================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: Πνευματική αντίσταση - Αλλάζοντας την Παγκόσμια Νοημοσύνη

⍆Όλα τα ανθρώπινα όντα σε αυτόν τον πλανήτη είναι δυνητικοί Φωταδιστές....
Για να γίνετε ένας άνθρωπος που θα ανήκει στους Φωταδιστές δεν χρειάζεται να υποβάλετε αίτηση, ούτε να την πάρετε από κάποιον.

Ένας άνθρωπος του φωτός αισθάνεται ένα εσωτερικό κάλεσμα που ενεργοποιείται με την αφύπνιση της νόησης που του προσφέρει μεγάλη αντιληπτική ικανότητα που του επιτρέπει να αυξήσει την πίστη και την σιγουριά προς τον εαυτό του. Η καρδιά του επίσης θα αναπτύξει την απαραίτητη ενσυναισθισία για να κάνει όσο το δυνατόν καλύτερο για τους συνανθρώπους του ανθρώπου και τον δημιουργο - θεό. 

Το μόνο που χρειάζεται για να επιτύχετε αυτή την εσωτερική πνευματική μετάλλαξη σας και να θωρακιστείτε με την δύναμη του φωτός θα πρέπει να μην αγνοήσετε τα προσωπικά σημάδια πρόσκλησης, να επιλέξετε τον κατάλληλο πνευματικό που αποδέχεται το φως του θεού ή έναν "φωτισμένο" καθοδηγητή αφύπνισης και τέλος να υιοθετήσετε τις νέες πνευματικές άξιες.

Όλο και περισσότεροι Εργάτες του Φωτός αφυπνίζονται και αναβαθμίζουν την νόηση τους περνώντας από το Τρίτο επίπεδο στο Πέμπτο επίπεδο ενεργειακής αναβάθμισης στο οποίο θα ενεργοποιηθούν πολλές εγκεφαλικές λειτουργίες που θα προκαλούν πολύ συχνό κυρίως θετικό συγχρονισμό γεγονότων αλλά και ικανότητες όπως το ένστικτο, η διακοή και η διόραση.

Καλούμαστε να συμμετάσχουμε στην αυγή ενός Νέου Κόσμου που βασίζεται στην άνευ όρων αγάπη, συν-υποστήριξη, συνεργασία, ισότητα, ενότητα, ειρήνη, δικαιοσύνη και βιωσιμότητα.

Σε αυτή τη μετασχηματιστική διαδικασία εμείς ως άνθρωποι γινόμαστε πιο ελαφρύτεροι με κάθε έννοια της λέξης. Το ίδιο το DNA μας αλλάζει και θα προσαρμοστεί στον καινούργιο και ελαφρύτερο τρόπο ύπαρξής μας.

Για να τερματίσω αυτό το "Φωτεινό" μήνυμα, θα ήθελα να σας πω ότι το να ζεις από την καρδιά σου και τα αληθινά συναισθήματα δεν είναι απαραίτητα εύκολο πράγμα σε ένα κόσμο με συνεχή πόλεμο με τις φατρίες των Σκοταδιστών. Στον πλανήτη μας υπάρχουν εκατομμύρια νέων Φωτεινών Ψυχών που έχουν ως σκοπό να μας βοηθήσουν να μας δείξουν την πορεία προς τα εμπρός για το εγγύς πνευματικό μέλλον.

Σας παρακαλώ να διαδώστε το μήνυμα αυτό....
Αλλάζοντας η Παγκόσμια νοημοσύνη μπορεί να αλλάξει και θετικά η ζωή μας. Ο μόνος δρόμος για να επιτευχθεί αυτό, είναι η πνευματική αντίσταση που βρίσκεται κωδικοποιημένη μέσα στην θετική ενέργεια που σε θεραπεύει και σε φέρνει κοντά στον δημιουργο θεό...

Καλή φώτιση
Στ. Πλουμιστός 


Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας για τη νοητική απεικόνιση θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr

Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Στ. Πλουμιστός: Πνευματική αντίσταση - Αλλάζοντας την Παγκόσμια Νοημοσύνη Reviewed by PLOUMISTOS on 11:47 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.