Σταύρος Πλουμιστός: Η επιτυχία και η αποτελεσματικότητα στη ζωή δεν είναι ατυχήματα

Σταύρος Πλουμιστός: Η επιτυχία και η αποτελεσματικότητα στη ζωή δεν είναι ατυχήματα

👉Η επιτυχία και η αποτελεσματικότητα στη ζωή δεν είναι ατυχήματα. Είναι το αποτέλεσμα σκόπιμων ενεργειών, ακλόνητης πίστης και σταθερής δέσμευσης για τη δημιουργία του δικού του μονοπατιού.

Οι αποτελεσματικοί άνθρωποι κατανοούν ότι έχουν τη δύναμη να διαμορφώνουν τη μοίρα τους και να πλοηγούνται στις προκλήσεις της ζωής με αυτοπεποίθηση και ανθεκτικότητα.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των αποτελεσματικών ανθρώπων είναι η ικανότητά τους να σκέφτονται ανεξάρτητα και να χαράσσουν τη δική τους πορεία. Δεν επηρεάζονται εύκολα από τα κοινωνικά πρότυπα ή τις προσδοκίες των άλλων. Έχουν ξεκάθαρο όραμα για το τι θέλουν να πετύχουν και είναι πρόθυμοι να κάνουν τα απαραίτητα βήματα για να το κάνουν πραγματικότητα. Αντί να ακολουθούν το πλήθος, επιλέγουν να χαράξουν το δικό τους μοναδικό μονοπάτι που ευθυγραμμίζεται με τις αξίες και τις φιλοδοξίες τους.


Η δημιουργία του δικού του μονοπατιού απαιτεί ένα ορισμένο επίπεδο θάρρους και προθυμία να βγει έξω από τη ζώνη άνεσής του. Οι αποτελεσματικοί άνθρωποι κατανοούν ότι η ανάπτυξη και η επιτυχία βρίσκονται πέρα ​​από τα όρια της εξοικείωσης. Είναι πρόθυμοι να πάρουν ρίσκα, να αγκαλιάσουν την αβεβαιότητα και να μάθουν από τις αποτυχίες. Θεωρούν τις αποτυχίες ως ευκαιρίες για ανάπτυξη και τις χρησιμοποιούν ως σκαλοπάτι προς τους στόχους τους.

Η πίστη στον εαυτό του είναι ένα άλλο κρίσιμο στοιχείο στο ταξίδι προς την αποτελεσματικότητα. Οι αποτελεσματικοί άνθρωποι έχουν ακλόνητη πίστη στις ικανότητες και τα ταλέντα τους. Γνωρίζουν ότι είναι ικανοί να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο και να επιτύχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αυτή η πίστη στον εαυτό τους λειτουργεί ως κινητήριος δύναμη που τους ωθεί προς τα εμπρός ακόμη και μπροστά στις αντιξοότητες. Καλλιεργούν μια θετική νοοτροπία και περιβάλλουν τους εαυτούς τους με άτομα που υποστηρίζουν και ενθαρρύνουν τις φιλοδοξίες τους.

Ενώ η εξωτερική επικύρωση και υποστήριξη είναι πολύτιμες, οι αποτελεσματικοί άνθρωποι κατανοούν ότι η πραγματική επικύρωση προέρχεται από μέσα. Δεν βασίζονται αποκλειστικά στις απόψεις των άλλων για να μετρήσουν την αξία τους ή να καθορίσουν την πορεία τους. Εμπιστεύονται το ένστικτό τους, ακούν την εσωτερική τους φωνή και παίρνουν αποφάσεις που ευθυγραμμίζονται με τον αυθεντικό τους εαυτό. Αυτή η αυτοπεποίθηση τους δίνει τη δυνατότητα να επιμείνουν απέναντι σε κριτική ή αμφιβολία, γνωρίζοντας ότι έχουν τη δύναμη να δημιουργήσουν τη δική τους επιτυχία.

Επιπλέον, οι αποτελεσματικοί άνθρωποι αγκαλιάζουν τη συνεχή μάθηση και την προσωπική ανάπτυξη. Καταλαβαίνουν ότι η επιτυχία δεν είναι προορισμός αλλά ένα συνεχόμενο ταξίδι. Αναζητούν ευκαιρίες να επεκτείνουν τις γνώσεις τους, να αναπτύξουν νέες δεξιότητες και να διευρύνουν τους ορίζοντές τους. Είναι ανοιχτοί σε ανατροφοδότηση και προσπαθούν συνεχώς να βελτιώνονται. Αυτή η δέσμευση για αυτοβελτίωση τους δίνει τη δυνατότητα να προσαρμοστούν στις μεταβαλλόμενες συνθήκες, να παραμείνουν μπροστά από την καμπύλη και να παραμείνουν αποτελεσματικοί στις επιδιώξεις τους.

Δώδεκα χαρακτηριστικά προσωπικότητας και συνήθειες αποτελεσματικών ανθρώπων

1. Ακολουθούν τον σκοπό της ζωής τους.

Οι άνθρωποι με επιρροή κάνουν ό,τι χρειάζεται για να βρουν την κλήση τους στη ζωή. Μπορεί να μην το συνειδητοποιήσουν αμέσως, αλλά ποτέ δεν εγκαταλείπουν την ελπίδα ότι θα ανακαλύψουν το όνειρό τους. Οι περισσότεροι επιτυχημένοι άνθρωποι πετυχαίνουν σημαντικούς στόχους μόνο επειδή ακολουθούν το πάθος τους. Εξάλλου, αν η καρδιά σας δεν είναι σε κάτι, έχετε την τάση να χάνετε το ενδιαφέρον σας για τη δραστηριότητα. Αλλά οι αποτελεσματικοί άνθρωποι δεν πιστεύουν στο να κάνουν τίποτα με μισή καρδιά και να σπαταλούν τη ζωή τους σε πράγματα που δεν τους φέρνουν ευτυχία.

2. Οι αποτελεσματικοί άνθρωποι έχουν υγιή περιέργεια.

Οι επιτυχημένοι άνθρωποι χρησιμοποιούν τη θετικότητα και παραμένουν ανοιχτοί σε νέες ευκαιρίες σε κάθε βήμα. Δεν φοβούνται να εξερευνήσουν διαφορετικά ενδιαφέροντα και τρόπους σκέψης για να διευρύνουν το μυαλό τους. Οι αποτελεσματικοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι η μόνη σταθερά στη ζωή είναι η αλλαγή και ασπάζονται πλήρως αυτή την ιδέα. Για αυτούς, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να μένουν εφησυχασμένοι και κολλημένοι στο δρόμο τους όσο ο κόσμος τους προσπερνά.

3. Τα άτομα με επιρροή είναι δυναμικά.

Οι πιο επιτυχημένοι άνθρωποι στη ζωή φτάνουν εκεί μόνο επιβεβαιώνοντας τον εαυτό τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι καταπατούν τους ανθρώπους για να πάρουν το δρόμο τους, αλλά παλεύουν για αυτό στο οποίο πιστεύουν. Είναι μια υπολογίσιμη δύναμη επειδή στέκονται πίσω από τις πεποιθήσεις τους χωρίς να παραπαίουν. Έχουν μια πειστικότητα γι 'αυτούς που οι περισσότεροι άνθρωποι βρίσκουν ακαταμάχητη.

4. Οι αποτελεσματικοί άνθρωποι εκτιμούν την ειλικρίνεια στις σχέσεις.

Οι άνθρωποι με επιρροή το κάνουν συνήθεια να λένε την αλήθεια, ακόμα κι αν πονάει. Περιμένουν επίσης την ίδια μεταχείριση από τους άλλους στις σχέσεις. Τα άτομα με θετική νοοτροπία γνωρίζουν ότι οι σχέσεις μαραίνονται όταν η εμπιστοσύνη σπάει, επομένως κάνουν το μέρος τους για να διασφαλίσουν ότι αυτό δεν θα συμβεί.

5. Ξέρουν όμως και να συγχωρούν.


Οι ψηλόμυαλοι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι κανείς σε αυτή τη ζωή δεν είναι τέλειος. Όλοι έχουν ιδιορρυθμίες και ελαττώματα που μπορούν να προκαλέσουν ρήγματα στις σχέσεις. Ωστόσο, δεν κρατούν τα λάθη των ανθρώπων πάνω από το κεφάλι τους για χρόνια. Εάν το άτομο ζητήσει ειλικρινά συγγνώμη, το συγχωρεί και προχωρά.

6. Ο τύπος προσωπικότητας έχει ένα άγριο ανεξάρτητο σερί.

Οι αποτελεσματικοί άνθρωποι δεν επιτρέπουν στους άλλους να υπαγορεύουν τις επιλογές τους στη ζωή. Δημιουργούν το δικό τους μονοπάτι και πιστεύουν στον εαυτό τους αρκετά για να δουν τα πράγματα. Δεν παρασύρονται από αυτά που κάνουν ή σκέφτονται οι άλλοι επειδή αφήνουν μόνο την καρδιά τους να τους καθοδηγήσει. Αυτοί είναι οι οραματιστές, οι ηγέτες και τα προοδευτικά μέλη της κοινωνίας μας. Έχουν τον τρόπο να βλέπουν το μέλλον και να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να εξασφαλίσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

7. Σέβονται τον εαυτό τους και τους άλλους.

Οι δυνατοί άνθρωποι έχουν μια ήσυχη ταπεινοφροσύνη για αυτούς που οι άλλοι μπορούν να αισθανθούν από ένα μίλι μακριά. Δεν χρειάζεται να φωνάζουν από τις ταράτσες για να ακουστεί η φωνή τους. Αυτή η αυτοπεποίθηση πηγάζει από αυτά φυσικά γιατί νιώθουν άνετα στο πετσί τους. Σέβονται τον εαυτό τους και επεκτείνουν αυτή την καλοσύνη και στους άλλους.

8. Οι αποτελεσματικοί άνθρωποι αισθάνονται άνετα με το να είναι άβολα.

Για να πετύχεις στη ζωή, πρέπει να σπάσεις τα εμπόδια που σε κρατούν πίσω. Η ζώνη άνεσης είναι ωραία και άνετη, αλλά τίποτα δεν επιτυγχάνεται εκεί. Οι επιτυχημένοι άνθρωποι το γνωρίζουν αυτό και απομακρύνονται έξω από το ασφαλές καταφύγιό τους όποτε είναι δυνατόν. Δεν τους νοιάζει να κοροϊδεύουν τον εαυτό τους αφού η επιτυχία δεν μπορεί να έρθει χωρίς ίχνος αποτυχιών. Είναι δια βίου μαθητές που δεν αντέχουν να μένουν σε ένα μέρος για πολύ. Ευδοκιμούν έχοντας νέες εμπειρίες και επεκτείνουν τις γνώσεις τους με συνέπεια.

9. Εξηγούν σύνθετες έννοιες με απλούς όρους.

Οι άνθρωποι με επιρροή δεν επιδιώκουν να περιπλέξουν τίποτα στις επιχειρήσεις ή τις σχέσεις. Ξέρουν πώς να μεταφέρουν γρήγορα την άποψή τους και να ξεκαθαρίζουν περίπλοκες ιδέες. Οι επιτυχημένοι άνθρωποι κατανοούν τις έννοιες τόσο βαθιά που μπορούν εύκολα να περιγράψουν τις γνώσεις τους σε άλλους. Επίσης, δεν κοπιάζουν στις σχέσεις, λέγοντας ακριβώς τι εννοούν.

10. Ο τύπος προσωπικότητας είναι ευέλικτος και ανοιχτός σε αλλαγές.

Οι αποτελεσματικοί άνθρωποι αφήνουν την ακαμψία για να αγκαλιάσουν όλα όσα μπορεί να προσφέρει η ζωή. Ξέρουν ότι το χτίσιμο τειχών μεταξύ τους και της ζωής θα οδηγήσει μόνο σε απογοήτευση. Προσπαθούν να παραμείνουν ευέλικτοι και προσαρμοστικοί στις αλλαγές που έρχονται στο δρόμο τους.

11. Έχουν μεγάλη αυτογνωσία.

Οι υψηλοί τύποι προσωπικότητας γνωρίζουν τις αδυναμίες και τα δυνατά τους σημεία όπως το πίσω μέρος των χεριών τους. Έχουν εμβαθύνει βαθιά στην ψυχή τους για να ανακαλύψουν τον εαυτό τους και έχουν αποδεχτεί την αληθινή τους φύση ολόψυχα. Ξέρουν ότι χρειάζεται πρώτα να έχεις μια υγιή σχέση με τον εαυτό σου για να πετύχεις οτιδήποτε. Εάν δεν μπορείτε να αγαπήσετε και να σέβεστε τον εαυτό σας, δεν μπορείτε να επεκτείνετε αυτό το πολύτιμο δώρο σε άλλους. Έχουν κάνει πολλή αναζήτηση ψυχής και φροντίδα του εαυτού τους για να αντιμετωπίσουν τους δαίμονές τους και να βγουν νικητές από την άλλη πλευρά.

12. Οι αποτελεσματικοί άνθρωποι είναι αιώνιοι αισιόδοξοι.

Οι αποτελεσματικοί άνθρωποι προτιμούν να κοιτάζουν τη φωτεινή πλευρά της ζωής παρά να ζουν στο σκοτάδι. Η ζωή μπορεί να τους δώσει πολλούς λόγους να νιώθουν κατάθλιψη, αλλά θα εξακολουθούν να χαμογελούν μέσα από τον πόνο. Η στωική τους φύση τους επιτρέπει να ρέουν στη ζωή χωρίς προσδοκίες ενώ παραμένουν αισιόδοξοι . Όταν συμβαίνουν άσχημα πράγματα, δεν αφήνουν την αρνητικότητα να τα καταναλώσει και επικεντρώνονται σε λύσεις. Από την άλλη πλευρά, όταν συμβαίνει κάτι θετικό, εκφράζουν ευγνωμοσύνη στο σύμπαν, αλλά δεν συνδέονται ούτε με αυτές τις αναζωογονητικές εμπειρίες.


Πιστεύω ακράδαντα, οι αποτελεσματικοί άνθρωποι δεν είναι παθητικοί παρατηρητές της ζωής τους. είναι ενεργοί δημιουργοί των πεπρωμένων τους. Σφυρηλατούν το δικό τους μονοπάτι, οδηγούμενοι από μια βαθιά πίστη στον εαυτό τους και τις ικανότητές τους. Δεν περιμένουν την άδεια ή την επικύρωση από τους άλλους, αλλά εμπιστεύονται το ένστικτό τους και ακολουθούν το πάθος τους. Αγκαλιάζοντας τη μοναδικότητά τους, αναλαμβάνοντας υπολογισμένους κινδύνους και αυξάνοντας συνεχώς, επιτυγχάνουν αξιοσημείωτα αποτελέσματα και εμπνέουν άλλους να κάνουν το ίδιο. Έτσι, εάν φιλοδοξείτε να είστε αποτελεσματικοί, θυμηθείτε να δημιουργήσετε το δικό σας μονοπάτι και να πιστέψετε στον εαυτό σας.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης-Αυτογνωσίας
(Life Helth Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια τηλε-συνεδρία για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για τις ομιλίες, σεμινάρια και ενημέρωση των συνεδριών εδώ https://www.ploumistos.com/p/online.html
Για την θεραπευτική μέθοδο μου δείτε εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: Η επιτυχία και η αποτελεσματικότητα στη ζωή δεν είναι ατυχήματα
Σταύρος Πλουμιστός: Η επιτυχία και η αποτελεσματικότητα στη ζωή δεν είναι ατυχήματα
Σταύρος Πλουμιστός: Η επιτυχία και η αποτελεσματικότητα στη ζωή δεν είναι ατυχήματα
https://www.2adays.com/blog/app/uploads/2023/01/Monday-Motivation-Success-Is-Not-An-Accident-768x432.jpg.webp
https://i.ytimg.com/vi/Rfj1OV_HORQ/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/07/blog-post_33.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/07/blog-post_33.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content