Η κρυμμένη αστρολογική σημασία στο έργο του Ντα Βίντσι «Ο Μυστικός Δείπνος»

Η κρυμμένη αστρολογική σημασία στο έργο του Ντα Βίντσι «Ο Μυστικός Δείπνος»

⍆Ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι ήταν σαφώς ταλαντούχος και είναι γνωστός ακόμη και σήμερα,...
για τον πίνακα του «Ο Μυστικός Δείπνος» που ο καθένας μπορεί να αναγνωρίσει. Πολλοί αρνούνται να κοιτάξουν βαθύτερα κάτω από την επιφάνεια ώστε να συνθέσουν μια ιστορία πίσω από αυτό το ενδιαφέρον έργο τέχνης.

Ο Ντα Βίντσι ήταν Ιταλός καλλιτέχνης της Αναγέννησης που πέτυχε σπουδαία πράγματα στην εποχή του. Εργάστηκε παντού από την Ρώμη μέχρι την Βενετία και συχνά περιγράφεται ως περίεργος. Οι ιδέες και οι απόψεις του γενικά ήταν αρκετά μπροστά από την εποχή του και ακόμα και τώρα βρισκόμαστε μόνο στην αρχή προς την κατανόηση τους.

Η σελίδα MOS.org έγραψε τα παρακάτω σχετικά με αυτό το ενδιαφέρον και δημιουργικό άτομο:

Παρόλο που ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι είναι περισσότερο γνωστός ως καλλιτέχνης, το έργο του ως επιστήμονας και εφευρέτης τον κάνει έναν αληθινό άνθρωπο της Αναγέννησης. Εφάρμοσε τις επιστημονικές μεθόδους σε κάθε πτυχή της ζωής του συμπεριλαμβανομένου της τέχνης και της μουσικής. Αν και είναι γνωστός για τους δραματικούς και εκφραστικούς πίνακες του, ο Λεονάρντο έκανε επίσης πολλά προσεκτικά σχεδιασμένα πειράματα και δημιούργησε φουτουριστικές εφευρέσεις που ήταν πολύ πρωτοποριακές για εκείνη την εποχή.

Η οξύτητα και η ευστροφία του τον οδήγησαν σε επιστημονικές ανακαλύψεις, όμως ποτέ δεν δημοσίευσε τις ιδέες του. Ήταν χορτοφάγος, αγαπούσε τα ζώα και περιφρονούσε τον πόλεμο, αλλά εργάστηκε ως στρατιωτικός μηχανικός για να εφεύρει προηγμένα και θανατηφόρα όπλα. Ήταν ένας από τους μεγαλύτερους ζωγράφους της Ιταλικής Αναγέννησης, όμως άφησε λίγα ολοκληρωμένα έργα ζωγραφικής.

Ο Μυστικός Δείπνος
Ο Μυστικός Δείπνος είναι μια απεικόνιση του Ιησού και των Αποστόλων, όταν ο Ιησούς τους είπε πως ένας από αυτούς θα τον προδώσει. Ο καθένας έχει μια μοναδική αντίδραση και η κάθε μία από αυτές έχει αναλυθεί πολλές φορές στη διάρκεια των χρόνων. Πολλοί πιστεύουν ότι οι 12 Απόστολοι επίσης αντιπροσωπεύουν τα διαφορετικά ζώδια και πως ο Ιησούς αντιπροσωπεύει τον Ήλιο. Αυτό είναι πιθανώς ένα κρυμμένο μήνυμα μέσα στον κόσμο αυτού του πίνακα.

Οι 12 Απόστολοι αντιπροσωπεύοντας τα 12 ζώδια:
Ο Σίμων ο Κανανίτης αντιπροσωπεύει τον Κριό

Ο Απόστολος Ιούδας αντιπροσωπεύει τον Ταύρο

Ο Απόστολος Ματθαίος αντιπροσωπεύει τον Δίδυμο

Ο Απόστολος Φίλιππος αντιπροσωπεύει τον Καρκίνο

Ο Απόστολος Ιάκωβος αντιπροσωπεύει τον Λέοντα

Ο Άγιος Θωμάς αντιπροσωπεύει τον Παρθένο

Η Μαρία η Μαγδαληνή αντιπροσωπεύει τον Ζυγό

Ο Ιούδας αντιπροσωπεύει τον Σκορπιό

Ο Πέτρος αντιπροσωπεύει τον Τοξότη

Ο Απόστολος Ανδρέας αντιπροσωπεύει τον Αιγόκερω

Ο Απόστολος Ιάκωβος αντιπροσωπεύει τον Υδροχόο

Και ο Απόστολος Βαρθολομαίος αντιπροσωπεύει τον Ιχθύ

Δεν υπάρχει καμία ξεκάθαρη απόδειξη ότι ο Ντα Βίντσι ήθελε να δημιουργήσει αυτόν τον αστρολογικό συμβολισμό. Ενώ μερικές από τις αντιδράσεις φαίνεται να ταιριάζουν με τα ζώδια που αντιστοιχούν, θα μπορούσε απλώς να είναι ένα είδος σύμπτωσης. Αυτή η ζωδιακή συσχέτιση είναι κάτι που απασχολεί τους ανθρώπους από την δεκαετία του 1950 και ακόμη και τώρα δεν είμαστε σίγουροι για τίποτα, αλλά είναι ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι υπήρξαν βιβλία που καλύπτουν το θέμα.


Το διάβασα στο awakengr.com
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,355,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1717,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,31,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,567,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,25,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,618,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,29,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,33,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,36,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,67,Κόσμος,9091,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,11,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,29,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5703,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,976,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2277,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,18,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,444,Eco-News,2644,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Η κρυμμένη αστρολογική σημασία στο έργο του Ντα Βίντσι «Ο Μυστικός Δείπνος»
Η κρυμμένη αστρολογική σημασία στο έργο του Ντα Βίντσι «Ο Μυστικός Δείπνος»
Η κρυμμένη αστρολογική σημασία στο έργο του Ντα Βίντσι «Ο Μυστικός Δείπνος»
https://www.awakengr.com/wp-content/uploads/2019/04/1124335423543442442442.png
https://i.ytimg.com/vi/U2w0uVbdgcI/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2019/04/blog-post_94.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2019/04/blog-post_94.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content