Ο Απώτερος στόχος: Η Διαρκής αποβλάκωση όλης της κοινωνίας για ένα κράτος σκλάβων που κυβερνάται από λίγους

Ο Απώτερος στόχος: Η Διαρκής αποβλάκωση όλης της κοινωνίας για ένα κράτος σκλάβων που κυβερνάται από λίγους

👉Πώς πρέπει να είναι να ζεις σε μια κατάσταση του νου όπου όλα όσα συμβαίνουν σε αυτή την ανθρώπινη ζωή θεωρούνται φυσικά, απρογραμμάτιστα, τυχαία ή κατά κάποιον τρόπο αναπόφευκτα; Η προϋπόθεση γι’ αυτή τη στερημένη κατάσταση ασυνειδησίας, είναι να υπάρχει κανείς σε έναν κόσμο κλισέ και αναμάσησης των σκέψεων των άλλων- ως επί το πλείστον αγνώστων. Αυτή είναι η πεποίθηση των μαζών, όχι επειδή δεν είχαν καμία επιλογή στο θέμα, ή επειδή αυθόρμητα επέλεξαν να είναι τόσο έμπιστοι, αλλά επειδή έχουν εξαρτηθεί επί γενιές να ενεργούν και να αποδέχονται τα προπαγανδισμένα ψέματα που τους ταΐζουν σε όλη τους τη ζωή οι κρατικοί παράγοντες με πολύ κακόβουλες ατζέντες.


Όλη αυτή η εξαπάτηση δεν είναι παρά ένα προγραμματισμένο μαζικό μάρκετινγκ παραπληροφόρησης, μια κατήχηση των πολλών προς όφελος των λίγων, μέσω μιας πληθώρας τεχνικών πλύσης εγκεφάλου. Η μόνη θεραπεία για μια τέτοια περίσταση, όπως αυτή, είναι να μάθουμε πρώτα να αποδεχόμαστε ότι κάτι δεν πάει καλά, και στη συνέχεια να βρούμε το θάρρος να αναζητήσουμε την αλήθεια. Αυτό απαιτεί πραγματική έρευνα και εκπαίδευση, όχι τη “σχολική εκπαίδευση” στην οποία οι περισσότεροι έχουν υποβληθεί από τη γέννησή τους, και γι’ αυτό εκείνοι που ποτέ δεν αποδέχονται και πάντα αμφισβητούν την ψεύτικη εξουσία, συνεχίζουν να γράφουν, να μιλούν και να παρακαλούν τους συνανθρώπους τους σε μια προσπάθεια να ξυπνήσουν τον κοιμώμενο γίγαντα που είναι ο γενικός πληθυσμός.

Το μόνο που χρειάζεται για να δει κανείς λίγο φως, αν πραγματικά επιθυμεί να δει το φως, είναι να κατανοήσει ότι το κακό υπάρχει και ότι υπάρχει σχεδόν παντού. Κάποιο κακό είναι βάναυσο και ολοφάνερο, κάποιο άλλο είναι ύπουλο και σιωπηλό, και πολύ κακό μπορεί να αποδοθεί στον απλό άνθρωπο λόγω της αδιαφορίας του για τη δυσχερή θέση των άλλων προς όφελος του εαυτού του. Αλλά το πιο επικίνδυνο κακό είναι ντυμένο με το κάλυμμα του να κάνει καλό- διεκδικώντας το ύψωμα αυτού που παρουσιάζεται ψευδώς ως “μεγαλύτερο καλό”. Έτσι λειτουργεί η κυβέρνηση, καθώς παίζει με τις αδυναμίες της ανθρωπότητας χρησιμοποιώντας την παλιά μέθοδο του προβλήματος, της αντίδρασης, της λύσης, για να δημιουργήσει φόβο και στη συνέχεια να προσποιηθεί ότι προστατεύει μπροστά σε αυτόν τον ψεύτικο φόβο. Αυτός είναι ο βασικός πυλώνας των προσπαθειών όλων των ηγεμόνων να ελέγξουν το ανθρώπινο κοπάδι των προβάτων. Παραδείγματα αυτής της τακτικής υπάρχουν άφθονα, και υπήρχαν σε όλη την ιστορία. Λαμβάνοντας υπόψη τις ΗΠΑ, αυτή η παραπλανητική πρακτική ήταν διαδεδομένη από την αρχή.

Αυτή η εξαπάτηση υπήρξε ιδιαίτερα επιτυχής από την άποψη του κράτους όσον αφορά τον πόλεμο, κάθε πόλεμο, και την προσπάθεια να κερδίσει την υποστήριξη του λαού ενάντια σε ανύπαρκτα, μη απειλητικά, τέρατα από μακριά. Αυτό συνοψίζεται στο ότι το κράτος χρησιμοποιεί τις μάζες για να καταστρέψει τον εαυτό του, έτσι ώστε οι ισχυροί να πλουτίσουν, να αποκτήσουν τον έλεγχο και να συνεχίσουν να ξεσκονίζουν αυτό που πιστεύουν ότι είναι οι κατώτερες τάξεις. Αυτό συνέβαινε πάντοτε, καθώς καμία επίθεση εναντίον αυτής της χώρας δεν έγινε ποτέ στην ηπειρωτική χώρα, και η μόνη πραγματική επίθεση που έγινε στο Περλ Χάρμπορ, έγινε σε ένα κλεμμένο νησί που κατέλαβαν βίαια Αμερικανοί στρατιώτες- χρησιμοποιώντας μια συνωμοσία για να στήσουν σκόπιμα κραυγαλέες πολεμικές πράξεις εναντίον της Ιαπωνίας, ώστε να ξεκινήσει αυτή η επίθεση. Αυτό δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα γεγονός με ψεύτικη σημαία που στήθηκε από τις ΗΠΑ, και δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό να υποδαυλίσει τον φόβο στις καρδιές των ανθρώπων, προκειμένου να τους κάνει να υποστηρίξουν έναν άλλο παγκόσμιο πόλεμο που θα βασιζόταν μόνο στην επιθετικότητα της Δύσης.

Σήμερα, η απειλή του πολέμου και της πυρηνικής εξόντωσης παραμένει άθικτη, όλα σχεδιασμένα εκ των προτέρων, σχεδιασμένα και παιγμένα για να τα βλέπουν όλοι. Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι ότι το ευρύ κοινό εξακολουθεί να είναι βουβό και τυφλό σε αυτή την προφανή στρατηγική που εφαρμόζεται στα χέρια του κακού που ελέγχει αυτή τη χώρα. Η εσωτερική δουλειά που ήταν η “επίθεση” της 11ης Σεπτεμβρίου, έδωσε σε αυτή την κυβέρνηση και τα αφεντικά της δύο δεκαετίες πυρομαχικά, ώστε να συνεχίσουν το σχέδιο της μονοκοσμικής κυβέρνησης και να αποκτήσουν τον έλεγχο όλης της ανθρωπότητας, μέχρι να εξαπολυθεί το επόμενο στάδιο της κρατικής τρομοκρατίας στο κοινό.

Αυτό το επόμενο στάδιο είναι και ήταν η ψεύτικη και απατηλή απειλή μιας πανδημίας “ιού” που δεν υπάρχει και δεν υπήρξε ποτέ. Η πραγματική απειλή, όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα, είναι η υποτιθέμενη λύση του κράτους σε αυτή την ανύπαρκτη απειλή που δημιουργήθηκε σκόπιμα για άλλη μια φορά για να ενσταλάξει μεγάλο φόβο στο άτυχο και κατηχημένο κοινό. Μόλις αυτός ο φόβος παγιώθηκε, το πολύ δηλητηριώδες και ενεργά τοξικό βιολογικό όπλο που ονομάζεται “εμβόλιο Covid”, αφέθηκε ελεύθερο σε όλα τα ανυποψίαστα μέλη της μεγάλης πλειοψηφίας που είναι ο κοινός πληθυσμός, μεταξύ άλλων. Όσο δύσκολο κι αν είναι να το καταπιεί κανείς, εκατοντάδες εκατομμύρια εδώ και δισεκατομμύρια σε όλο τον κόσμο έχουν υποκύψει στην απατηλή και παράλογη ιδέα ότι όλοι θα μπορούσαν να πεθάνουν από έναν μυστηριώδη “ιό”- έναν ιό που δεν έχει ποτέ απομονωθεί ούτε ταυτοποιηθεί. Η απάντηση του κράτους σε αυτή την κατασκευασμένη “απειλή” ήταν ότι οι ελευθερίες μας έπρεπε να θυσιαστούν, η αυτοφυλακή θα γινόταν καθολική, θα εφαρμόζονταν λουκέτα και καραντίνες, η οικονομία θα καταστρεφόταν συστηματικά, η οικογένεια θα αποφεύγονταν, και μόνο όσοι θα έκαναν ένεση με ένα μυστηριώδες δηλητήριο θα ήταν ασφαλείς και θα τους επιτρεπόταν να κυκλοφορούν σε έναν κόσμο που όλοι μαζί θα ενεργούσαν ως ένας σε συνεννόηση μεταξύ τους- μόνο και μόνο για χάρη του ολοκληρωτικού ελέγχου όλων. Τι φαντασίωση είναι αυτή;

Όλοι όσοι έχουν πάρει το δηλητήριο του κράτους θα πρέπει να γνωρίζουν ότι έχουν επιτρέψει οικειοθελώς να αλλοιωθεί το μυαλό και το σώμα τους με έναν ανείπωτο αριθμό τρόπων που πιθανόν να προκαλέσουν σημαντικές αρνητικές επιπτώσεις τώρα και στο μέλλον, συμπεριλαμβανομένων ασθενειών, ακρωτηριασμών, διανοητικής ανικανότητας, ασθενειών και θανάτου. Αυτή η πραγματικότητα είναι ήδη εμφανής, καθώς οι μεγάλες βλάβες και οι θάνατοι από “άγνωστες” αιτίες αυξάνονται κατακόρυφα εδώ, σε μεγάλο μέρος του δυτικού κόσμου και σε ολόκληρο τον πλανήτη σε ορισμένες περιοχές. Αυτό δεν είναι τυχαίο ή φυσικό- είναι ένα προγραμματισμένο αποτέλεσμα.

Αυτό το σκηνικό είναι απαραίτητο προκειμένου οι κυρίαρχες “ελίτ” και τα τσιράκια τους στην κυβέρνηση, να διεκδικήσουν την ιδιοκτησία όλων των περιουσιών, των χρημάτων και των ανθρώπων σε παγκόσμιο επίπεδο. Όπως έχει ειπωθεί πολλές φορές, εκείνοι που ελέγχουν τα τρόφιμα, τα χρήματα και τα ενεργειακά αποθέματα, θα ελέγχουν τον κόσμο. Αυτό ακριβώς συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας, και μόνο η αφύπνιση και η συνειδητοποίηση αυτού του γεγονότος μπορεί να αλλάξει αρκετά μυαλά, ώστε να σταματήσει εγκαίρως αυτή η τυραννική μαγγανέτα. Εναπόκειται σε κάθε άτομο να αναγνωρίσει αυτόν τον κίνδυνο και να αποφασίσει να μη συμμετάσχει σε αυτή την καταστροφή της ανθρωπότητας.

Ανοίξτε το μυαλό σας και αναζητήστε την αλήθεια αντί να παραμείνετε σκλάβοι και μαριονέτες αυτού του συστήματος σχεδιασμένης παγκόσμιας κυριαρχίας. Είναι η μελετημένη γνώμη μου ότι δεν έχει απομείνει πολύς χρόνος προτού αυτή η επίθεση κατά της ανθρωπότητας φτάσει σε ένα επίπεδο χωρίς επιστροφή. Εγκαταλείψτε την ελεγκτική αφήγηση και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα πριν να είναι πολύ αργά. Αν και αυτό μπορεί να σας φαίνεται τρομακτικό και ακόμη και αδύνατο, μην βασίζεστε στην ηλίθια ηλιθιότητα που είναι η ομαδική σκέψη, η πολιτική, η ψηφοφορία και η αναζήτηση ψεύτικων και διπρόσωπων αποβρασμάτων που ονομάζονται “ηγέτες”. Σταματήστε να κρύβεστε μπροστά σε τέτοιες προφανείς συνωμοσίες του κακού. Για να αντιμετωπίσετε αυτόν τον εχθρό, πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσετε τον εαυτό σας, και να αποδεχτείτε τα ελαττώματα που θα βρείτε, και να προσπαθήσετε να διορθώσετε το δικό σας σπίτι αντί να καταδικάζετε ή να βασίζεστε στις ιδιοτροπίες των άλλων.
Μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτή την παραφροσύνη και την τρέλα, αλλά μόνο αν και όταν μεγάλος αριθμός ατόμων σηκωθεί και αμφισβητήσει την τρέχουσα κατάσταση των πραγμάτων. Θυμηθείτε, το να υπακούτε στην κυβέρνηση σημαίνει μόνο ότι έχετε γίνει σκλάβος, ενώ η ανυπακοή στο ίδιο κράτος θα σας απελευθερώσει.

“Στην αρχή, ο άνθρωπος ήταν σκλάβος των θεών. Αλλά έσπασε τις αλυσίδες τους. Στη συνέχεια, υποδουλώθηκε από τους βασιλιάδες. Αλλά έσπασε τις αλυσίδες τους. Ήταν υπόδουλος από τη γέννησή του, από τη συγγένειά του, από τη φυλή του. Αλλά έσπασε τις αλυσίδες τους. Δήλωσε σε όλους τους αδελφούς του ότι ο άνθρωπος έχει δικαιώματα που ούτε ο θεός ούτε ο βασιλιάς ούτε άλλοι άνθρωποι μπορούν να του τα αφαιρέσουν, ανεξάρτητα από τον αριθμό τους, γιατί το δικό του είναι το δικαίωμα του ανθρώπου και δεν υπάρχει κανένα δικαίωμα στη γη πάνω από αυτό το δικαίωμα. Και στάθηκε στο κατώφλι της ελευθερίας, για την οποία είχε χυθεί το αίμα των αιώνων πίσω του”.
~ Ayn Rand, Anthem

Το διάβασα στο amazonios.net
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ - ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
«Δεν υπάρχουν ανίατες ασθένειες, υπάρχουν ανίατοι άνθρωποι»

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,567,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2197,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,834,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,210,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,968,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,224,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1102,ΒΙΝΤΕΟ,673,ΒΟΛΟΣ,129,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1866,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,302,Ειδηση-ολόγιο,9243,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2158,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,91,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,143,Θεσσαλία,1318,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,125,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1399,Κόσμος,10340,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,63,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,895,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1731,Πολιτική,6961,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6307,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,95,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,75,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1326,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3413,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,105,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,127,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,831,Eco-News,2994,GP - info,5,voice healing therapy,97,
ltr
item
Ploumistos.com: Ο Απώτερος στόχος: Η Διαρκής αποβλάκωση όλης της κοινωνίας για ένα κράτος σκλάβων που κυβερνάται από λίγους
Ο Απώτερος στόχος: Η Διαρκής αποβλάκωση όλης της κοινωνίας για ένα κράτος σκλάβων που κυβερνάται από λίγους
Ο Απώτερος στόχος: Η Διαρκής αποβλάκωση όλης της κοινωνίας για ένα κράτος σκλάβων που κυβερνάται από λίγους
https://antinews.gr/wp-content/uploads/2022/07/hand-g07399bb81_1920-1160x560.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/07/blog-post_78.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/07/blog-post_78.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content