================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ηχοθεραπευτικές συνεδρίες - Voice Healing Therapy

Η χρήση του ήχου για την θεραπεία του σώματος και την χαλάρωση του μυαλού...
(ηχοθεραπευτική συνεδρία) δεν είναι κάτι νέο.

Στην πραγματικότητα, πηγαίνει πίσω στην αρχή του χρόνου, αλλά ορισμένοι από τους πιο ενδιαφέροντες τρόπους για να επιτευχθεί αυτό είναι με τη χρήση των συχνοτήτων Solfeggio, ισοχρονικών τόνων (isochronic tones) και δύωτων κυμάτων (binaural beats). Μπορεί να είστε ήδη εξοικειωμένοι μ’ αυτούς τους όρους, αλλά αν δεν είστε, θα πρέπει να κάνετε μία «γνωριμία», (δείτε ΕΔΩ).

Η γενεσιουργός αιτία των δομών της ύλης είναι η ΔΟΝΗΣΗ. 
Η μουσικοθεραπεία βασίζεται στην επιστήμη της Κυματικής, σύμφωνα με την οποία κάθε υγιές όργανο εκπέμπει μια συγκεκριμένη δόνηση και η μεταβολή της σημαίνει την εμφάνιση κάποιας ασθένειας. Πίσω από τη δημιουργία των δομών του ορατού κόσμου κρύβονται οι ηχητικές δονήσεις.

Η ηχοθεραπευτική συνεδρία με την μεθοδολογία του Στ. Πλουμιστού, με την χρήση του ήχου - μουσικής και της φωνής του, προσφέρει τη δυνατότητα ίασης διαφόρων προβλημάτων χωρίς φαρμακευτικά σκευάσματα. Εύκολη στην εφαρμογή της ΧΩΡΙΣ επικίνδυνες για τον ανθρώπινο οργανισμό και ψυχισμό παρενέργειες, εφόσον εφαρμόζεται με γνώση και τηρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις ασφαλείας για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Ο ήχος - μουσική και η φωνή, ανάλογα με τη χρήση που γίνεται έχουν τη δυνατότητα:
 1.  Να θεραπεύσουν την ψυχή
 2. Να “μετακινήσουν” ταξιθετικά την ύλη
 3. Να “διαμορφώσουν”, κατά περίπτωση (θετικά) την ανθρώπινη συμπεριφορά
 4. Να μεταμορφώσουν σε ορατή ύλη με μορφή την ενέργεια
 5. Να καθοδηγήσουν την συναισθηματική κατάσταση του ανθρώπου
 6. Να ελέγξουν την ανθρώπινη συνείδηση
Ο ήχος και η φωνή επικοινωνώντας άμεσα με τις υποσυνείδητες περιοχές του νου, θεωρείται ως το αρχαιότερο μέσο θεραπείας. Σήμερα είναι πλέον αποδεκτή η θεραπευτική δύναμη του ήχου. Από παλιά ιερείς, θεραπευτές, φιλόσοφοι και μουσικοί πίστευαν, ότι η δύναμη του ήχου και γενικά της μουσικής μπορεί να φέρει σε αρμονία σώμα και νου του ανθρώπου. Ο ήχος έχει πρόσβαση στις βαθύτερες καταστάσεις της συνείδησης.

Τα εγκεφαλικά κύματα μπορούν να επηρεάσουν ταυτόχρονα τις διαφορετικές περιοχές του εγκεφάλου, μεταβάλλοντας ανάλογα την εγκεφαλική δραστηριότητα. Ένα εξωτερικό ερέθισμα με μια συγκεκριμένη συχνότητα μπορεί να συντονίσει τον εγκέφαλο, παρασύροντάς τον από την κατάσταση που βρίσκεται ήδη σε μια άλλη.

Οι εγκεφαλικές συχνότητες έχουν εξεταστεί και χαρτογραφήθηκαν, ώστε να μπορεί να αναγνωριστεί αμέσως η εκάστοτε εγκεφαλική μας κατάσταση. Μέσα από αυτή τη μελέτη και εφαρμογή τους ανακαλύπτουμε όλο και περισσότερα στοιχεία, που αφορούν στις καταστάσεις του εγκεφάλου. Έτσι συμβάλλουμε στη διανοητική ανάπτυξη και επαγρύπνηση της συνείδησης. Με τις συχνότητες αυτές δηλαδή μπορούμε να κουρδίσουμε ή καλύτερα να συντονίσουμε τον εγκέφαλο.

Πώς επηρεάζεται νους – σώμα:
Με δυο τρόπους μπορούμε να επηρεάσουμε τον νου και το σώμα:
α) Χρησιμοποιώντας ηχητικές δονήσεις συχνοτήτων θεραπεύουμε με φυσικό συντονισμό το σώμα.
β) Μεταβάλλοντας τις καταστάσεις της συνείδησης με συμπαθητικό συντονισμό των συχνοτήτων του εγκεφάλου.

Ο εγκέφαλος ως ηλεκτροχημικό όργανο έχοντας μοναδικό μέγεθος, πυκνότητα και μάζα, παράγει κύματα από τις διεγέρσεις των ηλεκτρικών δραστηριοτήτων, που λαμβάνουν χώρα (ή διαδραματίζονται) σε όλο το νευρικό του σύστημα.

Η Νευροφυσιολογία αναγνωρίζει τέσσερις τύπους εγκεφαλικών κυμάτων. Τα εγκεφαλικά κύματα δηλ., που παράγονται ανάλογα με την ψυχοσωματική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται ο κάθε άνθρωπος (κατάσταση ύπνου, διαλογισμού, χαλάρωσης, νοητικής διέγερσης, επικέντρωσης της προσοχής στον έξω κόσμο, κλπ.), διακρίνονται σε 4 κύριες κατηγορίες, που είναι:
 1. Τα Κύματα Βήτα (40-13Hz) για αυξημένη συγκέντρωση και επαγρύπνηση. 
 2. Τα Κύματα Άλφα (13-7Hz) για περισυλλογή και χαλαρή επαγρύπνηση.
 3. Τα Κύματα Θήτα (7-4Hz) για βαθιά χαλάρωση και 
 4. Τα Κύματα Δέλτα (4-0,1Hz) για βαθύ ύπνο.
 • Η υψηλή συγκέντρωση Βήτα κυμάτων έχει σχέση με την αυξανόμενη παραγωγή των ορμονών του Στρες (στρεσογόνων παραγόντων). 
 • Στις καλύτερες στιγμές δημιουργικότητας εμφανίζονται στην πλειοψηφία τους κύματα Θήτα. Αυτό συνήθως συμβαίνει όταν βρισκόμαστε σε βαθιά χαλάρωση και λίγο πριν τον ύπνο. Έτσι εξηγείται, γιατί παρουσιάζονται οι μεγάλες ιδέες μας κατά τη διάρκεια αυτής της διεργασίας. Θα λέγαμε λοιπόν, ότι ο χρόνος που αφιερώνεται σ’ αυτή την περίοδο της εγκεφαλικής μας κατάστασης δεν σπαταλιέται, αλλά ξοδεύεται δημιουργικά.
Θεραπευτικές συνεδρίες με ήχο και φωνή
Τα ενεργειακά κέντρα του ανθρώπου αφυπνίζονται με την εκφορά επαναλαμβανόμενων λεκτικών φράσεων (βάση προσωπικού ερωτηματολογίου) με την κατάλληλη χροιά φωνής. Η αφύπνιση αυτή οδηγεί στην ανάπτυξη των ψυχικών δυνάμεων του ατόμου. Η σωστή χρήση τους μπορεί να βοηθήσει στην καλή υγεία του σώματος και την επιμήκυνση της ζωής για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. (δείτε ΕΔΩ)

Η ηχοθεραπευτική συνεδρία έχει εφαρμογή σε πολλές, αν όχι σε όλες, παρεκκλίσεις από την υγιή κατάσταση της ανθρώπινης φυσιολογίας και ψυχολογίας. Ήδη, σε πολλά νοσοκομεία και κλινικές ανά τον κόσμο γίνεται χρησιμοποιείται ο ήχος και η μουσική ως θεραπευτικό μέσο.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για την ηχοθεραπευτική συνεδρία με τον Στ. Πλουμιστό

Μπορείτε να νιώσετε τις ευεργετικές δονήσεις και την "θεραπευτικότητα" του συνδυασμού ήχου - μουσικής και φωνής του, επισκεπτόμενοι το κανάλι ploumistos video (ΕΔΩ), όπου έχετε την δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ να νιώσετε άμεσα μια βιωματική εμπειρία. 

Μια ηχοθεραπευτική συνεδρία για να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, θα πρέπει να γίνεται με απόλυτη ειλικρίνεια, καθαρή πρόθεση και υπομονή, ανοιχτό μυαλό και καρδιά από τους θεραπευόμενους. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να γίνουν αντιληπτές οι θεραπευτικές ιδιότητες του ήχου και να φέρουν το επιθυμητό θεραπευτικό αποτέλεσμα.

O Στ. Πλουμιστός εφαρμόζει την μέθοδο συχνοτήτων - ανακούφιση με μουσική (δείτε ΕΔΩ), και το (ASMR) Autonomous sensory meridian response - Αυτόνομη αισθητηριακή απόκριση μεσημβρινών, όπου στη διάρκεια των συναντήσεων προκαλούμε συνειδητά στο σώμα την «αντίδραση της χαλάρωσης» (relaxation response) που είναι το αντίθετο στην αντίδραση του stress (fight or flight response). Επίσης πραγματοποιείτε αποφόρτιση με νευροανάδραση μέσω νοερής απεικόνισης, ως εργαλείο όχι μόνο ανακούφισης από το στρες αλλά και απαλλαγής περιοριστικών πεποιθήσεων.

Ο Στ. Πλουμιστός, πρωτοπόρος στην προπονητική του νου, δημιουργεί Θεραπευτικά Προσωπικά Φωνητικά Αρχεία - Video (σύμφωνα με το προσωπικό ερωτηματολόγιο του καθενός) τα οποία ακούει ο ενδιαφερόμενος καθημερινά ως "θεραπεία" συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, προσφέροντας άμεσα αποτελέσματα με την "απόρριψη" ανεπιθύμητων αναμνήσεων, ψυχικών τραυμάτων, εθισμών, ή ακόμη και περιοριστικών πεποιθήσεων.

(Προϋπόθεση εξατομικευμένης συνεδρίας είναι η συμπλήρωση προσωπικού ερωτηματολόγιου που δείχνει τις ακριβής ανάγκες των θεραπευόμενων ενώ κατά την συνεδρία χρησιμοποιούνται πιστοποιημένοι θεραπευτικοί ήχοι και συχνότητες)

Προς το παρών οι διαθέσιμες Συνεδρίες είναι:
 1. Συνεδρία Συμβουλευτικής & Προσωπικής Καθοδήγησης
 2. Συνεδρία υγείας, αφθονίας και αγάπης
 3. Συνεδρία επαγγελματικής επιτυχίας
 4. Συνεδρία προγραμματισμού - υποσυνειδήτου
 5. Συνεδρία θετικότητας - θετικές δηλώσεις
 6. Συνεδρία αποκατάστασης ενεργειακών κέντρων του σώματος
 7. Συνεδρία σεξουαλικής επιθυμίας - ενίσχυση libido
 8. Συνεδρία ανακούφισης από το στρες & άγχος 
 9. Συνεδρία απόρριψης εθιστικών συνηθειών 
 10. Συνεδρία ανακούφισης ασθενών βαρέων νοσημάτων ή χημειοθεραπειών 
Συνεδρίες πραγματοποιούνται και στον χώρο των ενδιαφερόμενων.
Κλείστε άμεσα ένα ραντεβού ενημέρωσης στο 6945 723 523  

ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΗΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ 


Ηχοθεραπευτικές συνεδρίες - Voice Healing Therapy Reviewed by PLOUMISTOS on 2:42 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.