Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 9/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 9/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

👉Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 9/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις.

1 - Αυτά είναι τα 7 ψέματα για το ΝΑΤΟ που υιοθετεί η κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη – Πώς εμπλέκεται στην Ουκρανία - Κυβέρνηση και ΜΜΕ διέγραψαν μέσα σε λίγες ώρες τα όσα έχει κάνει το ΝΑΤΟ εδώ και δεκαετίες στην προσπάθεια τους να κατηγορήσουν μόνο τη Ρωσία για τα όσα γίνονται στην Ουκρανία.

Η κυβέρνηση κάνει λόγο για την «πρώτη εισβολή στην Ευρώπη μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο» ξεχνώντας ότι το ΝΑΤΟ του «ανθρωπισμού» πριν από 23 χρόνια βομβάρδισε την Γιουγκοσλαβία. Tαυτόχρονα κυβέρνηση και ΜΜΕ υιοθετούν επτά ψέματα για το ΝΑΤΟ, τα οποία μπορείτε να διαβάσετε στην παρακάτω λίστα. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

2 - Οι ΗΠΑ επιβεβαιώνουν την ύπαρξη βιολογικών εργαστηρίων στην Ουκρανία! -  Δια στόματος Νούλαντ: «Και ανησυχούμε ότι η Ρωσία θα αναλάβει τον έλεγχό τους»!
«Υπάρχουν εγκαταστάσεις βιολογικής έρευνας στην Ουκρανία και ανησυχούμε ότι η Ρωσία θα αναλάβει τον έλεγχό τους»! Η αναπληρώτρια Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Βικτόρια Νούλαντ σε ακρόαση στο Κογκρέσο, επιβεβαίωσε με μια πρόταση τις ρωσικές αποκαλύψεις της Κυριακής!

«Οπότε συνεργαζόμαστε με τους Ουκρανούς για το πώς θα μπορέσουν να εμποδίσουν το να πέσουν αυτά τα υλικά έρευνας σε χέρια ρωσικών δυνάμεων», πρόσθεσε ακόμα η Αμερικανίδα. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

3 - Υπουργείο Υγείας: Τέλος στις δωρεάν βιταμίνες μέσω ΕΟΠΥΥ – Τι αλλάζει - Από την τσέπη τους θα πρέπει σύντομα να πληρώνουν τις βιταμίνες οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ, αφού το υπουργείο Υγείας «κουρεύει» τη σχετική δαπάνη προκειμένου να εξοικονομήσει κονδύλια. Τις σχετικές ανακοινώσεις αναμένεται μάλιστα να κάνει εντός της εβδομάδας ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

4 - Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ως πρόσχημα το Ουκρανικό για να αποσύρει τα ρωσικά αντιαεροπορικά συστήματα από το Αιγαίο - Το Antinews εδώ και μήνες επεσήμαινε ότι σχεδιάζεται η απόσυρση της ρωσικής «αντιαεροπορικής ομπρέλας» των ελληνικών νησιών. Τώρα, με πρόσχημα το Ουκρανικό και τις κυρώσεις στη Ρωσία, η κυβέρνηση προωθεί την υλοποίηση του σχεδίου, αφήνοντας ακάλυπτα τα νησιά. Ευκαιρία για νέο εξοπλιστικό πάρτι ή ένα βήμα για την… αποστρατιωτικοποίηση των νησιών; (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

5 - Δ.Λιάτσος σε Ν.Ευαγγελάτο: «Τα μισά που δείχνεις για την Ουκρανία είναι fake news» (βίντεο) - Ένταση υπήρξε γι’ ακόμη μια φορά στην ανταπόκριση, του Δημήτρη Λιάτσου από την Μόσχα στον Νίκο Ευαγγελάτο, καθώς τόνισε ότι τα περισσότερα βίντεο που δείχνουν στα κανάλια είναι fake news.

Συγκεκριμένα προβλήθηκε ένα βίντεο στο κανάλι, το οποίο κατηγορούσε του Ρώσους για τα όσα γίνονται στην Ουκρανία. Αυτό, αποτέλεσε την αφορμή για να ξεκινήσει η ένταση μεταξύ των δύο και να ακολουθήσει ο εξής διάλογος… (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

6 - ΔΟΑΕ: Δεν λαμβάνει πλέον δεδομένα από τα συστήματα ελέγχου εξ αποστάσεως των πυρηνικών υλικών στο Τσέρνoμπιλ - Τα συστήματα που επιτρέπουν τον εξ αποστάσεως έλεγχο των πυρηνικών υλικών στο κατεστραμμένο πυρηνικό εργοστάσιο στο Τσέρνομπιλ της Ουκρανίας έχουν πάψει να μεταδίδουν δεδομένα στον Διεθνή Οργανισμό Ατομικής Ενέργειας (ΔΟΑΕ), ανακοίνωσε ο θεσμός χθες Τρίτη. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

ΤΟ PLOUMISTOS.COM ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΣΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΧΑΖΟΥΝ. ................... ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΦΙΜΩΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΗΣΕΙΣ".

7 - Βέμπερ: Έτοιμος να αποκαταστήσει τον Κυριάκο – «Θεσούλα» στην Ευρώπη διεκδικεί ο πρωθυπουργός - Οι καλοί φίλοι στα δύσκολα φαίνονται. Αυτό απεδείχθη περίτρανα στην συμπεριφορά του Μάνφρεντ Βέμπερ απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο πρόεδρος της Κ.Ο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος άλλωστε έχει αποδείξει την φιλία και την αφοσίωση του απέναντι στον Κυριάκο, τόσο όταν ο δεύτερος ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης όσο και σήμερα. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

8 - Σοκ με την τιμή της βενζίνης: Έρχεται Δελτίο στα καύσιμα! – Στα 2,5 ευρώ το λίτρο έως το τέλος της εβδομάδας - Σοκ προκαλούν οι προβλέψεις για τις τιμές του καυσίμου στην Ελλάδα, καθώς πλέον μιλούν ανοιχτά μέχρι και για επιβολή Δελτίου καυσίμων.

Το πρωί της Τετάρτης ο Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Γιώργος Ασμάτογλου, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, προχώρησε στην εκτίμηση ότι η τιμή της βενζίνης θα φτάσει στα 2,5 ευρώ το λίτρο μέχρι το τέλος της εβδομάδας. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

9 - Στοπ στις εξαγωγές και τις εισαγωγές αγαθών στη Ρωσία – Το διάταγμα του Πούτιν - Ο Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε διάταγμα που απαγορεύει την εισαγωγή και εξαγωγή προϊόντων και πρώτων υλών σε ορισμένες χώρες, η λίστα των οποίων θα δημοσιευτεί σύντομα.

Όπως μετέδωσε το Tass: «Ο Ρώσος πρόεδρος διέταξε τον περιορισμό ή την απαγόρευση εισαγωγής και εξαγωγής ορισμένων προϊόντων και πρώτων υλών από τη Ρωσία το 2022, από λίστες προϊόντων που θα καθορίσει η κυβέρνηση, σύμφωνα με το διάταγμα για ειδικά ξένα οικονομικά μέτρα που αποσκοπούν στη διασφάλιση της ασφάλειας της Ρωσίας». (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

10 - Ζελένσκι: Το ΝΑΤΟ δεν είναι έτοιμο να μας δεχτεί – Δεν θα παρακαλέσουμε γονατιστοί - Νέο μήνυμα με αποδέκτη τόσο τον ρωσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, όσο και το ΝΑΤΟ, έστειλε ο ουκρανός πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό ABC.

Παράλληλα, ο κ. Ζελένσκι τόνισε ότι δεν είναι έτοιμος να συνθηκολογήσει με τη ρωσική πλευρά. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

11 - Πόσο έτοιμη είναι η Κίνα να "πολεμήσει" στο πλευρό του Πούτιν - Το να στέκεται κανείς στη μέση σε μια περίοδο διαμάχης είναι από μόνο του άβολο. Αντιμέτωποι με μια γεωπολιτική σύγκρουση η οποία είναι ταυτόχρονα βάναυση και εκτεταμένη ως προς τις συνέπειές της, οι αξιωματούχοι του Πεκίνου διαπιστώνουν ότι μια τέτοια στάση μπορεί επίσης, μακροπρόθεσμα, να αποδειχθεί αδύνατη.

Όταν ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν εισέβαλε στην Ουκρανία, φαίνεται να προκάλεσε σοκ στους Κινέζους αξιωματούχους, όπως και στον υπόλοιπο κόσμο. Είναι δύσκολο να γνωρίζουμε με βεβαιότητα εάν ο ηγέτης της Κίνας Σι Τζινπίνγκ γνώριζε τα ρωσικά σχέδια, ωστόσο οι εκπρόσωποι και τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της Κίνας σίγουρα έμειναν μπερδεμένοι προσπαθώντας να διαχειριστούν τα γεγονότα. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

12 - Πρωτοβουλία Μητσοτάκη: «Σχέδιο 6 σημείων» για την ευρωπαϊκή αγορά φυσικού αερίου - Μία νέα πρόταση για το ενεργειακό κόστος στην Ευρώπη φέρνει στο τραπέζι η ελληνική κυβέρνηση, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να ζητάει από την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν να εξετάσει ένα «Σχέδιο Έξι Σημείων» που συνέταξε ο Έλληνας πρωθυπουργός για τη ρύθμιση της χονδρικής αγοράς φυσικού αερίου.

Όπως αναφέρει ο ίδιος σε άρθρο του στο Politico: «oι ακραίες περιστάσεις απαιτούν αντισυμβατική σκέψη και έχει έρθει η ώρα να αντιμετωπίσουμε αυτήν την απειλή κατά μέτωπο. Επιδιώκουμε να παρέμβουμε μόνο ως έσχατη λύση και με ένα προσωρινό σύνολο μέτρων». (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

13 - Πώς θα "πληγώσει" την οικονομία το εμπάργκο Μπάιντεν στο ρωσικό πετρέλαιο - Την Τρίτη ο Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε απαγόρευση εισαγωγής ρωσικού πετρελαίου στις ΗΠΑ, στον τελευταίο γύρο κυρώσεων που επιβλήθηκαν σε βάρος της Μόσχας για την εισβολή της στην Ουκρανία. Καθώς, όμως, οι ενεργειακές τιμές συνεχίζουν να εκτοξεύονται και η πολεμική σύγκρουση μαίνεται στην Ουκρανία, ειδικοί προειδοποιούν ότι το ιστορικό εμπάργκο του Αμερικανού προέδρου μπορεί αφενός να οδηγήσει σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα τον πληθωρισμό και αφετέρου να επιβραδύνει τον ρυθμό οικονομικής ανάπτυξης. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

14 - ΕΓΓΡΑΦΑ «ΒΟΜΒΑ» από Μόσχα: Αυτό σχεδίαζαν οι διεθνιστές τον Μάρτιο για την Ουκρανία - Την ώρα που ο πόλεμος έχει ουσιαστικά κριθεί, οι Ρώσοι ξεκίνησαν να δημοσιεύουν έγγραφα, θέλοντας να δείξουν την κοινή γνώμη πως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς, όπως τα παρουσιάζουν τα δυτικά μέσα ενημέρωσης. Ως εκ τούτου, δόθηκαν στην δημοσιότητα έγγραφα, τα οποία αναφέρουν πως το ουκρανικό επιτελείο Στρατού σχεδίαζε επίθεση κατά του Ντονμπάς τον Μάρτιο.

Σύμφωνα με την Μόσχα, αν η Ρωσία δεν επενέβαινε τώρα, θα ήταν αναγκασμένη να υποστεί την ουκρανική εισβολή στα εδάφη των ρωσοφώνων, τρέχοντας να προλάβει την επέλασή τους. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

15 - Η Ρωσία μειώνει τη χρήση του αμερικανικού δολαρίου - Η Ρωσία μειώνει τη χρήση αμερικανικών δολαρίων στα αποθεματικά της και τους εξωτερικούς διακανονισμούς της μετά τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν από τη Δύση στη χώρα, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA επικαλούμενο δηλώσεις του διευθυντή οικονομικής συνεργασίας του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

ΤΟ PLOUMISTOS.COM ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΣΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΧΑΖΟΥΝ...............  ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΦΙΜΩΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΗΣΕΙΣ".

16 - Aνάμεσα στις νέες σφαίρες επιρροής: Η γεωπολιτική ατυχία της Ουκρανίας - Η Ουκρανία είναι μία «γκρίζα ζώνη», άτυχη ανάμεσα σε δύο αντικρουόμενα περιφερειακά σχέδια επέκτασης και ισχύος. Το χειρότερο είναι ότι η υπονόμευση της κρατικής ισχύος και ενότητας από τη λογική της φιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης της Ε.Ε. έκανε σε αυτή την ατυχή θέση και συγκυρία να επιστρέψουν οι συγκρούσεις σε υπο-κρατικό και κοινωνικό επίπεδο. Η γεωπολιτική επέστρεψε ως «νέος Μεσαίωνας», αδύνατης κρατικής ισχύος, διότι ακόμα και ο Ζελίνσκι είναι- εμφανίζεται ως «πρόσωπο» (αλήθεια, που είναι τα άλλα κόμματα της πολιτικής ζωής της Ουκρανίας, αλλά αντίστοιχα και της Ρωσίας;) δεν είναι κρατικός θεσμός. Ας το αναλογιστούμε μήπως ο νεοφιλελευθερισμός της οικουμενικής «ειρήνης» μας εισάγει στην αγριότητα της κατάστασης πριν από τα έθνη- κράτη. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

17 - Στα άκρα: Πέταξαν έξω από τα γραφεία της εταιρείας του Ρώσο τραπεζίτη λόγω Ουκρανίας - Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος και τραπεζίτης, Μιχαήλ Φρίντμαν, κλειδώθηκε έξω από την επενδυτική εταιρεία που ο ίδιος ίδρυσε, όταν επιβλήθηκαν οι κυρώσεις της ΕΕ κατά της Ρωσίας. Αυτό ανακοίνωσε η εταιρεία την περασμένη Τετάρτη, όπως μεταδίδει το BusinessInsider. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

18 - Bitcoin: Νέο ράλι πάνω από τα $41.500 – Άνοδος 6,7% για το ether - Το Bitcoin, το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο, «σκαρφάλωσε» ξανά πάνω από τα 41.500 δολάρια εν μέσω ενός απότομου ράλι στα ψηφιακά νομίσματα την Τετάρτη, καθώς η αγορά crypto αναμένει διάταγμα του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν για τα κρυπτονομίσματα.

Το κρυπτονόμισμα σημείωσε άνοδο έως και 8,8% στα 41.874$, ενώ βρισκόταν κοντά σε αυτό το επίπεδο στις 2:40 μ.μ. στην αγορά της Σιγκαπούρης. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 9/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 9/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 9/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
https://blogger.googleusercontent.com/img/proxy/AVvXsEgnNZnX9EODVY1p_o6dxxdXVvCrr_2994muc6Kw06BnVTuK_MYVN3lTyr3NlTqg08m3R67ne1faCfidC74Wnvl7Q2Qz9xHQFIiBDvVdoBt2EVFygeEEohm2B79n2SDp23l69v-AMZMNaS7mgwRafrU7RwPNrt-_ChbQ3QoTkL4jbtCdI2TrDbB2FlQDqCPavpPQCW3BMmHZR7uV7g2K2lL5bPK1Dn18KO1pmThM6rMKT29D9PD34Z3D8U8kGwpd8omiqBxgd2JFwTXCk-njYiLoiMAJg_cpo3OTRApll4jFO-2AUJUmN0I9cQTvnh0EZPKEFnj9kK2X35AYGHaZ-QmW-XgoXV1A0f8pO0ZQl7TwCp4CUbcXg74Bg5FYVPMx2xv4FqJZTTdsIVfYxKb9cVa5tGDK4dnHb-9Tooi1f-um0Usvcu0HE7nxxbUJQUS54GHlMtqg3EngzI8vrNACvBCmUsEIPRWar_eUKv765hJC1XLxy-3-vhsUxV5HUeVWqkMEdWVorxYCQ2lZ8a0viFqBRmicyEOcTWNJRQ=w400-h210
https://blogger.googleusercontent.com/img/proxy/AVvXsEgnNZnX9EODVY1p_o6dxxdXVvCrr_2994muc6Kw06BnVTuK_MYVN3lTyr3NlTqg08m3R67ne1faCfidC74Wnvl7Q2Qz9xHQFIiBDvVdoBt2EVFygeEEohm2B79n2SDp23l69v-AMZMNaS7mgwRafrU7RwPNrt-_ChbQ3QoTkL4jbtCdI2TrDbB2FlQDqCPavpPQCW3BMmHZR7uV7g2K2lL5bPK1Dn18KO1pmThM6rMKT29D9PD34Z3D8U8kGwpd8omiqBxgd2JFwTXCk-njYiLoiMAJg_cpo3OTRApll4jFO-2AUJUmN0I9cQTvnh0EZPKEFnj9kK2X35AYGHaZ-QmW-XgoXV1A0f8pO0ZQl7TwCp4CUbcXg74Bg5FYVPMx2xv4FqJZTTdsIVfYxKb9cVa5tGDK4dnHb-9Tooi1f-um0Usvcu0HE7nxxbUJQUS54GHlMtqg3EngzI8vrNACvBCmUsEIPRWar_eUKv765hJC1XLxy-3-vhsUxV5HUeVWqkMEdWVorxYCQ2lZ8a0viFqBRmicyEOcTWNJRQ=s72-w400-c-h210
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/03/932022.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/03/932022.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content