Στ. Πλουμιστός : Αυτά είναι τα πιο "δυνατά ενεργειακά" συμπτώματα ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ

Στ. Πλουμιστός : Αυτά είναι τα πιο "δυνατά ενεργειακά" συμπτώματα ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ

⍆Το να είσαι ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ άτομο σημαίνει ότι έχεις την ικανότητα να νιώθεις ολοκληρωτικά...
τα συναίσθημά σου και να αναγνωρίζεις την ενέργεια πέρα από λάθος - σωστό, πρέπει - δεν πρέπει, αντέχω - δεν αντέχω, μπορώ δεν μπορώ…

Οι άνθρωποι που εξελίσσονται σε "ενεργειακοί" ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους καθώς έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά που είναι δύσκολο να μη τα διακρίνεις...

Καθένας από εμάς αντιμετωπίζει με διαφορετικό τρόπο το νόημα της πνευματικής αφύπνισης, ωστόσο υπάρχουν μερικά κοινά σημεία στις αλλαγές που κάνουμε στον εαυτό μας όταν έρχεται εκείνη η πολύτιμη ώρα της πνευματικής αλλαγής!
  • Η πνευματική αφύπνιση αφορά σε μεγάλο βαθμό την απόρριψη του παλιού μας εαυτού και πεποιθήσεων και την πληρέστερη κατανόηση του ποιός είμαι σε ένα de profundis κοσμικό επίπεδο. 
  • Η αλλαγή αυτή δε σημαίνει κάποια τροποποίηση της ταυτότητας, αλλά μια μετατόπιση της προοπτική μας· παύουμε να βλέπουμε τον κόσμο και τον εαυτό μας μέσα από παρωπίδες. 
  • Βλέπουμε το εύρος του κόσμου και καταλαβαίνουμε ότι αποτελούμε ένα μικρό τμήμα ενός μεγαλύτερου σχεδίου αλλά και ενός συνολικού σχεδίου ταυτόχρονα. Όλες αυτές οι πνευματικές αναζητήσεις και οι νέες αντιλήψεις μας προκαλούν αλλαγές, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά.
Αυτά είναι τα πιο "δυνατά ενεργειακά" χαρακτηριστικά συμπτώματα που θα αντιμετωπίσουμε κατά τη μετάβαση σε μια κατάσταση πνευματικής αφύπνισης.

1. ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΤΑΣΗ.

Νιώθουμε, ακούμε, βλέπουμε, μυρίζουμε, γευόμαστε τα πάντα πολύ πιο έντονα. Ενδεχομένως να δοκιμάσουμε περισσότερες γεύσεις και να μπορούμε να διακρίνουμε τις διαφορές μεταξύ τους. Τα χρώματα θα φαίνονται πιο ζωηρά, ο κόσμος μπορεί να μας φανεί «πιο ζωντανός». 

Ενδεχομένως να ακούμε περισσότερες συνομιλίες σε σύγκριση με το παρελθόν, απλά επειδή η ακοή μας έχει γίνει πιο δυνατή. Οι μυρωδιές, ευχάριστες και δυσάρεστες, γίνονται πιο έντονες. Όλες αυτές οι αλλαγές συμβαίνουν επειδή οι δονήσεις μας, ή η συχνότητά μας, αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς, γεγονός που συνάδει με την ικανότητα να αισθανόμαστε τα πάντα πιο έντονα.

2. ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΙΟ ΥΓΙΕΙΝΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ.

Όσο συνεχίζουμε να πορευόμαστε στο πνευματικό μας μονοπάτι, τόσο πιο έντονη γίνεται η επιθυμία μας να νιώσουμε «ανάλαφροι». Ίσως θελήσουμε να εξαφανίσουμε ό,τι μας βαραίνει στη ζωή μας, την κακή διατροφή, τις κακές συνήθειες, τον ανθυγιεινό τρόπο ζωής. 

Οι τροφές που καταναλώνουμε επιδρούν πάνω μας διανοητικά και συναισθηματικά, οπότε αναζητούμε μια καλύτερη διατροφή. Οι δονήσεις μας αυξάνονται, οπότε είναι φυσικό να αναζητούμε τροφές που θα αυξήσουν την ενέργειά μας. Ακόμα κι αν η άσκηση δεν ήταν ποτέ στην καθημερινότητά μας, ίσως ήρθε η ώρα!

3. ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΡΥΘΜΟΣ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΜΑΣ.

Όλες αυτές οι αλλαγές στην ενέργειά μας επιδρούν με περίεργο τρόπο στους ρυθμούς του ύπνου μας. Κάποιες φορές θα υπάρξουν νύχτες που δεν θα μπορτούμε να κοιμηθούμε, ενώ άλλες νύχτες θα κοιμόμαστε αμέσως. Ίσως ξυπνάμε μέσα στη νύχτα χωρίς προφανή λόγο και δυσκολευόμαστε να κοιμηθούμε ξανά. 

Αν δεν αντιμετωπίζατε προβλήματα αϋπνίας στο παρελθόν, θα βρείτε αυτές τις αλλαγές παράξενες. Δηλαδή, θα υπάρχουν νύχτες που θα τρέχετε γρήγορα στο κρεββάτι κι άλλες που δεν θα αισθανόσαστε καθόλου κουρασμένοι. Όλα αυτά είναι φυσιολογικές επιπτώσεις της πνευματικής μας αφύπνισης, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

4. ΑΙΣΘΗΣΗ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

Όσο η συνείδησή μας διευρύνεται, τόσο πιο αναπόφευκτες γίνονται οι αλλαγές στον εγκέφαλό μας. Ο εγκέφαλός μας δέχεται νέες πληροφορίες, νέες γνώσεις κάθε μέρα, οπότε αυτό μπορεί να προκαλέσει μια «αστεία» αίσθηση στον εγκέφαλό μας. 

Εάν δεν υποφέρουμε από ημικρανίες, ή αίσθηση πίεσης και πόνου, δεν χρειάζεται να ανησυχούμε. Αυτή η αίσθηση πίεσης απλώς προσπαθεί να εξισορροπήσει όλες εκείνες τις νέες εντυπώσεις λόγω της συνείδησης που διευρύνεται.

5. ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΝΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗΣ.

Ίσως αναρωτηθεί κανείς: «Πώς είναι αυτή η αίσθηση της πνευματικής αφύπνισης;» Λοιπόν, τα συναισθήματα έχουν μεγάλη επίδραση στο σώμα μας. Ενδεχομένως να αισθανθούμε ότι η μέρα μας ήταν έντονη, με αποτέλεσμα την αύξηση της ενέργειας και την απελευθέρωση ορμονών. Εντούτοις, ίσως νιώσουμε συναισθηματικό βάρος, ή και κατάθλιψη, που σημαίνει χαμηλή ενέργεια και απελευθέρωση περισσότερης κορτιζόλης. 

Όλες αυτές οι χημικές αντιδράσεις επιδρούν και στο συναίσθημά μας, πράγμα που δημιουργεί πράγματι έναν φαύλο κύκλο. Ας μην προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τα συναισθήματά μας, απλώς ας τα δεχτούμε κι ας τα αφήσουμε να μας κατακλύσουν και μετά να φύγουν. Ας τα εκφράσουμε, φροντίζοντας να έχουμε αρκετό χρόνο για να επουλώσουμε τυχόν πληγές, αγαπώντας τον εαυτό μας.

6. ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΚΕΝΩΝ ΤΡΟΦΩΝ.

Όσο επικοινωνούμε περισσότερο με το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα, αποκτούμε μεγαλύτερη επίγνωση αυτού που συμβαίνει μέσα μας και τι χρειάζεται το σώμα μας για να λειτουργήσει με τον καλύτερο τρόπο. Ίσως πιάνουμε τον εαυτό μας να λαχταρά αλμυρές ή γλυκές τροφές, ίσως θέλουμε να εμπλουτίσουμε τη διατροφή μας με περισσότερα λαχανικά. Αν θέλουμε κάτι γλυκό, ας προτιμήσουμε ένα μήλο ή μια μπανάνα.

Σιγά-σιγά, θα αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε τις ανάγκες μας και τις διατροφικές μας συνήθειες. Ίσως αποκτήσουμε ξαφνικά μια απέχθεια για τρόφιμα που κάποτε αγαπούσαμε, όπως η πίτσα, το παγωτό ή οτιδήποτε «λιπαρό». Παράλληλα, ίσως δούμε ότι υποφέρουμε από τροφικές δυσανεξίες, καθώς το DNA μας αλλάζει, όσο εμείς βαδίζουμε στον γοητευτικό δρόμο της πνευματικής αφύπνισης!

7. ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ 

Θάνατος, διαζύγιο, αλλαγή στο καθεστώς της δουλειάς, απώλεια σπιτιού, ασθένεια, και / ή άλλες καταστροφές - μερικές φορές μάλιστα, κάμποσες μαζί! Δυνάμεις που σας κάνουν να επιβραδύνετε τον ρυθμό σας, να γίνετε πιο απλοί, να αλλάξετε, να επανεξετάσετε το Ποιος είστε και το τι σημαίνει η ζωή για σας. Δυνάμεις που δεν μπορείτε να αγνοήσετε. Δυνάμεις που σας κάνουν να διώξετε τις προσκολλήσεις σας. Δυνάμεις που αφυπνίζουν την αίσθηση της αγάπης και της συμπόνιας προς όλους.

8. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ

«Καθοδηγητές» εμφανίζονται παντού την κατάλληλη στιγμή για να σας βοηθήσουν στο πνευματικό σας ταξίδι: άνθρωποι, βιβλία, ταινίες, συμβάντα, η Μητέρα Φύση, κλπ. Οι Δάσκαλοι μπορεί να φαίνεται ότι είναι αρνητικοί ή θετικοί όταν έχετε παγιδευτεί σε ένα είδος πολωμένης σκέψης, αλλά, κατά μια ανυπέρβλητη άποψη, αυτοί είναι πάντοτε τέλειοι. Ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να μάθετε και να προχωρήσετε.

Ανακαλύπτετε ένα πνευματικό δρόμο που δίνει σε σας νόημα και «μιλά» μέσα σας στα πιο βαθιά επίπεδα. Ξαφνικά, κερδίζετε μια προοπτική που δεν είχατε φανταστεί ποτέ πριν. Σας πιάνει πείνα να μάθετε περισσότερα. Διαβάζετε, μοιράζεστε απόψεις και ιδέες με τους άλλους, κάνετε ερωτήσεις, και στρέφεστε μέσα σας για να ανακαλύψετε περισσότερα γύρω από το ποιος είστε και γιατί είστε εδώ.

9. ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ"

Οι ψυχικές ικανότητες, η γνώση της ενόρασης, της διαισθητικότητας, εκείνο που αισθάνεστε και η συμπόνια, η ικανότητα που έχετε να δέχεστε την εμπειρία του σώματός σας, ο οραματισμός, ο τρόπος που εκφράζεστε, όλα τους πηγάζουν από τον δεξιό εγκέφαλο. Για να αναπτυχθεί αυτή η πλευρά του εγκεφάλου πληρέστερα, ο αριστερός εγκέφαλος θα πρέπει λίγο να ασφαλιστεί. Φυσιολογικά, η ικανότητα του αριστερού ημισφαιρίου για τάξη, οργάνωση, δομή, γραμμική συνέχεια, ανάλυση, αξιολόγηση, ακρίβεια, εστίαση, λύσιμο προβλημάτων, και μαθηματικών, κυριαρχεί επάνω στον (συχνά) μικρότερης αξιολόγησης δεξιό εγκέφαλο.

Το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι κάποιες μικρές διαλείψεις στη μνήμη, η τοποθέτηση λέξεων σε λάθος σειρά, ανικανότητα ή καθόλου επιθυμία για να διαβάζετε πολύ, ανικανότητα εστίασης. Ξεχνάτε τι θέλατε να πείτε, ανυπομονησία με τις γραμμικές μορφές επικοινωνίας (γραπτές ή ακουστικές), ένα αίσθημα κενού, ότι είστε κάπως σκόρπιοι, χάνετε κάποια ενδιαφέρουσα έρευνα ή πολύπλοκη πληροφόρηση, νιώθετε βομβαρδισμένοι από λέξεις -συζητήσεις και πληροφορίες, κι έχετε απροθυμία στο γράψιμο.

10. ΑΙΣΘΗΣΗ ΜΟΝΑΞΙΑΣ... ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΜΕ ΠΑΡΕΑ

Μπορείτε να αισθανθείτε μόνοι και απομακρυσμένοι από τους άλλους. Μπορείτε να αισθανθείτε την επιθυμία να απομακρυνθείτε από όλους και όλα. Σαν μέλος της ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ , διανεύετε ένα ιερό και μοναχικό μονοπάτι . Όσο περισσότερο τα αισθήματα της μοναξιάς σας προκαλούν άγχος , τόσο πιο δύσκολο θα είναι αυτήν την συγκεκριμένη στιγμή να αναπτύξετε σχέσεις με άλλους ανθρώπους. 

Τα συναισθήματα μοναξιάς συνοδεύονται επίσης και από το γεγονός ότι οι δάσκαλοι και οι οδηγοί σας απομακρύνονται . Έμειναν μαζί σας σε όλα σας τα ταξίδια και σε όλες σας τις ζωές. Ήρθε η στιγμή να επανέλθουν , έτσι εσείς μπορείτε να γεμίσετε το κενό με την θεϊκή σας ύπαρξη . Και αυτό θα περάσει. Το εσωτερικό κενό θα γεμίσει από την αγάπη και από την ενέργεια της δικής σας Χριστικής Γνώσης και Συνειδητότητας.

11. ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΠΑΘΩΝ...

Μπορείτε να αισθανθείτε τελείως κενοί από πάθη , με λίγες ή καθόλου επιθυμίες για να κάνετε κάτι. Αυτό είναι καλό και ανήκει στο φαινόμενο της μεταμόρφωσής σας. Αποδεχτείτε αυτήν την στιγμή να μην «κάνετε απολύτως τίποτα». Και αυτό θα περάσει. Μοιάζει σαν τον προγραμματισμό ενός κομπιούτερ .Έχετε ανάγκη να τα κλείσετε και να τα σβήσετε όλα για λίγο για να φορτώσετε το καινούργιο πρόγραμμα που σε αυτή την περίπτωση έχει να κάνει με την ενέργεια του σπόρου του νέου ανθρώπου.

Με πληροφορίες και από τα angelshouse.eu - share24 

Διαβάστε για τα πρώτα χαρακτηριστικά των ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ανθρώπων - Πως γίνετε το "Ενεργειακό SEX" ΕΔΩ

Στ. Πλουμιστός Διευθ. Συμβουλευτικού Κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ -
Σύμβουλος ζωής & Προσωπικής Καθοδήγησης -
Διαισθητικός & Ενεργειακός Θεραπευτής 


Πραγματοποιεί 
  • Προσωπικές Διαισθητικές συνεδρίες δείτε ΕΔΩ 
  • Θεραπευτικές συνεδρίες νέας εγγραφής προσωπικών πεποιθήσεων δείτε ΕΔΩ
  • Συνεδρίες Διαχείρισης της ζωής & Προσωπικής Καθοδήγησης δείτε ΕΔΩ
  • Σεμινάρια Αυτογνωσίας & Αυτοβελτίωσης δείτε ΕΔΩ
  • Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς δείτε ΕΔΩ
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523 
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός : Αυτά είναι τα πιο "δυνατά ενεργειακά" συμπτώματα ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ
Στ. Πλουμιστός : Αυτά είναι τα πιο "δυνατά ενεργειακά" συμπτώματα ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ
Στ. Πλουμιστός : Αυτά είναι τα πιο "δυνατά ενεργειακά" συμπτώματα ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ
http://wallpapersin4k.net/wp-content/uploads/2017/02/The-Blue-Angel-Movie-Wallpapers-8.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/01/blog-post_80.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/01/blog-post_80.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content