================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: Επαναπρογραμμάτισε το Υποσυνείδητό σου

⍆Μπορεί να επιθυμείς λεφτά με όλο το πάθος που χρειάζεται....
Στέλνεις θετικές σκέψεις στο Σύμπαν συνέχεια. Τίποτα δεν γίνεται. Δεν γίνεται τίποτα γιατί βαθεία στο υποσυνείδητό σου λιμνάζουν αρνητικές σκέψεις για τα λεφτά.

Μπορεί η σκέψη να είναι ότι τα πολλά λεφτά είναι για λίγους και όχι για σένα. Μπορεί να πίστεψες αυτό που άκουσες μικρός ότι ‘τα λεφτά δεν βγαίνουν εύκολα’, ‘πρέπει να κάνουμε οικονομία’, ‘δεν έχουμε λεφτά να πάρουμε όλα όσα θέλεις’. 

Χρειάζεται να επαναπρογραμματίσουμε το υποσυνείδητο, να βγάλουμε έξω αυτές τις πεποιθήσεις και να τις αντικαταστήσουμε με νέες. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό με το να επαναλαμβάνουμε θετικές προτάσεις στον εαυτό μας (το κάνουμε συνέχεια με αρνητικές) και να οραματιζόμαστε αυτό που θέλουμε.

Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο μου Γιατί ο Νόμος της Δόνησης και ο Νόμος της Έλξης είναι αλληλένδετοι - Πώς να αυξήσουμε την συναισθηματική μας συχνότητα (ΕΔΩ)
Στ. Πλουμιστός: Επαναπρογραμμάτισε το Υποσυνείδητό σου Reviewed by PLOUMISTOS on 10:33 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.