================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: Μάθε για την ικανότητα σου, να κάνεις αυτό θέλεις

⍆H ικανότητα ενός ανθρώπου να καταστέλλει τις συναισθηματικές του παρορμήσεις,...
έναντι της υπερίσχυσης της βούλησής του, σε σχέση με κάποιο στόχο και τις απαιτούμενες ενέργειες για την επίτευξή του, ονομάζεται αυτοπειθαρχία. Σχετίζεται με την πρόοδο του χαρακτήρα, καθώς είναι μια ικανότητα η οποία καλλιεργείται μέσω της προπονητικής του νου και αποτελεί την ικανότητα σου, να κάνεις αυτό θέλεις...

Οποιαδήποτε αλλαγή συμβαίνει στη ζωή μας, έρχεται με δύο τρόπους. Ή μέσα από κάποιο μεγάλο γεγονός, το οποίο αλλάζει τα δεδομένα της ζωής μας και μας αναγκάζει να προσαρμοστούμε σε κάτι διαφορετικό. Όπως είναι ένα ατύχημα, η γέννηση ενός παιδιού ή ο πρώτος αριθμός στο τζόκερ.

Ή μέσα από επίμονη προσπάθεια και σταδιακή εξέλιξη για επίτευξη των στόχων μας. Και όπως πολύ σωστά κατάλαβες αυτό απαιτεί αυτοπειθαρχία.
Κάποιοι άνθρωποι λαμβάνουν την αυτοπειθαρχία ως καταπίεση, ως πλαίσιο τα οποίο δημιουργεί άγχος, στέρηση, περιορισμούς. Θεωρούν πως δεν μπορούν να είναι αυθόρμητοι, βιώνουν μια απώλεια της απόλαυσης και της ευχαρίστησης. Κάποιοι άλλοι τη λαμβάνουν ως απελευθέρωση από εμμονές, από επιζήμιες συνήθειες και επιθυμίες, ως κάθαρση. Νιώθουν ότι ισορροπούν.

Αφαιρέστε τους πειρασμούς και τις δικαιολογίες από τη ζωή σου και μάθε για την ικανότητα σου, να κάνεις αυτό θέλεις στο παρακάτω βίντεο...  

Το ηχητικό αρχείο - video που θα ακούσετε περιέχει πιστοποιημένους θεραπευτικούς ήχους και σε συνδυασμό με την φωνή του Στ. Πλουμιστού, δημιουργείται ένα ηχητικό περιβάλλον συναισθηματικής αποφόρτισης και βαθιάς νοητικής χαλάρωσης.

(Κάντε εγγραφή σας στο Ploumistos Video ΕΔΩ)


Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για τις Ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ 

Σταύρος Πλουμιστός

Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης Aνθρώπων, (Life Coach) ενώ παράλληλα είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN (Καθοδηγητής Ανθρώπων) έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Στ. Πλουμιστός: Μάθε για την ικανότητα σου, να κάνεις αυτό θέλεις Reviewed by PLOUMISTOS on 10:19 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.