================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Τίποτα δεν είναι αδύνατο όταν πιστεύεις... Μπορείς να το κάνεις να συμβεί!

⍆Τίποτα δεν είναι αδύνατο όταν πιστεύεις.
Το "αδύνατον" είναι μία λέξη που λένε μικροί άνδρες που το βρίσκουν πιο εύκολο να ζουν στον κόσμο που τους δίνεται παρά να εξερευνήσουν τη δύναμη που έχουν να τον αλλάξουν. Το αδύνατον δεν είναι γεγονός. Είναι άποψη. Είναι προσωρινό. Τίποτα δεν είναι αδύνατο.  
Muhammad Ali

Τίποτα δεν είναι αδύνατο όταν πιστεύεις. Αν θες να δημιουργήσεις κάτι εκπληκτικό και το νιώθεις στην καρδιά σου ότι είναι γραφτό σου να κάνεις πράγματα σαν και αυτό, δεν χρειάζεται να ζητήσεις για έγκριση από κανέναν. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι βγεις εκεί έξω και να το κάνεις.

Και όταν θα έρθει η αμφιβολία και θα σου χτυπήσει την πόρτα – θέλοντας από εσένα να αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου και την ικανότητά σου να δημιουργήσεις αυτά που θέλεις- δες αυτό το δυνατό βίντεο. Θα σε βοηθήσει να θυμάσαι γιατί ξεκίνησες αυτό το ταξίδι εξ αρχής και θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις ακόμα μια φορά ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο όταν πιστεύεις. Μπορείς να το κάνεις να συμβεί!

Το ηχητικό αρχείο - video που θα ακούσετε περιέχει πιστοποιημένους θεραπευτικούς ήχους και σε συνδυασμό με την φωνή του Στ. Πλουμιστού, δημιουργείται ένα ηχητικό περιβάλλον συναισθηματικής αποφόρτισης, βαθιάς νοητικής χαλάρωσης και ίασης.

(Κάντε εγγραφή σας στο Ploumistos Video ΕΔΩ)


Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ 

Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις ανθρώπων με προβληματισμούς στην καθημερινότητα τους ή που πάσχουν από ασθένειες, λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Τίποτα δεν είναι αδύνατο όταν πιστεύεις... Μπορείς να το κάνεις να συμβεί! Reviewed by PLOUMISTOS on 12:36 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.