================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Η μέθοδος θωράκισης της Αύρας για άμεση ηρεμιστική θετικότητα

⍆Η Αύρα είναι μια φωτεινή ενέργεια που περιβάλλει και περικλείει... το σώμα κάθε ζωντανού οργανισμού. 

Είναι ένα είδος πολύχρωμου φωτοστέφανου, που αντικατοπτρίζει τη διάθεση, την κατάσταση και γενικότερα την ποιότητα της ζωής αλλά και την "εξέλιξη" του οργανισμού, αναφερει σε όρθρο του το theliveinlight.

Οι ερευνητές που έχουν μελετήσει το φαινόμενο συμφωνούν όλοι τους σε δύο τουλάχιστον θέσεις: η αύρα έχει σχήμα περισσότερο ή λιγότερο ωοειδές και ακολουθεί συνήθως (όχι όμως πάντα) το περίγραμμα του ανθρώπινου σώματος.
  • Άνθρωποι με έκδηλη ζωντάνια έχουν πολύ δυνατή αύρα, η οποία "διαχέεται" πολύ περισσότερο γύρω από το φυσικό σώμα.
  • Η σύνθεση της αύρας διαφέρει αναλόγως του ατόμου.
  • Η υφή της, όπως το χρώμα και το μέγεθός της, δείχνει να αποκαλύπτει το βαθύτερο εσωτερικό κόσμο, την ψυχοσύνθεση ενός ανθρώπου.
  • Μας δίνει συχνά πληροφορίες για το χαρακτήρα του, ενώ το σχήμα και το χρώμα της εκφράζουν την κατάσταση της υγείας αλλά και τη συναισθηματική του διάθεση.
  • Η αύρα υφίσταται στο ανθρώπινο, το ζωικό και το φυτικό βασίλειο, δηλαδή μέσα σε κάθε πηγή ζωής.
  • Κάθε οργανισμός εκπέμπει αυτό το τόσο περίεργο "φως" που επιστημονικά θα μπορούσε να αποκαλείται ακτινοβολία ενέργειας.
  • Κανείς μας δεν έχει συναίσθηση αυτής της ακτινοβολίας που ο ίδιος εκπέμπει, μπορούμε ωστόσο κάποιες φορές να νιώσουμε το φαινόμενο αυτό, χωρίς, όμως, να το δούμε.
  • Οτιδήποτε εκπέμπουμε από μέσα μας ως συναίσθημα, ευτυχία, χαρά, ικανοποίηση, θλίψη και πολλά άλλα συναισθήματα, σχηματίζει την ανάλογη αύρα, η οποία όπως είπαμε δεν είναι ορατή με γυμνό μάτι.
  • Η ένταση του διαχεόμενου "φωτός" εντοπίζεται στο ύψος του κεφαλιού και της πλάτης.
Το 1900, ο Άγγλος Walter Kilner ανακάλυψε ότι σκεπάζοντας έναν καθρέφτη με ένα λεπτό στρώμα δικυανίνης, ήταν δυνατό να δει κανείς την αύρα ενός ανθρώπου.

Το 1936, ο Otto Rahn έγραψε στο βιβλίο του "Η αόρατη ακτινοβολία των οργανισμών" ότι η αύρα αποτελείται από πολύ λεπτές υπεριώδεις ακτινοβολίες, οι οποίες γίνονται αντιληπτές μόνο υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

O Rahn ανακάλυψε επίσης ότι μόνο ο κερατοειδής χιτώνας μας είναι ικανός να συλλάβει τέτοιες ακτινοβολίες.

Οι θεωρίες του Rahn βρήκαν στη συνέχεια την απόδειξή τους μέσα στα περίφημα πειράματα που έγιναν με τη μέθοδο της φωτογραφίας Kirlian.

Το ειδικό αυτό σύστημα φωτογράφησης ανακαλύφθηκε τελείως τυχαία από τον Seymyon Kirlian το 1949.

Η μέθοδός του Kirlian που δούλευε για τους Ρώσους, επιδιορθώνοντας ηλεκτρόδια που είχε τοποθετήσει σε κάποιον εθελοντή που είχε βάλει να καθίσει σε μια καρέκλα, διαπίστωσε έκπληκτος ότι παράξενα φώτα εκπέμπονταν από τη μεριά της καρέκλας. Από τη φύση του περίεργος για κάθε τι που συνέβαινε γύρω του, ο Kirlian φωτογράφησε το παράξενο αυτό φαινόμενο και με τον τρόπο αυτό κατάλαβε ότι οι ακτινοβολίες κάποιων μορφών ενέργειας μπορούσαν να αποτυπωθούν στο φωτογραφικό φιλμ.

Έκτοτε, η μέθοδος Kirlian χρησιμοποιείται ευρέως για εργαστηριακούς πειραματισμούς. Έτσι ακριβώς έγινε εφικτό να μελετηθεί από κοντά το φαινόμενο της Αύρας.

Φέρνοντας στο νου μας πρόσωπα αγίων της θρησκείας μας, θα διαπιστώσουμε ότι σχεδόν όλοι παρουσιάζονται με φωτοστέφανο γύρω από το κεφάλι. Μπορεί λοιπόν κανείς να υποθέσει ότι η πνευματική ανύψωση ενός ανθρώπου κάνει την αύρα του ορατή από τους γύρω του. Αναλόγως της φυσικής κατάστασης, αλλά κυρίως της υγείας ενός οργανισμού, το σχήμα της διαφοροποιείται.
Οι ραβδώσεις της, τα επίπεδά της, δείχνουν καλοσχηματισμένα όταν το άτομο χαίρει υγείας, ενώ γίνονται καμπύλες και μαλθακές όταν το άτομο δεν είναι υγιές ή όταν βρίσκεται σε άσχημη φυσική κατάσταση.

Οι μύστες ανακάλυψαν ότι οι φωτεινές αυτές λάμψεις προέρχονταν από κάποια συγκεκριμένα σημεία νεύρων, τα οποία δεν ήταν εδώ και αιώνες διόλου άγνωστα στους βελονιστές. Η περίφημη αρχαία κινέζικη ιατρική χρησιμοποιεί βελόνες προκειμένου να επανα-ισορροπήσει τις ενέργειες μέσα στο ανθρώπινο σώμα. Είναι πολύ πιθανό, οι πρώτοι Κινέζοι βελονιστές να ανακάλυψαν αυτά τα νευρικά κέντρα και τους στρατηγικούς κόμβους τους παρατηρώντας την αύρα του ανθρώπου...
Οι εκπομπές φωτός που συνθέτουν την αύρα και που βγαίνουν από κάθε ζωντανό οργανισμό, συνεχίζουν να υπάρχουν ακόμα κι όταν το σώμα που τις παρήγαγε φεύγει από τη συγκεκριμένη περιοχή. Επιπλέον, κάποιοι άνθρωποι δείχνουν να "νιώθουν" τις δονήσεις ενέργειας που προέρχονται από αυτές τις εκπομπές.

Στα ζώα, το χάρισμα αυτό είναι πολύ διαδεδομένο. Τα ζώα πιάνουν σχεδόν όλες τις ακτινοβολίες που προέρχονται από τον άνθρωπο, χαρά, συγκίνηση, θλίψη, φόβο. Είναι ένας από τους κυριότερους λόγους για τους οποίους τα κατοικίδια, ειδικότερα ο σκύλος και η γάτα, βρίσκονται συναισθηματικά τόσο κοντά στα αφεντικά τους.

Λέγεται ότι τα παιδιά επίσης, ακόμα άφθαρτα και αυθόρμητα, είναι σπουδαίοι δέκτες τέτοιων φαινομένων, γιατί το πνεύμα τους είναι ελεύθερο και ακόμα αντιδογματικό.

Οι ερευνητές έχουν προ πολλού διαπιστώσει ότι ακτινοβολίες εκπέμπονται από τη ροή του αίματος όταν υπάρχουν ανοιχτές πληγές. Και ότι επίσης η ηλεκτρική δραστηριότητα εκείνες τις στιγμές δεκαπλασιάζεται.

Κάθε ύλη αποτελείται από μόρια και μικροάτομα τα οποία έρχονται σε ισορροπία και αρμονία μέσα από μια συγκεκριμένη συχνότητα δονήσεών τους. Αυτή ακριβώς η συχνότητα δονήσεων διαπιστώθηκε ότι βρίσκεται και μέσα στην αύρα μας...

Η αύρα έχει ομάδες χρώματος. 
Έτσι σε κάθε άνθρωπο διακρίνεται με την φωτογράφιση, ή την βιντεοσκόπηση με ειδικά φίλτρα το χρώμα της αύρας που ανήκει.

Έτσι υπάρχει η λευκή, η κίτρινη, η κόκκινη, η καφέ, η πράσινη αύρα κ.τ.λ.
Έρευνες έχουν δείξει ότι ανάλογα με το χρώμα που έχει ο καθένας, ταιριάζει ή δεν ταιριάζει στα "χνώτα" του με τον άλλο. Είναι αυτό που λέμε ότι με την πρώτη ματιά "αυτός δεν μου γεμίζει το μάτι".

Έχει την φυσική εξήγηση ότι οι αύρες τους απωθούνται και έτσι ορθώνεται μια αμυντική συναίσθηση έναντι του άλλου. Μια θετική αύρα μπορεί, λοιπόν, να «ευθύνεται» για την ικανότητα του ατόμου να έλκει τους γύρω του, ενώ μια αρνητική να τον καταδικάζει στο να τους απωθεί.
Όπως το χρώμα του προσώπου ή η γυαλάδα των ματιών μπορεί να μας δώσει συγκεκριμένες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας μας, έτσι και η αύρα αποκαλύπτει σε τι κατάσταση βρίσκεται η ψυχή μας.


Η Θωράκιση της αύρας δημιουργεί θετικότητα στη ζωή σας. 

Η τεχνική για την θωράκιση της αύρας είναι το κλειδί που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε θετικότητα στη ζωή σας και η θετικότητα ενεργοποιεί τον νόμο της έλξης με πολύ ευεργετικά αποτελέσματα. 

Η τεχνική αυτή μπορεί να γίνει σε ασφαλές περιβάλλον και είναι απαραίτητο να κλείσετε τα μάτια για να την κάνετε, αν και μερικοί έχουν εξασκηθεί όταν συμβαίνει ένα αρνητικό γεγονός, να το κάνουν εκείνη την στιγμή με ανοιχτά τα μάτια. 

Η τεχνική Θωράκιση της αύρας είναι πολύ αποτελεσματική και απαιτεί να αποδεχτούμε το τώρα και να θέσουμε σε ενέργεια την ασφάλεια και την γαλήνη που επιθυμούμε. 

Πως γίνεται:

1η φάση: Η αποδοχή
Φέρτε στον νου σας τις αρνητικές σκέψεις, φόβους, εντάσεις, άγχη, και αποφασίστε να απαλλαγείτε εντελώς… Για να γίνει αυτό πρέπει να φανταστείτε πως βάζετε όλα αυτά τα βασανιστικά που κουβαλάτε μέσα σας, ένα-ένα, σε ένα κουτί χρώματος πράσινο ανοιχτό. Τοποθετήστε όλες αυτές τις βαριές εικόνες που σας έχουν ταλαιπωρήσει με ηρεμία μέσα σε αυτό το κουτί. 

2η φάση: Η απαλλαγή 
Αφήστε κάθε βαρίδι, κάθε αρνητική σκεπτομορφή μέσα σε αυτό το πράσινο κουτί, σαν να πετάτε άχρηστα αντικείμενα, όπως κάνουμε με τα σκουπίδια του σπιτιού μας... Οι λίγες στιγμές που θα ακολουθήσουν είναι αφιερωμένες στον εαυτό σας, επειδή απαλλάσσετε το νου σας από μεγάλη αρνητική ενέργεια. Αυτό θα συμβεί, κλείνοντας το πράσινο κουτί και εφόσον βάλετε νοητά τον εαυτό σας να το πετάξει μαζί με τα σκουπίδια του σπιτιού σας. Όταν το πετάξετε νιώστε ότι έχετε απαλλαχτεί...

3η φάση: Η προστασία 
Εισπνεύστε άφθονο αέρα τοποθετώντας τον μέσα στα πνευμόνια και στην κοιλιά σας και εκπνεύστε έπειτα σιγά-σιγά. Κάντε αυτή την διαδικασία μερικές φορές μέχρι να διαπιστώσετε ότι όταν  εκπνέετε είναι σαν να ξεφυσάτε το άγχος σας. Όταν συμβεί αυτό τότε θα εισπνεύσετε και πάλι άφθονο αέρα τοποθετώντας τον μέσα στα πνευμόνια και στην κοιλιά σας, μετρήστε ως το πέντε και έπειτα σκεφτείτε να σας κατακλύζει μια πολύ μεγάλη ανακούφιση καθώς βγάζετε τον αέρα αργά - αργά, χαλαρώνοντας οποιοδήποτε μέρος του σώματος που είναι ακόμα σφιγμένο.

4η φάση: Η θωράκιση
Σε αυτή την φάση έχουμε παραμείνει στην θέση που είμαστε και αναπνέουμε φυσιολογικά. Τώρα θέλουμε να θωρακίσουμε το σώμα μας με θετική αύρα (το περίβλημα της ενέργειας μας) και γι αυτό καθώς εισπνέετε φανταστείτε πως το σώμα σας αρχίζει να περιβάλλεται από μια φωτεινή Λευκή πλατιά γραμμή. Αν δεν μπορείτε να φανταστείτε γραμμή, τότε φανταστείτε λευκό διάχυτο φως. Δείτε το να περιβάλλει το εξωτερικό της αύρας σας. Το Λευκό είναι το πιο προστατευτικό χρώμα στο υλικό βασίλειο. Η αντανακλαστικότητα και η καθαρότητά του αποτρέπει όλα τα εξωτερικά αρνητικά στοιχεία να μπουν στην αύρα. Γεμίστε το εσωτερικό αυτού του ασφαλούς κουκουλιού, με το όμορφο, λευκό θετικό φως του Δημιουργού. Νιώστε την απόλυτη ανακούφιση. 

Υπάρχουν πιο μυημένοι στην τεχνική της Θωράκισης της αύρας όπου επιτυγχάνουν ηρεμιστική θετικότητα, τοποθετώντας διαφορετικά χρώματα, τα οποία δημιουργούν μεγαλύτερα επίπεδα ασφάλειας και είναι προστατευμένοι από εξωτερικά στοιχεία μεγάλης ή επιθετικής αρνητικότητας. 

Σας προτείνω πριν χρησιμοποιήσετε άλλο χρώμα εκτός του Λευκού, να συμβουλευτείτε έναν ενεργειακό καθοδηγητή, ή έναν έμπειρο ενεργειακό θεραπευτή, ή να ενημερωθείτε για την επίδραση των χρωμάτων στην αύρα σας.

Ότι "δόνηση" εκπέμπεις... τέτοια δόνηση θα λάβεις. 

Οι συχνές αρνητικές σκέψεις από μέρους σας προκαλούν αρνητικές δονήσεις που τρυπούν την αύρα σας με αποτέλεσμα την συντριβή του ασφαλούς αυτού περιβλήματος, όποτε θα χρειαστεί να το ξαναφτιάξετε.  


Όταν χρησιμοποιείτε τη μέθοδο θωράκισης της Αύρας διώχνετε την αρνητικότητα και καταφέρνετε σιγά-σιγά να αυξήσετε το χρόνο θετικής σκέψης. Τότε ακριβώς θα νιώσετε πως μπορείτε να ξεπεράσετε τα προβλήματα σας (δηλαδή τις αρνητικές σκεπτομορφές του νου), και να ζήσετε το παρόν με περισσότερη ηρεμιστική θετικότητα.

Ασκηθείτε παρατείνοντας κάθε φορά το χρόνο της 4ης φάσης. Καθώς απομακρύνεται η σκέψη από τα προβλήματα, δημιουργείται μέσα σας ελπίδα και γεννιούνται λύσεις στο μυαλό για τα προβλήματα. Σιγά-σιγά θα καταφέρνετε να έχετε θετικότητα για όσο διάστημα αποφασίζετε. Θωρακίζοντας το σώμα μας με θετική αύρα, θα δείτε τα πάντα με καινούργια προοπτική… 

Θα νιώσετε ζωντανοί και σύντομα τα πράγματα θα αρχίσουν να σας έρχονται ευνοϊκά επειδή θα έχετε ενεργοποιήσει το νόμο της έλξης. Δεν θα εκπέμπετε πια φόβο που μπορεί να προσελκύσει κίνδυνο και θα έρθετε σε πλήρη αρμονία και σύνδεσή με τους ανθρώπους που σας περιβάλουν. 

Στ. Πλουμιστός ==================
Διευθ. Συμβουλευτικού Κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ.
Σύμβουλος Προσωπικής Καθοδήγησης -
Διαισθητικός & Ενεργειακός Θεραπευτής

Πραγματοποιεί συνεδρίες Διαχείρισης Ζωής & Προσωπικής καθοδήγησης ( life coach), συνεδρίες Διαισθητικής Πρόβλεψης & Ενεργειακές Θεραπευτικές συνεδρίες, Διαλέξεις - Σεμινάρια - Εργαστήρια Αυτοβελτίωσης, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr 
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
 
Η μέθοδος θωράκισης της Αύρας για άμεση ηρεμιστική θετικότητα Reviewed by PLOUMISTOS on 2:15 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.