================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Σε λευκό κλοιό ο Βόλος - Ολονύχτιες προσπάθειες για ανοιχτούς δρόμους στο Πήλιο

⍆Σε λευκό κλοιό βρίσκεται η πόλη του Βόλου από την επέλαση της “Ωκεανίδος”.... Στο πολεοδομικό συγκρότημα τις νυχτερινές ώρες έπεσε χιονόνερο, ενώ η χιονόστρωση έχει φτάσει δίπλα στην πόλη. 

Στα λευκά ντύθηκε ακόμα και η κορυφή του λόφου της Γορίτσας στις 6.30 το πρωί, αλλά και περιοχές στο Φυτόκο και τα Μελισσάτικα.

Για σήμερα Κυριακή στη Μαγνησία αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν ασθενείς βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά. Βαθμιαία ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση στα βόρεια του νομού ως προς τα φαινόμενα. 

Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι έως ισχυροί. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -05…04 οC. Στον ΒΟΛΟ 0…04 οC.

Ολονύχτιες προσπάθειες για ανοιχτούς δρόμους στο Πήλιο


Ούτε για ένα λεπτό δε σταμάτησε η επιχείρηση αποχιονισμού του οδικού κυκλώματος του Πηλίου από την Περιφερειακή ενότητα Μαγνησίας, τις νυχτερινές ώρες. Η χιονόπτωση ήταν συνεχής και αυτό έκανε την κατάσταση πολύ πιο δύσκολη. 

Τα μηχανήματα ήταν σε συνεχή κίνηση, καθώς υπήρχε κίνδυνος η κυκλοφορία να διακοπεί. 

Οι προσπάθειες που έκαναν οι εργαζόμενοι, αλλά και ο επιτόπιος έλεγχος των αρμοδίων φορέων κράτησε το δίκτυο ανοιχτό και προσβάσιμο.

Σε λευκό κλοιό ο Βόλος - Ολονύχτιες προσπάθειες για ανοιχτούς δρόμους στο Πήλιο Reviewed by PLOUMISTOS on 10:06 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.