Οι 19 ειδήσεις της ημέρας (σήμερα 18 Ιανουαρίου 2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

👉Οι 19 ειδήσεις της ημέρας (σήμερα 18 Ιανουαρίου 2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός

👉Οι 19 ειδήσεις της ημέρας (σήμερα 18 Ιανουαρίου 2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

1 - Πανελλήνια οργή από τις δηλώσεις Σκέρτσου για την εκατόμβη νεκρών Ελλήνων! - Δίχως ίχνος ντροπής, κυβερνητικά στελέχη, επιφορτισμένα με ευθύνες για τη διαχείριση της πανδημίας -όπως ο Ακης Σκέρτσος- προσπαθούν να αποτινάξουν από τους ώμους τους τα βάρη που τους αναλογούν, κρυπτόμενοι πίσω από μια «νεο-μοιρολατρία». (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

2 - Μάζης: Καταρρίψτε επιτέλους τα τουρκικά drones που παραβιάζουν (ΒΙΝΤΕΟ) - Να καταρριφθούν τα Τουρκικά drones. Τα UAV προβαίνουν σε παραβιάσεις κυριαρχικών δικαιωμάτων και εθνικής κυριαρχίας. Μια κατάρριψη θα αρκούσε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους”, τονίζει ο καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πρόεδρος του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών Ιωάννης Μάζης σε συνέντευξή του στo Kontra News 10 με τον Κωνσταντίνο Μαραβελίδη.  (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

3 - Έτσι έστησαν τον τρόμο του κορωνοϊού οι “ειδικοί” του Κούλη: Κυνική ομολογία από τον “αυλικό” Μαγιορκίνη για τα «ύποπτα» PCR test - Καταγράφουμε ως θάνατο Covid-19 όποιον πέθανε και είχε θετικό PCR test μέσα στους προηγούμενους τέσσερις μήνες», αυτό είπε πριν από λίγο καιρό ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Θεοκλής Ζαούτης, ο οποίος επί της ουσίας ομολόγησε αυτό που έλεγαν οι περισσότεροι, ότι καταγράφονται σαν θάνατοι με κορωνοϊό, θάνατοι που δεν έχουν καμία σχέση με τον ιό.Πώς γίνεται όμως αυτή η υπερκαταγραφή κρουσμάτων και θανάτων στην Ελλάδα;  (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

4 - Συγκεντρώνονται επιστολές βουλευτών για πρόταση μομφής κατά του Μπ. Τζόνσον - 
Μεγαλώνει η δυσαρέσκεια για τον Μπόρις Τζόνσον με τον ίδιο να προχωρά στην αντεπίθεση ανακοινώνοντας πάγωμα του τέλους εισφοράς στο BBC (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

5 - Κώστας Καραμανλής – Θετικός στον κοροναϊό ο πρώην πρωθυπουργός - 
Είναι πλήρως εμβολιασμένος και έχει ήπια συμπτώματα  (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

6 - Ο νέος πατριωτισμός των ελίτ είναι η άρνηση του πατριωτισμού - Ιδιαίτερο ενδιαφέρον μου προξένησε την εβδομάδα που πέρασε μια ιδεολογική τοποθέτηση που έκανε ο Γιώργος Κουμουτσάκος με ανάρτησή του στο twitter. Έγραψε συγκεκριμένα πως «τελευταία ακούω συχνά να χρησιμοποιείται η έκφραση ‘νέος πατριωτισμός’. Πιστεύω ότι είναι αδόκιμη, ίσως και προβληματική. Ο πατριωτισμός είναι ένας. Ούτε παλιός, ούτε νέος. Για ν´αποδοθεί το εννοούμενο με το ‘νέος’, είναι προτιμότερος και ακριβής ο όρος ‘σύγχρονος πατριωτισμός’.» (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

7 - Γουργουλιάνης – Η ήπια νόσηση δεν προσφέρει ουσιαστική ανοσία - Οκαθηγητής Πνευμονολογίας Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης, υπογράμμισε ότι πηγαίνουμε προς το τέλος της παραλλαγής Όμικρον και η αλήθεια είναι ότι αυτό έγινε πιο γρήγορα από ότι περιμέναμε. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

8 - Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε από πού προέρχεται ο «απόκοσμος» ήχος στα Μετέωρα (βίντεο) - Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της ΕΥΑΘ για το πρόβλημα με τον εκκωφαντικό ήχο που αναστατώνει για έκτη πλέον εβδομάδα δεκάδες κατοίκους στην περιοχή Μετέωρα Θεσσαλονίκης. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

9 - Νέα ανακάλυψη του Curiosity στον Aρη – Τι ανίχνευσε και πως μπορεί να προέρχεται από την… αρχαιότητα - Το ρόβερ τριγυρνάει στον γειτονικό πλανήτη από το 2012, παίρνοντας κατά καιρούς δείγματα από την επιφάνεια του και κάνοντας αναλύσεις επιτόπου με το φορητό χημικό εργαστήριο του. Αυτή τη φορά, οι επιστήμονες, με επικεφαλής τον καθηγητή γεωεπιστημών Κρίστοφερ Χάουζ του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Πενσιλβάνια, οι οποίοι έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ (PNAS), σύμφωνα με το «Science», ανακοίνωσαν ότι το Curiosity ανίχνευσε φασματοσκοπικά ένα σήμα που θα μπορούσε να αποτελεί ένδειξη αρχαίας αρειανής ζωής, χωρίς ασφαλώς να αποκλείονται άλλες πιο «πεζές» εξηγήσεις. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

10 - Φυλάκιο: Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας Τρίτη 18/1, στις 2 μ.μ., με μπροστάρηδες Εθνοφύλακες, αγρότες - Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Φυλάκιο Ορεστιάδας, έξω από τα ΚΥΤ και ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ και στον χώρο που ξεκίνησε η δημιουργία νέας δομής λαθρομεταναστών, θα πραγματοποιήσει αύριο Τρίτη 18 Ιανουαρίου στις 2 το μεσημέρι, ο λαός του Έβρου. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

11 - Καταπέλτης ο Δρ. Μίχαελ Γιαντόν: «Αποπληθυσμός και ολοκληρωτικός έλεγχος όσων απομείνουν – Αυτός είναι ο στόχος τους» - 
Σε μια ακόμη προειδοποίηση για την επικινδυνότητα των εμβολίων προχώρησε ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer Δρ. Μίχαελ Γιαντόν κατά την διάρκεια συνέντευξής του. .

Ο Δρ. Γιαντόν χρησιμοποίησε σκληρές εκφράσεις για την σκοπιμότητα όσων συμβαίνουν σήμερα αναφορικά με τα εμβόλια λέγοντας μεταξύ άλλων ότι το σύστημα ψεύδεται και ψεύδεται για ένα συγκεκριμένο σκοπό και αυτός είναι ο πλήρης και ολοκληρωτικός έλεγχος» των μαζών. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

12 - H χαρτογράφηση της αγοράς ενοικίων - Αυξητική πορεία θα συνεχίσουν να καταγράφουν οι τιμές ενοικίασης ακινήτων και το 2022, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών της αγοράς. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

13 - Έρχονται πλειστηριασμοί: Οι θεσμοί βάζουν «φρένο» στην προστασία της α' κατοικίας ευάλωτων νοικοκυριών - 
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι θεσμοί κατά την πρόσφατη διαπραγμάτευση με το υπουργείο Οικονομικών στο πλαίσιο της αξιολόγησης, εμφανίστηκαν αντίθετοι στο ενδιάμεσο πρόγραμμα προστασίας της πρώτης κατοικία ευάλωτων νοικοκυριών. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

14 - Βουλγαρία: Επιστήμονες ανέπτυξαν ένα ποταμόπλοιο που κινείται με υδρογόνο και ηλιακή ενέργεια - Επιστήμονες ανέπτυξαν ένα πρότυπο ποταμόπλοιο, που κινείται με υδρογόνο και ηλιακή ενέργεια, στο πλαίσιο των πρώτων διεπιστημονικών σχεδίων της Βουλγαρίας με τη συμμετοχή της βιομηχανίας, των τοπικών αρχών και επιχειρήσεων. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

15 - «Τέλος» η ταλαιπωρία: Ψηφιακά από τον Φεβρουάριο η έναρξη & η διακοπή επιχειρήσεων στην εφορία - Η φορολογική αρχή προκειμένου να μειωθεί η γραφειοκρατίας, προχωρά σε απλοποίηση της διαδικασίας έναρξης και διακοπής επιχειρήσεων, μεταβολής στοιχείων φυσικού ή νομικού προσώπου και απόδοσης ΑΦΜ.  (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

16 - Ηλεκτρικές συσκευές – Ποιοι και πόσα θα πάρουν επιδότηση για την απόσυρση - Σύμφωνα με πληροφορίες των «ΝΕΩΝ», το πρόγραμμα θα έχει προϋπολογισμό άνω των 40 εκατ. ευρώ. Θα απευθύνεται σε φυσικά πρόσωπα, κατά πάσα πιθανότητα σε οικιακούς καταναλωτές, τους οποίους και θα προτρέπει στην αγορά σύγχρονων και χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης ηλεκτρικών οικιακών συσκευών. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

17 - Το παλάτι του Πούτιν στη Μαύρη Θάλασσα - Οι εικόνες από τον αέρα δείχνουν ένα γιγαντιαίο παλάτι που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη Μαύρη Θάλασσα. Είναι η θερινή κατοικία του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, γράφει η νορβηγική εφημερίδα Aftenposten. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

18 - Ερευνητές υποστηρίζουν ότι υπάρχει μορφή ύλης που δεν λιώνει - Η κρατούσα επιστημονική θεώρηση είναι πώς όσο περισσότερο θερμαίνεται η ύλη, οποιαδήποτε γνωστή μορφή ύλης, τόσο περισσότερο διαταράσσεται η δομή και η συμπεριφορά των ατόμων που την αποτελούν. Έτσι τελικά η ύλη λιώνει ή εξατμίζεται. Ένα κλασικό παράδειγμα είναι τα παγόβουνα, αν βρεθούν σε συνθήκες θερμοκρασίας πάνω από τους μηδέν βαθμούς Κελσίου θα λιώσουν ή θα εξατμιστούν όσο μεγάλα και αν είναι. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

19 - Καιρός: Έρχεται τετραήμερη κακοκαιρία με τσουχτερό κρύο και χιόνια, έντονα φαινόμενα το Σαββατοκύριακο - Φαινόμενα από τη Θεσσαλία και νοτιότερα, δύσκολο το Σαββατοκύριακο - «Αν οι προγνώσεις ακολουθήσουν την πορεία που βλέπουμε μέχρι και σήμερα, σίγουρα θα υπάρξουν προβλήματα», εκτιμά ο Κώστα Λαγουβάρδος - Λίγα τοπικά φαινόμενα στα ανατολικά και νότια το επόμενο διήμερο. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Οι 19 ειδήσεις της ημέρας (σήμερα 18 Ιανουαρίου 2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
Οι 19 ειδήσεις της ημέρας (σήμερα 18 Ιανουαρίου 2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
https://www.avgi.gr/sites/default/files/styles/main/public/2021-01/stilo_0.jpg?itok=LQhahFQt
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/01/19-18-2022.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/01/19-18-2022.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content