η κόκκινη Αύρα δείχνει υλιστικά προσανατολισμένο άτομο.

Ροζ (= μωβ κόκκινο +): αγάπη (με μια πνευματική έννοια του όρου). Για να αποκτήσετε μια καθαρή ροζ αύρα θα πρέπει να αναμειχθεί το πορφυρό (η υψηλότερη συχνότητα που αντιλαμβανόμαστε) με κόκκινο (η χαμηλότερη συχνότητα). Η Ροζ Αύρα δείχνει ότι το άτομο επιτυγχάνει μια τέλεια ισορροπία μεταξύ της πνευματικής συνειδητοποίησης και της υλικής ύπαρξης. Οι πιο προηγμένοι άνθρωποι δεν έχουν μόνο ένα κίτρινο φωτοστέφανο γύρω από το κεφάλι (ένα μόνιμο ισχυρό σημείο στην αύρα), αλλά και μια μεγάλη ροζ αύρα να επεκτείνεται πιο μακριά. Το ροζ χρώμα στην αύρα είναι αρκετά σπάνιο στη Γη και εμφανίζεται μόνο ως μια προσωρινή λάμψη , ποτέ ως ένα ισχυρό σημείο της αύρας.

Έννοια των μη καθαρών χρωμάτων

Χρώματα που εμφανίζονται πιο σκούρα από το φόντο περισσότερο σαν καπνός από μια λάμψη, χρώματα θαμπά.)

Καφέ: ανησυχητικό, αποσπά την προσοχή, υλιστική στάση ζωής , αναιρεί την πνευματικότητα.

Γκρι: σκοτεινές σκέψεις, καταθλιπτικές σκέψεις, ασαφείς προθέσεις, παρουσία της σκοτεινής πλευράς της προσωπικότητας.

(το χρώμα της μουστάρδας): πόνος ή η έλλειψη της ευκολίας, θυμός

Λευκό: σοβαρή ασθένεια, η τεχνητή διέγερση (ναρκωτικά). Γιατί το λευκό χρώμα στην αύρα δείχνει προβλήματα; Το Λευκό χρώμα είναι σαν ένας θόρυβος, και όχι ένα σύνολο αρμονικών τόνων από κύρια χρώματα . Είναι αδύνατο να «εναρμόνιστει» κανείς με τον θόρυβο σε μια ορχήστρα να παίζει αρμονική μουσική, εξ ου και η λευκή Aura δείχνει μια έλλειψη αρμονίας στο σώμα και το μυαλό. Η Φύση, της οποία είμαστε μέρος είναι αρμονική. Αυτή η αρμονία έρχεται σε διακριτούς «τόνους» και αρμονικές δονήσεις .

Αρκετές ώρες πριν το θάνατο αύρα γίνεται άσπρη, και σε μεγάλο βαθμό αυξάνεται σε ένταση. Για το λόγο αυτό, στις περισσότερες κουλτούρες τα πλάσματα – όντα που συναντά κανείς στον «θάνατο» απεικονίζονται στα Λευκά (όχι μαύρα), γιατί στο παρελθόν, οι άνθρωποι μπορούσαν να δουν πραγματικά την λευκή αύρα πριν το θάνατο λευκό φως). Φαίνεται ότι οι πρόγονοί μας γνώριζαν πολύ περισσότερα από ό, τι είμαστε έτοιμοι να παραδεχτούμε.

Το χρώμα της αύρας σου με βάση το όνομά σου

Αλήθεια, εσύ γνωρίζεις ότι όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου μπορούν να χωρέσουν στο όνομά σου; Πως; Βρίσκοντας το αριθμολογικό αποτέλεσμα του ονόματός σου, μπορείς να δεις ποιο είναι το δικό σου χρώμα αύρας.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι έναν απλό υπολογισμό. Πάρε λοιπόν «χαρτί και μολύβι»...
Γράψε αναλυτικά και με κεφαλαία γράμματα το πλήρες όνομά σου, όπως αυτό εμφανίζεται στο πιστοποιητικό γεννήσεως κι όχι κάποιο χαϊδευτικό ή υποκοριστικό κλπ... Στην συνέχεια, μετάτρεψε το καθένα από τα γράμματα σε αριθμό σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:Κάνοντας μια απλή πρόσθεση των αριθμών που προέκυψαν από την αντιστοίχιση, μετατρέπεις το άθροισμα σου σε μονοψήφιο αριθμό.

Ας δούμε ένα παράδειγμα. Έστω ότι ονομάζεσαι Ειρήνη:
Ε Ι Ρ Η Ν Η
5 1 9 8 5 8
Αθροίζοντας έχεις: 5+1+9+8+5+8=36
Μετατρέπεις το 36 σε μονοψήφιο αριθμό, δηλαδή στο παράδειγμα μας 3+6=9
Άρα το χρώμα της αύρας σου είναι ο αριθμός 9, ο οποίος αντιστοιχεί στο χρυσό χρώμα.

Παρακάτω, μπορείς να διαβάσεις όλα τα χρώματα της αύρας που αντιστοιχούν σε κάθε μονοψήφιο αριθμό από το 1 έως το 9, καθώς και τι δηλώνει κάθε ένα για την προσωπικότητα και το χαρακτήρα σου.

1. Κόκκινο: Έχεις ένα ισχυρό ένστικτο επιβίωσης, εκπέμπεις ζωντάνια και μια μεγάλη ποσότητα ενέργειας. Παράλληλα μπορεί να είσαι επιθετικός και να θυμώνεις εύκολα, αλλά ηρεμείς σχετικά γρήγορα και στη συνέχεια το ξεχνάς σαν να μην συνέβη ποτέ – δεν κρατάς μνησικακία.
Γίνεσαι ένας πολύ καλός εργαζόμενος -όχι απαραίτητα και καλό αφεντικό- γιατί η επιθετική φύση σου δεν είναι κατάλληλη για διευθυντικές θέσεις. Είσαι έτοιμος να αναλάβεις δράση και καλός στην τήρηση των προθεσμιών ώστε να γίνει η δουλειά στο σωστό χρόνο.

Μπορεί να έχεις έντονο «εγώ» και να εμφανίζεσαι με μια σούπερ ενισχυμένη αυτοπεποίθηση.

2. Πορτοκαλί: Είσαι γενικά ένα αισιόδοξο, γοητευτικό, εξωστρεφές και εγκάρδιο πρόσωπο.
Ενώ έχεις κοινωνικότητα και την τάση να φαίνεσαι, παίρνεις μεγάλη ικανοποίηση βοηθώντας τους άλλους και μάλιστα θα δεις ότι τους εμπνέεις με τη ζωτικότητα και την θετική σου ενέργεια.
Είσαι ανεκτικός και αποδέχεσαι τους άλλους, όπως ακριβώς είναι. Από την άλλη πλευρά, επειδή υποβάλλεσαι από το τι μπορεί ή δεν μπορεί να σκεφτούν, χρειάζεσαι γύρω σου ανθρώπους να σε νοιάζονται. Αν μείνεις μόνος σου αρκετό καιρό, σε πιάνει κατάθλιψη και στη συνέχεια αφήνεις την αρνητικότητα να σε καταπιεί.

Όταν αισθάνεσαι φόβο, νιώθεις το στομάχι σου να δένεται κόμπο.

3. Κίτρινο: Είσαι ένας δημιουργικός άνθρωπος, που διαθέτει νέες, φρέσκες ιδέες αλλά χρειάζεται άλλους να τις μετατρέψουν σε πραγματικότητα.

Έχεις μια ισχυρή ανεξάρτητη φύση και γίνεσαι επιλεκτικός με τους φίλους σου, έχοντας κοντά σου μια μικρή ομάδα από ομοϊδεάτες, ενώ αποφεύγεις να συμμετέχεις σε εκδηλώσεις ή μεγάλες κοινωνικές συναθροίσεις.

Συνήθως, χρησιμοποιείς το μυαλό σου για να πετύχεις τους στόχους σου, παρά τη φυσική σου δύναμη και ενώ επικοινωνείς καλά με ανθρώπους που έχετε κοινές ιδέες, μπορεί να γίνεις πικρόχολος και απότομος, αν κάτι σε πειράξει.

Είσαι ιδιαίτερα καλός σε ό,τι οξύνει το πνεύμας, όπως σκάκι, σταυρόλεξα, παιχνίδια καρτών και πάντα φοράς ρούχα που εντυπωσιάζουν.

4. Πράσινο: Έχοντας την αύρα σου σε πράσινο χρώμα, σημαίνει ότι είσαι ευγενικός και συμπονετικός –ο κατάλληλος άνθρωπος που μπορεί να διαχειριστεί μια κρίση– καθώς παραμένεις ψύχραιμος και αναλαμβάνεις τον έλεγχο της κατάστασης μέχρι να επιλυθεί.

Υπάρχει μεγάλη ανάγκη να αγαπήσεις και να αγαπηθείς, γι' αυτό έχεις την καρδιά σου ανοικτό βιβλίο και δεν κρύβονται τα συναισθήματά σου.

Αγαπάς το καλό φαγητό και δυσκολεύεσαι να χάσεις βάρος.
Δεν θα έλεγα ότι είσαι ριψοκίνδυνος, δεν αναλαμβάνεις και πολύ δράση, καθώς προτιμάς τη θέση του παρατηρητή. Γι' αυτό σου αρέσει να κάθεσαι σ' ένα καφέ και να παρακολουθείς τον κόσμο να περνάει.

Συνήθως γίνεσαι ένας εξαιρετικός σύμβουλος, ψυχολόγος, κοινωνικός λειτουργός, γιατί είσαι καλός ακροατής και βλέπεις τα προβλήματα με ενσυναίσθηση, σαφήνεια και ισορροπημένη ανάλυση.
Μάλιστα η δυνατότητα να βάζεις τον εαυτό σου στη θέση των άλλων, είναι ένα από τα αληθινά ταλέντα σου, αλλά πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή, ώστε να μην ξεχνάς τα δικά σου όνειρα και στόχους.

5. Μπλε: Το μπλε χρώμα αύρας στο όνομά σου δηλώνει ότι έχεις μια βαθιά ανάγκη για ηρεμία και αρμονία στην καθημερινότητά σου και επωφελείσαι από την καθημερινή περισυλλογή και τον ήσυχο χρόνο για στοχασμό/ενδοσκόπηση.

Είσαι σαφώς ευαίσθητος στις ανάγκες των άλλων και η ανάγκη να σε αγαπούν κρίνεται απαραίτητη, αλλά ένα από τα μαθήματά σου είναι να μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου πρώτα.

Θα πρέπει να έχεις κατεύθυνση και πρόγραμμα στη διαβίωση και την εργασία σου, καθώς η ακαταστασία και η μη προβλεψιμότητα σε αγχώνει.

Είσαι πάνω απ' όλα συναισθηματικός/ή και αγαπάς οτιδήποτε έχει σχέση με το παρελθόν, ενώ μπορείς να κλαίς εύκολα σε θλιβερές ταινίες.

Μπορεί συχνά να συγκρίνεις το παρόν με το παρελθόν και ν' αναζητάς αξίες σε γονείς/προϊσταμένους για να υποστηρίξεις τις πεποιθήσεις σου σχετικά με τον κόσμο.

Τέλος, είσαι ένα πνευματικό ή θρησκευόμενο άτομο με υψηλό βαθμό αφοσίωσης στην οικογένεια, στον Θεό ή άλλες ιδεολογίες που είναι σημαντικές για εσένα.

6. Indigo (Λουλακί): Το λουλακί χρώμα στην αύρα σου δείχνει ότι αγαπάς τα τελετουργικά και τις παραδόσεις, ενώ θα κοιτάξεις πίσω στο παρελθόν για να σχεδιάσεις για το μέλλον.

Αναζητάς «πεινασμένα» το νόημα της ζωής και μπορείς να λειτουργείς πέρα από τις κανονικές αισθήσεις της γεύσης, όρασης, ακοής κλπ.

Η υπηρεσία στην ανθρωπότητα είναι ένα από τα δυνατά σου σημεία και κρίνεται απαραίτητη για την ευημερία σου.

Το σίγουρο είναι ότι διαθέτεις κάποιου είδους εθισμό, που είναι επίσης πρόβλημα για σένα κι αυτός μπορεί να είναι στην εργασία, στην άσκηση, στο φαγητό ή σε ουσίες.

7. Μωβ: Είσαι ένα γοητευτικό και ελεύθερο πνεύμα. Τα συναισθήματά σου είναι βαθιά και μπορεί να είσαι αρκετά ευαίσθητος σε κακόβουλα/κακεντρεχή σχόλια, αν και ποτέ δεν θα το δείξεις.
Είσαι ένας δημιουργικός άνθρωπος και σου αρέσει να είσαι ανεξάρτητος κι αντισυμβατικός στο ντύσιμο σου ή τη διακόσμηση του σπιτιού σου.

Ονειρεύεσαι ένα μέλλον σ' έναν ιδανικό κόσμο φαντασίας, όπου μπορείς να αποκλείσεις την άσχημη πλευρά της πραγματικότητας, αφού έχεις την τάση να βλέπεις τη ζωή μέσα από χρωματιστά γυαλιά. Οι άνθρωποι δεν σε καταλαβαίνουν μερικές φορές και νομίζουν ότι είσαι μάλλον εκκεντρικός, γιατί περνάς πολύ χρόνο στον κόσμο σου.

Είσαι ένας οραματιστής, με υψηλές φιλοδοξίες, όνειρα, επιθυμίες και μ' έναν σχεδόν καταναγκασμό για να βοηθήσεις την ανθρωπότητα και γενικότερα να συνεισφέρεις στη βελτίωση του πλανήτη Γη. Μπορεί μάλιστα συχνά να κατέχεις θέσεις εξουσίας, επειδή είσαι οραματιστής, αλλά θα αναθέσεις σε άλλους, όλες τις μικρές λεπτομέρειες που δεν σε ενδιαφέρουν.
Ο χρόνος σημαίνει πολλά για εσένα και αφήνεσαι με εμπιστοσύνη στη ροή του Σύμπαντος για να φροντίσει τα πάντα.

8. Ροζ: Είσαι ένα άτομο με θετική και αισιόδοξη προοπτική στη ζωή, που βλέπεις το καλό σε όλους.
Διαθέτεις ένα μητρικό ένστικτο και την ανάγκη να προστατεύεις και να φροντίζεις τους άλλους. Επίσης, είσαι σε επαφή με τη θηλυκότητά σου (οι άνδρες είναι σε επαφή με τη θηλυκή πλευρά τους, ρομαντική, αισθησιακή και ευαίσθητη).

Παρουσιάζεις μια αφέλεια, γλυκύτητα και ομορφιά που μπορεί να γίνει κοριτσίστικη και ανώριμη ορισμένες φορές. Γενικότερα, έχεις μια νεανική εμφάνιση, ακόμη και σε μεγάλη ηλικία, ενώ η πρόκληση για εσένα είναι να γίνεις πιο αυτάρκης και να μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου. Τότε η αγάπη και η αποδοχή θα σου επιστραφούν πολλαπλασιασμένες.

9. Χρυσό: Αν το χρυσό είναι το χρώμα αύρας του ονόματός σου, σημαίνει ότι μπορείς να εκδηλώνεις τη χαρισματική προσωπικότητά σου που κάνει τους άλλους να αισθάνονται χαλαροί και να αποζητούν την παρέα σου.

Όταν ζεις στο υψηλότερο επίπεδο του χρώματος του χρυσού, συχνά παρουσιάζεις μεγάλες πνευματικές ιδιότητες, που αναζητούν και προσφέρουν την απεριόριστη αγάπη και κατανόηση σε όλους όσους γνωρίζεις.

Επίσης, αγαπάς την πολυτέλεια και την καλύτερη ποιότητα στα πάντα, ευτυχώς όμως έχεις την τάση να είσαι πολύ επιτυχημένος, καθώς αναζητάς και την απόκτηση υλικού πλούτου σε όλη τη διάρκεια της ζωής σου.

Έχεις την τάση να είσαι καλός ακροατής και να προσελκύεις πολλούς φίλους, δίνοντάς τους τη ζεστασιά, τη φιλία και την αγάπη, καθώς και το χρόνο και την ενέργειά σου, γενναιόδωρα και ανεπιφύλακτα, εφόσον βέβαια σεβαστούν και εκτιμήσουν την αξία του να είναι φίλοι σου.
Δυστυχώς, θα προσελκύσεις κατά καιρούς και μερικούς ψεύτικους φίλους που έλκονται από την επιτυχία, τη γοητεία και τον πλούτο σου.

Τέλος, θα πρέπει να φανείς αρκετά επιλεκτικός/ή όταν πρόκειται για σημαντικούς συνεργάτες, ερωτικούς συντρόφους ή σύζυγο, καθώς η ποιότητα είναι εξίσου σημαντική όσο και στους άλλους τομείς της ζωής σου.

Στ. Πλουμιστός ==================
Διευθ. Συμβουλευτικού Κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ.
Σύμβουλος Προσωπικής Καθοδήγησης -
Διαισθητικός & Ενεργειακός Θεραπευτής

Πραγματοποιεί συνεδρίες Διαχείρισης Ζωής & Προσωπικής καθοδήγησης ( life coach), συνεδρίες Διαισθητικής Πρόβλεψης & Ενεργειακές Θεραπευτικές συνεδρίες, Διαλέξεις - Σεμινάρια - Εργαστήρια Αυτοβελτίωσης, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr 

Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2213,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1082,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,262,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1247,ΒΙΝΤΕΟ,820,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,329,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1553,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,83,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3470,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,905,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Αυτή είναι η έννοια των χρωμάτων της αύρας - Το χρώμα της αύρας σου με βάση το όνομά σου
Αυτή είναι η έννοια των χρωμάτων της αύρας - Το χρώμα της αύρας σου με βάση το όνομά σου
Έννοια των χρωμάτων της αύρας - Το χρώμα της αύρας σου με βάση το όνομά σου
http://www.astrology.gr/media/com_news/story/2015/09/09/78856/main/4c469acaebbcbb1ce6656b445498109f.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2017/09/blog-post_691.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2017/09/blog-post_691.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content