ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ για να έρθει ως ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ - Η οικονομική τάξη που γνωρίζαμε θα καταστραφεί

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ για να έρθει ως ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ - Η οικονομική τάξη που γνωρίζαμε θα καταστραφεί

👉Εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης ακτινογραφούν την τωρινή κατάσταση, η οποία στρώνει, μέσω χάους, τον δρόμο για έναν «παγκόσμιο αυτοκράτορα», τον οποίο δεν αποκλείεται να καλωσορίσουν ακόμα και εναλλακτικοί δημοσιογράφοι!!! Ποιος ξέρει…

Όπως γράφουν στις ΗΠΑ:

«Σε περίπτωση που δεν το έχετε προσέξει, οι τροχοί της παγκόσμιας οικονομίας, αυτή την στιγμή, βγαίνουν εκτός γραμμής.

Όλοι έχουμε αρχίσει να νιώθουμε το τσίμπημα των διαταραχών της εφοδιαστικής αλυσίδας και του αυξανόμενου ενεργειακού κόστους και της οικονομικής αβεβαιότητας και του πληθωρισμού –για να μην αναφέρουμε τον στασιμοπληθωρισμό και την συρρίκνωση και τον αποπληθωρισμό–. Οι τελευταίοι μήνες έχουν καταγράψει πραγματικά την έκταση της κρίσης που αντιμετωπίζουμε. Φαίνεται ότι κάθε μέρα φέρνει μαζί της τα νέα για μια νέα οικονομική πυρκαγιά ΥΨΙΣΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ!!!

Ο Dow Jones βυθίζεται . Το loonie (καναδικό νόμισμα) πέφτει . Η Ιαπωνία ραγίζει . Οι παγκόσμιες μετοχές καταποντίζονται . Ο πληθωρισμός στην Ευρωζώνη εκτινάσσεται . Η Fed περπατάει . Οι οικοδόμοι πετσοκόβονται. Το Crypto καταρρέει . Τα θησαυροφυλάκια επίσης.

Έχουν κυκλοφορήσει πολλές, πάρα πολλές τέτοιες ιστορίες στον οικονομικό τύπο τους τελευταίους μήνες, όλες διαφημίζοντας παρόμοια ζοφερά νούμερα.

Αλλά είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι αυτοί οι αριθμοί είναι ακριβώς αυτό: αριθμοί. Το πραγματικό ερώτημα είναι τι σημαίνουν στην πραγματικότητα αυτοί οι αριθμοί.

Σήμερα, ας απαντήσουμε σε αυτό το ερώτημα εξετάζοντας την αφήγηση πίσω από τους αριθμούς και ας ανακαλύψουμε τι μας λέει αυτή η ιστορία για τα κάγκελα της οικονομικής φυλακής που υψώνονται γύρω μας.

ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

Το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα (και η νομισματική τάξη στην οποία βασίζεται το σύστημα) είναι ένα κόλπο εμπιστοσύνης με την κυριολεκτική έννοια αυτής της λέξης.

Τι σημαίνει να λέμε ότι το χρηματοπιστωτικό σύστημα είναι ένα κόλπο εμπιστοσύνης;

Για να το καταλάβετε αυτό, πρέπει να επιστρέψετε στη γέννηση του σύγχρονου νομισματικού συστήματος στο Bretton Woods, στο New Hampshire, το 1944. Η Συμφωνία του Bretton Woods απαιτούσε από τις χώρες που υπέγραψαν νομίσματα σε δολάριο ΗΠΑ, αυτό να είναι μετατρέψιμο σε χρυσό στα 35 $/ουγγιά. Η ιδέα ήταν ότι στην μεταπολεμική εποχή, τα νομίσματα θα υποστηρίζονταν και πάλι από χρυσό, μέσω του δολαρίου.

Εν ολίγοις, ολόκληρη η νομισματική τάξη έπρεπε να βασιστεί στην εμπιστοσύνη του κόσμου στην ικανότητα της κυβέρνησης των ΗΠΑ να κρατήσει υπό έλεγχο τις δαπάνες της και να μην αρνηθεί την υπόσχεσή της να πληρώσει τους πιστωτές της σε χρυσό όποτε το ζητούσαν. Αλλά μην ανησυχείτε, ο θείος Σαμ (σ.σ. ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΜ) ορκίστηκε ότι δεν θα έκανε κατάχρηση του υπερβολικού προνομίου που συνεπάγεται το να είναι ο εκδότης του παγκόσμιου αποθεματικού νομίσματος!

Στην συνέχεια ακολούθησαν ο Ψυχρός Πόλεμος και ο Πόλεμος της Κορέας και ο πόλεμος του Βιετνάμ και ο αγώνας πυρηνικών εξοπλισμών και η άνοδος του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος και η γέννηση του κράτους-νταντάς της Μεγάλης Κοινωνίας (σ.σ. εννοεί τις ΗΠΑ). Ορισμένες χώρες άρχισαν να αναρωτιούνται μήπως τελικά η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν είχε στην πραγματικότητα αρκετό χρυσό στα θησαυροφυλάκια της για να καλύψει όλες τις ενυπόγραφες δεσμεύσεις της. Αλλά όταν ο Γάλλος Πρόεδρος Σαρλ ντε Γκωλ έστειλε το γαλλικό ναυτικό πέρα ​​από τον Ατλαντικό για να ζητήσει ευγενικά από τον θείο Σαμ να μετατρέψει τα αποθέματα δολαρίων της Γαλλίας σε χρυσό, ο Πρόεδρος Νίξον απάντησε αρνητικά, τερματίζοντας επίσημα το σύστημα του Μπρέτον Γουντς.

Από εκείνο το σημείο και μετά, κανείς δεν μπορούσε να προσποιηθεί ότι η νομισματική εντολή δεν ήταν παρά ένα κόλπο εμπιστοσύνης (σ.σ. ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ).

Δεν αποτελεί έκπληξη, λοιπόν, ότι η εποχή μετά το Μπρέτον Γουντς ορίστηκε από μια σειρά όλο και πιο θρασύδειλων προσπαθειών της οικονομικής ελίτ να επωφεληθεί από την ευπιστία του κοινού.

Υπήρχε η διαμεσολάβηση του Henry Kissinger για το σύστημα πετροδολαρίων , μέσω του οποίου οι Σαουδάραβες τιμολογούν το πετρέλαιο σε δολάρια και ξεπλένουν αυτά τα δολάρια μέσω του αμερικανικού χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Υπήρξε το κραχ του χρηματιστηρίου της Μαύρης Δευτέρας το 1987, το οποίο οδήγησε στην δημιουργία της Ομάδας Προστασίας της Βουτιάς, μιας ομάδας υψηλόβαθμων τραπεζιτών και κυβερνητικών αξιωματούχων που ομολογουμένως εργάζεται για να νοθεύσει το χρηματιστήριο κατόπιν εντολής των ολιγαρχών.

Και υπήρξε η στεγαστική φούσκα του Γκρίνσπαν στις αρχές της δεκαετίας του 2000, η ​​οποία οδήγησε στην Παγκόσμια Χρηματοπιστωτική Κρίση του 2008 και η οποία με την σειρά της ολοκληρώθηκε με μια «ανάκαμψη ανέργων» και την ομαλοποίηση της παρέμβασης της κεντρικής τράπεζας στις αγορές.

Και τώρα βρισκόμαστε στο τέλος του « Μεγαλύτερου Σταυροδρομιού στην Ιστορία !!! Τι θα μπορούσε να πάει στραβά;;;” με τους μισθωτούς σκλάβους να εξακολουθούν να « Λατρεύουν το Χρηματιστήριο » και να προσποιούνται ότι δεν είναι ισχύει ότι « Οι Αγορές χειραγωγούνται », ότι « Ο Χρηματοοικονομικός Τύπος Παραδέχεται τώρα ότι οι Αγορές είναι απάτη » και ότι « Οι Κεντρικές Τράπεζες Κατασκεύασαν αυτή την κατάρρευση .”

Αλλά η παλίρροια των τελευταίων 80 χρόνων νομισματικής ιστορίας αλλάζει. Οι άνθρωποι επιτέλους ξυπνούν με το γεγονός ότι ο αυτοκράτορας είναι πράγματι γυμνός και πολλοί αμφισβητούν επιτέλους την εμπιστοσύνη τους στο σύστημα που δημιούργησαν οι κεντρικοί τραπεζίτες (σ.σ. ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΙΔΑ!!! ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΡΧΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!! ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΣΤΟΣΟ Η ΙΔΙΑ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ «ΛΥΣΗ». Ο ΘΕΙΟΣ ΣΑΜ!!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΘΑ ΠΛΑΝΗΘΟΥΝ).

Η (ΜΗΧΑΝΙΚΗ) ΚΡΙΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

Το ότι ολόκληρη η οικονομική τάξη είναι ένα γιγάντιο παιχνίδι εμπιστοσύνης δεν αποτελεί έκπληξη. Αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι ότι ο κύριος οικονομικός Τύπος δεν προσπαθεί καν να κρύψει αυτό το γεγονός πια (σ.σ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΖΟΥΜΙ – ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΩΣ «ΛΥΣΗ» ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΩΣ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΗ! ΑΧ ΚΟΣΜΕ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΑΛΙ).

Η Bezos Post πλαισιώνει την κάλυψη της κρίσης του πληθωρισμού ως θέμα της «απώλειας εμπιστοσύνης» του κοινού στην Fed. Ο διάσημος δισεκατομμυριούχος επενδυτής Bill Ackman ζητά επιθετικές αυξήσεις επιτοκίων της Fed για να «αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη» στις αγορές. Ακόμη και ο πρόεδρος της Fed Τζερόμ Πάουελ παραδέχεται ότι αυτό που απασχολεί τους τραπεζίτες δεν είναι ο ίδιος ο πληθωρισμός των τιμών, αλλά η πίστη των ανθρώπων στο σύστημα, σημειώνοντας ότι το «πραγματικά κρίσιμο ερώτημα» είναι «να διασφαλίσουμε ότι το κοινό έχει όντως εμπιστοσύνη ότι έχουμε τα εργαλεία» για την καταπολέμηση του πληθωρισμού.

Πράγματι, σε αυτό το σημείο κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι η πίστη που στήριξε το παγκόσμιο οικονομικό παιχνίδι για τόσο καιρό παραπαίει. Όταν η οικονομική τάξη έβαζε φαγητό στο τραπέζι των οικογενειών, λίγοι είχαν την τάση να αμφισβητούν το status quo. Τώρα που το κόστος του φαγητού στο τραπέζι τους εκτοξεύεται, πολλοί δεν έχουν άλλη επιλογή από το να αμφισβητήσουν αυτό το status quo (σ.σ. Ο ΘΕΙΟΣ ΣΑΜ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΓΑΣΤΕΡΑ).

Θα ήταν το απόγειο της αφέλειας, να πιστέψουμε ότι οι άνθρωποι στην κορυφή της πυραμίδας της οικονομικής εξουσίας θα μπορούσαν να προβλέψουν την κατάρρευση αυτού του συστήματος και ωστόσο να μην κάνουν τίποτα για να προετοιμαστούν για αυτήν. Στην πραγματικότητα, φυσικά, η BIS (Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών) και οι άλλες οικονομικές ελίτ δεν κάθονται με τα χέρια τους σταυρωμένα και αναρωτιούνται τι να κάνουν για αυτήν την κρίση εμπιστοσύνης. Το αντίθετο μάλιστα. ΤΗΝ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ!!!

Οι διάφορες «αστοχίες» που βλέπουμε στις αγορές αυτή την στιγμή δεν είναι τυχαίες. Είναι προβλήματα που είτε δημιουργούνται είτε επιδεινώνονται σκοπίμως.

Ο πληθωρισμός δεν έρχεται από το πουθενά. Είναι το απόλυτα προβλέψιμο αποτέλεσμα των παρεμβάσεων της κεντρικής τράπεζας.

Η εφοδιαστική αλυσίδα δεν «σπάει» χωρίς λόγο. Έχει κλείσει με κυβερνητικό διάταγμα.

Οι τιμές των τροφίμων δεν αυξάνονται επειδή οι αγρότες επιλέγουν ξαφνικά να ζητήσουν περισσότερα χρήματα. Αυξάνονται επειδή οι κυβερνήσεις διαμορφώνουν προσεκτικά τις συνθήκες για μια διατροφική αποκάλυψη .

Όχι, αυτό που βιώνουμε δεν είναι μια αυθόρμητη οικονομική κατάρρευση. Είναι μια ελεγχόμενη κατεδάφιση της οικονομίας.

Μα γιατί;;; Ποιόν λόγο θα είχαν να καταστρέψουν το ίδιο το παιχνίδι αυτοπεποίθησης που έτρεχαν στην μεγαλύτερη διάρκεια του αιώνα;

ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΛΥΣΗ

Το ότι οι οικονομικοί ελιτιστές που εργάστηκαν τόσο σκληρά για να οικοδομήσουν μια παγκόσμια τάξη πραγμάτων θα γυρνούσαν στην συνέχεια και θα συνέβαλαν στην καταστροφή αυτής της τάξης είναι μπερδεμένο μόνο αν σκεφτούμε ότι σχεδιάζουν να συνεχίσουν το σημερινό status quo για πάντα. Αλλά δεν είναι. Έτσι, προκειμένου να μπορούν να ανοίξουν τον δρόμο για την νέα οικονομική παγκόσμια τάξη πραγμάτων, πρέπει πρώτα να καταστρέψουν την παλιά.

Η οικονομική τάξη που γνωρίζαμε σε όλη μας τη ζωή είναι προγραμματισμένη να καταστραφεί και οι μέρες της είναι μετρημένες


Η κατεδάφιση της οικονομίας είναι απλώς μια δικαιολογία για την υλοποίηση του επόμενου σταδίου της ατζέντας, όπως και ο COVID-19 ήταν δικαιολογία για αυτό το στάδιο της ατζέντας.

Εν ολίγοις, η συνολική οικονομική επίθεση που διεξάγεται στους ελεύθερους λαούς του κόσμου αυτή τη στιγμή είναι απλώς ένα ακόμη πεδίο μάχης στον περιεκτικό πόλεμο της πέμπτης γενιάς που βρισκόμαστε να πολεμάμε ενάντια στους παγκόσμιους ελιτιστές.

Η ικανότητά μας να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας από αυτήν την επίθεση (σ.σ. να επιβιώσουμε) εξαρτάται από το να γνωρίζουμε ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο. Η οικονομία καταστρέφεται επίτηδες. Γίνεται από τους ίδιους απατεώνες που δημιούργησαν το σύστημα που καταστρέφεται (σ.σ. κοσμοκράτορες του αιώνος τούτου του απαταιώνος). Και γίνεται για να εδραιώσει τον πλήρη έλεγχο της οικονομίας, μέχρι την ικανότητά μας να αγοράζουμε και να πουλάμε (σ.σ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ Ή ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ – ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ «ΧΑΡΑΓΜΑ»).

Στην πραγματικότητα, βρισκόμαστε στο σημείο μηδέν της παγκόσμιας οικονομίας!!!

Το διάβασα στο el.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ για να έρθει ως ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ - Η οικονομική τάξη που γνωρίζαμε θα καταστραφεί
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ για να έρθει ως ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ - Η οικονομική τάξη που γνωρίζαμε θα καταστραφεί
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ για να έρθει ως ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ - Η οικονομική τάξη που γνωρίζαμε θα καταστραφεί
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh5v3oaypXps8k0LZ4EBOiBr8XfNoPOsCf1N0J4hHAnwNfwdEpWCJEAnaaDtDN_OB5uYIozMWVDvAEUSxBCsZqtqA57p47yF0v4ZgrZo9bhV11XUORK-wOBmjpANpnwetpdm-VNX4IpwAuCYE8P_r73H6R7-a6nYSjLJw3tuz1vDrZU5QHLgZ0zYA0yIg/w400-h266/1.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh5v3oaypXps8k0LZ4EBOiBr8XfNoPOsCf1N0J4hHAnwNfwdEpWCJEAnaaDtDN_OB5uYIozMWVDvAEUSxBCsZqtqA57p47yF0v4ZgrZo9bhV11XUORK-wOBmjpANpnwetpdm-VNX4IpwAuCYE8P_r73H6R7-a6nYSjLJw3tuz1vDrZU5QHLgZ0zYA0yIg/s72-w400-c-h266/1.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/11/blog-post_23.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/11/blog-post_23.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content