Τα πρώτα χαρακτηριστικά των ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ανθρώπων - Πως γίνετε το "Ενεργειακό SEX"

Τα πρώτα χαρακτηριστικά των ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ανθρώπων - Πως γίνετε το "Ενεργειακό SEX"

⍆Το να είσαι ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ άτομο σημαίνει ότι έχεις την ικανότητα να νιώθεις ολοκληρωτικά...
τα συναίσθημά σου και να αναγνωρίζεις την ενέργεια πέρα από λάθος - σωστό, πρέπει - δεν πρέπει, αντέχω - δεν αντέχω, μπορώ δεν μπορώ…

Οι άνθρωποι που εξελίσσονται σε "ενεργειακοί" ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους καθώς έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά που είναι δύσκολο να μη τα διακρίνεις...

Τα πρώτα 11 χαρακτηριστικά:

1. Έχουν βλέμμα που μαγνητίζει και διαπερνάει.

Το βλέμμα τους σε διαπερνάει και είναι λες και κοιτάνε μέσα στη ψυχή σου. Με σταθερή ματιά μπορούν να καταλάβουν τη συμβαίνει έξω αλλά και μέσα σε σένα!

2. Το άγγιγμα τους είναι απαλό και ευγενικό.

Η αφή τους μπορεί να σε χαλαρώσει να σε ηρεμήσει ακόμα και να σε θεραπεύσει ψυχικά..

3. Η φωνή τους είναι ευγενική, ήρεμη και καταπραϋντική.

Δεν είναι φωνακλάδες! Αντίθετα η φωνή τους εκπέμπει την ηρεμία αλλά και μία αίσθηση σιγουριάς και αλήθειας σε ότι λένε! Η σοφία διαγράφεται σε κάθε νότα που παράγει η χροιά της φωνής τους..

4. Η αύρα τους είναι βαθιά και ακίνητη.

Παρόλο που είναι τις περισσότερες φορές ήρεμα άτομα, η παρουσία τους και μόνο είναι ζωηρή και λέει πολλά. Το καταλαβαίνεις από την αίσθηση ηρεμίας και θετικότητας που επικρατεί όταν βρίσκεσαι γύρω τους.

5. Είναι ειλικρινείς σε όλες τους τις πράξεις.

Είναι έμπιστα άτομα που λειτουργούν με βάση την ειλικρίνεια και την υπευθυνότητα. Δεν θα περίμενες από ένα τέτοιο άτομο να μη πραγματοποιεί τις υποσχέσεις του και για αυτό το λόγο πάντα προσέχει τα λόγια του.

6. Πιστεύουν στην ενότητα και στην σύνδεση όλων των πραγμάτων.

Για αυτούς όλοι πηγάζουμε από μία αιώνια συνείδηση και πηγή άπειρης ευφυίας. Για αυτό το λόγο όλοι είμαστε συνδεδεμένοι μεταξύ μας, άνθρωποι, ζώα , φυτά και η φύση ολόκληρη. Πιστεύουν στον δημιουργό, που οι περισσότερο έχουν σε αυτή την θέση τον θρησκευτικό θεό τους.

7. Δεν είναι υλιστικά άτομα.

Οι ενεργειακοί άνθρωποι δεν είναι θύματα του καταναλωτισμού και δε θέλουν πολυτέλειες στη ζωή τους ώστε να νιώσουν σημαντικοί και ευτυχισμένοι. Αντίθετα αντλούν την ενέργεια και τη χαρά από τις μικρές απολαύσεις τις ζωής οι οποίες κατέχουν την ουσία και το νόημα της ύπαρξης!

8. Μοιάζουν νεώτεροι.

Η ηλικία δεν τους βαραίνει..Το πρόσωπό τους είναι καθαρό με λίγες ρυτίδες όσο χρόνια και να περάσουν! Μοιάζουν νέοι στην όψη καθώς η ψυχή τους είναι τόσο καθαρή.

9. Τιμούν τις ώρες που μένουν μόνοι τους.

Τους αρέσει η μοναξιά και δεν παραπονούνται όταν μένουν μόνοι. Απεναντίας σε τέτοιες ώρες χαλαρώνουν, αναπληρώνουν ενέργεια και ανεβαίνουν επίπεδα πνευματικότητας ώστε να συνεχίσουν το έργο της ζωής τους.

10. Αγαπούν τη φύση και τα ζώα.

Η αγάπη τους για τη φύση και τα ζώα δε κρύβεται! Το καλύτερο τους είναι μια εκδρομή στη φύση, σε ένα δάσος, σε ένα καταρράκτη κ.α Έχουν οικειότητα με τα ζώα αλλά και τα ίδια τα ζώα φανερώνουν μία ενστικτώδη αγάπη προς αυτούς.

11. Έχουν για πυξίδα την αγάπη

Σε ότι και αν κάνουν έχουν για οδηγό την αγάπη. Η αγάπη είναι αυτή που φιλτράρει και καθαρίζει το πρίσμα μέσα από το οποίο βλέπουν τον κόσμο και μέσα από αυτή προσαρμόζεται η συμπεριφορά, τα λόγια και οι πράξεις τους.

Οι ενεργειακοί άνθρωποι και το SEX

Η διαφορετικότητα του άντρα και της γυναίκας μπορεί να οδηγήσει στην πληρότητα, συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον. Είναι οι αντίθετοι πόλοι της ίδιας ενέργειας που αν έρθουν σε επαφή μπορούν να γίνουν ένας ενεργειακός κύκλος που ρέει αβίαστα και ελεύθερα.

Ειδικότερα, ο θετικός πόλος αυτής της ενέργειας είναι ο άντρας και ο αρνητικός πόλος είναι η γυναίκα. Όμως οι αντίθετοι αυτοί πόλοι υπάρχουν και στο κάθε σώμα ξεχωριστά. 

Στο θηλυκό σώμα, ο κόλπος (η Πύλη) είναι ο αρνητικός πόλος και το στήθος είναι ο θετικός πόλος. 

Στο αντρικό σώμα, το στήθος είναι ο αρνητικός πόλος και το πέος (Ενεργειακό κλειδί) είναι ο θετικός πόλος. 

Όταν έρχονται σε επαφή το αντρικό και το γυναικείο στήθος συναντιέται ο αρνητικός με τον θετικό πόλο και συμβαίνει ουσιαστικά μια συναισθηματική ένωση. 

Όταν συναντιούνται στην ερωτική πράξη τα σεξουαλικά κέντρα ανοίγει το "Ενεργειακό κλειδί" την "Πύλη" και συμβαίνει αρχικά μια ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ένωση. Δηλαδή μια ένωση που υποστηρίζει ουσιαστικά την "χημική" υποστήριξη που χρειάζεται το σώμα. Αναβλύζουν όλες οι ορμόνες που χρειάζεται η γυναίκα και ο άντρας. 

Ενεργειακό SEX

Δημιουργείστε ένα είδος ιεροτελεστίας για να ξεκινήσετε το «ταξίδι» σας. Αυτό μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό όπως να ταΐσετε τον άλλο με «αφροδισιακές τροφές», να απολαύσετε ένα καλό κρασί ή να κάνετε αρωματικό λουτρό μαζί. Το μασάζ επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενώσετε τις ενέργειες σας. Η ιδέα είναι επικοινωνήσετε την έλξη που νιώθετε ο ένας για τον άλλο και να την κάνετε να νιώσει μοναδική. 

Η βασική φιλοσοφία του ενεργειακού sex προσδιορίζεται χρονικά και έγκειται στην παράταση της διέγερσης. Η πρόοδος προς την κορύφωση γίνεται σταδιακή με τρόπο που να παραμένετε σε έκσταση όσο περισσότερο γίνεται. Μια κλιμακωτή ανάπτυξη της έντασης σας βοηθά να καθυστερήσετε τον οργασμό σας και διεγείρετε το άτομο που επιλέγετε περισσότερο. 

Η ερωτική πράξη στο ενεργειακό sex γίνεται με τρόπο απολύτως αισθησιακό και με πλήρη σεβασμό, κανείς δεν εκμεταλλεύεται κανέναν, κανείς δεν βιάζεται, επιμηκύνεις συνειδητά τη διάρκεια, κορυφώνεις σταδιακά την ένταση, δεν στοχεύεις αποκλειστικά στη δική σου απόλαυση, παίρνεις και προσφέρεις ηδονή, βιώνετε μαζί τα υψηλότερα επίπεδα αρμονίας, σύνδεσης και επαφής, απελευθερώνεστε…

Για να συμβεί ενεργειακό SEX υπάρχουν δυο τρόποι.

1. Η ερωτική πράξη κυκλώνεται από ένταση συναισθημάτων έλξης

Όταν ο άντρας και η γυναίκα είναι θετικοί ο ένας για τον άλλον, γεμίζουν τις ενεργειακές κλεψύθρες τους απόλυτα. Όταν το "Ενεργειακό κλειδί" ξεκλειδώσει την "Πύλη" με αγάπη, τότε ουσιαστικά αυτά τα δυο  άτομα αισθάνονται ικανοποίηση σε μεγάλο βάθος. Η ενέργεια κατακλύζει όλο το σώμα γιατί συμβαίνει η ένωση των πόλων του στήθους. Η λεγόμενη "συναισθηματική ένωση".  Η ένωση αυτή είναι εφικτή μόνο αν το στήθος της γυναίκας ενώνεται με αυτό του άντρα, ενώ παράλληλα εκείνος ξεκλειδώνει την "Πύλη". Όση περισσότερη διάρκεια έχει αυτή η ένωση σε αυτή την στάση, τόση περισσότερη θετική ενέργεια κατακλύζει το ζευγάρι. Η αλλαγή των ερωτικών στάσεων που δεν περιέχουν επαναληπτικά την στάση "συναισθηματικής ένωσης", μετατρέπει το sex αυτόματα σε βιολογικό χάνοντας την ενεργειακή αξία του, για αυτό και υπάρχει η αίσθηση του αδειάσματος. Τα δυο αυτά άτομα θα νιώθουν εξουθενωμένοι, θα θέλουν να κοιμηθούν, η να φύγουν ο ένας από τον άλλον σχεδόν άμεσα...

2. Όταν τα δυο σώματα είναι έτοιμα να δεχτούν ενεργειακή απελευθέρωση

Στην κάθε σεξουαλική επαφή, ανεξάρτητα αν υπάρχει έλξη ή όχι, η ενέργεια του ενός ατόμου αναμιγνύετε με την ενέργεια του άλλου. Τα σώματα θα "εμπλακούν" ενεργειακά και θα πρέπει να πάρουν την θέση που τους αρμόζει. Όταν στην συνεύρεση το "Ενεργειακό κλειδί" θα εισέλθει για ξεκλειδώσει την "Πύλη", (κι έτσι για να μετατραπεί σε ενεργειακή αυτή η σύνδεση), θα πρέπει τα άτομα να μεταλλαχτούν σε "ενεργειακούς δότες" των πόλων τους. Στο θηλυκό σώμα, ο κόλπος (η Πύλη) είναι ο αρνητικός πόλος και στο αντρικό σώμα, το πέος (Ενεργειακό κλειδί) είναι ο θετικός πόλος. 

Είναι σημαντικό ο άντρας να νιώσει μέσα του, ότι έχει το "κλειδί" που θα ανοίξει την "Πύλη" μέσα από την οποία θα αναβλύσει τρομακτική ενέργεια και η οποία θα εισέλθει στο σώμα του. 

Τα αρσενικά που δεν καταλαβαίνουν ότι θα πρέπει ο χρόνος ξεκλειδώματος της "Πύλης" να είναι σε επίπεδα, δεν μπορούν να μετατρέψουν το βιολογικό sex σε ενεργειακό. 

Τα χρονικά επίπεδα του ξεκλειδώματος είναι τα εξής:
  • Το "Ενεργειακό κλειδί" δεν εισέρχεται απευθείας. Πιέζει αρχικά ελαφρά την "Πύλη" προετοιμάζοντας την ότι σε λίγο θα εισέλθει. Όσο πιέζει για να μπορέσουν τα "θεμέλια" της να χαλαρώσουν, το "κλειδί" θα ανεβαίνει και θα κατεβαίνει πιέζοντας σε όλο το ύψος της. Αυτή η διαδικασία κρατάει περίπου τέσσερα με επτά λεπτά και  "ατσαλώνει" το "κλειδί". 
  • Το "Ενεργειακό κλειδί" πλέον εισέρχεται σιγά - σιγά για να ανοίξει την "Πύλη" κατευθυνόμενο στο κέντρο της. Όταν αυτό συμβεί τότε πρέπει να αρχίσει να δονείται σιγά - σιγά στα πρώτα δευτερόλεπτα και κατόπιν να ανεβάσει πιο έντονα τον ρυθμό. Σε αυτό το σημείο η δόνηση πρέπει να είναι προς όλες τις κατευθύνσεις. Όσο μεγαλύτερη είναι η δόνηση, τόση περισσότερη ενέργεια θα κατακλύσει και τους δυο. Φροντίστε οι πλάγιες δονήσεις να είναι λίγο πιο έντονες στην αρχή, ενώ αργότερα κυριολεκτικά θα πρέπει οι δονήσεις να είναι πολύ πιο δυνατές προς όλες τις κατευθύνσεις. Η διαδικασία αυτή θα πρέπει να κρατήσει τουλάχιστον πέντε με δέκα λεπτά.
  • Στα πρώτα πέντε, η δέκα λεπτά ανάλογα τον δότη, θα πρέπει να γίνει η πρώτη στάση. Το "κλειδί" πρέπει να παραμένει μέσα στην "Πύλη" χωρίς δόνηση, απλά πιέζει ελαφρά  τουλάχιστον για μισό λεπτό.  Αν το αρσενικό νιώσει "ενεργειακά τινάγματα" προς ελευθέρωση, τότε έχει χάσει την ενεργειακή σύνδεση του. Πρέπει να μείνει χωρίς ελευθέρωση σε αυτό το σημείο. Η διαδικασία με τις στάσεις του "Κλειδιού" μέσα στην "Πύλη" επαναλαμβάνετε ανάλογα την δύναμη που έχει το αρσενικό. 
  • Μετά από αυτό το χρονικό επίπεδο το "Ενεργειακό κλειδί" θα ξεκινήσει την διαδικασία του ξεκλειδώματος της "Πύλης" για την ενεργειακή απελευθέρωση. Οι δονήσεις είναι πιο ευθύγραμμες πλέον και πιο έντονες. Σε κάθε κάθοδο η τελική δόνηση πρέπει να είναι δυνατή ώστε να προκαλέσει πιο μεγάλη διέγερση στην "Πύλη". Είναι σημαντικό μετά από κάθε σειρά δονήσεων να σταματάει για λίγο το "κλειδί" ώστε το αρσενικό να κάνει τα "ενεργειακά τινάγματα" και να τα νιώσει το θηλυκό στην "Πύλη" της. Έπειτα από αυτή την σύνδεση πλέον και τα δυο σώματα είναι έτοιμα να δεχτούν την ενεργειακή ελευθέρωση που θα τους κατακλύσει στην κυριολεξία.
Το λάθος που μετατρέπει το ενεργειακό sex σε βιολογικό

Στο ενεργειακό SEX πρέπει να υπάρχει συνεχόμενη σύνδεση του "Κλειδιού" και επαναληπτικές στάσεις μέσα στην "Πύλη", διαφορετικά κόβεται η σύνδεση και αυτόματα το sex μετατρέπεται σε βιολογικό. Επίσης είναι σημαντικό ο ρόλος του "Κλειδιού" όταν είναι να εισέλθει στην "Πύλη". Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση το "Κλειδί" να προσφέρει διέγερση ξαφνικά σε άλλο σημείο του σώματος. Η μεταφορά του "Κλειδιού" την ώρα του ενεργειακού sex από την "Πύλη" σε άλλο σημείο του σώματος, αυτόματα διακόπτει την σύνδεση και την μετατρέπει σε διαδικασία βιολογικού sex. 

Σε κάθε περίπτωση ο αντρισμός του αρσενικού πρέπει να κατανοηθεί ότι μετατρέπεται σε  "Ενεργειακό κλειδί" στις "Πύλες" του θηλυκού, η στην "αντρική Πύλη" ενός αρσενικού. Να σημειωθεί φυσικά ότι "Αντρική Πύλη" έχουν και τα θηλυκά. Αν το ζεύγος επιλέξει  η διαδικασία του ενεργειακού sex  να είναι μόνο από την "αντρική Πύλη", θα ακολουθήσουν την ίδια διαδικασία με τα παραπάνω υπό τον όρο ότι δεν θα αλλάξουν "Πύλη" κατά την διάρκεια της συνεύρεσης.  

Η διαφορές του ενεργειακού sex στην "αντρική Πύλη"είναι δυο: 
α) Οι δονήσεις πρέπει είναι πολύ πιο ισχυρές προς μια καθοδική κατεύθυνση σαν να θέλει το αρσενικό να καρφώσει το "Κλειδί", δια παντός, στη γη της "αντρικής Πύλης" και επίσης η διάρκεια του sex πρέπει να είναι μεγαλύτερης διάρκειας. 
β) Επειδή η διόγκωση του "Κλειδιού", όταν είναι μέσα στην "αντρική Πύλη", είναι αρκετές φορές μεγαλύτερη, θα πρέπει οι στάσεις να είναι πιο συχνές και μικρότερης χρονικής διάρκειας. 

Το Ενεργειακό SEX με ένταση συναισθημάτων έλξης αυξάνει κατά είκοσι φορές περισσότερο το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της/του συντρόφου τους, που οδηγεί στον κοσμικό οργασμό. Όταν η ενέργεια του ενός με την ενέργεια του άλλου φτάνει στο σημείο ενεργειακής ταύτισης, τότε η παραγόμενη βιοενέργεια περνάει από το ένα σώμα στο άλλο και επιτυγχάνεται η απόλυτη ένωση.

Οι οπαδοί του ενεργειακού sex, δεν ξεφεύγουν από την θρησκευτική τους αρχή, δηλαδή τον δημιουργό - θεό τους και επιδιώκουν να εξαγνιστούν, να δαμάσουν και να εξισορροπήσουν το σώμα με το πνεύμα τους για την αύξηση των επιπέδων σεξουαλικής ενέργειας και την μεγιστοποίηση της απόλαυσης.

Οι άνθρωποι που κάνουν ενεργειακό sex αυξάνουν κατά πολύ την πνευματικότητα τους, επειδή διοχετεύουν την ενέργεια τους προς αυτή την κατεύθυνση.

Στ. Πλουμιστός
Σύμβουλος ζωής και Προσωπικής ανάπτυξης - Διαισθητικός.

Πραγματοποιεί προσωπικές διαισθητικές συνεδρίες - θεραπευτικές συνεδρίες νέας εγγραφής προσωπικών πεποιθήσεων - συνεδρίες διαχείρισης της ζωής & Προσωπικής ανάπτυξης - μίνι group συμβουλευτικής εσωτερικής αφύπνισης και δωρεάν αφυπνιστικές ομιλίες αυτογνωσίας ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες που αφορούν τα σεμινάρια - μίνι group Συμβουλευτικής Αφύπνισης και Προσωπικής Ανάπτυξης δείτε ΕΔΩ

Για συνεδρίες Διαισθητικής Πρόβλεψης - Συμβουλευτική Ζωής και Προσωπικής Ανάπτυξης, η θεραπευτική συνεδρία νέας εγγραφής προσωπικών πεποιθήσεων, περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Τα πρώτα χαρακτηριστικά των ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ανθρώπων - Πως γίνετε το "Ενεργειακό SEX"
Τα πρώτα χαρακτηριστικά των ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ανθρώπων - Πως γίνετε το "Ενεργειακό SEX"
Τα πρώτα χαρακτηριστικά των ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ανθρώπων - Πως γίνετε το "Ενεργειακό SEX"
http://spiritmindevolution.com/wp-content/uploads/2015/11/Yab_Yum_Yantra_webtag_1600px.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2017/07/sex.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2017/07/sex.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content