================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

12-12-2018: Η ανθρωπότητα εισέρχεται σε υψηλότερο κραδασμό ενέργειας

⍆Η πύλη 12/12 είναι μια ενεργητική πόρτα μέσω της οποίας έντονα κύματα ενέργειας...
υψηλότερου κραδασμού εισέρχονται στον πλανήτη ​​για να βοηθήσουν περαιτέρω την κοινή αφύπνιση των κατοίκων του.

Σήμερα 12 Δεκεμβρίου η ανθρωπότητα έχει την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με ιδιαίτερες κοσμικές ενέργειες για μια ολική μεταμόρφωση και επιτάχυνση της ανάληψης! 

Η Κοσμική Πύλη τις 12 Δεκεμβρίου του 2018, αποτελεί ένα μεγάλο και σημαντικό γεγονός όχι μόνο για τον πλανήτη μας αλλά για όλο το ηλιακό μας σύστημα και πέρα. Είναι ουσιαστικής σημασίας να συντονιστούμε με την ισχυρή κωδικοποίηση στην οποία η ανθρωπότητα έχει πρόσβαση για 4η φορά!

Αυτή η ανανέωση θα φαίνεται δυσάρεστη για μερικούς, αλλά είναι κρίσιμο να την αποδεχτούν για την αφύπνιση τους.

Αν αισθάνεστε μια περίοδο συναισθηματικής ανισορροπίας και θυμού, φόβου ή η απογοήτευσης, αν αισθάνεστε σαν να επισκέπτεστε εκ νέου την ίδια κατάσταση και νιώθετε να βυθίζεστε στα ίδια και τα ίδια, η στη σφαίρα της ντροπής και της κατάθλιψης, τότε κάτι φταίει...

Το ερώτημα που πρέπει να υποβάλετε αυτή τη στιγμή δεν είναι "τι κάνω λάθος;" αλλα να δεχτειτε την ενέργεια η οποία θα σας κάνει να αναρωτηθείτε, "Ποια νοοτροπία θα με ωθήσει προς τα εμπρός από αυτή την κατάσταση; Πώς μπορώ να ξεφύγω από κάθε αρνητική προσκόλληση που έχω σε αυτή την κατάσταση; Και ποια καλή πτυχή αυτής της κατάστασης μπορώ να βρω για να επικεντρωθώ και να δώσω την προσοχή μου;


Επωφεληθείτε από αυτήν την ενέργεια. 
Δεν μπορείτε να μεταφέρετε τις παλιές αποσκευές στις νέες διαστάσεις και στις νέες υψηλότερες συχνότητες. Μην αφήνετε το παρελθόν να σας βουλιάζει στο ίδιο επίπεδο με το τώρα.... Η ενέργεια της πύλης 12/12 είναι περισσότερο από αρκετή για να σας βοηθήσει να προχωρήσετε προς τα εμπρός χωρίς να επιβαρύνεστε από προηγούμενα πρότυπα.

Η συμβουλή μου είναι να αφεθείτε στην πρόσκληση και να δεχτείτε τα "δώρα" αυτής της ενέργειας που στόχο έχει την αφύπνιση της νόησης σας.

Ο Αριθμός 12 είναι παντού
Το 12 είναι ένας ιδιαίτερος αριθμός, καθώς το άθροισμα των ψηφίων του είναι 3. Το 3 είναι ο αριθμός του Δία και συμβολίζει δηλαδή το μεγαλύτερο πλανήτη, καθώς και τον πλούτο με την έννοια των χρημάτων...Η συγκεκριμένη ημερομηνία έχει ως άθροισμα τον αριθμό 8 
12+12+2018 = 2042 = 2+0+4+2 = 8
  • Το (8) οκτώ συμβολίζει την αιωνιότητα, την πληρότητα και κατά συνέπεια το πεπρωμένο. 
  • Φέρνει την ισορροπία ανάμεσα στο πρόσκαιρο και το αιώνιο. 
  • Ορισμένοι ανθρωπολόγοι λένε πως ο αριθμός οκτώ είναι ο αριθμός της δύναμης του Χριστού. Γι’ αυτό το 888 θεωρείται σαν το σύμβολο ζωής και της ανάστασης, ακριβώς το αντίθετο του 666 αριθμού του θηρίου της αποκάλυψης. 
  • Για τους εσωτεριστές, ο αριθμός αυτός είναι ο κύκλος όλων των δυνάμεων, αλλά το σύμβολο του που μοιάζει σαν αναδιπλωμένο φίδι, γύρω από τον εαυτόν του, παραποιεί την πραγματική του εικόνα Το πλαγιαστό οκτώ (οο) δείχνει την αιώνια σπειροειδή κίνηση των Ουρανών γι’ αυτό και έγινε δεκτό ως το μαθηματικό σύμβολο του απείρου. 
  • Στη παραδοσιακή αριθμολογία το 8 συσχετιζόταν με το γυναικείο κόλπο, δηλαδή ότι μέσα από αυτόν μία νέα ζωή έρχεται στον κόσμο. Είναι ο αριθμός της ύλης, επειδή αποτελείται από ίσες υποδιαιρέσεις ζυγών αριθμών. 
  • Οι Έλληνες το 8 το θεωρούσαν ως πανίσχυρο αριθμό, είχαν δε και μία παροιμία γι αυτό «όλα τα πράγματα είναι οκτώ», όμως εξίσου μπορεί να γίνει και καταστροφικός. 
  • Οι Ινδιάνοι συνήθιζαν να κάνουν περιτομή στα αρσενικά παιδιά την ογδόη μέρα μετά τη γέννηση. 
  • Συμβολίζει τις 8 ουράνιες σφαίρες και τους 8 φθόγγους της μουσικής κλίμακας, δηλαδή της αρμονίας του κόσμου. 
  • Έχει προφητευτεί ότι οι Άρπες που θα παίζουν κατά την κάθοδο του Μεσσία θα έχουν 8 χορδές (Εραχίν ΙΓ΄ 2)
Σας προτείνω την συγκεκριμένη μουσική να ακούσετε κατά την διάρκεια της ημέρας η για να κοιμηθείτε το βράδυ.


Για την προσωπική σας αφύπνιση διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Μέντορας - Σύμβουλος Καθοδήγησης εκατοντάδων ανθρώπων και προσωπικός τους Life Coach, ενώ παράλληλα έχοντας την δική του μεθοδολογία είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN προσφέροντας Διαισθητική Συμβουλευτική, συνεδρίες Συναισθηματικής Αποφόρτισης και ρύθμιση της ενέργειας του Σώματος με Ενεργειακές Θεραπείες με την προσωπική του μέθοδο Energy Self Healing.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης και καθοδήγησης, ή διαισθητικής αρωγής, Διαλέξεις - Σεμινάρια, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
12-12-2018: Η ανθρωπότητα εισέρχεται σε υψηλότερο κραδασμό ενέργειας Reviewed by PLOUMISTOS on 11:01 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.