Στ. Πλουμιστός: Η ζωή είναι πολύ μικρή για να σπαταλάμε χρόνο σε ανθρώπους που δεν αξίζουν!

Στ. Πλουμιστός: Η ζωή είναι πολύ μικρή για να σπαταλάμε χρόνο σε ανθρώπους που δεν αξίζουν!

👉Μας προσβάλλουν αυτά που λέει ή σκέφτεται ο άλλος για εμάς μόνο αν το επιτρέψουμε. Ένας προβληματισμός για τη ζωή, το σύντομο πέρασμα στη γη και τους ανθρώπους που δεν αξίζουν!
  • Πόσο χρόνο έχετε σπαταλήσει δίνοντας προσοχή σε μισητά άτομα, που γεμίζουν το διαδίκτυο με άσχημα και προσβλητικά σχόλια για εσάς ή τους άλλους;
  • Πόσο χρόνο χάνετε ανησυχώντας για άσχημα πράγματα που λέγονται για εσάς που δεν είναι καν αληθινά;
  • Δεν θα ήταν πολύ πολύτιμος ο χρόνος για να τον σπαταλήσουμε σε αυτές τις ανοησίες;
Η ζωή, ειδικά μετά τα 50, περνάει πολύ γρήγορα και γι' αυτό η επιθυμία να έχει νόημα αυτή η ζωή είναι ακόμα μεγαλύτερη, χωρίς να δίνεται σημασία σε ανοησίες.

Στην πραγματικότητα προσβάλλουμε αυτά που λέει ή σκέφτεται ο άλλος για εμάς μόνο αν το επιτρέψουμε.

Η δύναμη είναι εξ ολοκλήρου μέσα μας, μπορούμε να επιλέξουμε αν θα πληγωθούμε ή όχι από τα προσβλητικά λόγια των άλλων. Είναι σημαντικό να μάθετε να εκτιμάτε τα πράγματα που είναι πραγματικά πολύτιμα, ωστόσο, για να εκτιμάτε πραγματικά τα πράγματα που αξίζουν, πρέπει πρώτα να σταματήσετε να χάνετε χρόνο σε αγχωτικές καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά.

Ο χρόνος είναι πολύ μικρός για να τον σπαταλήσουμε με αδιάφορα άτομα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για παράδειγμα, όπου υπάρχει μια ατελείωτη πηγή ποικίλων θεμάτων που, είτε το θέλουμε είτε όχι, μπορούν να επηρεάσουν την ψυχική μας υγεία. 

Το να λαμβάνετε υπόψη τη γνώμη τέτοιων ανθρώπων και να προσβάλλεστε από αυτούς, είναι ένας τρόπος να σταματήσετε να ζείτε μόνοι σας και χάνετε χρόνο δίνοντας προσοχή στα πιο ασήμαντα πράγματα.

Πρέπει πραγματικά να ξέρουμε ποιοι είμαστε για να καταλάβουμε τι μας επηρεάζει ή τι μπορούμε να αλλάξουμε στον εαυτό μας για να μην προσβάλλουμε τίποτα. Η αυτογνωσία μας οδηγεί σε αδιανόητα πράγματα, ικανά να μας δώσουν αρκετή δύναμη για να μην επηρεαζόμαστε πια από μάταιες και ασήμαντες καταστάσεις, που συχνά δεν μας οδηγούν πουθενά.



Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να λένε ότι θέλουν, ωστόσο, προσβάλλουμε μόνο όταν συμφωνούμε με αυτό που λένε. Έτσι, η επίθεση συμβαίνει μόνο όταν ταυτιζόμαστε με αυτά που ειπώθηκαν ή τουλάχιστον πιστεύουμε ότι είναι αλήθεια, αλλά μόνο όταν μάθουμε την πραγματική μας αξία η επίθεση χάνει το νόημά της πραγματικά.

Το να ζεις είναι μια μοναδική εμπειρία, και ταυτόχρονα, είναι μεγάλη πρόκληση να μην παρασυρθείς από τις περιστάσεις. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι είμαστε οι πρωταγωνιστές των ιστοριών μας και μέχρι να μην μπορέσουμε να εκτιμήσουμε την οικογένεια, τις φιλίες και τον εαυτό μας πάνω από όλα, θα υπάρχει πάντα ένα κενό στο στήθος μας που δεν θα καλυφθεί.

Το να μην είμαστε ευτυχισμένοι κατά τη διάρκεια αυτού του σύντομου χρόνου που περνάμε σε αυτόν τον κόσμο είναι ένας βάναυσος τρόπος ζωής.

Ακριβώς όπως οι ανάγκες των ανθρώπων, έτσι και η ευτυχία είναι κάτι ουσιαστικό, γιατί δεν είναι όλα ίσα, αλλά αυτό που αξίζει είναι απαραίτητο να απολαμβάνεις τη μοναδική ευκαιρία να είσαι ευτυχισμένος στη ζωή.



Επομένως, το ερώτημα παραμένει: τι έχετε κάνει για να εκτιμήσετε τα πράγματα που πραγματικά έχουν σημασία για εσάς; Γιατί η ζωή αξίζει τον κόπο μόνο αν είσαι ευτυχισμένος και είναι πολύ σύντομη για να χάνεις χρόνο με μισητούς ανθρώπους.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1539,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6352,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,81,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Η ζωή είναι πολύ μικρή για να σπαταλάμε χρόνο σε ανθρώπους που δεν αξίζουν!
Στ. Πλουμιστός: Η ζωή είναι πολύ μικρή για να σπαταλάμε χρόνο σε ανθρώπους που δεν αξίζουν!
Στ. Πλουμιστός: Η ζωή είναι πολύ μικρή για να σπαταλάμε χρόνο σε ανθρώπους που δεν αξίζουν!
https://www.awakengr.com/wp-content/uploads/2020/01/097867564534546578564563452354765-1000x600.jpg
https://i.ytimg.com/vi/DQsGDBAWfb0/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/08/blog-post_86.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/08/blog-post_86.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content