Ηχοθεραπευτικές συνεδρίες - Voice Healing Therapy

Ηχοθεραπευτικές συνεδρίες - Voice Healing Therapy

⍆Η χρήση του ήχου για την θεραπεία του σώματος και την χαλάρωση του μυαλού...
(ηχοθεραπευτική συνεδρία) δεν είναι κάτι νέο.

Η Ηχοθεραπεία είναι μια πανάρχαια θεραπευτική μέθοδος γνωστή σήμερα μέσα από αρχαιολογικά ευρήματα, γραπτά και διασωθείσες μαρτυρίες.

Στην Ελλάδα η απαγγελία ποιημάτων συνοδεύετο από τον θεραπευτικό ήχο μιας άρπας που επιδρούσε καταλυτικά στο ψυχισμό των παρευρισκόμενων.
Στην πραγματικότητα, πηγαίνει πίσω στην αρχή του χρόνου, αλλά ορισμένοι από τους πιο ενδιαφέροντες τρόπους για να επιτευχθεί αυτό είναι με τη χρήση των συχνοτήτων Solfeggio, ισοχρονικών τόνων (isochronic tones) και δύωτων κυμάτων (binaural beats). Μπορεί να είστε ήδη εξοικειωμένοι μ’ αυτούς τους όρους, αλλά αν δεν είστε, θα πρέπει να κάνετε μία «γνωριμία», (δείτε ΕΔΩ).

Η γενεσιουργός αιτία των δομών της ύλης είναι η ΔΟΝΗΣΗ. 
Η ηχοθεραπευτική βασίζεται στην επιστήμη της Κυματικής, σύμφωνα με την οποία κάθε υγιές όργανο εκπέμπει μια συγκεκριμένη δόνηση και η μεταβολή της σημαίνει την εμφάνιση κάποιας ασθένειας. Πίσω από τη δημιουργία των δομών του ορατού κόσμου κρύβονται οι ηχητικές δονήσεις.

Η ηχοθεραπευτική συνεδρία με την μεθοδολογία του Στ. Πλουμιστού, με την χρήση του ήχου - μουσικής και της φωνής του, προσφέρει τη δυνατότητα ίασης διαφόρων προβλημάτων χωρίς φαρμακευτικά σκευάσματα. Εύκολη στην εφαρμογή της ΧΩΡΙΣ επικίνδυνες για τον ανθρώπινο οργανισμό και ψυχισμό παρενέργειες, εφόσον εφαρμόζεται με γνώση και τηρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις ασφαλείας για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Ο ήχος - μουσική και η φωνή, ανάλογα με τη χρήση που γίνεται έχουν τη δυνατότητα:
  1. Να "μαλακώσουν" η και να "εξαφανίσουν" ψυχικά τραύματα
  2. Να "διαμορφώσουν", κατά περίπτωση (θετικά) την ανθρώπινη συμπεριφορά
  3. Να μεταμορφώσουν την εσωτερική αρνητική ενέργεια
  4. Να καθοδηγήσουν θετικά την συναισθηματική κατάσταση του ανθρώπου
  5. Πρόσβαση στην συνειδητότητα και αλλαγή του αρνητικού τρόπου σκέψης και των παγιωμένων συστημάτων πεποιθήσεων
  6. Μεγαλώνει την αντίληψη των εμπειριών της ζωής με πιο θετικό τρόπο
  7. Προβολή της ζωής που επιθυμούμε στο μέλλον μας. Αλλάζουμε τις πιθανότητες στο δυναμικό του μέλλοντος μας
  8. Αντικατάσταση πεποιθήσεων από νέες καταγραφές που βασίζονται στην αποδοχή και στα πραγματικά θέλω μας
  9.  Απελευθέρωση από φοβίες, εθισμούς και ενοχικά συμπλέγματα.
  10.  Ανακούφιση από τον πόνο βαρέων νοσημάτων ή χημειοθεραπειών
Ο ήχος και η φωνή επικοινωνώντας άμεσα με τις υποσυνείδητες περιοχές του νου, θεωρείται ως το αρχαιότερο μέσο θεραπείας. Σήμερα είναι πλέον αποδεκτή η θεραπευτική δύναμη του ήχου. Τα εγκεφαλικά κύματα μπορούν να επηρεάσουν ταυτόχρονα τις διαφορετικές περιοχές του εγκεφάλου, μεταβάλλοντας ανάλογα την εγκεφαλική δραστηριότητα. Ένα εξωτερικό ερέθισμα με μια συγκεκριμένη συχνότητα μπορεί να συντονίσει τον εγκέφαλο, παρασύροντάς τον από την κατάσταση που βρίσκεται ήδη σε μια άλλη.

Οι εγκεφαλικές συχνότητες έχουν εξεταστεί και χαρτογραφήθηκαν, ώστε να μπορεί να αναγνωριστεί αμέσως η εκάστοτε εγκεφαλική μας κατάσταση. Μέσα από αυτή τη μελέτη και εφαρμογή τους ανακαλύπτουμε όλο και περισσότερα στοιχεία, που αφορούν στις καταστάσεις του εγκεφάλου. Έτσι συμβάλλουμε στη διανοητική ανάπτυξη και επαγρύπνηση της συνείδησης. Με τις συχνότητες αυτές δηλαδή μπορούμε να κουρδίσουμε ή καλύτερα να συντονίσουμε τον εγκέφαλο.

Πώς επηρεάζεται νους – σώμα:
Με δυο τρόπους μπορούμε να επηρεάσουμε τον νου και το σώμα:
α) Χρησιμοποιώντας ηχητικές δονήσεις συχνοτήτων θεραπεύουμε με φυσικό συντονισμό το σώμα.
β) Μεταβάλλοντας τις καταστάσεις της συνείδησης με συμπαθητικό συντονισμό των συχνοτήτων του εγκεφάλου.

Η Νευροφυσιολογία αναγνωρίζει τέσσερις τύπους εγκεφαλικών κυμάτων. Τα εγκεφαλικά κύματα δηλ., που παράγονται ανάλογα με την ψυχοσωματική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται ο κάθε άνθρωπος (κατάσταση ύπνου, διαλογισμού, χαλάρωσης, νοητικής διέγερσης, επικέντρωσης της προσοχής στον έξω κόσμο, κλπ.), διακρίνονται σε 4 κύριες κατηγορίες, που είναι:
  1. Τα Κύματα Βήτα (40-13Hz) για αυξημένη συγκέντρωση και επαγρύπνηση. 
  2. Τα Κύματα Άλφα (13-7Hz) για περισυλλογή και χαλαρή επαγρύπνηση.
  3. Τα Κύματα Θήτα (7-4Hz) για βαθιά χαλάρωση και 
  4. Τα Κύματα Δέλτα (4-0,1Hz) για βαθύ ύπνο.
Θεραπευτικές συνεδρίες με ήχο και φωνή
Τα ενεργειακά κέντρα του ανθρώπου αφυπνίζονται με την εκφορά επαναλαμβανόμενων λεκτικών φράσεων (βάση προσωπικού ερωτηματολογίου) με την κατάλληλη χροιά φωνής. Η αφύπνιση αυτή οδηγεί στην ανάπτυξη των ψυχικών δυνάμεων του ατόμου. Η σωστή χρήση τους μπορεί να βοηθήσει στην καλή υγεία του σώματος και την επιμήκυνση της ζωής για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. (δείτε ΕΔΩ)


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για την ηχοθεραπευτική συνεδρία με τον Στ. Πλουμιστό
Υπάρχουν 32 ενεργειακά σημεία (bars) στο κεφάλι μας, που αποθηκεύουν τα ηλεκτρομαγνητικά στοιχεία όλων των σκέψεων, ιδεών, συμπεριφορών, αποφάσεων, πιστεύω και πεποιθήσεων που είχαμε για οτιδήποτε μέχρι τώρα.

Υπάρχουν σημεία για την ίαση, τα χρήματα, το σώμα, τον έλεγχο, την δημιουργικότητα, τη γήρανση, τη σεξουαλικότητα, κ.λ.π.. Κάθε σκέψη, ιδέα, στάση, ή απόφαση που έχουμε παγιώσει σε μία θέση, δημιουργεί φραγμούς στην ενέργεια και περιορίζει την ικανότητά μας να είμαστε παραγωγικοί σε αυτόν τον τομέα και να επιτρέψουμε να έρθει κάτι διαφορετικό στη ζωή μας με ευκολία.

Μπορείτε να νιώσετε τις ευεργετικές δονήσεις και την "θεραπευτικότητα" του συνδυασμού ήχου - μουσικής και φωνής του, επισκεπτόμενοι το κανάλι ploumistos video (ΕΔΩ), όπου έχετε την δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ να νιώσετε άμεσα μια βιωματική εμπειρία. 

Μια ηχοθεραπευτική συνεδρία για να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, θα πρέπει να γίνεται με απόλυτη ειλικρίνεια, καθαρή πρόθεση και υπομονή, ανοιχτό μυαλό και καρδιά από τους θεραπευόμενους. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να γίνουν αντιληπτές οι θεραπευτικές ιδιότητες του ήχου και να φέρουν το επιθυμητό θεραπευτικό αποτέλεσμα.

O Στ. Πλουμιστός εφαρμόζει την μέθοδο συχνοτήτων - ανακούφιση με μουσική (δείτε ΕΔΩ), και το (ASMR) Autonomous sensory meridian response - Αυτόνομη αισθητηριακή απόκριση μεσημβρινών, όπου στη διάρκεια των συναντήσεων προκαλούμε συνειδητά στο σώμα την «αντίδραση της χαλάρωσης» (relaxation response) που είναι το αντίθετο στην αντίδραση του stress (fight or flight response).

Επίσης πραγματοποιείτε αποφόρτιση με νευροανάδραση μέσω νοερής απεικόνισης, ως εργαλείο όχι μόνο ανακούφισης από το στρες αλλά και απαλλαγής περιοριστικών πεποιθήσεων.

Επιπλέον ανάλογα το ιστορικό του ατόμου  εφαρμόζεται η μέθοδος του "αγγίγματος των 32 ενεργειακών κέντρων στο κεφάλι", που υποστηρίζει τη ροή της περισσότερης ενέργεια στα σημεία καθώς γίνεται μία ηλεκτρομαγνητική αποφόρτιση της πολικότητας που βρίσκεται αποθηκευμένη στον εγκέφαλο μας.

Ο Στ. Πλουμιστός, πρωτοπόρος στην προπονητική του νου, δημιουργεί Θεραπευτικά Προσωπικά Φωνητικά Αρχεία - Video (σύμφωνα με το προσωπικό ερωτηματολόγιο του καθενός) τα οποία ακούει ο ενδιαφερόμενος ως "θεραπεία" συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, προσφέροντας άμεσα αποτελέσματα με την "απόρριψη" ανεπιθύμητων αναμνήσεων, ψυχικών τραυμάτων, εθισμών, ή ακόμη και περιοριστικών πεποιθήσεων.

(Προϋπόθεση εξατομικευμένης συνεδρίας είναι η συμπλήρωση προσωπικού ερωτηματολόγιου που δείχνει τις ακριβής ανάγκες των θεραπευόμενων ενώ κατά την συνεδρία χρησιμοποιούνται πιστοποιημένοι θεραπευτικοί ήχοι και συχνότητες)

Συνεδρίες
  1. Συνεδρία καθημερινής υποστήριξης με προσωπικές θετικές δηλώσεις
  2. Συνεδρία Συμβουλευτικής & Προσωπικής Καθοδήγησης
  3. Συνεδρία εγκατάσταση της θετικότητας και της αγάπης
  4. Συνεδρία αφθονίας και αντίληψης της ευτυχίας
  5. Συνεδρία επαγγελματικής επιτυχίας
  6. Συνεδρία προγραμματισμού - υποσυνειδήτου - νέος εαυτός
  7. Συνεδρία αλλαγής προσωπικών πεποιθήσεων 
  8. Συνεδρία αποκατάστασης ενεργειακών κέντρων του σώματος
  9. Συνεδρία σεξουαλικής επιθυμίας - ενίσχυση libido
  10. Συνεδρία σεξουαλικής επιθυμίας για γυναίκες με προβλήματα υγείας
  11. Συνεδρία ανακούφισης από το στρες & άγχος 
  12. Συνεδρία απόρριψης εθιστικών συνηθειών 
  13. Συνεδρία ανακούφισης ασθενών βαρέων νοσημάτων ή χημειοθεραπειών 
  14. Συνεδρία "αγγελικής προστασίας"
  15. Συνεδρία θωράκισης υγείας "ανασύστασης των κυττάρων"
Συνεδρίες πραγματοποιούνται και στον χώρο των ενδιαφερόμενων.
Κλείστε άμεσα ένα ραντεβού ενημέρωσης στο 6945 723 523  

ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΗΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ 




Audio Therapy Sessions - Voice Healing Therapy  

Using sound to heal the body and relax the mind ...
(audio therapy session) is nothing new.

In fact, it goes back to the beginning of time, and some of the most interesting ways to achieve this are by the use of Solfeggio frequencies isochronic tones and binaural beats You may already be familiar with these terms, but if you are not, you should take a look (click HERE).

The operative cause of structures of matter is Vibration. 
Music therapy is based on Wave science, according to which every healthy organ emits a specific vibration and its change indicates the emergence of a disease. Behind the creation of the structures of the visible world are the sonic vibrations.

The voice healing therapy session with the methodology of St. Ploumistos , with the use of sound - music and his voice, offers the possibility of healing various problems without medications. Easy to implement without the risk of harmful effects on the human body and psychosis, provided that it is applied with knowledge and the necessary safety requirements for the human body are met.
Sound - music and voice, depending on the use, may have the ability to:   
  1.  Heal the soul
  2. "Arrange" matter taxonomically
  3.  Positively "model" human behavior where appropriate
  4. Transform energy into visible matter 
  5. Guide the emotional state of man
  6. Control human consciousness
Sound and voice, communicating directly with the subconscious areas of the mind, are considered to be the earliest means of healing. The healing power of sound is now accepted. From the ancient times, priests, healers, philosophers and musicians have believed that the power of sound and music in general can bring harmony to one's body and mind. Sound has access to the deepest states of consciousness. 

Brainwaves can affect different areas of the brain at the same time, altering brain activity accordingly. An external stimulus with a certain frequency can tune the brain, pulling it from its current situation to another.

The brain frequencies have been examined and mapped so that our brain status can be identified immediately. Through this study and their application, we collect more and more data related to brain states. Thus we contribute to the intellectual development and vigilance of consciousness. With these frequencies, we can tune the brain. 
How Mind and Body get affected: 
There are two ways we can influence the mind and body: 
a) Βy using sonic frequency vibrations, we physically heal the body. 
b) By altering the states of consciousness with sympathetic tuning of brain frequencies. 

The brain, as an electrochemical organ of unique size, density and mass, generates waves of electrical activity stimuli that occur throughout its nervous system. 
Neurophysiology recognizes four types of brain waves. Brainwaves, ie, produced according to the psychosomatic state in which each person is (sleep, meditation, relaxation, mental stimulation, focused on the outside world, etc.), are divided into 4 main categories, which are: : 

  1. Beta Waves (40-13 Hz ) for increased concentration and vigilance. 
  2. Alpha Waves (13-7 Hz ) for meditation and light vigilance.
  3. Theta Waves (7-4 Hz ) for deep relaxation and 
  4. Delta Waves (4-0.1 Hz ) for deep sleep.
  •                                 The high concentration of Beta waves is associated with the increased production of stress hormones (stressors). 
  •                                 In the best moments of creativity, Theta waves appear in the majority. This is usually the case when we are in deep relaxation and just before bedtime. This explains why our great ideas are presented during this process. We would therefore say that the time devoted to this period of our brain state is not wasted, but it is spent creatively.
Therapeutic sessions with sound and voice
Human energy centers are awakened by the repetition of repetitive word phrases (based on a personal questionnaire) with the appropriate voice tone This awakening leads to the development of one's spiritual powers. Proper use of them can help maintain good physical health and prolong life for quite a long time. (see HERE )   

The audio therapy session applies to many, if not all, deviations from the healthy state of human physiology and psychology. Many hospitals and clinics around the world are already using sound and music as a therapeutic tool.

INFORMATION about the audio therapy session with St. Ploumistos

You can feel the beneficial vibrations and "healing" of the sound - music and voice combination by visiting the ploumistos video channel ( HERE ), where you have the opportunity to instantly obtain a moving experience for FREE. 

To achieve the desired results, a sound therapy session should be performed with complete honesty, clear intent and patience, an open mind and heart from the ones who seek healing. This is the only way to be able to understand the beneficial properties of sound and to achieve the desired therapeutic effect. 

St. Ploumistos applies the frequency method - music relief (see HERE ), and ( ASMR Autonomous Sensory Meridian Response. During the meetings we deliberately inflict on the body the relaxation response, which is the opposite of the stress response fight or flight response ). Also, neurobehavioral discharge through mental imagery is perforned, not only to relieve stress but also to relieve restrictive beliefs. 

St. Ploumistos , a pioneer in mind training, creates Therapeutic Personal Voice Records - Video (according to personal questionnaire), that the individual listens to daily as a "cure" for a specific period of time, delivering immediate results by "rejecting" unwanted memories, psychics traumas, addictions, or even restrictive beliefs. 

(Requirement for a personalized session is the completion of a personal questionnaire indicating the exact needs of the individual, while during the session certified therapeutic sounds and frequencies are being used).

Currently available Sessions are:  

  1. Counceling & personal guidance session
  2. Health, abundance and love session
  3. Professional success session
  4. Subconscious programming session
  5. Positivity session
  6. Energy body centers rehabilitation session
  7. Sexual desire - libido boost session
  8. Stress & Anxiety relief session  
  9. Overcome addictive habits session
  10. Relief session for patients who suffer from severe diseases or undergo chemotherapy

Sessions are also held in the client's area.
Book an informative appointment immediately on 6945 723 523     
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Ηχοθεραπευτικές συνεδρίες - Voice Healing Therapy
Ηχοθεραπευτικές συνεδρίες - Voice Healing Therapy
Ηχοθεραπευτικές συνεδρίες - Voice Healing Therapy
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgwfPmQ5Xq4QRuJjAnUBad8WtH7h9-zDkchS3XPdg8996rfjDZTZS4EGLDd05LkgQxmwhxAVOiTKW_vrTQgV3JtGhcCaLP_17Nx1fwDjJE39R4oPj7sX80zo_HV3xMrQgWUUUF8L8TFpxFp/s400/%25CE%2598%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2580%25CE%25B5%25CF%2585%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25BA%25CE%25AD%25CF%2582+%25CF%2583%25CF%2585%25CE%25BD%25CE%25B5%25CE%25B4%25CF%2581%25CE%25AF%25CE%25B5%25CF%2582+%25CE%25BC%25CE%25B5+%25CE%25AE%25CF%2587%25CE%25BF+%25CE%25BA%25CE%25B1%25CE%25B9+%25CF%2586%25CF%2589%25CE%25BD%25CE%25AE+1.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgwfPmQ5Xq4QRuJjAnUBad8WtH7h9-zDkchS3XPdg8996rfjDZTZS4EGLDd05LkgQxmwhxAVOiTKW_vrTQgV3JtGhcCaLP_17Nx1fwDjJE39R4oPj7sX80zo_HV3xMrQgWUUUF8L8TFpxFp/s72-c/%25CE%2598%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2580%25CE%25B5%25CF%2585%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25BA%25CE%25AD%25CF%2582+%25CF%2583%25CF%2585%25CE%25BD%25CE%25B5%25CE%25B4%25CF%2581%25CE%25AF%25CE%25B5%25CF%2582+%25CE%25BC%25CE%25B5+%25CE%25AE%25CF%2587%25CE%25BF+%25CE%25BA%25CE%25B1%25CE%25B9+%25CF%2586%25CF%2589%25CE%25BD%25CE%25AE+1.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2019/08/voice-healing-therapy.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2019/08/voice-healing-therapy.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content