«Παγκοσμιοποιείται» η σύγκρουση: Κυρώσεις Κίνας σε ΗΠΑ & αποστολή 5.000 Κινέζων στρατιωτών σε Ιράν! – Πεκίνο: «Να διαλυθεί το ΝΑΤΟ»

«Παγκοσμιοποιείται» η σύγκρουση: Κυρώσεις Κίνας σε ΗΠΑ & αποστολή 5.000 Κινέζων στρατιωτών σε Ιράν! – Πεκίνο: «Να διαλυθεί το ΝΑΤΟ»

👉Ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών Wang Wenbin ανακοίνωσε πριν λίγο κυρώσεις κατά των ΗΠΑ!
«Η Κίνα αποφάσισε να επιβάλει κυρώσεις σε αξιωματούχους των ΗΠΑ προκειμένου να υπερασπιστεί την κυριαρχία, την ασφάλεια, τα αναπτυξιακά συμφέροντα της.

Αλλά και να προστατεύσει τα νόμιμα δικαιώματα και συμφέροντα του κινεζικού προσωπικού.

Σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του νόμου κατά των ξένων κυρώσεων της Κίνας, το Πεκίνο αποφάσισε να υιοθετήσει αμοιβαίες κυρώσεις για τους αξιωματούχους των ΗΠΑ που διαδίδουν ψέματα σχετικά με τα ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Κίνας, πιέζουν για κυρώσεις κατά της Κίνας και υπονομεύουν τα συμφέροντα της Κίνας.
Οι κυρώσεις των ΗΠΑ κατά των στελεχών της κινεζικής κυβέρνησης είναι αδίστακτες πράξεις που παραβιάζουν σοβαρά το διεθνές δίκαιο και τους βασικούς κανόνες που διέπουν τις διεθνείς σχέσεις.

Η Κίνα θα αντισταθεί σθεναρά σε αυτές» τόνισε.

Την ίδια στιγμή πλέον είναι καθαρά ευδιάκριτο το μπλοκ Ρωσίας-Κίνας και Ιράν όχι μόνο για το θέμα των κυρώσεων, αλλά και γενικότερα.

Στον απόηχο της χθεσινής συμφωνίας Κίνας-Ιράν οικονομικού ύψους 600 εκατ. δολ. ανακοινώθηκε ότι η συμφωνία προβλέπει μεταξύ άλλων πως 5.000 Κινέζοι στρατιώτες θα αναπτυχθούν στο έδαφος του Ιράν για να προστατεύουν κινεζικές επενδύσεις αξίας 280 δισ. δολαρίων στους τομείς του πετρελαίου, του φυσικού αερίου και του πετροχημικού τομέα!

Και αυτό με την συνοδεία της φράσης ότι «Οι υπουργοί Εξωτερικών του Ιράν και της Κίνας θα καταπολεμήσουν τις παράνομες και μονομερείς κυρώσεις της Ουάσιγκτον κατά ανεξάρτητων χωρών».

Πριν δύο ημέρες υπογράφηκε η συμφωνία Κίνας-Ιράν για διμερές εμπόριο ύψους 600 δισ. δολαρίων και στρατηγική στρατιωτική συνεργασία.

Πηγές του Ιράν ανέφεραν πως θα υπάρξουν κινεζικές επενδύσεις σε:
  1. Τραπεζικό τομέα
  2. Επικοινωνίες
  3. Λιμάνια
  4. Σιδηρόδρομους
  5. Σύστημα Υγείας
  6. Τεχνολογία και Πληροφορίες
Την Τετάρτη 30/03, το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ ανακοίνωσε «νέο γύρο κυρώσεων σε άτομα και εταιρείες που παρέχουν βοήθεια στο πρόγραμμα βαλλιστικών πυραύλων του Ιράν» και η απάντηση Κίνας και Ιράν ήταν ακαριαία:

Ο υπουργοί Εξωτερικών των δύο χωρών Hossein Amir-Abdollahian και ο Wang Yi κατά τη διάρκεια συνάντησης στο Tunxi της Κίνας, στο περιθώριο της τρίτης Συνόδου Κορυφής των υπουργών Εξωτερικών των γειτονικών χωρών του Αφγανιστάν, ήταν άκρως επιθετικοί κατά της Ουάσιγκτον.

Ο Amir-Abdollahian αναφέρθηκε στη χρήση των κυρώσεων ως «εργαλείο πίεσης από τις δυτικές χώρες εναντίον ανεξάρτητων εθνών», λέγοντας ότι «Είναι σημαντικό να αψηφήσουμε τις κυρώσεις προκειμένου να συμβάλουμε στην εδραίωση της σταθερότητας και την πρόληψη κρίσεων που δημιουργούνται από τη Δύση».

Κίνα: «Το ΝΑΤΟ θα έπρεπε να είχε διαλυθεί το 1991»

«Η Κίνα πιστεύει ότι το ΝΑΤΟ θα έπρεπε να είχε διαλυθεί αφού η ΕΣΣΔ, δεν υπήρχε πλέον. Και το ΝΑΤΟ είχε δημιουργηθεί ακριβώς για να περιορίσει την ΕΣΣΔ» δήλωσε ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών Ζάο Λιτζιάν.

Και συνέχισε: «Αντίθετα το ΝΑΤΟ επεκτάθηκε και στρίμωξε τη Ρωσία, προκαλώντας αιματοχυσία στην Ουκρανία.

Ως προϊόν του Ψυχρού Πολέμου, το ΝΑΤΟ θα έπρεπε να είχε γίνει Ιστορία όταν διαλύθηκε η Σοβιετική Ένωση», είπε κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου την Παρασκευή, όταν ρωτήθηκε για τις παρατηρήσεις που έκανε η Ρωσίδα ομόλογος του, Μ. Ζαχάροβα, σχετικά με τον ρόλο του ΝΑΤΟ ως αμερικανικού γεωπολιτικού εργαλείου.

Ο Ζάο κατέληξε ότι «το ΝΑΤΟ επεκτάθηκε προς τα ανατολικά στην Ευρώπη για δεκαετίες, κατά παράβαση των υποσχέσεων που δόθηκαν στη Σοβιετική Ηγεσία.

Αυτό ώθησε τη Ρωσία “σε μια γωνία βήμα προς βήμα”, οπότε τελικά, το ΝΑΤΟ ήταν ο εμπνευστής και ο μεγαλύτερος υποκινητής της κρίσης στην Ουκρανία εκ μέρους των ΗΠΑ».

Image
Το διάβασα στο pronews.gr
"Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
Συνεδρίες για να βρεις τον εαυτό σου και τον σκοπό σου - "Καλύτερα να αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου σαν ψυχή με σώμα... και όχι για σώμα με ψυχή"

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
«Δεν υπάρχουν ανίατες ασθένειες, υπάρχουν ανίατοι άνθρωποι»
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,521,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2115,ΑΠΟΨΕΙΣ,112,Άρθρα,831,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,171,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,883,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,204,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,959,ΒΙΝΤΕΟ,470,ΒΟΛΟΣ,99,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1859,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,241,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,1962,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,46,ΕΡΕΥΝΕΣ,81,ΖΩΗ,233,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,100,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,99,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1102,Κόσμος,10178,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,59,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,719,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1671,Πολιτική,6941,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6231,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,89,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,72,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1258,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3296,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,85,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,122,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,770,Eco-News,2925,GP - info,5,voice healing therapy,76,
ltr
item
Ploumistos.com: «Παγκοσμιοποιείται» η σύγκρουση: Κυρώσεις Κίνας σε ΗΠΑ & αποστολή 5.000 Κινέζων στρατιωτών σε Ιράν! – Πεκίνο: «Να διαλυθεί το ΝΑΤΟ»
«Παγκοσμιοποιείται» η σύγκρουση: Κυρώσεις Κίνας σε ΗΠΑ & αποστολή 5.000 Κινέζων στρατιωτών σε Ιράν! – Πεκίνο: «Να διαλυθεί το ΝΑΤΟ»
«Παγκοσμιοποιείται» η σύγκρουση: Κυρώσεις Κίνας σε ΗΠΑ & αποστολή 5.000 Κινέζων στρατιωτών σε Ιράν! – Πεκίνο: «Να διαλυθεί το ΝΑΤΟ»
https://www.pronews.gr/wp-content/uploads/2022/04/01/US_China.jpg
https://i.ytimg.com/vi/hWHFyGRVZMw/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/04/5000.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/04/5000.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content