================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: Πως ο παλμός της γης επηρεάζει την καθημερινότητα μας

⍆Η Γη έχει επτά κύρια ενεργειακά κέντρα διαμοιρασμένα δια μήκους του "σώματος" της...
και συνδεδεμένα μεταξύ τους διαμέσου 2 ενεργειακών γραμμών που διασταυρώνονται σε διάφορα σημεία της γης.

Το 1ο κέντρο βρίσκεται στο Βουνό Σάστα στην Βόρεια Καλιφόρνια
Το 2ο κέντρο στην Λίμνη Τιτικάκα στο Περού


Το 3ο κέντρο είναι το Ουλούρου-Κάτα Τζούτα στην ΑυστραλίαΤο 4ο κέντρο βρίσκεται στο Γκλάνστμπουρυ στην ΑγγλίαΤο 5ο κέντρο είναι στην μεγάλη ΠυραμίδαΤο 6ο κέντρο είναι στο Κού- Μαλέκ Σιάχ στο Ιράν καιΤο 7ο κέντρο είναι στο Όρος Καΐλας στο ΘιβέτΕπιπρόσθετα, όπως αναφέρει στο άρθρο του το mymind.gr, με τα επτά κύρια κέντρα (τσάκρα) έχει και μικρότερα όπως και ενεργειακές δίνες που παίζουν σπουδαίο ρόλο στο ζωοφόρο-ενεργειακό σύστημα της. Και όλα αυτά τα κέντρα χρειάζονται φροντίδα.

Όπως μπορούμε να θεραπεύσουμε τους εαυτούς μας διαμέσου των ενεργειακών μας κέντρων (τσάκρα) , έτσι μπορούμε να θεραπεύσουμε και να φροντίσουμε και την Γη μας.Οτιδήποτε υπαρκτό έχει έναν φυσικό παλμό, από τα άτομα μέχρι την απεραντοσύνη του Σύμπαντος.
Για να δείξουμε μια απλή σχέση ανάμεσα στη γη και στα σώματά μας, ρίξτε μια ματιά στα αρμονικά σημεία εστίασης του σώματός μας, περισσότερο γνωστά ως »τσάκρας» ‘’Στρόβιλοι Ενέργειας’’.
Α
κριβώς όπως υπάρχουν αρμονικά σημεία εστίασης στις χορδές της κιθάρας , υπάρχουν περιοχές μέσα στο σώμα μας όπου οι παλμοί μας δονούνται.

Τα 7 τσάκρας όταν αφυπνιστούν, φέρνουν υγεία και ισορροπία στο υλικό και πνευματικό μας σώμα.
Η γη μας επίσης έχει 7 σημεία τσάκρα σε ίσες αποστάσεις το ένα από το άλλο.

Υπάρχει ένα σημείο τσάκρα σε κάθε ήπειρο.
* Το τσάκρα βάσης είναι στο όρος Σάστα στην Καλιφόρνια.
* Το τσάκρα της σεξουαλικότητας βρίσκεται στο νησί του ήλιου στην λίμνη Τιτικάκα στην Νότιο Αμερική.
* Το τσάκρα του ηλιακού πλέγματος είναι στο uluru- kata tjuta στην Αυστραλία.
* Το τσάκρα της καρδιάς είναι στο Γκλάνστμπουρυ της Αγγλίας.
* Το τσάκρα του λαιμού είναι στις μεγάλες πυραμίδες της Γκίζα.
* Το τσάκρα του Τρίτου ματιού είναι στο kuh-e malek siah στο Ιράν.
* και το Κορωναίο τσάκρα βρίσκεται στο όρος Καΐλας στο Θιβέτ.Εξηγείται επιστημονικά γιατί στον πυρήνα της γης υπάρχει μια λιωμένη σφαίρα σιδήρου που αντηχεί περίπου στα 7 hertz. Υπάρχουν δίνες ενάργειας σε ολόκληρη τη γη όπου ηλεκτρομαγνητική ενέργεια πηγάζει. Επίσης υπάρχουν αρκετές δίνες γύρω από τον Ισημερινό όπου περίεργες ανωμαλίες συμβαίνουν όπως δυσλειτουργίες ασυρμάτου, πυξίδας, καθώς και εξαφανίσεις αεροπλάνων και πλοίων.

Έχει αποδειχθεί πως τα συναισθήματά μας έχουν συχνότητες δονήσεων. Τα συναισθήματα είναι από τα ασαφή μέρη της ύπαρξής μας. Είναι μέρη της αληθινής πραγματικότητας της ανώτερης συνείδησης. Επιπλέον, τα συναισθήματα που βιώνουν οι άνθρωποι είναι μόνο δυο !!!

Η αγάπη και ο φόβος
Όλα τα άλλα συναισθήματα εκπορεύονται άμεσα ή έμμεσα από τα δυο αυτά συναισθήματα:
Ο θυμός προκαλεί διαταραχή στο πνεύμα που εκδηλώνεται με τον εγωισμό. Αυτές οι εκδηλώσεις προκαλούν αύξηση καρδιακών παλμών, αύξηση θερμοκρασίας ,και αύξηση πολλών άλλων σωματικών παθήσεων στην περιοχή γύρω από το Ηλιακό Πλέγμα.

Ο Φόβος, εκπέμπει σε μακριά και αργή συχνότητα δονήσεων, ενώ η αγάπη έχει γρήγορη και υψηλή συχνότητα.

Για να δείξει πως οι δονήσεις είναι η βάση της ύπαρξής μας ο hans jerry το 1940 ανέπτυξε αυτό που είναι γνωστό ως κυματική μηχανή. Για να αποδείξει πως όταν οι δονήσεις ήχου περνάνε από ένα μέσο υπάρχει μια σταθερή διάρθρωση που ακολουθούν. Όταν η συχνότητα αυξάνει, το μέσο εξελίσσεται σε πιο σύνθετη διάρθρωση.

Έτσι ακριβώς συμβαίνει στη γη και στην ανθρωπότητα.

Συμβαίνει και στο dna μας..

Υπάρχουν 64 πιθανοί κώδικες αμινοξέων στη δομή του dna μας που αποτελούνται από 4 στοιχεία : – άνθρακας , οξυγόνο , υδρογόνο και άζωτο.

Λογικά θα έπρεπε να έχουμε και τους 64 κώδικες ενεργοποιημένους στην δομή του dna μας, όμως προς το παρόν έχουμε μόνο 20 ενεργούς κώδικες !!! τα 20 αμινοξέα.

Υπάρχει ένας »διακόπτης» που κλείνει και που ανοίγει… στο σημείο που βρίσκονται οι κώδικες του dna, και ο διακόπτης αυτός είναι το συναίσθημα και είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ανθρώπινο γενετικό υλικό.

Ο φόβος, ως μακρύ κύμα, αγγίζει λιγότερα σημεία του dna. Έτσι κάποιος που ζει στο φόβο περιορίζεται σε αριθμό κυμάτων.

Ενώ κάποιος που ζει στην αγάπη, λόγω του ότι έχει υψηλότερη συχνότητα… έχει πολύ περισσότερα πιθανά σημεία επαφής, άρα και επιρροής στο dna. Άρα υπάρχει άρρηκτος δεσμός ανάμεσα στο συναίσθημα και την γενετική.

Τα συναισθήματά μας, άμεσα επηρεάζουν την δομή του dna μας, το οποίο σχηματίζει άμεσα τον υλικό κόσμο που βιώνουμε καθημερινά.

Τα σημάδια που αφήσανε οι πρόγονοί μας, ήταν κάτι παραπάνω από προφητείες.. Οι αλλαγές που συμβαίνουν στο Σύμπαν είναι ένας καθρέπτης αλλαγών όλης της ύπαρξης.

Η 21/ 12/2012 ήταν απλά μια μετάβαση από μια μορφή ενέργειας στην επόμενη. Το σημείο μηδέν.
Ο ήλιος και η γη μας, χάνουν το μαγνητικό τους πεδίο καθώς η γη επιβραδύνει την ταχύτητα περιστροφής της, ενώ η βασική συχνότητα αντήχησής της: » συντονισμός κοιλότητας schumann» αυξάνεται σε συμφωνία με την ακολουθία Φιμπονάτσι ( με την ακολουθία ανάπτυξης της σπείρας του Πυθαγόρα, θα λέγαμε εμείς και το μυστικό αυτό απεικονίζεται ακόμη και πάνω στον Παρθενώνα!!! )
1, 1 , 2 , 3 , 5 , 8 , 13

Σε κυτταρικό επίπεδο τα σώματά μας αντιδρούν σε έναν ηλεκτρομαγνητικό παλμό. Οι ακραίοι το έλεγαν »ο ιερός κύκλος ». Τα κύτταρα λαμβάνουν αυτόν τον παλμό από τον εγκέφαλο, ο οποίος λαμβάνει τον παλμό από την καρδιά, η οποία τον λαμβάνει από την μητέρα γη. Αυτός ο παλμός έρχεται από το ηλιακό σύστημα όπου και από εκεί έρχεται από τον γαλαξία και ολόκληρο το σύμπαν.
Άρα μοιραζόμαστε έναν παλμό με όλη την ύπαρξη !!! Universe – Ένα τραγούδι!

Ο παλμός της γης όπως τον κατέγραψαν οι άνθρωποι είχε παραμείνει στους περίπου 7,8 κύκλους το δευτερόλεπτο. Αυτό ήταν σταθερό νούμερο μέχρι το 1986-1987.

Ξεκίνησε να αυξάνεται απότομα στους 9 κύκλους το δευτερόλεπτο από το 1996 και το 2012 είναι γύρω στους 13 κύκλους ανά δευτερόλεπτο, όπως επισημαίνει η ακολουθία Φιμπονάτσι – Πυθαγόρα.

Αυτά που βιώνουμε τώρα είναι η αρχή μιας μεγάλης αλλαγής και στις υλικές και στις πνευματικές δονήσεις.

Είναι δύσκολο να καταλάβουμε τι θα καταλάβουμε… τι ακριβώς θα συμβεί στα υλικά μας σώματα. Χρειάζεται να είμαστε συντονισμένοι να αντιλαμβανόμαστε τις λεπτοφυείς ενέργειες.

Σταύρος Πλουμιστός 
Διευθ. Συμβουλευτικού Κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ
Σύμβουλος Προσωπικής Καθοδήγησης -
Διαισθητικός & Energy Healingman

Πληροφορίες : www.globalattract.gr 
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Στ. Πλουμιστός: Πως ο παλμός της γης επηρεάζει την καθημερινότητα μας Reviewed by PLOUMISTOS on 11:37 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.