Ενδυνάμωση και Καθαρισμός της Αύρας - Ενεργειακού Πεδίου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ενδυνάμωση και Καθαρισμός της Αύρας - Ενεργειακού Πεδίου

👉Κάθε ζωντανό πλάσμα περιβάλλεται από το δικό του ενεργειακό πεδίο, το... οποίο αλληλεπιδρά με το περιβάλλον και όλα τα συναισθανόμενα όντα. Η σύγχρονη επιστήμη έχει αποδείξει πως τα πάντα είναι ενέργεια και το κάθε τι έχει τη δική του ενεργειακή σφραγίδα.

Ζούμε μέσα σε ένα ωκεανό ενέργειας, ένα ολογραφικό κόσμο στον οποίο υπάρχουμε όλοι και όλα συνδέονται μεταξύ τους. Η επιστημονική απόδειξη βοηθά αρκετούς στην κατανόηση πως ο καθένας μας επηρεάζει το περιβάλλον του και οτιδήποτε βρίσκεται γύρω του.

Καθημερινά ερχόμαστε σε επαφή με διάφορα βεβαρημένα ενεργειακά πεδία όπως για παράδειγμα αυτό του εργασιακού χώρου, της περιοχής που κατοικούμε, ίσως της οικίας όπου μένουμε ή ακόμη και με άλλους ανθρώπους που σκέφτονται ή δρουν με ένα αρνητικό τρόπο. Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους που μπορούν να βαρύνουν το ενεργειακό μας πεδίο και μειώνουν τις αντιστάσεις μας δίνοντας χώρο στους χαμηλούς κραδασμούς.

Η προστασία από τις αρνητικές ενέργειες και η ενδυνάμωση των ατόμων είναι ένα βασικό θέμα όχι μόνο στο πνευματικό μονοπάτι αλλά και ως ένας τρόπος πρόληψης για την προστασία των προσωπικών μας ενεργειών.
Αυτή την περίοδο εισρέουν στον πλανήτη μας πολύ υψηλές δονήσεις με αποτέλεσμα να απελευθερώνονται οι χαμηλοί κραδασμοί πολύ γρήγορα.

Επιπλέον καθώς περνάμε μέσα από την 4η διάσταση τώρα (για τη μετάβασή μας στην 5η) οι σκέψεις και τα συναισθήματα τείνουν να υλοποιούνται πιο άμεσα. Έτσι βιώνουμε τις επιδράσεις τους πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι στα προηγούμενα χρόνια.

Προστασία της Αύρας

Δηλώνοντας καθημερινά ότι δέχεστε ΜΟΝΟ τις θετικότερες των ενεργειών γύρω σας και ότι αντανακλάτε κάθε αρνητική ενέργεια όπως ένας καθρέφτης, προγραμματίζετε το υποσυνείδητο σας να απορρίπτει ΚΑΘΕ μη συμβατή ενέργεια του περιβάλλοντος χώρου σας.

Κάποιοι άλλοι τρόποι προφύλαξης της αύρας σας είναι:

Καθημερινή σωματική άσκηση

Καθημερινός διαλογισμός

Οραματισμός μίας πλήρους φωτεινής αύρας.

Αποφυγή οπτικής ή σωματικής επαφής με αρνητικούς ανθρώπους

Αποφυγή ανθρώπων που μιλάνε δυνατά ή είναι φορτισμένοι συναισθηματικά

Τέλος....Κοιταχτείτε στον καθρέφτη (μέσα στα μάτια σας) -Χαμογελάστε για αυτό που βλέπετε

Και δηλώστε τρεις φορές δυνατά......"ΣΕ ΑΓΑΠΩ"

Η αύρα αποδυναμώνεται από:

Θόρυβο

Αρνητικές σκέψεις

Άγχος

Κακή διατροφή

Υπερβολική κούραση

Κατανάλωση "βαριών" ενεργειακά τροφών (νεκρών ζώων κτλ.)

Έλλειψη φυσικής άσκησης

Έλλειψη καθαρού αέρα

Τοξικές ουσίες (κάπνισμα, αλκοόλ, ναρκωτικά κτλ.)

Επαφή με αρνητικούς ανθρώπους ή "ενεργειακά ζόμπι"

Sex χωρίς συναισθήματα

Η αύρα ενδυναμώνεται από:

Θετικές σκέψεις

Φυσική άσκηση

Επαφή με τη φύση και τα ζώα

Διαλογισμό

Περπάτημα με γυμνά πόδια στο γκαζόν, την παραλία κτλ. (γείωση)

Κοίταγμα στον ήλιο (λίγο μετά την ανατολή και λίγο πριν τη δύση)

Ξεκούραση (ύπνο)

Κατανάλωση τροφών πλούσιες σε φως και νερό (φρούτα, λαχανικά)

Ευχάριστη μουσική

Χρώματα που μας ταιριάζουν

Επαφή με θετικούς ανθρώπους

Sex με συναισθήματα 

Ψυχική Προστασία

Η βασική τεχνική προστασίας όλων των σοβαρών Παραδόσεων είναι να οραματίζεσαι τον εαυτό σου σε λευκό φως, απαλό, λαμπερό, ακτινοβόλο.Ακόμα καλύτερα αν σε φωτίζει - φορτίζει, μια Θεϊκή Συμπαντική ακτίνα λευκού φωτός από τον ουρανό.

Αν όμως αισθάνεσαι σωματική η συναισθηματική ένταση καλύτερα να χρησιμοποιήσεις λευκογάλαζο φως που χαλαρώνει και οι ιδιότητες της ενέργειας του είναι : αγάπη, χαρά, δύναμη, γαληνή.Βοηθάει μια απλή, λιγόλογη, από την καρδιά προσευχή προς τον Θεό. ΟΧΙ προς μεσάζοντες του, ΟΧΙ σαν ικέτης.

Κάποιες άλλες δυνατές τεχνικές ( όπως π.χ της Μωβ φλόγας ) είναι για προχωρημένους είτε στον οραματισμό είτε στο καθάρισμα της μαυρίλας του υποσυνείδητου τους.Μια απαραίτητη δικλείδα ασφαλείας για το οτιδήποτε, είναι να ζητάς προκαταβολικά την ευλογία - βοήθεια - προστασία του Θεού, αλλιώς να γίνει κάτι ακόμα καλύτερο. Π.χ: " Για το μεγαλύτερο καλό το δικό μου και όλων των εμπλεκομένων στην διαδικασία. Γεννηθήτω το θέλημά Σου". Με ευλάβεια των πάντων και κοσμική αρμονία".( Και όχι το δικό μου γιατί μέχρι να καθαρίσω το 50 % της μαυρίλας μου ΔΕΝ γνωρίζω όλες τις νομοτέλειες και μπορεί να προκαλέσω κάποια ζημιά. Δυστυχώς οι καλές προθέσεις ΔΕΝ προστατεύουν καθόλου. Όπως είπε και ο Κομφούκιος: Ο δρόμος για την κόλαση είναι στρωμένος με τις καλύτερες προθέσεις ).

Καθαρισμός Αύρας με Οραματισμό


Γειωθείτε με τη Γη στέλνοντας νοητικά από το πρώτο Τσάκρα αν είστε άντρας και από το δεύτερο αν είστε γυναίκα μία δέσμη φωτός προς το κέντρο της Γης.Στη συνέχεια φανταστείτε τον Ήλιο πάνω από το κεφάλι σας να σας λούζει εσάς και το ενεργειακό σας πεδίο για 3-5 λεπτά.Μετά φανταστείτε μία βιολετί φλόγα να ξεκινάει από τα πόδια σας και να καίει οποιοδήποτε ψυχικό ρύπο μπορεί να έχει απομείνει στην Αύρα σας για 1-2 λεπτά, ευχαριστείστε την και ελευθερώστε την.

Τέλος φανταστείτε βιολετί φλόγα να κάθεται στο εξωτερικό μέρος της Αύρας σας και αφήστε την εκεί για μεγαλύτερη προστασία από αρνητικές ενέργειες.
Τώρα είστε έτοιμοι και έτοιμες να χαρείτε την ημέρα σας ή να ξεκινήσετε τον διαλογισμό σας.

Σας προτείνουμε να δείτε: ''Πως ενεργοποιούνται οι πνευματικές σας δυνάμεις''


Οραματισμός στροβίλου που καθαρίζει την αύρα

Αυτή είναι μια άσκηση οραματισμού για το καθάρισμα και τον εξαγνισμό ολόκληρου του Αυρικού σου πεδίου. Είναι μια εξαιρετική άσκηση για το τέλος της ημέρας, ειδικά αν έχεις έρθει σε επαφή με πολύ κόσμο. Σε βοηθάει να απομακρύνεις τα ενεργειακά "σκουπίδια" και να τα εμποδίσεις να συσσωρευτούν και να δημιουργήσουν ανισορροπίες στο Αυρικό σου πεδίο. Για την άσκηση αυτή χρειάζονται μόνον πέντε λεπτά.

Κάθισε κάπου, κλείσε τα μάτια σου και άρχισε να χαλαρώνεις σταδιακά όλο σου το σώμα. Άρχισε να αναπνέεις αργά και σταθερά, ενώ φαντάζεσαι όλο σου το σώμα να χαλαρώνει, σταδιακά από την κορυφή ως τα νύχια. Διώξε τις εντάσεις από τους ώμους και τον αυχένα. Μάζεψε όλες τις ανησυχίες σου, όλους τους φόβους και τις αγωνίες σου και φαντάσου πως τις βάζεις σε ένα μπαλόνι, που αφήνεις να φύγει μακριά.

Μπορείς επίσης, αν θέλεις, να πεις μια απλή προσευχή ή κάποιο μάντρα (ηχοσύμβολα του διαλογισμού). Να θυμάσαι ότι η άσκηση αυτή, έτσι όπως περιγράφεται εδώ, είναι μόνον ένας οδηγός. Εσύ θα την προσαρμόσεις στις δικές σου ανάγκες.

Σχημάτισε μέσα στο νου σου την εικόνα μιας μικρής δίνης από κατάλευκο λαμπρό αέρα ζωτικής ενέργειας, σε απόσταση περίπου εφτά μέτρων πάνω από σένα. Αυτός είναι ένας μικρός πνευματικός ανεμοστρόβιλος. Καθώς βλέπεις τη χοάνη του να σχηματίζεται, φαντάσου τον να μεγαλώνει τόσο που να αγκαλιάζει ολόκληρο το Αυρικό σου πεδίο. Δες το στενό μέρος του στροβίλου να είναι τόσο που να μπορεί να περάσει από την κορυφή του κεφαλιού σου και να φτάσει στο κέντρο ισορροπίας του σώματος σου (βλέπε το σχήμα παρακάτω).

Αυτό τον πνευματικό στρόβιλο λαμπερής ενέργειας δες τον να στριφογυρίζει με τη φορά των δεικτών του ρολογιού. Καθώς αγγίζει την αύρα σου, δες τον να απορροφά και να καίει όλα τα ενεργειακά "σκουπίδια" και τα πυκνώματα που έχουν συσσωρευτεί εκεί.

Δες, νιώσε και φαντάσου τον να κινείται προς τα κάτω, καλύπτοντας το σώμα και το Αυρικό σου πεδίο. Γνώριζε ότι σαρώνει και καθαρίζει το ενεργειακό σου πεδίο από κάθε εξωτερική ενέργεια που έχει συσσωρευτεί εκεί στη διάρκεια της ημέρας.

Καθώς αυτός ο ενεργειακός στρόβιλος περνάει μέσα από το σώμα σου, δες τον να βγαίνει από τα πόδια σου και να μπαίνει μέσα στη γη. Δες τα ενεργειακά σκουπίδια που κουβαλάει να γίνονται λίπασμα για το φυτικό βασίλειο.Διάφοροι μέθοδοι καθαρισμού Βίο -Ενέργειας (Αιθερικού Πεδίου της Αύρας)

Μερικοί άλλοι τρόποι για να καθαρίσετε το ενεργειακό σας πεδίο είναι να κάψετε εγχώρια βότανα και να χρησιμοποιήσετε τον καπνό για να καθαρίσετε ή να «θυμιατίσετε» το ενεργειακό σας πεδίο.Το «θυμιάτισμα» είναι μια αρχαία πρακτική που χρησιμοποιεί συγκεκριμένα βότανα για να καθαρίσει τελετουργικά το σώμα και το ενεργειακό πεδίο από αρνητικές επιρροές και αισθήματα. Τα βότανα αυτά έχουν άμεση επίδραση και προωθούν την ενεργειακή διαύγεια

Βότανα που χρησιμοποιούνται συνήθως για καθαρισμό είναι φασκόμηλο, κέδρος, σανταλόξυλο και sweet grass. Τα στικ είναι ευρέως διαδεδομένα στα καταστήματα New Age.Το αλατόνερο είναι ακόμη ένα εξαιρετικό δώρο της φύσης που καθαρίζει το ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο σχεδόν αμέσως. Το κολύμπι στη θάλασσα για 5 ή 10 λεπτά θα καθαρίσει κάθε κατώτερη ενέργεια από το πεδίο σας και θα επαναφέρει σε ισορροπία την ζωτική σας ενέργεια. Αν δεν έχετε πρόσβαση στη θάλασσα, προσθέστε αλάτι στο μπάνιο σας.

Ρίξτε δύο γεμάτες χούφτες χοντρό αλάτι ή αλάτι θάλασσας στην μπανιέρα και ρυθμίστε το νερό στην κατάλληλη στάθμη και θερμοκρασία. Μείνετε μέσα για 15 λεπτά αφήνοντας το αλάτι να καθαρίσει κάθε κατώτερη δονητικά ενέργεια.

Ασπίδα Προστασίας

Η ασπίδα προστασίας είναι ένα ενεργειακό κουκούλι το οποίο μας προστατεύει από κάθε είδους εισροές αρνητικών ενεργειών μέσα στην αύρα μας.Πριν επιχειρήσουμε να δημιουργήσουμε μια ασπίδα προστασίας για μάς η (για τους αγαπημένους μας ) είναι πολύ σημαντικό να «καθαριστούμε» ενεργειακά. Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε είτε με ένα διαλογισμό κάθαρσης ή μέσω ενός εξαγνιστικού λουτρού. Το τρεχούμενο νερό είναι φορέας εξαγνισμού.

Μπορείτε επίσης να γεμίσετε νερό την μπανιέρα σας και να προσθέσετε αλάτι θαλασσινό σε κρυστάλλους και σόδα μαζί. Οτιδήποτε από τα παραπάνω και αν επιλέξετε πρέπει να έχετε συνειδητή πρόθεση τον καθαρισμό σας. Ακόμα και απλό μπάνιο να κάνετε όταν έχετε πρόθεση τον καθαρισμό των «σωμάτων» σας τότε αυτό να ξέρετε ότι συμβαίνει.

Αφού λοιπόν έχετε κάνει τον καθαρισμό σας σκεφτείτε τι χρώμα και τι σχήμα θα έχει η ασπίδα σας. Από τα πιο συνηθισμένα σχήματα που επιλέγουν οι περισσότεροι είναι το ωοειδές ή της σφαίρας. Όσο αναφορά το χρώμα θα ήταν προτιμότερο να επιλέξετε ένα φωτεινό χρώμα. Για άτομα υπερευαίσθητα στις ενέργειες καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσουν πάνω από ένα χρώμα. Σε αυτήν την περίπτωση πολύ καλό είναι το πρώτο στρώμα να είναι λευκό, το δεύτερο πράσινο και ένα τρίτο βιολετί που θα σφραγίζει την αύρα.

Καθίστε αναπαυτικά σε καρέκλα με τα πέλματα σας να ακουμπάνε στο έδαφος, σε στάση διαλογισμού. Κλείστε τα μάτια σας πάρτε βαθιές αναπνοές και χαλαρώστε το σώμα σας. Μόλις νιώσετε ήρεμοι και χαλαροί οραματιστείτε μια λευκή μπάλα φωτός να κατεβαίνει από τον ουρανό και να διαχέεται γύρω από το σώμα σας δημιουργώντας το σχήμα της ασπίδας που έχετε επιλέξει.

Δείτε την ασπίδα σας ξανά και καθαρά, δυναμώστε την έτσι ώστε η εικόνα που θα δημιουργήσετε να είναι καθαρή, και διαυγής. Η ασπίδα σας δημιουργεί στα πεδία σας απόλυτη προστασία είναι αδιαπέραστη και οτιδήποτε προσκρούει επάνω της εξοστρακίζεται στο σύμπαν.

Σας γεμίζει ενέργεια, φως , ζωή σας κάνει δυνατούς και ενισχύει θεραπευτικά όλα τα σώματα σας. Επιτρέπει να εισρέουν θεραπευτικές, εξαγνιστικές, ζωογονητικές ενέργειες και απαγορεύει οτιδήποτε αρνητικό. Σιγά - σιγά πάρτε βαθιές αναπνοές, νιώστε το σώμα σας και ανοίξτε τα μάτια σας.Τώρα έχετε δημιουργήσει την ατομική σας ασπίδα προστασίας.

Δυναμώνετε την ασπίδα σας κάθε μέρα με την άσκηση αυτή για 21 έως 40 μέρες κατόπιν κάντε την άσκηση μια φορά την εβδομάδα ώστε να την θεωρείτε αναπόσπαστο μέρος του εαυτού σας. Αργότερα μπορείτε να επαναλαμβάνετε την άσκηση μια φορά το μήνα.Το διάβασα στο thelifeinlight.blogspot.com


ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ένας προικισμένος διαισθητικά άνθρωπος, που ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης - Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας - υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,417,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1870,ΑΠΟΨΕΙΣ,35,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,103,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,682,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,116,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,735,ΒΙΝΤΕΟ,179,ΒΟΛΟΣ,40,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1808,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,140,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,109,ΕΛΛΑΔΑ,665,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,61,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,23,ΕΡΕΥΝΕΣ,36,ΖΩΗ,128,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,27,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,37,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,293,Κόσμος,9434,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,16,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,41,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,280,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1509,Πολιτική,6780,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5891,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,72,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,57,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1071,Τοπικά,11679,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2527,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,31,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,83,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,593,Eco-News,2735,GP - info,5,voice healing therapy,29,
ltr
item
Ploumistos.com: Ενδυνάμωση και Καθαρισμός της Αύρας - Ενεργειακού Πεδίου
Ενδυνάμωση και Καθαρισμός της Αύρας - Ενεργειακού Πεδίου
Ενδυνάμωση και Καθαρισμός της Αύρας - Ενεργειακού Πεδίου
https://saltwatergaiablog.files.wordpress.com/2020/04/1000_1479385920.jpg
https://i.ytimg.com/vi/1vYWFM9S2PI/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/09/blog-post_521.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/09/blog-post_521.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content