Ο Elon Musk τουιτάρει “Εξωγήινοι έχτισαν τις Πυραμίδες” προκαλώντας αναστάτωση

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Elon Musk τουιτάρει “Εξωγήινοι έχτισαν τις Πυραμίδες” προκαλώντας αναστάτωση

👉Ένα tweet του Elon Musk έχει φέρει τα πάνω κάτω, με χιλιάδες σχόλια και μεγάλες κόντρες... σε ό,τι αφορά τις πυραμίδες και ποιος μπορεί να τις έχτισε.

Ο σύγχρονος κόσμος μας είναι γεμάτος από αυτοδιορισμένους εμπειρογνώμονες που ερευνούν διάφορα γεγονότα, θρύλους και ιστορικά κείμενα αναζητώντας στοιχεία ιστορικής επαφής μεταξύ ανθρώπων και κάποιων εξωγήινων φυλών που μπορεί να επισκέφτηκαν κάποτε τον πλανήτη μας, ή μπορεί να τον επισκέπτονται ακόμα.

Φυσικά, όλοι αυτοί αμφισβητούνται από την κατεστημένη αρχαιολογία και την επιστήμη. Ωστόσο, ο διάσημος μηχανικός, βιομηχανικός σχεδιαστής, επιχειρηματίας τεχνολογίας που διαχειρίζεται την SpaceX, Elon Musk, δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο, γι’ αυτό η δημοσίευσή του στο τουίτερ άναψε μεγάλες φωτιές, αφού κοινοποιήθηκε χιλιάδες φορές μέσα λίγα 24ωρα, εξοργίζοντας την υπουργό Διεθνούς Συνεργασίας της Αιγύπτου κυρία Rania al-Mashat, η οποία μίλησε ενάντια στον φαινομενικά, τουλάχιστον, εξωφρενικό ισχυρισμό του Μασκ, ξεκαθαρίζοντας ότι οι θαυμάσιοι τάφοι της Αιγύπτου κατασκευάστηκαν από αρχαίους Αιγύπτιους, για τους Φαραώ της Αιγύπτου, σύμφωνα με το BBC.

Σε ένα άρθρο της Egypt Today, ο Αιγύπτιος αρχαιολόγος Zahi Hawass απάντησε επίσης στο tweet του κ. Musk δηλώνοντας ότι οι τάφοι των πυραμίδων λένε σε όλους ότι οι οικοδόμοι των πυραμίδων ήταν Αιγύπτιοι «και δεν ήταν σκλάβοι» οι οποίοι αλυσοδεμένοι για κάποια διαγαλαξιακή φυλή έχτισαν τις πυραμίδες.

Όλα αυτά δημιούργησαν μία καταιγίδα από σχόλια που η κάθε επίσημη και ανεπίσημη θέση, τα διάφορα media και ο απλός κόσμος, με προσωπικές εκτιμήσεις ο καθένας προσπαθούν να υποστηρίξουν τις θέσεις και τις απόψεις τους, είτε ανασκευάζοντας, είτε επιμένοντας σε όσα υποστηρίζουν, είτε αυτά αφορούν την μία πλευρά είτε την άλλη.

Η θεωρία των Αρχαίων Αστροναυτών και όλοι οι θεωρητικοί που τάσσονται με τον ισχυρισμό του Musk – πολύ πριν από αυτόν – επικαλούνται διάφορες ενδείξεις που, κατά την άποψή τους, δείχνουν ότι οι πυραμίδες και ειδικότερα η Μεγάλη Πυραμίδα της Αιγύπτου μπορεί να είναι εξωγήινης κατασκευής. Ίσως, οι πιο βασικές να είναι είναι οι παρακάτω:

1. Οι ογκόλιθοι έχουν βάρος από 2 τόνους ενώ αρκετοί φτάνουν έως 50 τόνους. Οι Αιγύπτιοι υποτίθεται ότι δεν γνώριζαν τον τροχό. Ακόμα κι αν τον γνώριζαν θα συνθλίβονταν από το τεράστιο βάρος. Ούτε οι βάρκες ή τα πλοία μπορούσαν να κουβαλήσουν τέτοιο βάρος.

2. Οι τρεις πυραμίδες χτίστηκαν όλες προσανατολισμένες στον Βόρειο Πόλο με περιθώριο σφάλματος 3/60. Η πυξίδα δεν είχε εφευρεθεί ακόμη, επομένως, χωρίς αυτήν θα ήταν αδύνατο να το καταφέρουν.

3. Οι τρεις πυραμίδες του συμπλέγματος της Γκίζας είναι ευθυγραμμισμένες ακριβώς με τη θέση των τριών αστεριών της ζώνης του Ωρίωνα. Δεδομένου ότι η επιστήμη της αστρονομίας δεν ήταν τόσο αναπτυγμένη, ώστε να είχαν σύγχρονες γνώσεις, το αποτέλεσμα δεν θα ήταν που επιτεύχθηκε.

4. Η περίμετρος της Μεγάλης Πυραμίδας όταν διαιρείται με δύο φορές το ύψος του μνημείου δίνει έναν αριθμό που είναι ακριβώς ίσος με το π=3,14.

5. Η κατασκευή μιας τέτοιας τεράστια δομής τόνων πάνω από την άμμο, χωρίς να έχει βυθιστεί εδώ και 5.000 χρόνια, είναι αδύνατη για τους ανθρώπους του σήμερα, πόσο μάλλον για εκείνους της εποχής εκείνης.

6. Η Μεγάλη Πυραμίδα στο γεωγραφικό πλάτος της Γκίζας, 29.9792458 ° Β, ταιριάζει απόλυτα με την ταχύτητα του φωτός, η οποία είναι 299.792.458 μέτρα ανά δευτερόλεπτο. Από που μπορεί να είχαν τέτοιες γνώσεις;

7. Η Μεγάλη Πυραμίδα Βρίσκεται στο Κέντρο της Γης, σύμφωνα με τον Δρ Joseph Seissen ο οποίος απέδειξε το 1877 ότι η Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας βρίσκεται στο ακριβές σημείο τομής της μεγαλύτερης γραμμής του γεωγραφικού πλάτους και της μεγαλύτερης γραμμής του γεωγραφικού μήκους, με άλλα λόγια, ακριβώς στο κέντρο όλης της έκτασης της ξηράς στον πλανήτη Γη.

8. Σύμφωνα με διάφορες εκτιμήσεις μηχανικών και αρχιτεκτόνων, ο σύγχρονος πολιτισμός μας δεν διαθέτει τα μέσα, τόσο τον μηχανικό εξοπλισμό όσο και ανάλογες δεξιότητες, για να ξαναχτιστεί μία ολόιδια πυραμίδα, στην οποία να συμπεριλαμβάνονται οι μετρήσεις και τα στοιχεία που προαναφέρθηκαν, αλλά και πολλά άλλα που δεν στοιχειοθετήθηκαν εδώ.

Φυσικά, ο καθένας μπορεί να πιστέψει, να αποδεχτεί και να απορρίψει ό,τι θέλει. Η ουσία είναι ότι το tweet του Elon Musk στις 31 Ιουλίου 2020 προκάλεσε μεγάλη αναταραχή.
Δείτε και ένα σχετικό βίντεο:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά


Πηγές ancient-origins.net και ufosightingsdaily.com
Voice Healing: Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης,
Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες,
Αυτοβελτίωσης και Αφυπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,392,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1791,ΑΠΟΨΕΙΣ,14,Άρθρα,808,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,87,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,636,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,80,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,701,ΒΙΝΤΕΟ,164,ΒΟΛΟΣ,18,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1784,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,104,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,107,ΕΛΛΑΔΑ,439,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,60,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,19,ΕΡΕΥΝΕΣ,24,ΖΩΗ,102,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,5,Θεσσαλία,1313,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,15,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,164,Κόσμος,9315,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,5,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,29,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,156,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1493,Πολιτική,6768,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5798,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,69,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,55,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1035,Τοπικά,11670,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2436,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,23,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,64,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,534,Eco-News,2703,GP - info,5,voice healing therapy,18,
ltr
item
Ploumistos.com: Ο Elon Musk τουιτάρει “Εξωγήινοι έχτισαν τις Πυραμίδες” προκαλώντας αναστάτωση
Ο Elon Musk τουιτάρει “Εξωγήινοι έχτισαν τις Πυραμίδες” προκαλώντας αναστάτωση
Ο Elon Musk τουιτάρει “Εξωγήινοι έχτισαν τις Πυραμίδες” προκαλώντας αναστάτωση
https://nyob.news/wp-content/uploads/2020/08/31479184-0-image-a-2_1596390516641.jpg
https://i.ytimg.com/vi/5sz3waZlDRs/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/08/elon-musk_5.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/08/elon-musk_5.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content