Ο συμβολισμός του αριθμού 33 - Γιατί οι μυστικές κοινωνίες τον χρησιμοποιούν σαν τον μαγικό αριθμό

Ο συμβολισμός του αριθμού 33 - Γιατί οι μυστικές κοινωνίες τον χρησιμοποιούν σαν τον μαγικό αριθμό

⍆Το 33 είναι ένας περιττός αριθμός, αφού δε διαιρείται....
με το 2, στο σύνολο των φυσικών αριθμών. Ο αριθμός 33 συμβολίζεται ως XXΧIΙΙ στο ρωμαϊκό σύστημα αρίθμησης και ως ΛΓ´ ή λγ´ στο ελληνικό σύστημα αρίθμησης.

Ο Κυρίαρχος αριθμός 33 θεωρείτο ότι αντιπροσώπευε το ανώτατο δυνατό επίπεδο της ανθρώπινης συνειδητότητας. Γι’ αυτό έχει χαρακτηριστεί σχεδόν θεϊκός και ονομαζόταν ο αριθμός του Αβατάρ. Όμως με τη διεύρυνση της ανθρώπινης συνειδητότητας, τώρα δεχόμαστε και άλλους Κυρίαρχους Αριθμούς, πέρα από το 33.

Αυτός ο αριθμός βρίσκεται σε ένα διαρκές ταξίδι για ν’ ανακαλύψει την ισχυρή θεραπευτική του ενέργεια μέσα από την αγάπη χωρίς όρους. Είναι ο υπέρμαχος των αδικημένων που πρόθυμα δίνει τον εαυτό του σε όλους όσους χρειάζονται βοήθεια. Επειδή είναι ευαίσθητοι και έχουν τρυφερή καρδιά, μπορεί εύκολα να παρασυρθούν από την απελπισία των άλλων και το βαθύ πόνο του κόσμου.

Οι 33/6 μπορεί να υποφέρουν από την ολόψυχη ταύτισή τους με όσους τους έχουν ανάγκη. Λόγω του ότι το 33 έχει σαν πυθμενικό τον αριθμό 6, έχουν την τάση να επωμίζονται τα βάρη των άλλων και να είναι υπερβολικά υπεύθυνοι. Αυτό είναι το σημείο που χάνουν την ισορροπία τους.

Οι 33 όπως και όλοι οι Κυρίαρχοι Αριθμοί, πρέπει να βρουν την ισορροπία τους και ν’ αποστασιοποιηθούν, αλλά διατηρώντας τη νοοτροπία φροντίδας.

Το 33 είναι ο δάσκαλος των δασκάλων.
Σκοπός τους είναι να σκορπίζουν παντού το φως τους, να εμπνέουν τους άλλους, να δέχονται τα προβλήματα με υπομονή και αντοχή, και να μην περιμένουν αμοιβή ούτε καν εκτίμηση από κανένα. Επίσης, να υπηρετούν με ανιδιοτελή αγάπη και να διδάσκουν ότι η ζωή μπορεί να είναι διασκεδαστική και γεμάτη αγάπη.

Τα άτομα που έχουν στο αριθμολογικό τους προφίλ τον αριθμό 33 δε πρέπει να ξεχνούν ότι «όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και ότι υπάρχει ένα θεϊκό σχέδιο για όλα στη ζωή».

Μερικές φορές δυσκολεύονται να κρίνουν πού χρειάζονται πραγματικά οι υπηρεσίες τους, επειδή δεν έχουν τη διάκριση να καταλάβουν όταν ακούνε την ιστορία κάποιου.

Τα μαθήματα που πρέπει να πάρουν είναι:
  • Να εκφράζουν καθαρά τις δικές τους ανάγκες και να αφήσουν τους άλλους ν’ αναλάβουν την ευθύνη για τη δική τους ζωή.
  • Να μάθουν ότι δεν είναι όλα τα πράγματα για όλους τους ανθρώπους.
  • Να βρουν την ισορροπία ανάμεσα στο να είναι υπεύθυνοι και στο ν’ αναλαμβάνουν την ευθύνη για όλους τους άλλους.
  • Να ξεχωρίζουν τα γεγονότα από τη φαντασία.
  • Να μάθουν να δίνουν και να παίρνουν. 
Η απεριόριστη δημιουργική τους ενέργεια, σε συνδυασμό με την ολόψυχη φροντίδα για τους ανθρώπους γύρω τους είναι ένας ασυνήθιστος θεραπευτικός συνδυασμός.

Σαν κυρίαρχοι όμως της Θεραπευτικής Ενέργειας, όπως και οι θεραπευτές πρέπει να μη τα δίνουν όλα, αλλά να κρατάνε και λίγη ενέργεια για τον εαυτό τους.

Όπως όλοι οι Κυρίαρχοι αριθμοί, εσείς που είστε 33 θα αντιμετωπίσετε πολλές δοκιμασίες και εμπόδια, αλλά θα τα βγάζετε πέρα ξανά και ξανά. Αυτός είναι ο αριθμός που θα παλέψει για να συμφιλιώσει τις ανάγκες των άλλων με αυτό που νοιώθει μέσα στην καρδιά του. Η εξάρτηση του από τους άλλους ή ένας αποτυχημένος γάμος μπορεί να είναι μερικές από τις δοκιμασίες του.

Στη μέση ηλικία θα γνωρίσετε την αγάπη σε μεγαλύτερη κλίμακα, και η ισχυρή συναισθηματική ενέργεια που νοιώθατε μέσα στην καρδιά σας θα μπορεί να διοχετευτεί σε σωστά κανάλια που θα ωφελήσει και θα θεραπεύσει πολλούς ανθρώπους.

Όσοι σας γνωρίζουν θα αναζητούν τη φιλία, τη δημιουργική σας ενέργεια, τη συμπονετική σας νοοτροπία και τη θεραπευτική ενέργεια της αγάπης σας.

Ο συμβολισμός του αριθμού 33 

Σύμφωνα με το mythorrea  σε ορισμένους κύκλους , ο αριθμός 33 στην έννοια του εσωτερισμού είναι «ο μεγαλύτερος από τους αριθμούς Δάσκαλους ». Στους Τέκτονες είναι ο υψηλότερος βαθμός, οπως το Scottish Rite. Το τμήμα αυτό ιδρύθηκε το 1801 με το σχηματισμό του Ανώτατου Συμβουλίου στο Τσάρλεστον , Νότια Καρολίνα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Ειναι τυχαίο ότι το Τσάρλεστον που ήταν η γενέτειρα του The Scottish Rite, βρίσκεται δίπλα του 33ο παράλληλου; Είναι επίσης ενδιαφέρον, οτι είναι ο τόπος όπου έγιναν τα πρώτα πλάνα του Εμφυλίου Πολέμου .

Όπως θα δούμε στην πρόσφατη ιστορία συνέβησαν μεγάλα γεγονοτα κατά μήκος του 33ο παράλληλου.

Μια άλλη οργάνωση που θεωρείται επίσης μια μυστική κοινωνία και εχει δεσμούς με τους σατανιστές, Illuminati, είναι τα Ηνωμένα Έθνη. Και εκεί θα βρείτε τον αριθμό 33. Κοιτάξτε τη σημαία και θα δείτε έναν κόσμο διαιρεμένο σε 33 τμήματα, 32 τμήματα και το κέντρο που περιβάλλεται από κλάδους ελιάς. Μια Σύμπτωση; Τι λέτε;

Το 33, ο Θάνατος και η καταστροφή .
Τώρα πίσω στο 33ο παράλληλο και τον κρίσιμο ρόλο που ο αριθμός αυτός φαίνεται να παίζει σε πολλά σημαντικά γεγονότα στη σύγχρονη ιστορία. Εκτός από την έναρξη του αμερικανικού εμφύλιου πολέμου στον 33ο παράλληλο, πέθανε ο Προέδρος των ΗΠΑ Ρούσβελτ στις 12 Απρ. 1945 στον 33ο παράλληλο απροσδόκητα από εγκεφαλικο. Μετά το θάνατό του, ένας μασονας με τον 33ο βαθμό, ο Harry S. Τρούμαν, έγινε ο 33ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Συμπτωση και αυτο;

Αμέσως μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, το 1945, η επιχείρηση Paperclip εσβησε το ναζιστικό παρελθόν των κορυφαίων Γερμανών επιστημόνων που κατασκευασαν τους V2 πυραύλους ώστε να μπορούν να συνεχίσουν το έργο τους για την Αμερική. Πολλοί από αυτούς ηταν οι δημιουργοι των White Sands V2 ή , όπως ονομαζόταν, συγκρότημα 33. Και πάλι, τοποθετημένο όχι μακριά από το 33ο παράλληλο. Εδώ οι γερμανικοί πύραυλοι V2 δοκιμάστηκαν υπό τη διεύθυνση του Wernher von Braun, ο οποίος θα καθορίσει αργότερα το αμερικανικό διαστημικό πρόγραμμα .

Η πρώτη έκρηξη της ατομικής βόμβας (οσο γνωρίζουμε) έλαβε χώρα στη βάση Alamogordo στο Νέο Μεξικό. Επίσης στον 33ο παράλληλο. Ενα μήνα μετά βομβαρδίστηκαν με ατομικές βόμβες οι πόλεις της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι, απο την Μασονική κυβέρνηση των ΗΠΑ. Και δύο πόλεις είχαν ελάχιστη ή καμία στρατηγική σημασία. Είχαν επιλεγεί από την 33ο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, επειδή και οι δύο βρίσκονται κοντά στον 33ο παράλληλο;
Δύο δεκαετίες αργότερα, το 1963, δολοφονήθηκε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ John F. Kennedy στο Dealy Plaza στο Ντάλας του Τέξας , κοντά στον 33ο παράλληλο, στις 22 Νοεμβρίου ( στις 11/22 ) (11 + 22 = 33) .

Λίγα χρόνια αργότερα, ο νεότερος αδελφός του, Robert F. Kennedy πυροβολήθηκε στις 6 Ιουνίου 1968 στο Ambassador Hotel στο Λος Άντζελες , Καλιφόρνια , περίπου 2000 χιλιόμετρα ανατολικά του ιδιου 33ου γεωγραφικου πλάτους με αυτου που σκότωσαν τον αδελφό του .

Όπως θα δούμε προσεκτικά σε αυτόν τον χάρτη, ο 33ος παράλληλος περναει μέσω της Βαγδάτης (33° 21´ N), με την αρχαία πόλη της Βαβυλώνας μόνο περίπου 25 μίλια μακριά της.

Αν παμε ποιο αριστερα βρισκουμε την Δαμασκο (33° 30´ N), που η παγκοσμια Μασονια δολοφονει εδω και δυο χρόνια τον λαο της Συριας. Και ακομα ποιο αριστερό την Βεγγαζη της Λυβιης που κυριαρχεί χάος μετα την μεγάλη θυσια του λαου της.

Κοιτάξτε προσεκτικά το Ιραν βρίσκεται ακριβώς στον 33ο Παράλληλο! Ο επόμενος στοχος τους;
Απο οτι βλέπετε οι αφενταδες των λαών, δολοφονούν, θυσιάζουν, προχωρούν την ατζέντα τους κάθε μέρα που περνάει…εάν πραγματικά ψάξετε θα βρείτε πληροφορίες που δεν πρέπει να γνωρίζετε.

Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ

Εδώ είναι οι έννοιες των πιο σημαντικών αριθμών στο σύστημα αριθμολογίας των Illuminati

0 – Για τους Illuminati ο αριθμός μηδέν είναι συμβολικός της λατρείας του ήλιου. Συμβολίζει τον άνθρωπο που ξαναγεννιέται με απόκρυφα τελετουργικά.

1 – Αυτός είναι ο αριθμός της ενότητας του μυαλού, του σώματος και της ψυχής.

2 – Αυτός είναι ο αριθμός της διαίρεσης παρά της εναρμόνισης όπως είναι χαρακτηριστικό του άλλου αριθμητικού συστήματος … Είναι ο αριθμός του συνολικού χωρισμού του Πνεύματος.

3 – Αυτός είναι ο αριθμός των δικαιωμάτων. Συμβολίζει το μαγικό σχήμα του τριγώνου. Συμβολίζει την Αγία Τριάδα που είναι ο Nimrod Semiramis Tamus … ή ο Osiris, η Isis, ο Horus … ή ο Σατανάς, η Εύα και ο Κάιν

4 – Ο αριθμός των ιδρυμάτων. Ο Aleister Crowley έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο Book Four, το οποίο ήταν ένας πλήρης οδηγός για την μαγεία.

5 – Αυτός είναι ένας αριθμός που προστατεύει τα μέλη των φωτισμένων από τον θάνατο. Οι Ιλλουμινάτοι χρησιμοποιούν επίσης κάτι που ονομάζεται Νόμος των Πέντε, το οποίο είναι η δύναμη του νου να αντιληφθεί την αλήθεια σχεδόν στα πάντα

6 – Ο αριθμός του ανθρώπου. Από την πεποίθηση ότι ο άνθρωπος δημιουργήθηκε την έκτη μέρα της εβδομάδας.

7 – Ο αριθμός αυτός είναι σημαντικός με διάφορους τρόπους. Υπάρχουν 7 δημιουργικές δυνάμεις της θεότητας

Υπάρχουν 7 Μεγάλες Εποχές της Γης. Υπάρχουν 7 κούρσες της ανθρωπότητας. Υπάρχουν 7 νόμοι που διέπουν την ανθρώπινη ζωή. Υπάρχουν 7 σχολεία μυστηριακών θρησκειών. Στη Θεοσοφία υπάρχει μια διαδικασία επτά σταδίων της ανθρώπινης εξέλιξης στην οποία οι διαδοχικές φυλές εξελίσσονται από μια χαμηλότερη σε μια υψηλότερη μορφή ζωής.

8 – Αυτός είναι ο αριθμός του ήλιου και του προσκυνητή του ήλιου. Χρειάζονται 8 χρόνια για την Αφροδίτη να εκτοξεύσει τον ήλιο 13 φορές, κάτι που είναι σημαντικό για πολλές απόκρυφες ομάδες όπως οι Illuminati.

9 – Ο αριθμός της θείας ολοκλήρωσης και ο αριθμός της πτώσης του ανθρώπου.

10 – Ο αριθμός του νόμου και της αρχής. Λαμβάνεται από τις Δέκα Εντολές.

11 – Το 11 κατά τον Πυθαγόρα, συμβολίζει ένα επίπεδο γνώσεων και πραγματοποιήσεων ψηλότερο από το κοινό και συνηθισμένο.

Ερμηνεύοντάς το σαν τον Θεό (1), προστιθέμενο στον κόσμο (10), είναι το σύμβολο της αρχής της γνώσης του Θεού, δηλαδή της εισόδου στην ανώτερη ζωή των ουρανών.
Ο αριθμός 11 στο I-Τσινγκ είναι συνδεμένος με το αντίστοιχο εξάγραμμο που συμβολίζει την ειρήνη, τη στρατηγική για την ειρήνη.

Σύμφωνα με τον Μωυσή, ο Ιωσήφ ονειρεύτηκε ότι ο Ήλιος, η Σελήνη και 11 αστέρια γονάτισαν μπροστά του.

Το 11 είναι ο αριθμός των αποστόλων (εκτός από τον Ιούδα) που έμειναν πιστοι στο Χριστό.
Η ενδέκατη κάρτα της τράπουλας Ταρώ είναι η Δικαιοσύνη που με την ζυγαριά και το ξίφος της ζυγίζει τις καταστάσεις και κόβει το νήμα των εξελίξεων προσφέροντας καινούργιες ισορροπίες.

Σε συστήματα όπως η Αριθμολογία, το έντεκα θεωρείται “κυρίαρχος αριθμός”. Μπορεί να σημαίνει την αμαρτία, την παρανομία και το ρίσκο. Καθώς το 10 θεωρείται τέλειος αριθμός, το 11 σημαίνει την υπέρβασή του. Είναι ενδιαφέρον ότι το “σπάσιμο” του 11 μας φέρνει δύο μονάδες (ο Εωσφόρος θέλησε να γίνει ίσος με το Θεό). Είναι η ανατροπή και εξουδετέρωση του 10.

Το 11 είναι ιδιαίτερο για τους  Illuminati διότι διέρρευσαν ψευδείς έννοιες ότι είναι ο αριθμός της καταστροφής και της κρίσης και ο θάνατος του ανθρώπου. 

13 – Δεκατρία είναι ταυτόχρονα ένας τυχερός και άτυχος αριθμός. Θεωρείται κακός, επειδή οι Ναΐτες των Ιπποτών συνελήφθησαν στις 13 Οκτωβρίου του 1307. Ωστόσο, είναι και ο αριθμός της μετενσάρκωσης και της αιώνιας ζωής. Υπάρχουν 13 μέλη σε σατανικές λατρείες – 12 τακτικά μέλη και ένας αρχιερέας. Αυτό είναι ένας καθρέφτης 12 δικαστών + 1 δικαστής = 13. Υπάρχουν 13 υψηλές μυστικές οικογένειες που τρέχουν τον κόσμο. (Fritz Springmeier Illuminati Bloodlines)

17 – Ο αριθμός της αθανασίας.

19 – Ο αριθμός 19 είναι μαγικός. Οι σεληνιακοί κύκλοι συγχρονίζονται με το Γρηγοριανό ημερολόγιο κάθε 19 χρόνια.

22 – Ο αριθμός 22 είναι διπλός 1+1= 2. Είναι ο αριθμός των Master Builder.

23 – Ο αριθμός με τον οποίο συνδέονται όλα τα μεγάλα συμβάντα με κάποιο τρόπο. Οι Ναΐτες Ιππότες είχαν μόνο 23 Grand Masters (ο Jacque de Molay ήταν ο 23ος). Ο 23 είναι ο πρώτος πρωταρχικός αριθμός στον οποίο και τα δύο ψηφία είναι πρωταρχικοί αριθμοί που προστίθενται σε έναν πρωταρχικό αριθμό. Στο καμπαλιστικό δέντρο της Ζωής η 23η πορεία συνδέεται με την Κάρτα Ταρώ (που σύμφωνα με τον Αleister Crowley αποτελεί την ιδέα ότι η μόνη διέξοδος είναι μέσα)

27 – Ο αριθμός 27 = 9 + 9 + 9 η πιο ισχυρή μεγέθυνση 9, καθώς συμβολίζει 3 εννιά.

39 – Ο αριθμός 39 = 13 + 13 + 13. Η υψηλότερη δυνατή μεγέθυνση του αριθμού 13.

333 – Ο αριθμός 333 χρησιμοποιεί τον αριθμό 3 τρεις φορές. Το 333 αντιπροσωπεύει το ένα τρίτο των αγγέλων που ακολούθησαν τον Εωσφόρο και επαναστάτησαν.

555 – Ο αριθμός 555 = 15 = 1 + 5 = 6. Όταν το 555 χρησιμοποιείται 3 φορές και μειώνεται σε αριθμό, είναι ένα κρυφό 666. Η μόνη γνωστή σημασία στους αριθμούς του κακού ή απειλητικού τριπλού 5 είναι η φώτιση ή ο φωτισμός.

666 – Όταν χρησιμοποιείται 3 φορές είναι ο αριθμός του θηρίου.

777 – Ο Aleister Crowley έγραψε ένα βιβλίο που ονομάζεται 777 που είναι σημαντικό για τους Illumnati

999 – 999 είναι ένα κρυμμένο και ανεστραμμένο 666 και συμβολίζει το κρυφό κακό.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Ο συμβολισμός του αριθμού 33 - Γιατί οι μυστικές κοινωνίες τον χρησιμοποιούν σαν τον μαγικό αριθμό
Ο συμβολισμός του αριθμού 33 - Γιατί οι μυστικές κοινωνίες τον χρησιμοποιούν σαν τον μαγικό αριθμό
Ο συμβολισμός του αριθμού 33 - Γιατί οι μυστικές κοινωνίες τον χρησιμοποιούν σαν τον μαγικό αριθμό
https://blessedistruth.files.wordpress.com/2010/05/33.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/03/33_23.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/03/33_23.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content