Στ. Πλουμιστός: Πως αναγνωρίζουμε και πώς να βρείτε την αδελφή ψυχή σας

Στ. Πλουμιστός: Πως αναγνωρίζουμε και πώς να βρείτε την αδελφή ψυχή σας

👉Είμαστε σε μια κοινωνία όπου μας μαθαίνουν να αγνοούμε το ένστικτό μας, καταλήγουμε να κοροϊδεύουμε αυτούς που ακολουθούν τη διαίσθησή τους, ενώ στην πραγματικότητα η διαίσθηση είναι μεγάλη δύναμη.

Αντιπροσωπεύει εκατομμύρια χρόνια εξέλιξης, προειδοποιώντας τους προγόνους μας για το τι ήταν επικίνδυνο και τι όχι, παρόλο που δεν μπορούσαμε να το εξηγήσουμε εκείνη την εποχή. Αλλά δεν μπορείς πάντα να εξηγήσεις κάθε απόφαση που παίρνεις σε μια μέρα. Η ρουτίνα σε ωθεί να πάρεις μερικές από αυτές, αλλά υπάρχουν και στιγμές που πρέπει να εμπιστευτείς το ένστικτο σου.

Αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο όταν πρόκειται να βρείτε την αδελφή ψυχή σας.

Όταν συναντάτε για πρώτη φορά ένα άλλο άτομο, μπορείτε να συζητήσετε ότι θέλετε μαζί του, αλλά δεν το γνωρίζετε πραγματικά. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας.

Εάν είστε μπερδεμένοι σχετικά με το τι να κάνετε, εδώ είναι μερικές βασικές συμβουλές για να βρείτε την αδελφή ψυχή σας μέσω της δύναμης της διαίσθησής σας.

Μη λεκτική επικοινωνία και δονήσεις

Μια μελέτη διαπίστωσε ότι το 93% του συνόλου της επικοινωνίας είναι μη λεκτική. Ωστόσο, η μελέτη που ανακάλυψε αυτό το νούμερο ήταν λάθος. Παρόλο που το ακριβές ποσοστό δεν είναι ακριβές, η μη λεκτική επικοινωνία είναι η κύρια μέθοδος με την οποία παίρνουμε μια δόνηση για να μάθουμε πώς να αναγνωρίζουμε ένα άτομο.

Τη στιγμή που βλέπετε ένα άλλο άτομο, επικοινωνεί μαζί σας μέσω των ρούχων, των μαλλιών, της στάσης του σώματος κ.λπ. Από εκεί και πέρα ​​έχεις μια πρώτη εντύπωση και σχηματίζεις μια πρώτη γνώμη.

Δώστε προσοχή στους κραδασμούς . Μπορεί να χάσετε το μυαλό σας και να αισθανθείτε τα νεύρα σας να τσιμπολογούν όταν συναντάτε ένα άλλο άτομο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχετε γνωρίσει την αδελφή ψυχή σας. Θα μπορούσε να σημαίνει κάτι άλλο και θα μπορούσε ακόμη και να σηματοδοτήσει ότι η διαίσθησή σας σας προειδοποιεί για κίνδυνο.

Για να καταλάβετε τι σας λέει η διαίσθησή σας, μπορείτε να γυρίσετε ένα νόμισμα. Το θέμα δεν είναι σε ποια πλευρά προσγειώνεται το νόμισμα, αλλά όταν το νόμισμα είναι στον αέρα, θα ελπίζετε να προσγειωθεί στη μία ή στην άλλη πλευρά. Τότε θα καταλάβετε ποια είναι η σωστή απόφαση να πάρετε. Ακολουθήστε την καρδιά σας από εκεί και θα σας οδηγήσει σε καλά αποτελέσματα.

Δεν είναι απλώς ένα κόλπο για να σε αναγκάσουν να πάρεις μια απόφαση. Η ιδέα μιας αδελφής ψυχής (ή μιας ψυχής χωρισμένης στα δύο) φτάνει σε μεγάλο μέρος της ιστορίας, γνωστή στους Έλληνες ως η έννοια του Πλάτωνα για τον διαχωρισμό της δίδυμης φλόγας. Αυτές οι αρχαίες παραδόσεις πίστευαν ότι η σκέψη, η λογική και ο συλλογισμός στέκονταν εμπόδιο στη συνάντηση μιας αδελφής ψυχής. Αναγκάζοντάς σας να πάρετε μια απόφαση, σας αναγκάζει να αφήσετε τη λογική και το συλλογισμό εμπιστευόμενοι τη διαίσθησή σας.
Κάτσε και σκέψου

Ένας καλός τρόπος για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας είναι να καθίσετε και να γράψετε. Πάρτε ένα χαρτί και ένα μολύβι και γράψτε όλα όσα νιώθετε για το ραντεβού σας. Θέλετε να είστε με αυτό το άτομο όλη την ώρα ή θέλετε απλώς να κάνετε παρέα μαζί του μια στο τόσο;

Φροντίστε να γράψετε το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό, όσο ενοχλητικό ή γελοίο κι αν είναι. Καταγράφοντας τις σκέψεις σας, μπορείτε να τις αναλύσετε. Από εκεί, μπορείτε να καταλήξετε σε μια πορεία δράσης για το τι θέλετε να κάνετε. Από την άλλη, μην προγραμματίζετε τις ενέργειές σας. Ο στόχος είναι να μάθετε ποια είναι η διαίσθησή σας και να κάνετε αυτό που σας λέει να κάνετε.



Ακούστε τη φωνή του κινδύνου


Τα ζώα και οι άνθρωποι έχουν αναπτύξει το ένστικτό τους κυρίως για να αποφύγουν τον κίνδυνο. Εάν ένα ζώο δει ένα κομμάτι κρέας σε περίεργη θέση, το ένστικτό του μπορεί να του πει ότι υπάρχει κίνδυνος. Αν είναι προσεκτικός, μπορεί να βρει παγίδα.

Η ίδια αρχή ισχύει και για τις σχέσεις. Αν συναντήσετε κάποιον καλό με την πρώτη ματιά, αλλά η εσωτερική σας φωνή σας λέει ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί του, ακούστε το.

Κάντε ένα βήμα πίσω και σκεφτείτε όλα όσα έγιναν. Συχνά η διαίσθησή σας θα παρατηρήσει κάτι γι 'αυτόν που σας έλειψε. Αλλά αν αφιερώσετε αρκετό χρόνο μελετώντας αυτό που μόλις συνέβη, θα πρέπει να μπορείτε να καταλάβετε τι φταίει.

Έχουμε συνηθίσει να θεωρούμε τη διαίσθηση ως κάτι άγριο που δεν είναι μέρος του συλλογισμού μας. Αλλά τα ένστικτα και η διαίσθησή μας έρχονται όταν ο εγκέφαλός μας παρατήρησε κάτι, αλλά ο συλλογισμός μας απέτυχε.

Με την εμπιστοσύνη του εγκεφάλου και της καρδιάς σας, θα μπορέσετε να γνωρίσετε κάποιον με τον οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε μια καλή σχέση.


Πως αναγνωρίζουμε την αδερφή ψυχή;

Να είστε αυθεντικοί: η εύρεση της αδερφής ψυχής συμβαίνει μόνο όταν είστε ο εαυτός σας. Εάν κρύβετε κάτι απ΄την εικόνα σας ή την προσωπικότητά σας, τότε ποτέ δε θα επέλθει η χημεία. Αυτό ισχύει και για τις δύο πλευρές.

Μιλήστε ανοιχτά. Ένα απ΄τα πιο σημαντικά κριτήρια είναι η ικανότητα για ομιλία χωρίς φόβο κριτικής ή αντιζηλίας. Όλες οι υγιείς σχέσεις βασίζονται στην έκφραση των συναισθημάτων.

Αισθανθείτε ασφάλεια. Εάν το άτομο απέναντί σας είναι η αδερφήψυχή σας τότε θα νιώθετε απόλυτα ασφαλής και προστατευμένος. Σαν το σπίτι σας, που λέει ο λόγος. Είναι κάτι σπάνιο, αλλά είναι σημαντικό κριτήριο.

Υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη. Όπως και σε όλες τις σχέσεις, η εμπιστοσύνη είναι το βασικό στοιχείο της χημείας, η οποία εάν καταστραφεί έχουν διαλυθεί τα πάντα. Αν νομίζετε ότι αυτός είναι ο «ένας», τότε δοκιμάστε όλες τις δύσκολες και προκλητικές συνθήκες για να δούμε αν θα παραμείνετε πιστός και αληθινός στο τέλος. Αναμφίβολα, η εμπιστοσύνη «χτίζεται» με τον καιρό και μπορεί να δοκιμαστεί από πολλές πτυχές του παρελθόντος και του παρόντος. Το θέμα είναι να γίνει η διατήρησή της.

Η δική σας πλευρά

Αποφασίστε τι σημαίνει για εσάς αδερφή-ψυχή. Διευκρινίστε το, περιγράψτε το, αναγνωρίστε το, ορίστε το. Να είστε όμως προσγειωμένοι και να εκτιμάτε τα πράγματα που υπάρχουν διαθέσιμα γύρω σας.

Σκεφτείτε και κάντε αναστοχασμό για τις προηγούμενες σχέσεις σας. Δείτε τι είναι αυτό που σας προσελκύει, τι σας κάνει να νιώθετε όμορφα, ποια τα θετικά και αρνητικά στοιχεία των πρώην, τι κάνατε λάθος, τι θα αλλάζατε, πως τελείωσαν οι σχέσεις και όσα βγάλει ο νους σας.

Για να βρείτε την αδερφή -ψυχή πρέπει να εστιάσετε στον εαυτό σας. Δε μπορείτε να βρείτε τον κατάλληλο, αν δεν του δείξετε αυτό που είστε πραγματικά.

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μη πέσετε στη παγίδα υπεραναζήτησης της αδερφής – ψυχής. Υπάρχουν και αλλά σημαντικά πράγματα που μπορείτε να απολαύσετε σε αυτή τη ζωή.

Δεν υπάρχει «αληθινή» αδερφή – ψυχή, αλλά άτομα που μπορούν να διατηρήσουν την ευτυχία σας.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1077,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Πως αναγνωρίζουμε και πώς να βρείτε την αδελφή ψυχή σας
Στ. Πλουμιστός: Πως αναγνωρίζουμε και πώς να βρείτε την αδελφή ψυχή σας
Στ. Πλουμιστός: Πως αναγνωρίζουμε και πώς να βρείτε την αδελφή ψυχή σας
https://cdn.powerofpositivity.com/wp-content/uploads/2016/01/soulmate-relationship-1200x900.jpg
https://i.ytimg.com/vi/AEU6ZFZRMBE/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/05/blog-post_76.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/05/blog-post_76.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content