Στ. Πλουμιστός: Σταμάτα να ανησυχείς - Είστε ακριβώς εκεί που πρέπει να είστε αυτή τη στιγμή

Στ. Πλουμιστός: Σταμάτα να ανησυχείς - Είστε ακριβώς εκεί που πρέπει να είστε αυτή τη στιγμή

👉Σταμάτα να ανησυχείς. Είστε ακριβώς εκεί που πρέπει να είστε αυτή τη στιγμή. Μην αμφισβητείς τον εαυτό σου πολύ. Μην σκέφτεστε πολύ το παρελθόν ή το πού βρίσκεστε. Μην λέτε στον εαυτό σας ότι δεν είστε ακόμα εκεί που θα έπρεπε ή ότι δεν είστε αρκετά καλοί.

Γιατί το σημείο που βρίσκεστε τώρα – ακόμα και με τις ατέλειες, τ μπερδέματα και τα εμπόδια του – είναι ακριβώς εκεί που πρέπει να βρίσκεστε.

Χιλιάδες στιγμές έχουν οδηγήσει σε αυτό το μέρος. Εκατοντάδες αποφάσεις και ενέργειες συνέβαλαν στο ταξίδι σας. Εκατομμύρια μικρές σκέψεις, λάθη και ευλογίες σας έχουν οδηγήσει ως εδώ. Και έτσι είναι.

Για οποιονδήποτε λόγο, τείνουμε να λέμε στον εαυτό μας ότι δεν κάνουμε αρκετά, ότι πρέπει να πάμε παραπέρα, ότι δεν θα φτάσουμε ποτέ τους «στόχους» ή τα «πρότυπα» που θέτουμε για τον εαυτό μας. Αλλά ξεχνάμε ότι κάθε βήμα του ταξιδιού είναι μέρος του ταξιδιού.

Ξεχνάμε ότι θα υπάρξουν δύσκολες στιγμές στο δρόμο προς την επιτυχία, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και μερικές φορές δεν θα υποχωρήσουμε. Και όλα αυτά τα μέρη είναι καλά.


Γιατί εκεί που βρισκόμαστε κάθε στιγμή είναι εκεί που πρέπει να είμαστε.

Υπάρχουν στιγμές που θα νιώθουμε κουρασμένοι, θα νιώθουμε ηττημένοι ή κολλημένοι και άλλες που θα νιώθουμε στάσιμοι. Αλλά αυτοί οι καιροί είναι μόνο προσωρινοί και τελικά θα αλλάξουν.

Θα έχουμε και στιγμές μεγάλης επιτυχίας, απόλυτης τελειότητας, στιγμές που δεν μπορούμε παρά να χαμογελάμε γιατί όλα μοιάζουν να μπαίνουν στη θέση τους.

Όλα είναι μέρος του ταξιδιού. Κάθε πάνω και κάτω, κάθε στιγμή γαλήνης ή απόλυτης σύγχυσης. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι βρισκόμαστε ακριβώς εκεί που πρέπει να είμαστε. Είμαστε αρκετά δυνατοί και ικανοί για να προχωρήσουμε μπροστά και είμαστε αρκετά καλοί όπως είμαστε.

Είναι σημαντικό να εστιάσουμε στην παρούσα στιγμή και να μην παρασυρόμαστε από προσδοκίες ή κρίσεις που έχουμε για τον εαυτό μας. Είμαστε στο δικό μας μοναδικό ταξίδι και κάθε βήμα αυτού του ταξιδιού είναι πολύτιμο και σημαντικό.

Πρέπει να σταματήσουμε να λέμε ότι αποτυγχάνουμε.

Ότι δεν θα καταφέρουμε ποτέ τίποτα. Ότι είμαστε χαμένοι. Γιατί δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε.

Αποκτάμε μόνο γνώση, σοφία, εμπειρία, μαθήματα. Όλα όσα περνάμε μας διδάσκουν να ζούμε μια καλύτερη ζωή. Κάθε εμπόδιο μας βοηθά να γνωρίζουμε ποιοι είμαστε. Κάθε οδυνηρή στιγμή μας σπάει, αλλά μας χτίζει.

Σταμάτα να ανησυχείς. Σταματήστε να σκέφτεστε υπερβολικά. Μην αισθάνεστε πια ηττημένοι ή σπασμένοι. Εξελίσσεσαι, αλλάζεις, μαθαίνεις και βελτιώνεσαι.

Και αυτή τη στιγμή που είσαι; Είστε ακριβώς εκεί που πρέπει να είστε. Να έχεις εμπιστοσύνη στην παρούσα στιγμή και πάνω από όλα να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Είστε ένα απίστευτα δυνατό και αξιόλογο άτομο.

Πώς να σταματήσετε να ανησυχείτε πολύ;

Είναι απολύτως φυσιολογικό να ανησυχούμε σε συγκεκριμένες στιγμές της ζωής, αλλά όταν γίνεται υπερβολικό, μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στη συναισθηματική και σωματική μας ευεξία. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να σταματήσετε να ανησυχείτε πολύ:

Προσδιορίστε τις πηγές ανησυχίας : Αφιερώστε χρόνο για να εντοπίσετε τις καταστάσεις ή τις σκέψεις που σας απασχολούν περισσότερο. Μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τους φόβους σας και να βρείτε λύσεις για να τους ξεπεράσετε.

Εξάσκηση της ενσυνειδητότητας : Η ενσυνειδητότητα είναι η επίγνωση της παρούσας στιγμής, χωρίς κρίση ή απόσπαση της προσοχής. Εστιάζοντας στην παρούσα στιγμή, μπορείτε να απελευθερωθείτε από τις ανήσυχες σκέψεις και να ανακτήσετε λίγη γαλήνη.

Μάθετε να διαχειρίζεστε το άγχος σας :
Τεχνικές χαλάρωσης, όπως ο διαλογισμός, οι βαθιές αναπνοές ή η γιόγκα, μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση του στρες και στη μείωση του άγχους.

Εμπιστευτείτε κάποιον : Μερικές φορές μπορεί να είναι χρήσιμο να μιλήσετε με έναν φίλο, μέλος της οικογένειας ή έναν επαγγελματία ψυχικής υγείας για συναισθηματική υποστήριξη και συμβουλές.

Κάντε τακτική σωματική δραστηριότητα : Η σωματική άσκηση μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του στρες και του άγχους μέσω της απελευθέρωσης ενδορφινών, οι οποίες είναι οι ορμόνες για την καλή αίσθηση.

Να είστε ρεαλιστές : Προσπαθήστε να μην φανταστείτε το χειρότερο δυνατό σενάριο. Δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά και υιοθετήστε μια θετική προοπτική.

Μη διστάσετε να αναζητήσετε βοήθεια εάν το άγχος σας εμποδίζει να κάνετε μια φυσιολογική ζωή. Ένας αφυπνιστής της επιλογής σας, μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το δρόμο για να μάθετε πώς να διαχειρίζεστε καλύτερα το άγχος σας και να αντιμετωπίζετε τυχόν υποκείμενα ζητήματα που μπορεί να το προκαλούν.

Στ. Πλουμιστός
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης & Αυτογνωσίας
(Life Helth Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες
www.voicehealing.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Σταμάτα να ανησυχείς - Είστε ακριβώς εκεί που πρέπει να είστε αυτή τη στιγμή
Στ. Πλουμιστός: Σταμάτα να ανησυχείς - Είστε ακριβώς εκεί που πρέπει να είστε αυτή τη στιγμή
Στ. Πλουμιστός: Σταμάτα να ανησυχείς - Είστε ακριβώς εκεί που πρέπει να είστε αυτή τη στιγμή
https://www.espritsciencemetaphysiques.com/wp-content/uploads/2023/03/alone-boy-2721117_1280-1024x655.jpg
https://i.ytimg.com/vi/l3POfpjHStQ/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/03/blog-post_49.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/03/blog-post_49.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content