Νομοσχέδιο εναντιώνεται στην εμφύτευση μικροτσίπ σε εργαζομένους!

Νομοσχέδιο εναντιώνεται στην εμφύτευση μικροτσίπ σε εργαζομένους!

⍆Η πολιτεία του Μίσιγκαν εισήγαγε ένα νομοσχέδιο με σκοπό να αποτρέψει τους εργοδότες... να αναγκάσουν τους υπαλλήλους τους να δεχτούν εμφυτεύματα μικροτσίπ.

Η προοπτική μιας εταιρείας που απαιτεί οι εργαζόμενοι να δεχτούν την εμφύτευση ενός μικροτσίπ παρακολούθησης κάτω από το δέρμα τους, θα μπορούσε να είναι μια καλή ιδέα εάν επρόκειτο για σενάριο ταινίας, κάτι που ωστόσο δεν ισχύει και για την τρέχουσα πραγματικότητα. Δεδομένου όμως ότι το σενάριο να υιοθετήσουν μελλοντικά αυτή την τακτική οι επιχειρήσεις ακούγεται όλο και περισσότερο, η πολιτεία του Μίσιγκαν προσπαθεί με αυτό το νομοσχέδιο να σταματήσει όσο είναι νωρίς τέτοιες πρακτικές, προτού κερδίσουν έδαφος.

Η συγχώνευση της τεχνολογίας και της ανθρώπινης φυσιολογίας για χάρη της εξέλιξης ή της βελτίωσης (biohacking), είναι μια τάση που έχει ενταθεί τα τελευταία χρόνια. Ενώ ο όρος “biohacking” μπορεί να αναφέρεται σε ασφαλείς τρόπους βελτίωσης της σωματικής ή ψυχικής ευεξίας των ατόμων, δεν είναι απίθανο να χρησιμοποιηθεί και για να περιγράψει εμφυτεύματα που παρακολουθούν τα ζωτικά σημεία των ατόμων, τις χημικές ενέσεις, τα προχωρημένα βοηθήματα ακοής και τα βιονικά εμφυτεύματα ματιών. Σε σχέση με τα biohacks, ο ιδρυτής της Tesla, Elon Musk, είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι η ανθρώπινη φυλή πρέπει να γίνει “cyborg” για να ενισχύσει τις φυσικές της δυνατότητες και να συμβαδίσει με τον μελλοντικό κόσμο της τεχνητής νοημοσύνης AI. Ωστόσο, η υιοθέτηση RFID τσιπ, τα οποία θα παρακολουθούν καθετί κάνουν οι εργαζόμενοι, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγικότητάς τους, αποτελεί μία σημαντική και ολοένα κλιμακούμενη ανησυχία.

Όπως ανέφερε η ABC News, το νομοσχέδιο, το οποίο έγινε αποδεκτό πριν λίγες μέρες και αναμένεται να εξεταστεί από τη Γερουσία της Πολιτείας και ενδεχομένως να εγκριθεί, εμποδίζει τους εργοδότες να υποχρεώσουν τους υπαλλήλους τους να δεχτούν εμφυτεύματα μικροτσίπ. Αυτά τα τσιπ, που έχουν περίπου το μέγεθος ενός κόκκου ρυζιού, βασίζονται στην τεχνολογία αναγνώρισης μέσω ραδιοσυχνοτήτων (RFID) και μόλις εισαχθούν στο δέρμα μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη του χεριού, μπορούν να αντικαταστήσουν εφαρμογές για κινητά αλλά και υπηρεσίες που χρησιμοποιούνται από τους ανθρώπους. Στον εργασιακό χώρο, αυτό θα μπορούσε να ισχύει για ελέγχους ταυτότητας, ελέγχους ασφαλείας, πληρωμές και έλεγχο πρόσβασης σε ένα κτίριο. Ωστόσο, υπάρχει η ανησυχία ότι η μεταφορά αυτών των εφαρμογών από μία συσκευή στο δέρμα ενός ατόμου, θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο και να καταπατήσει τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες, όπως το απόρρητο, τόσο εντός όσο κι εκτός γραφείου.

Ο “Νόμος προστασίας μικροτσίπ”, που έχει κατοχυρωθεί ως “House Bill 5672”, υποστηρίχθηκε από την Αμερικανίδα πολιτικό και μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων του Μίσιγκαν Bronna Kahle, η οποία επεσήμανε ότι είναι σημαντικό για τους παρόχους εργασίας του Μίσιγκαν να εξισορροπούν τα συμφέροντα της εταιρείας με τις προσδοκίες των υπαλλήλων τους για την προστασία του απορρήτου τους. Η Kahle ανέφερε ακόμη πως το σενάριο των μικροτσίπ έχει συζητηθεί επανειλημμένα, καθώς εταιρείες όχι μόνο στο Μίσιγκαν αλλά και στις υπόλοιπες ΗΠΑ αναζητούν αποτελεσματικούς τρόπους για να αυξήσουν την αποδοτικότητα των υπαλλήλων τους. Πρόσθεσε επίσης πως όσο αυξάνονται αυτές οι μικροσκοπικές συσκευές, τόσο αυξάνονται και οι εκκλήσεις που εκφράζουν οι εργαζόμενοι για την προστασία του απορρήτου τους. Ενώ πρόκειται για μία τάση που δεν έχει διαδοθεί ευρέως προς το παρόν, η Kahle τόνισε πως πολλές εταιρείες ενδέχεται να εξετάσουν το ενδεχόμενο της εμφύτευσης μικροτσίπ στους υπαλλήλους τους στο άμεσο μέλλον.

Πηγή: secnews.gr - el.gr
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,371,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1738,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,39,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,586,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,34,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,643,ΒΙΝΤΕΟ,146,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,54,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,76,ΕΛΛΑΔΑ,222,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,12,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,64,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,89,Κόσμος,9150,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,20,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,59,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5730,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,68,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,50,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,990,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2323,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,34,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,473,Eco-News,2662,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Νομοσχέδιο εναντιώνεται στην εμφύτευση μικροτσίπ σε εργαζομένους!
Νομοσχέδιο εναντιώνεται στην εμφύτευση μικροτσίπ σε εργαζομένους!
Νομοσχέδιο εναντιώνεται στην εμφύτευση μικροτσίπ σε εργαζομένους!
https://www.el.gr/wp-content/uploads/2020/07/TSIPAKI-1024x576.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/07/blog-post_690.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/07/blog-post_690.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content