================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Πρωτοφανής μυστικοπάθεια στην 67η συνάντηση της Bilderberg: Αποφάσισαν το μέλλον μας 130 μέλη από 23 χώρες

⍆Ο δημοσιογράφος Dan Dicks προσπάθησε να πάρει συνεντεύεξεις κατά τις αφίξεις....
προσκεκλημένων στην φετινή συνεδρίαση της Λέσχης και συνελήφθη μαζί με το συνεργείο του και κρατήθηκε για κάποιες ώρες από τις αρχές σε ένα δωμάτιο κράτησης στο αεροδρόμιο της Γενεύης.

Αποκλεισμένος από τις αρχές, ο δημοσιογράφος Dicks μίλησε για εξαιρετική μυστικότητα.

Τα μέτρα ασφαλείας δεν είναι πρωτοφανή, αλλά φέτος κάτι φαίνεται να έχει αλλάξει. Αυτό διεφάνη και με την καθυστερημένη ανακοίνωση του χρόνου και του τόπου της συνάντησης, κάτι που κατά πολλούς αναλυτές έγινε για να εμποδίσει τους ανεξάρτητους δημοσιογράφους να βρεθούν στην Ελβετία και να ερευνήσουν σχετικά με την φετινή συνεδρίαση της περιβόητης Λέσχης.

Πριν απελευθερωθούν οι δημοσιογράφοι, αρκετά μέλη της συνέλευσης της Bilderberg είχαν ήδη φύγει και οι δημοσιογράφοι είπαν ότι δεν μπορούσαν να κινηματογραφήσουν ούτε στο κτίριο, ούτε στο πεζοδρόμιο ούτε στο χώρο στάθμευσης.

«Πρέπει να σταθούμε στο μέσο του δρόμου για να γυρίσουμε ένα βίντεο. Φέτος όλα είναι απίστευτα μυστηριώδη”, είπε ο Dicks.

Η 67η συνάντηση Bilderberg πραγματοποιήθηκε φέτος από τις 30 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου 2019 στο Montreux της Ελβετίας. Συμμετείχαν περίπου 130 μέλη της ελίτ από 23 χώρες.

Δείτε όσα λέει ο Dicks :Το διάβασα στο pentapostagma.gr
Πρωτοφανής μυστικοπάθεια στην 67η συνάντηση της Bilderberg: Αποφάσισαν το μέλλον μας 130 μέλη από 23 χώρες Reviewed by PLOUMISTOS on 9:19 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.