Στ. Πλουμιστός: Σε ποια συναισθηματική συχνότητα εκπέμπεις;

Στ. Πλουμιστός: Σε ποια συναισθηματική συχνότητα εκπέμπεις;

👉Είμαστε σκλάβοι των πέντε μας αισθήσεων. Αλλά είναι η Επιστήμη που μας δείχνει ότι αυτό...που αντιλαμβανόμαστε με τις αισθήσεις μας, δεν είναι αληθινό. Και θα είναι η Επιστήμη αυτή που θα δείξει στην μάζα αυτό που πολλοί από μας ήδη ξέρουμε- ότι οι σκέψεις μας είναι ενέργεια και έχουν δόνηση, όπως ακριβώς και ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο. Όταν ευθυγραμμιστούν με την τάξη και την τελειότητα του σύμπαντος, δεν υπάρχουν όρια για το τι μπορούμε να προσελκύσουμε στις ζωές μας.

Γιατί ο Νόμος της Δόνησης και ο Νόμος της Έλξης είναι αλληλένδετοι

Η Επιστήμη της ενέργειας
Τώρα ξέρουμε, χάρη στις επαναστατικές ανακαλύψεις της κβαντικής φυσικής, ότι το κύριο συστατικό της ύλης είναι η ενέργεια, όλα όσα υπάρχουν στην πραγματικότητά μας, δεν είναι τίποτα άλλο από ενέργεια.

Στον υποατομικό κόσμο δεν υπάρχει ύλη, μόνο ενέργεια και δόνηση. Οτιδήποτε βλέπουμε στο σύμπαν, συμπεριλαμβάνοντας τους εαυτούς μας, είναι φτιαγμένο από την ίδια ενέργεια που δονείται σε διάφορες συχνότητες.

Επειδή όλα δονούνται σε διαφορετική συχνότητα φαίνονται χωριστά. Ένα δέντρο έχει διαφορετική συχνότητα από ένα τραπέζι. Εμείς οι ίδιοι, τα σώματά μας, έχουμε την δική μας μοναδική συχνότητα και γι΄ αυτό βλέπουμε τους εαυτούς μας χωριστούς από όλα τα άλλα, το περιβάλλον μας και τους ανθρώπους γύρω μας. Αλλά στο χαμηλότερο επίπεδο, στο επίπεδο της καθαρής ενέργειας, είμαστε όλοι ένα ενεργειακό πεδίο. Οι κβαντικοί φυσικοί το ονομάζουν Ενοποιημένο Πεδίο.

Το πάτωμα για παράδειγμα φαίνεται ακίνητο και στέρεο. Μέσα στο πάτωμα όμως όλα τα υποατομικά σωματίδια χορεύουν σαν τρελά, γεμάτα ενέργεια. Το πάτωμα είναι μόνο ενέργεια. Όμως σε μας φαίνεται στερεό. Αυτό όμως είναι ψευδαίσθηση γιατί αυτό που είναι αληθινό, δεν μπορούμε να το δούμε.

Η νοοτροπία του ‘Θα το πιστέψω όταν το δω’
Μέχρι ο Anton Van Leeuwenhoek να ανακαλύψει το μικροσκόπιο, το 1666, πιστεύαμε πολλά πράγματα που δεν ήταν αλήθεια. Δεν πιστεύαμε ότι μικροσκοπικά, αηδιαστικά πλασματάκια είναι πάνω μας 24 ώρες την ημέρα. Ή ότι το νερό είναι γεμάτο με άλλα μικροσκοπικά, αηδιαστικά πλασματάκια. Κανένας δεν το πίστευε, μέχρι που η Επιστήμη το απέδειξε.

Υπάρχουν αναρίθμητα άλλα παραδείγματα αυτής της νοοτροπίας ‘θα το πιστέψω όταν το δω’. Η Γη ήταν επίπεδη μέχρι να γίνει στρογγυλή. Η Γη ήταν το κέντρο του κόσμου, μέχρι που δεν ήταν. Υπήρχε μόνο ένας γαλαξίας, μέχρι που τώρα υπάρχουν δισεκατομμύρια γαλαξίες. 

Το θέμα είναι το εξής: Εμείς, οι άνθρωποι, έχουμε ένα γενικό πλαίσιο γνώσης που βασίζεται σε αυτό που αντιλαμβανόμαστε με τις αισθήσεις μας, μέχρι που η Επιστήμη μας λέει ότι κάνουμε λάθος. Τότε ‘φτιάχνουμε’ ένα άλλο γενικό πλαίσιο που και αυτό αλλάζει όταν ανακαλύπτεται καινούρια γνώση. Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβουμε ότι απλά επειδή δεν μπορούμε να δούμε τις δονήσεις, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν; Υπάρχουν και η Επιστήμη το επιβεβαιώνει.

Ήδη πιστεύουμε σε πράγματα που δεν μπορούμε να δούμε

Δεν μπορούμε να δούμε τα κύματα του ήχου, ούτε τα μικροκύματα. Ξέρουμε όμως ότι υπάρχουν γιατί βλέπουμε τα αποτελέσματά τους. Επίσης, δεν μπορούμε να δούμε τα κύματα της σκέψης. Αλλά ο νους μας είναι ενέργεια που δονείται, όπως οτιδήποτε άλλο. Τα μικροκύματα διαπερνάνε όλο το σύμπαν, πόσο δύσκολο είναι να πιστέψουμε ότι τα κύματα της σκέψης μας φεύγουν από μας και στέλνονται έξω στον κόσμο; Όχι πολύ δύσκολο. Οπότε η ερώτηση τώρα γίνεται, τι είδους δόνηση στέλνεις στο σύμπαν και σε όλον τον κόσμο;

Σε ποιό σημείο θα αρχίσουμε να πιστεύουμε στην δόνηση της σκέψης μας;

Δεν μπορούμε να δούμε τον ηλεκτρισμό, μπορούμε να δούμε μόνο την εκδήλωσή του. Βλέπουμε φως. Μπορούμε όμως να τον μετρήσουμε, μπορούμε να μετρήσουμε ακόμα και τον ηλεκτρισμό του εγκεφάλου μας. Ο ηλεκτρισμός λειτουργεί στην δικιά του συχνότητα, ακόμα και στον εγκέφαλό μας και οι σκέψεις μας ταξιδεύουν πάνω σε αυτά τα ηλεκτρικά κύματα. Κάποια στιγμή στο μέλλον, όταν η Επιστήμη μας το επιτρέψει, θα χρησιμοποιούμε μεθόδους στα σχολεία που θα διδάσκουν στα παιδιά πώς να χρησιμοποιούν την σκέψη τους για να έλκουν αυτό που θέλουν στον 'κόσμο' τους.

Ο Νόμος της Δόνησης και ο Νόμος της Έλξης είναι αλληλένδετοι

Ο Νόμος της Έλξης μας λέει ότι αυτό που έλκουμε στην ζωή μας είναι αυτό που στέλνουμε έξω. Στην Βίβλο λέει: “Ό,τι σπείρεις θα θερίσεις”. (Γαλάτες 6:7). Ήξεραν ακριβώς τι έλεγαν. Ο Νόμος της Δόνησης είναι ο τρόπος που αυτές οι σκέψεις στέλνονται έξω, στο Σύμπαν. Και είναι πολύ ισχυρές. Η δύναμή τους έρχεται από το γεγονός ότι η ενέργεια ούτε δημιουργείται, ούτε καταστρέφεται. Μόλις η σκέψη σταλθεί έξω, μένει εκεί για πάντα. Δεν μπορούμε να τις πάρουμε πίσω ούτε μπορούμε να τις καταστρέψουμε. Και γίνονται μέρος των σκέψεων άλλων ανθρώπων. Αν αρκετοί άνθρωποι στείλουν έξω σκέψεις θυμού και μίσους, έχουμε πόλεμο και τραγωδίες. Είναι τόσο απλό.

Κάνε τον Νόμο της Δόνησης και τον Νόμο της Έλξης να δουλεύουν για σένα

Πολλοί άνθρωποι που θέλουν να φέρουν μια θετική αλλαγή στην προσωπική τους ή επαγγελματική τους ζωή και μαθαίνουν διάφορες πρακτικές θετικής σκέψης ή οραματισμού, απογοητεύονται όταν δεν πετυχαίνουν αυτό που θέλουν. Αποθαρρύνονται και τα παρατάνε, υποστηρίζοντας ότι όλα αυτά δεν δουλεύουν και δεν είναι αλήθεια. Δεν είναι οι Νόμοι που δεν λειτουργούν, η αλήθεια είναι ότι με το απλά να λες ή να οραματίζεσαι κάτι θετικό δεν μπορείς να υπερισχύσεις όλα τα ‘πιστεύω’ και όλες τις πεποιθήσεις που έχουν μαζευτεί μέσα σου και σε χειρίζονται σαν ‘παλιές κασέτες που παίζουν στο υποσυνείδητο- πεποιθήσεις που δεν συνειδητοποιούμε ότι τις έχουμε.

Ο Dr.Maxwell Maltz ήταν διάσημος πλαστικός χειρουργός στην Νέα Υόρκη όταν συνειδητοποίησε κάτι πολύ σημαντικό. Συχνά χειρουργούσε πρόσωπα που είχαν υποστεί ζημιές από αυτοκινητιστικά ατυχήματα ή φωτιές. Επίσης, χειρουργούσε πρόσωπα που είχαν φυσικά παραμορφωμένα φυσικά χαρακτηριστικά, όπως πολύ στραβές ή μεγάλες μύτες, αυτιά κτλ. Ενώ η δουλειά που έκανε ήταν πολύ καλή, σύμφωνα με τα λεγόμενα όλων, στους περισσότερους ασθενείς παρέμενε η άσχημη εικόνα που είχαν για τον εαυτό τους. Συνειδητοποίησε ότι η πεποίθηση της ασχήμιας τους, ήταν βαθιά ριζωμένη στο υποσυνείδητό τους και έτσι άρχισε να μελετά τρόπους για το πώς μπορεί κάποιος να αλλάξει αυτές τις βαθεία ριζωμένες πεποιθήσεις. Το αποτέλεσμα ήταν το βιβλίο του Ψυχοκυβερνισμός, μέχρι σήμερα best seller.

Επαναπρογραμμάτισε το Υποσυνείδητό σου

Μπορεί να επιθυμείς λεφτά με όλο το πάθος που χρειάζεται. Στέλνεις θετικές σκέψεις στο Σύμπαν συνέχεια. Τίποτα δεν γίνεται. Δεν γίνεται τίποτα γιατί βαθεία στο υποσυνείδητό σου λιμνάζουν αρνητικές σκέψεις για τα λεφτά. Μπορεί η σκέψη να είναι ότι τα πολλά λεφτά είναι για λίγους και όχι για σένα. Μπορεί να πίστεψες αυτό που άκουσες μικρός ότι ‘τα λεφτά δεν βγαίνουν εύκολα’, ‘πρέπει να κάνουμε οικονομία’, ‘δεν έχουμε λεφτά να πάρουμε όλα όσα θέλεις’. Χρειάζεται να επαναπρογραμματίσουμε το υποσυνείδητο, να βγάλουμε έξω αυτές τις πεποιθήσεις και να τις αντικαταστήσουμε με νέες. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό με το να επαναλαμβάνουμε θετικές προτάσεις στον εαυτό μας (το κάνουμε συνέχεια με αρνητικές) και να οραματιζόμαστε αυτό που θέλουμε.

Δες τον εαυτό σου περιτριγυρισμένο με όλα αυτά που θέλεις. Νιώσε το. Παίξε σενάρια στο κεφάλι σου. Νιώσε την αφθονία του Σύμπαντος. Αφθονία που σε περιμένει. Δεν ζητάς ή ικετεύεις, παίρνεις αυτό που σου ανήκει.

Δόνησε τον Κόσμο
Είσαι συνδεδεμένος με όλη την αφθονία του Σύμπαντος. Οι δονήσεις σου είναι οι ίδιες δονήσεις που διαπερνούν το Σύμπαν. Δόνησε τον Κόσμο με την θετική σου ενέργεια και σκέψη. Διεκδίκησε αυτό που είναι δικό σου σήμερα, τώρα. Συνέχισε να το διεκδικείς, να το βλέπεις και να ενεργείς σαν να το έχεις ήδη. Οι Νόμοι δουλεύουν.

Το κλειδί για να χρησιμοποιήσουμε τον Νόμο της Έλξης σωστά, είναι να ξέρουμε πώς να αυξήσουμε την συναισθηματική μας συχνότητα. Αλλά τι είναι η ‘συχνότητα’ και τι πρέπει να κάνουμε για να την αυξήσουμε;

Είμαστε όλοι φτιαγμένοι από ενέργεια 
Τα πάντα στο σύμπαν, ακόμα κι εσείς, είναι φτιαγμένα από ενέργεια. Οι σκέψεις μας αποτελούνται από αγνή ενέργεια. Είναι αυτή η ενέργεια στην οποία το σύμπαν αντιδρά, προσπαθώντας να ευθυγραμμιστεί με την ενέργεια που προβάλλουμε και εξαπλώνουμε σε αυτό, για να μας εφοδιάσει με περισσότερη. Αυτή είναι η ‘συχνότητα’ μας. Εξ αιτίας αυτού και του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί ο Νόμος της Έλξης- το ταίριασμα της ‘συχνότητας’ μας για μας δώσει περισσότερη σαν και αυτή- γι αυτό είναι σημαντικό να αυξήσουμε την συχνότητα μας. 

Όταν γεμίζουμε τον εαυτό μας με αρνητική ενέργεια και συναισθήματα όπως φόβο, θυμό, θλίψη ή απαισιοδοξία- η συχνότητα μας χαμηλώνει και το σύμπαν μπορεί να επεκταθεί μόνο σε αυτό, φέρνοντας περισσότερη αρνητικότητα στην ζωή μας. Ωστόσο, όταν προσπαθούμε να αυξήσουμε την συχνότητα μας με σκέψεις και πράξεις θετικότητας και αγάπης- τόσο χαρούμενη και αγαπητή θα είναι η ζωή μας. 

Το να αυξήσετε την συχνότητα σας είναι εύκολο- απλώς πρέπει να σταματήσετε να την χαμηλώνετε 
Το πρόβλημα δεν είναι η προσπάθεια στην αύξηση της συχνότητας- ούτως η άλλος όταν είμαστε ειλικρινείς στον εαυτό μας η συχνότητα και η ενέργεια μας πάντα προσπαθούν να είναι όσο πιο ψηλά και όσο περισσότερο θετικές γίνεται. Ωστόσο, όταν αφήνουμε το άγχος και την ανησυχία της καθημερινότητας να μας επηρεάσουν η συχνότητα μας χαμηλώνει. 

Είστε στην πιο αγνή, στην πιο υψηλή συχνότητα όταν απλώς αφήνετε τα πράγματα όπως έχουν και ξεκινάτε να ακούτε τον αληθινό σας εαυτό. Για να γίνει αυτό, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να γίνετε πιο οικείοι με τον εσωτερικό σας κόσμο. Σταματήστε να αντιστέκεστε και να δίνετε προσοχή στα πάντα που πηγαίνουν λάθος στην ζωή σας. Αντί αυτού συγκεντρωθείτε σε όλα αυτά που πάνε σωστά. 

Εδώ είναι κάποιοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να απελευθερώσετε την συχνότητα σας και να την αυξήσετε: 

1. Ακούστε τις σκέψεις σας 
Η τέχνη της ευτυχίας βρίσκεται στην αυτογνωσία και την ικανότητα να ακούτε προσεκτικά τις σκέψεις σας. Είναι θετικές ή αρνητικές; Αν είναι αρνητικές, τότε πως μπορείτε να τις μεταμορφώσετε σε θετικές; Την επόμενη φορά που θα νιώσετε ότι η συχνότητα σας είναι χαμηλή, αφιερώστε μια στιγμή για να ακούσετε τις σκέψεις σας. Αν σκέφτεστε κάτι που δεν σας αρέσει, τότε αντιστρέψτε την και σκεφτείτε κάτι που αγαπάτε. 

2. Αναπνεύστε βαθιά 
Όταν αναπνέουμε βαθιά, συναισθήματα ηρεμίας και ευεξίας διασκορπίζονται στο σώμα μας. Όλοι έχουμε την ικανότητα να σταματήσουμε και να πάρουμε λίγες βαθιές ανάσες. Οπότε, δεν έχει σημασία το που και το πότε, αν νιώθετε ότι παρασύρεστε από την αρνητικότητα πάρτε μια μακριά βαθιά εισπνοή και εκπνοή. Θα νιώσετε αμέσως ανακούφιση και θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την συχνότητα σας. 


3. Κάντε κάτι που σας αρέσει 
Αν θέλετε να εκπέμψετε την υψηλότερη δυνατή συχνότητα, το πάθος και η ευτυχία είναι το κλειδί. Αυτά τα δύο συναισθήματα διοχετεύουν μεγάλα επίπεδα θετικής ενέργειας τα οποία μπορούμε να εκπέμψουμε. Οπότε, όταν βιώνετε αισθήματα πλήρους χαράς και ευτυχίας δεν υπάρχει χώρος για αρνητική ενέργεια. Άρα , κάντε κάτι που σας χαροποιεί! Αφιερώστε λίγο χρόνο καθημερινά για να χαρείτε κάνοντας κάτι που σας αρέσει. Κάντε αυτό και η συχνότητα σας θα είναι ελεύθερη να πετάξει όσο ψηλότερα γίνεται. 

4. Διαλογιστείτε 
Ο διαλογισμός σχετίζεται με το άδειασμα του μυαλού από κάθε σκέψη και αρνητική και θετική. Επομένως , κάθε φορά που διαλογίζεστε οι ενέργειες σας επιστρέφουν στην ουδέτερη τους κατάσταση- επιτρέποντας την συχνότητα σας να αυξηθεί στο υψηλότερο επίπεδο στο οποίο προσπαθεί συνεχώς να φτάσει. 

Ενημερωθείτε για τις Ηχοθεραπευτικές συνεδρίες του
Voice Healing ΕΔΩ 

5. Πάρτε έναν αναζωογονητικό ύπνο 
Όπως και με τον διαλογισμό, όταν κοιμόμαστε το μυαλό μας καθαρίζει από τις σκέψεις και τα συναισθήματα που επηρεάζουν την συχνότητα μας. Αυτό της επιτρέπει να επιστρέψει στην φυσική υψηλή κατάσταση δόνησης της. Οπότε, αν ποτέ νιώσετε ότι δεν μπορείτε να διώξετε αυτά τα ενοχλητικά, αρνητικά συναισθήματα και νιώθετε τον εαυτό σας να χαμηλώνει την συχνότητα του-γιατί δεν παίρνετε έναν αναζωογονητικό ύπνο; Όπως οι περισσότεροι ξέρουμε, όλα μοιάζουν καλύτερα αφού έχουμε κοιμηθεί- και αυτό είναι το αποτέλεσμα της συχνότητας που επιστρέφει στα φυσικά ύψη της. Πως θα καταλάβετε αν πετύχατε την αύξηση της συχνότητας σας; Θα το ξέρετε επειδή θα νιώθετε ωραία! 

Η αύξηση της συχνότητας σε συνδυασμό με τον Νόμο της Έλξης έχουν ως στόχο την μεγαλύτερη ευτυχία ώστε να νιώσετε καλύτερα. Όσο καλύτερα νιώθετε, τόσο ψηλότερα θα βρίσκεται η συχνότητα σας. Και όσο ψηλότερα βρίσκεται η συχνότητα σας, τόσο καλύτερα θα νιώθετε. Είναι μια αλληλεπίδραση γεμάτη οφέλη! 

Οπότε, δουλέψτε πάνω στο να ακούτε τον εαυτό σας και στο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν. 

Αρκετά γρήγορα, η συχνότητα σας θα είναι σε ένα σταθερό ύψος και θα δείτε πως καλύτεροι άνθρωποι, εμπειρίες και ευκαιρίες θα έρχονται στον δρόμο σας.

Σταύρος Πλουμιστός

Όταν εργαζόμαστε μαζί για ένα ζήτημα που αντιμετωπίζετε, σας βοηθάω να συντομεύσετε τον κύκλο ανάπτυξης και επούλωσης, ώστε να αισθάνεστε ανακούφιση πολύ πιο γρήγορα.
Μπορούμε να αλλάξουμε μαζί τον τρόπο που νιώθετε για οτιδήποτε, βοηθώντας σας να βρείτε πραγματική ψυχική, συναισθηματική και πνευματική ανακούφιση.
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Σε ποια συναισθηματική συχνότητα εκπέμπεις;
Στ. Πλουμιστός: Σε ποια συναισθηματική συχνότητα εκπέμπεις;
Στ. Πλουμιστός: Σε ποια συναισθηματική συχνότητα εκπέμπεις;
https://enallaktikidrasi.com/wp-content/uploads/2015/10/energeia1052.jpg
https://i.ytimg.com/vi/Rfj1OV_HORQ/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2017/10/blog-post_82.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2017/10/blog-post_82.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content