Νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς των Τούρκων στο Πραγγί Έβρου - Αυτός είναι ο νέος σχεδιασμός της Άγκυρας

Νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς των Τούρκων στο Πραγγί Έβρου - Αυτός είναι ο νέος σχεδιασμός της Άγκυρας

⍆Νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς των Τούρκων είχαμε το βράδυ... της Παρασκευής, αυτή την φορά στην περιοχή του χωριού Πραγγί Διδυμοτείχου, προσθέτοντας έναν ακόμα κρίκο στην αλυσίδα της έντασης που δημιουργούν τις τελευταίες ημέρες.

Είχαν προηγηθεί οι πυροβολισμοί στο Τυχερό, όταν δύο φορές Τούρκοι έβαλαν πυρά το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, γύρω στις 10 το βράδυ οι μικτές περιπολίες Ελλήνων αστυνομικών και στρατιωτικών, αντιλήφθηκαν ένα πλωτό της τουρκικής Στρατοφυλακής να πλέει στον ποταμό Έβρο και να κάνει ελιγμούς, ενώ την ίδια στιγμή από την τουρκική όχθη άρχισαν οι πυροβολισμοί.

Μέσα στη νύχτα, οι Έλληνες που περιπολούσαν εκεί δεν μπόρεσαν να διακρίνουν αν ήταν στον αέρα, αβολίδωτα ή κανονικά πυρά, αλλά επειδή γνωρίζουν καλά γιατί ακολουθούν αυτή την τακτική οι Τούρκοι, τέθηκαν σε αυξημένη ετοιμότητα και επιφυλακή.

Αξιωματικοί που παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις στον Έβρο και την αυξημένη επιθετικότητα των Τούρκων, δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους για τέτοιου είδους ενέργειες και θεωρείται βέβαιο ότι έχουν το "οκ" της τουρκικής ηγεσίας.

Είναι ενδεικτικό πως παρότι και χθες οι Τούρκοι πυροβολούσαν στον αέρα, στο πρόσφατο παρελθόν διαπιστώθηκε πως έβαλαν και σε δέντρα στην Ελληνική πλευρά.

Λίγη ώρα αργότερα και σε σημείο αρκετά μέτρα πιο κάτω από το συγκεκριμένο περιστατικό, έγινε απόπειρα να περάσουν με βάρκες στην ελληνική πλευρά λαθρομετανάστες με την βοήθεια των διακινητών και την στήριξη από τις τουρκικές αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις.

Ο στόχος δεν είναι το… θερμό επεισόδιο, αλλά να βοηθούν τους λαθρομετανάστες να περάσουν μέσω του ποταμού στην Ελλάδα

Όπως λένε οι αστυνομικοί που χρόνια περιπολούν στην περιοχή του Διδυμοτείχου, η αύξηση των πυροβολισμών τον τελευταίο καιρό εκ μέρους των Τούρκων, δεν έχει στόχο να δημιουργήσει κάποιο… θερμό επεισόδιο, το οποίο ασφαλώς και δεν μπορεί να αποκλειστεί στις συνθήκες που επικρατούν στον ποταμό Έβρο τη νύχτα και μπορεί ανά πάσα στιγμή να γίνει η… στραβή, αλλά να διευκολύνουν τους λαθρομετανάστες να περάσουν στην Ελλάδα.

Επιλέγουν δηλαδή διαφορετική τακτική πλέον τόσο στον βόρειο, όσο και στον κεντρικό και νότιο Έβρο,κυρίως στην περιοχή του Τυχερού, μετά την παταγώδη αποτυχία τους στις Καστανιές, όπου επιχείρησαν ομαδική εισβολή και… έσπασαν τα μούτρα τους. Οι Έλληνες αστυνομικοί πάντως, όπως και οι ένοπλες δυνάμεις, διατηρούν την ψυχραιμία τους, δεν χαλαρώνουν ούτε στιγμή και αποτρέπουν την είσοδο όσων επιχειρούν με την βοήθεια διακινητών και την συνδρομή Τούρκων Στρατοφυλάκων, να περάσουν στην χώρα μας.

Φτιάχνουν προγεφυρώματα για τις βάρκες διακινητών

Παράλληλα στην περιοχή Έλληνες Συνοριοφύλακες, αλλά και σε όλο το μήκος του ποταμού Έβρου, διαπιστώνουν ότι οι Τούρκοι, τόσο η Στρατοφυλακή όσο και ο στρατός σε κάποιες περιπτώσεις, προσπαθούν να δημιουργήσουν προγεφυρώματα για να διευκολύνουν τις βάρκες των διακινητών, προκειμένου να μπορούν πιο εύκολα να περάσουν στην ελληνική πλευρά τους λαθρομετανάστες, “Μάλλον επειδή δεν κατάφεραν ούτε από τα νησιά να τους προωθήσουν στην Ελλάδα και αφού στις Καστανιές είδαν πως δεν γίνεται τίποτα, επιλέγουν προφανώς να τους περνούν λίγους-λίγους κατά μήκος του ποταμού. Αλλά εμείς κάνουμε συνέχεια αποτροπή και δεν τους αφήνουμε να περάσουν” είναι η άποψη τους.
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,355,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1717,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,31,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,565,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,24,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,617,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,29,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,29,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,35,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,65,Κόσμος,9091,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,11,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,27,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5702,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,976,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2273,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,18,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,444,Eco-News,2644,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς των Τούρκων στο Πραγγί Έβρου - Αυτός είναι ο νέος σχεδιασμός της Άγκυρας
Νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς των Τούρκων στο Πραγγί Έβρου - Αυτός είναι ο νέος σχεδιασμός της Άγκυρας
Νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς των Τούρκων στο Πραγγί Έβρου - Αυτός είναι ο νέος σχεδιασμός της Άγκυρας
https://www.pronews.gr/sites/default/files/styles/full/public/article/2020/5/03/2298721287-14437480-2704747706-5741559239-429209-148608-29455979575676-760x400.jpg?itok=3G-yZzad
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/05/blog-post_21.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/05/blog-post_21.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content