Στ. Πλουμιστός: Στο πνευματικό μονοπάτι, είναι απαραίτητο να προσέχουμε τα σημάδια που λαμβάνουμε...

Στ. Πλουμιστός: Στο πνευματικό μονοπάτι, είναι απαραίτητο να προσέχουμε τα σημάδια που λαμβάνουμε...

👉Συχνά αδυνατούμε να αναγνωρίσουμε τα σήματα που μας στέλνει το σύμπαν και να κατανοήσουμε το μήνυμα που μας στέλνει η ζωή αυτή τη στιγμή.

Ας δούμε λοιπόν ποιοι μπορεί να είναι οι τρόποι με τους οποίους συνομιλούμε με λεπτό αλλά συνεχή τρόπο με την ύπαρξη.

Το σύμπαν μας μιλάει ανά πάσα στιγμή

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ακούμε , ή ακόμα καλύτερα να αισθανθούμε την «παρουσία». Εάν το μυαλό μας περιπλανηθεί στο παρελθόν ή στο μέλλον ή η προσοχή μας δεν είναι ποτέ εδώ και τώρα, δύσκολα θα μπορούσαμε να νιώσουμε αληθινά.

Το σύμπαν στην πραγματικότητα επικοινωνεί μαζί μας πολύ πιο συχνά από όσο νομίζουμε, και μπορεί να συμβεί με διάφορους τρόπους. Μια φράση που ακούστηκε τυχαία, ένα μήνυμα γραμμένο σε μια διαφημιστική πινακίδα, ένα σύμβολο, ένα γεγονός, μια σύμπτωση κ.λπ.



Πώς όμως αναγνωρίζουμε και κατανοούμε αυτά τα μηνύματα που μας στέλνει η ζωή;

Πρώτα από όλα θα πρέπει να έχουμε επίγνωση του εσωτερικού μας κόσμου: ποιες είναι οι ερωτήσεις που περιμένουμε μια απάντηση ή μια σημαντική ένδειξη για τη ζωή μας;

Ποιο είναι το μήνυμα που περιμένει η ψυχή μας στο δρόμο της;

Ακούστε την εσωτερική φωνή

Η εσωτερική ακρόαση είναι απαραίτητη. Αυτό που πρέπει να μάθουμε να κάνουμε είναι να ακούμε την εσωτερική μας «μικρή φωνή».

Ποτέ δεν έχει άδικο. Είναι ο Ανώτερος Εαυτός μας.

Η απαραίτητη «προσπάθεια» είναι απλά να έρθουμε σε επαφή με το βαθύτερο κομμάτι μας και να είμαστε σε εγρήγορση.

Μπορούμε να το κάνουμε αυτό, για παράδειγμα, μέσω διαλογισμού ή άλλων πρακτικών εσωτερικής ακρόασης. Σταδιακά γινόμαστε όλο και πιο «συνδεδεμένοι» με τον Εαυτό μας και αυτόματα αρχίζουμε να μπαίνουμε όλο και περισσότερο σε μια κατάσταση σύνδεσης με το σύμπαν, στην οποία οι αντιλήψεις μας είναι ευρύτερες.

Τότε αρχίζουμε να παρατηρούμε πράγματα και γεγονότα με άλλο τρόπο και αρχίζουμε να κατανοούμε το λεπτό νόημα και το μήνυμα που μας δίνει η ζωή.

Γεγονότα που επαναλαμβάνονται συνεχώς

Έχετε παρατηρήσει επίσης ότι αν δεν λύσετε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα στη ζωή, αυτό επανέρχεται συνέχεια;

Είναι καλό να θυμόμαστε ότι ήρθαμε "εδώ" για την εξέλιξη της ψυχής μας, οπότε αν δεν δουλέψουμε την εσωτερική μας δυναμική που πρέπει να επιλύσουμε, η ζωή αναπόφευκτα θα μας παρουσιάσει τις καταστάσεις που θα μας επιτρέψουν να το ξαναζήσουμε. εμπειρία ... μέχρι να μην μάθουμε!

Έτσι, εάν τυχαίνει να σκεφτείτε «αλλά γιατί επαναλαμβάνεται πάντα η ίδια ιστορία!», Είτε αφορά τη δυναμική των σχέσεων, τις προσωπικές, οικονομικές πτυχές κ.λπ., προσπαθήστε να παρατηρήσετε καλύτερα για να καταλάβετε ποια είναι η διδασκαλία πίσω από αυτά τα κυκλικά γεγονότα.

Μόλις το συνειδητοποιήσετε, θα είστε σε θέση να διαλύσετε αυτές τις δυναμικές και θα δείτε τόσο τη στάση σας όσο και την ίδια την κατάσταση να αλλάζουν, κάτι που δεν θα επαναληφθεί ποτέ.


Συγχρονισμός και συμπτώσεις

Ένας άλλος τρόπος για να κατανοήσουμε τα σήματα που μας στέλνει η ζωή είναι να προσέχουμε τις «συμπτώσεις».

Σίγουρα θα έχετε βιώσει κάποιο συγκεκριμένο γεγονός που πιστεύατε ότι ήταν μια πραγματική σύμπτωση. Ας πούμε επίσης μια ιδιαίτερη συγχρονικότητα - όπως θα έλεγε ο Γιουνγκ - αφού, όπως έχει τονιστεί αρκετές φορές, η τύχη δεν υπάρχει αφού εσείς προδιαγράφετε τι θα συμβεί με το μυαλό σας.

Εδώ, σε αυτά τα γεγονότα θα μπορούσαμε να «κρύψουμε» ένα μήνυμα που μας στέλνει το Σύμπαν - σαν να ήταν ένα θεμελιώδες στάδιο του ταξιδιού μας, ένα ραντεβού με τη ζωή που απλά δεν μπορούμε να χάσουμε.


Αν έχετε δει την «προφητεία του Σελεστίνου» θα θυμάστε τον πρώτο φωτισμό που λέει: για να αρχίσουμε να ακολουθούμε οποιοδήποτε πνευματικό μονοπάτι είναι απαραίτητο να προσέχουμε τα σημάδια, τις συμπτώσεις που μας στέλνει η ζωή.

Οπότε ... μάτια ανοιχτά ... ειδικά το τρίτο δηλαδή το έκτο ενεργειακό μας κέντρο !

Δείτε διπλούς αριθμούς

Μη μου πείτε ότι δεν έχετε δει ποτέ διπλούς, τριπλούς ή παλινδρομικούς αριθμούς ενώ ελέγχετε την ώρα ή μετράτε. Ίσως αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Λέγεται ότι όταν συμβαίνει αυτό, οι δάσκαλοι ή οι άγγελοι μας μιλούν. Με βάση τους αριθμούς που βλέπετε υπάρχει ένα ακριβές μήνυμα.

Όπως γνωρίζετε, οι αριθμοί είναι μια μετα-γλώσσα με την οποία αποκρυπτογραφούμε και επικοινωνούμε με το σύμπαν και το αντίστροφο. Είναι αυτονόητο ότι για να καταλάβει κανείς τα σημάδια, πρέπει να καταλάβει τη γλώσσα.

Είχα ήδη γράψει ένα άρθρο που μιλάει για «ειδικούς αριθμούς», αν θέλετε να εμβαθύνετε τα μηνύματα σε σχέση με τους αριθμούς, διαβάστε το άρθρο μου το οποίο θα το βρείτε στην κατηγορία αφύπνιση.

Ερμηνεία ονείρων

Σίγουρα ο ονειρικός κόσμος είναι μια διάσταση χάρη στην οποία μπορούμε να λάβουμε μηνύματα από το ασυνείδητό μας, αλλά όχι μόνο.

Πολλοί πιστεύουν ότι το όνειρο είναι κάτι «ψεύτικο», αλλά δεν είναι. Τα όνειρα δεν είναι εφευρέσεις, αλλά χτίζονται από το συμβολικό και αρχετυπικό υλικό του ασυνείδητου μας και είναι πολύ πιο «πραγματικά» από όσο πιστεύετε.


Κρίμα που η ερμηνεία των ονείρων είναι τόσο τετριμμένη, αν "δεις" όμως καλά, ίσως τότε μόνο αυτός που μπορεί να καταλάβει το μήνυμα θα καταλάβει έναν ονειροπόλο. Ωστόσο, δεν υπάρχει μόνο η διάσταση του ονείρου που όλοι γνωρίζουμε και ζούμε, αλλά μπορούμε να έχουμε πολύ ιδιαίτερες εμπειρίες, όπως διαυγή όνειρα ή αστρικά ταξίδια. Αλλά αυτή είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή!

Όπως θα έχετε καταλάβει -και ίσως ήδη βιώσατε- η επικοινωνία μεταξύ μας και του αόρατου κόσμου είναι πάντα παρούσα. Αλλά να θυμάστε ότι μπορείτε να ζητήσετε από το σύμπαν όλα τα σημάδια που θέλετε, αλλά θα δείτε μόνο αυτό που είστε έτοιμοι να δείτε.

Στ. Πλουμιστός
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης & Αυτογνωσίας
(Life Helth Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες
www.voicehealing.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Στο πνευματικό μονοπάτι, είναι απαραίτητο να προσέχουμε τα σημάδια που λαμβάνουμε...
Στ. Πλουμιστός: Στο πνευματικό μονοπάτι, είναι απαραίτητο να προσέχουμε τα σημάδια που λαμβάνουμε...
Στ. Πλουμιστός: Στο πνευματικό μονοπάτι, είναι απαραίτητο να προσέχουμε τα σημάδια που λαμβάνουμε...
https://www.awakengr.com/wp-content/uploads/2016/09/%CE%B1%CF%86%CF%85%CF%80%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%B9%CF%82-1000x600.jpg
https://i.ytimg.com/vi/IKuMV9bbNFw/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/03/blog-post_43.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/03/blog-post_43.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content