================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Οι ΗΠΑ δοκίμασαν πανίσχυρο λέιζερ-όπλο με επιτυχία - Στη δημοσιότητα το βίντεο

⍆Το πλήρωμα ενός αμερικανικού πολεμικού πλοίου δοκίμασε με επιτυχία ένα λέιζερ...
όπλο υψηλών ενεργειών που μπορεί να καταστρέψει εν κινήσει αεροσκάφη.

Ο Στόλος του Ειρηνικού ανακοίνωσε και επίσημα την επιτυχή δοκιμή, δίνοντας στη δημοσιότητα βίντεο και εικόνες από το πανίσχυρο όπλο πάνω στο κατάστρωμα του USS Portland, και του drone που τυλίγεται μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου στις φλόγες.

Το πολεμικό ναυτικό των ΗΠΑ δεν αποκάλυψε την ακριβή τοποθεσία που έγινε η δοκιμή του LWSD στις 16 Μαΐου. Αν και η ισχύς του δεν κοινοποιήθηκε, μία αναφορά του Διεθνούς Ινστιτούτου Στρατηγικών Σπουδών το τοποθετεί στα 150 κιλοβάτ.

«Θα συνεχίσουμε να αξιολογούμε τις δυνατότητες του συστήματος Solid State Laser Weapons System Demonstrator, διεξάγοντας δοκιμές υψηλού επιπέδου στην θάλασσα, εναντίον μικρών αεροσκαφών και drone», δήλωσε ο κυβερνήτης του USS Portland Κάρεϊ Σάντερς. «Πρόκειται για μία εξελιγμένη δυνατότητα που επαναπροσδιορίζει τον πόλεμο στην θάλασσα».


Το διάβασα στο www.npress.gr
Οι ΗΠΑ δοκίμασαν πανίσχυρο λέιζερ-όπλο με επιτυχία - Στη δημοσιότητα το βίντεο Reviewed by ploumistos.com on 5:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.