Σταύρος Πλουμιστός: Πνευματική ταυτότητα - Οι 7 παγίδες του εγώ στο πνευματικό μονοπάτι

Σταύρος Πλουμιστός: Πνευματική ταυτότητα - Οι 7 παγίδες του εγώ στο πνευματικό μονοπάτι

👉Το εγώ είναι ένα δύσκολο θηρίο, ξέρει ακόμη και πώς να καμουφλάρεται ακόμα και στο πνευματικό μονοπάτι.

Το «πνευματικό εγώ» δεν είναι ένας ξεχωριστός τύπος εγώ, αλλά μάλλον το πώς το εγώ πειράζει την πνευματική μας επίγνωση και την αναστρέφει . Αντί να βάλουμε τη συνείδησή μας στο να γίνουμε καλύτεροι, πιο συμπονετικοί άνθρωποι στον κόσμο, δυστυχώς το  χρησιμοποιούμε για να διογκώσουμε την αίσθηση της αυτο-σημασίας μας.

Το πνευματικό εγώ είναι δύσκολο να εντοπιστεί γιατί μπορεί λανθασμένα να πιστέψουμε ότι αυτό μοιάζει με το να είσαι πνευματικός. Στη νέα μας επίγνωση γινόμαστε προστατευτικοί της πνευματικής μας ταυτότητας και δεν θέλουμε να αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε μας κάνει να νιώθουμε λιγότερο συνειδητοί, συνειδητοποιημένοι ή φωτισμένοι.

Αυτό που αποκαλούμε πνευματικό εγώ όπως και το εγώ γενικά είναι ένας μηχανισμός προστασίας. Σε αυτό άρθρο θα μοιραστώ τους επτά βασικούς τρόπους με τους οποίους αυτό το πνευματικό εγώ μπορεί να εκδηλωθεί στα πνευματικά μας μονοπάτια και πώς να αρχίσουμε να το αντιμετωπίζουμε.


1) Εκτέλεση πνευματικότητας

Η πρώτη παγίδα που μπορεί να αντιμετωπίσουμε στο πνευματικό μονοπάτι είναι να επιτελούμε την πνευματικότητα αντί να την ενσωματώνουμε. Εδώ συσσωρεύουμε ατελείωτα τη γνώση, αλλά δεν κάνουμε καμία από αυτές σε συνεπή πρακτική.

Είναι λιγότερο για το πώς κινείστε στον κόσμο καθημερινά, πώς αλληλεπιδράτε με τους ανθρώπους στην οικεία σας ζωή, ή τι είδους ενέργεια δίνετε στον κόσμο και περισσότερο για τις εμφανίσεις.

Μπορεί να ντυνόμαστε, να μιλάμε ή να ενεργούμε με τρόπο που θεωρούμε πνευματικό, αλλά δεν μας ενδιαφέρει να ενσωματώσουμε τις βαθύτερες αξίες ή τα μαθήματα που προέρχονται από μια πνευματική πρακτική. Μπορεί να το κάνουμε αυτό ασυνείδητα γιατί είναι πολύ πιο εύκολο να βάλουμε μια εικόνα παρά να κάνουμε πραγματικά τη δουλειά.

2) Σύμπλεγμα πνευματικής ανωτερότητας


Αυτή είναι μια κοινή παγίδα του εγώ που ίσως γνωρίζετε. Εδώ μαθαίνουμε πολλές πνευματικές πληροφορίες και αρχίζουμε να θεωρούμε τον εαυτό μας ανώτερο από τους άλλους εξαιτίας αυτού. Είναι λιγότερο για την επιμελή εξάσκηση της πνευματικότητας και περισσότερο για τη δημόσια επίδειξη.

Μπορεί να δηλώνουμε ότι έχουμε ειδική πρόσβαση στην πνευματική ενόραση, να ισχυριζόμαστε ότι έχουμε ειδικές δυνάμεις ή να πιστεύουμε ότι είμαστε αδιαπέραστοι από τις ανθρώπινες τάσεις και το εγώ, πιστεύοντας ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κανένα λάθος.

Αν δεν έχετε πέσει σε αυτή την παγίδα, σίγουρα θα το έχετε προσέξει σε αυτοαποκαλούμενους πνευματικούς γκουρού ή δασκάλους.

Ο λόγος που είναι τόσο σημαντικό να γνωρίζουμε αυτήν την παγίδα του εγώ δεν είναι απαραίτητα για να μπορούμε να υποστηρίξουμε τους ανθρώπους ή ακόμα και να τους κρίνουμε, αλλά για να είμαστε πιο οξυδερκείς απέναντι στους δασκάλους που ακολουθούμε και καθοδηγούμαστε.

3) Έλλειψη ενσυναίσθησης

Όταν σκεφτόμαστε πνευματικούς ανθρώπους, το πρώτο χαρακτηριστικό που μπορεί να μας έρθει στο μυαλό είναι η ενσυναίσθηση, το να είμαστε πιο συνειδητοποιημένοι θα πρέπει να μας κάνει πιο ενσυναίσθητους, επομένως μπορεί να φαίνεται ασυνήθιστο άλλα πρέπει να το μελετήσουμε.

Αυτό που μπορεί να συμβεί στο πνευματικό μονοπάτι είναι να γινόμαστε εξαιρετικά απαθείς απέναντι στους άλλους ανθρώπους. Εκνευριζόμαστε που δεν μας καταλαβαίνουν, που δεν καταλαβαίνουν αυτές τις έννοιες που θεωρούμε σημαντικές ή φαίνονται να κοιμούνται .

Αυτό είναι εξαιρετικά σύνηθες στην αρχή μιας πνευματικής αφύπνισης, επειδή έχουμε υπερ-συναίσθηση των δικών μας ψευδών πεποιθήσεων και ταυτοτήτων, και έτσι βλέπουμε αυτές τις ίδιες πλαστές και σε άλλους. Το κλειδί εδώ είναι να συνειδητοποιήσουμε πόσο υποκριτές τείνουμε να είμαστε όλοι.

Δεν υπάρχει ούτε ένα άτομο στη Γη που να μην είναι υποκριτής με κάποιο τρόπο και συχνά πρέπει να χωράμε τους εαυτούς μας σε κουτιά για να λειτουργούμε καθημερινά.

Κρίνοντας αυτούς που θεωρούμε ότι είναι λιγότερο συνειδητοποιημένοι, λιγότερο συνειδητοί ή λιγότερο πνευματικοί μπορεί να αισθανόμαστε δικαιωμένοι, αλλά αυτό συχνά μας κάνει απλώς τυφλούς στις δικές μας αντιφάσεις.

Ενώ μερικοί άνθρωποι είναι σίγουρα πιο συνειδητοποιημένοι από άλλους (και αυτό μπορεί να είναι οδυνηρά προφανές κατά καιρούς), δεν μπορούμε να κρίνουμε τους ανθρώπους με βάση την εμφάνιση, και σε κάθε περίπτωση μόνο και μόνο επειδή κάποιος δεν ευθυγραμμίζεται μαζί μας σε ορισμένα επίπεδα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχει ενσυναίσθηση για τους άλλους.

4) Έλλειψη ευθύνης

Αυτό οφείλεται στην έλλειψη ενσυναίσθησης. Όταν βλέπουμε τον εαυτό μας πάνω από τους άλλους και θεωρούμε τον εαυτό μας πιο ικανό και συνειδητοποιημένο, δεν πρόκειται να δεχθούμε καλά την κριτική.

Θα χρησιμοποιήσουμε πνευματικές έννοιες για να παρακάμψουμε την προσωπική ευθύνη και την υπευθυνότητα. Δεν μπορούμε να κάνουμε λάθος αν πιστεύουμε ότι η διαίσθησή μας είναι τέλεια, δεν μπορούμε να κάνουμε λάθος εάν πιστεύουμε ότι είμαστε ηθικά αγνοί, δεν χρειάζεται να είμαστε υπεύθυνοι απέναντι στους άλλους επειδή είμαστε κυρίαρχα όντα.

Κάθε άτομο που ασκεί, διδάσκει ή μαθαίνει την πνευματικότητα μπορεί να κάνει λάθος. Όταν συνδυάζετε το εγώ και την πνευματικότητα, μπορείτε να είστε εξαιρετικά συνειδητοποιημένοι, οξυδερκείς και ακόμα τυφλοί στις δικές σας αντιφάσεις.

Έχω ανακαλύψει ότι η πνευματική ανάπτυξη συχνά περιλαμβάνει την παραδοχή ότι κάνεις λάθος. Παρατηρώντας πότε κάνατε λάθος, λέτε λάθος και ξέρετε πότε να ζητήσετε συγγνώμη – συχνά αυτά είναι ακριβώς τα πράγματα που το εγώ αντιστέκεται!



5) Φόβος άγνοιας

Ένα μεγάλο μέρος της πνευματικής επίγνωσης είναι η ικανότητα να παραδοθούμε στο άγνωστο, και αυτό απαιτεί πρώτα να αναγνωρίσουμε ότι υπάρχουν άγνωστα!

Στην αρχή μιας πνευματικής αφύπνισης πιθανότατα θα ψάξουμε παντού για απαντήσεις. Παρακολουθώντας κάθε πνευματικό βίντεο που μπορούμε να βρούμε, διαβάζοντας όσα περισσότερα πνευματικά ιστολόγια μπορούμε, προσπαθώντας να βρούμε αυτό το κομμάτι του παζλ που λείπει.

Σε αυτήν την αναζήτηση γνώσης τείνουμε να συσσωρεύουμε γρήγορα πολλές πεποιθήσεις χωρίς να σταματάμε να ελέγχουμε πόσο έγκυρες είναι. Ιδεολογίες και κοινότητες που μας προσφέρουν όλες τις απαντήσεις είναι πολύ δελεαστικές σε αυτή τη φάση του πνευματικού μας ταξιδιού.

Το να πιστεύουμε ότι έχουμε όλες τις απαντήσεις στο πνευματικό μονοπάτι είναι ένας από τους πιο γρήγορους τρόπους για να σταματήσουμε να μεγαλώνουμε. Εάν είμαστε ήδη φωτισμένοι, εάν οι πνευματικές μας πεποιθήσεις είναι ήδη ολοκληρωμένες, τότε δεν υπάρχει τίποτα άλλο να μάθουμε.

Όταν καθόμαστε με την αβεβαιότητα και τη σύγχυσή μας, έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να αναπτυχθούμε και να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα για τον εαυτό μας. Κανείς δεν μπορεί να μας δώσει όλες τις απαντήσεις, και συχνά όσοι ισχυρίζονται ότι τις έχουν όλες αναζητούν τον έλεγχο και όχι την κοινότητα.

6) Απορρίπτοντας το αρνητικό

Η πεποίθηση ότι το πνευματικό είναι εξίσου θετικό είναι και διάχυτη και μη βοηθητική. Η πνευματική πρακτική μπορεί σίγουρα να μας ανοίξει σε βαθύτερη χαρά, σύνδεση και ευκολία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρόκειται να βιώσουμε αρνητικότητα – ή ότι αυτές οι εμπειρίες δεν είναι χρήσιμες.

Μπορεί να πείτε πεποιθήσεις όπως:
  • “Μόνο θετικές/υψηλές/καλές δονήσεις”
  • «Αυτό στο οποίο εστιάζεις γίνεται η πραγματικότητά σου»
  • “Να κοιτάτε πάντα τη φωτεινή πλευρά”
Όλες αυτές οι συμβουλές είναι χρήσιμες κατά καιρούς, ωστόσο δεν αντικατοπτρίζουν το σύνολο των πραγμάτων.

Υπάρχουν επίσης περίοδοι στη ζωή μας που δεν μπορούμε να δούμε ακόμα θετικά μια κατάσταση ή χρειαζόμαστε μια μέρα για να νιώσουμε τα αρνητικά μας συναισθήματα.

Σε αυτές τις στιγμές μπορεί να χρειαστεί να εστιάσουμε στα αρνητικά, να νιώσουμε αυτά που νιώθουμε και να φτάσουμε σε μια θέση ουδετερότητας προτού αρχίσουμε να βλέπουμε τα πράγματα αισιόδοξα για να μάθουμε πραγματικά και να ενσωματώσουμε ένα μάθημα.

7) Αγνοώντας το φυσικό

Όταν αγνοούμε το φυσικό, αγνοούμε μια σημαντική πτυχή του εαυτού μας, εξίσου σημαντική με τη μη φυσική. Αυτή είναι μια μορφή εγκατάλειψης και όχι ολότητας.

Μπορεί να πιστεύουμε ότι είμαστε πάνω από τις σωματικές δυσκολίες, τους φυσικούς περιορισμούς και τις σωματικές σχέσεις, ενώ η πνευματική επίγνωση μπορεί να μας επιτρέψει να δούμε ότι υπάρχουμε πέρα ​​από το φυσικό (που είναι περιοριστικό), το ίδιο το φυσικό δεν χρειάζεται να είναι περιοριστικό.

Στην αρχή των πνευματικών μας ταξιδιών είναι συνηθισμένο να θέλουμε να επικεντρωθούμε αποκλειστικά στα ανώτερα ενεργειακά κέντρα του σώματος μας – την καρδιά, το κέντρο της σκέψης και της στέψης δηλαδή του εγκεφάλου. Αυτά είναι σημαντικά μέρη του συνολικού μας συστήματος ενεργειακών κέντρων, αλλά απαιτούν επίσης την υποστήριξη των κατώτερων κέντρων μας.

Το να έρθουμε πλήρως στο φυσικό επίπεδο και να έχουμε επίγνωση του σώματος μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο, γιατί συχνά αυτό προσπαθούμε να ξεφύγουμε. Το να καθόμαστε με τον εαυτό μας σε φυσικό επίπεδο σημαίνει να αντιμετωπίζουμε τα σωματικά προβλήματα που έχουμε χωρίς να ξεφύγουμε.
  • Εξασκηθείτε στη γείωση 
  • Δημιουργήστε σωματικές τελετουργίες
  • Σκέψη και συναισθήματα με συνέπεια
Η φυσική και η μη φυσική μας πλευρά είναι αλληλένδετες, πράγμα που σημαίνει ότι όταν έχουμε πνευματικό μπλοκάρισμα αυτό θα εκδηλωθεί με φυσικό τρόπο και το αντίστροφο. Και οι δύο πλευρές χρειάζονται λίγη προσοχή.

Πώς να αντιμετωπίσετε το πνευματικό εγώ

  • Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω πνευματικές έννοιες στην καθημερινή μου ζωή;
  • Ποια είναι η πνευματική μου «ταυτότητα»;
  • Πώς μπορώ να έχω περισσότερη ενσυναίσθηση για τους άλλους;
Όλοι έχουμε ένα εγώ και όλοι θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε κάποια στιγμή. Όταν βρισκόμαστε στο πνευματικό μονοπάτι, η αύξηση της επίγνωσης μπορεί να τονίσει το χάσμα ανάμεσα στο ποιοι είμαστε στην πραγματικότητα και στο ποιοι νομίζουμε ότι είμαστε – αρχίζουμε να παρατηρούμε πράγματα για τον εαυτό μας που προηγουμένως αγνοούσαμε.

Είναι δική μας ευθύνη να αντιμετωπίσουμε αυτό το κενό, να μην κοιτάξουμε από την άλλη πλευρά, αλλά να σκάψουμε βαθιά και να δούμε πού πρέπει να κάνουμε πρακτικές αλλαγές στη ζωή μας. Συχνά αυτό σημαίνει να νιώθετε άβολα, να αντιμετωπίσετε τα αρνητικά και να κάνετε δύσκολες συζητήσεις.

Χρειάστηκε να αντιμετωπίσω το εγώ με τις πολλές του μορφές ξανά και ξανά στο πνευματικό μονοπάτι, και συνεχίζω να το κάνω. Αυτό που έχω μάθει είναι ότι το εγώ πρέπει να προσεγγίζεται με τον σωστό τρόπο. Μπορεί να φαίνεται ότι πρέπει να παλεύουμε συνεχώς με το εγώ, αλλά αντίθετα δημιουργούμε έναν ασφαλή χώρο για να το φέρουμε στο φως.

Το εγώ αγαπά να κρύβεται και ο καλύτερος τρόπος να προσεγγίσεις κάτι που του αρέσει να κρύβεται είναι να καταλάβεις από πού προέρχεται αυτή η παρόρμηση. Αρχίζουμε να βλέπουμε αυτούς τους αμυντικούς μηχανισμούς με αγάπη και όχι επικριτικό φως.


Προτεινόμενη άσκηση

Πρώτα, κάντε μια λίστα με όλους τους τρόπους με τους οποίους έχετε δημιουργήσει μια «πνευματική ταυτότητα». Ποιες είναι οι πνευματικές σας πεποιθήσεις, οι "ετικέτες" που έχετε βάλει και πώς αλλάζετε τη συμπεριφορά ή τη σκέψη σας για να ενεργείτε ή να σκέφτεστε με πνευματικό τρόπο (αυτό που πιστεύετε ότι είναι πνευματικό).

Αυτά δεν είναι άσχημα πράγματα, όλοι έχουμε μια ταυτότητα, καθώς οι άνθρωποι θα τείνουν να αναζητούν ταμπέλες και ομάδες για να χωρέσουν. Αυτό που είναι σημαντικό εδώ είναι να συνειδητοποιήσουμε αυτές τις τάσεις.

Τώρα, παρατηρήστε πώς αντιδράτε όταν αυτές οι "ετικέτες" ταυτότητάς σας απειλούνται. Τι κάνετε όταν κάποιος αμφισβητεί τις πνευματικές σας πεποιθήσεις, αμφιβάλλει για τη σύνδεσή σας με το πνεύμα ή τη δύναμη της διαίσθησής σας;

Προσέξτε τα μέρη του εαυτού σας που αισθάνονται αμυντικά. Κοιτάξτε αυτά τα μέρη του εαυτού σας με συμπόνια και εξασκηθείτε στην επικοινωνία μαζί τους με αγάπη. Κάντε ερωτήσεις για να διευκρινίσετε γιατί αισθάνεστε αμυντικοί. Η θεωρία μου "το γιατί γίνετε αυτό" είναι που έχει βοηθήσει εκατοντάδες συνανθρώπους μου.

Αυτή δεν είναι εύκολη δουλειά, η αντιμετώπιση του εγώ δεν είναι ποτέ, αλλά αξίζει να σκάψετε λίγο πιο βαθιά και να δείτε τι συμβαίνει στην πραγματικότητα κάτω από την επιφάνεια.

Σαν ολιστικός Σύμβουλος Καθοδήγησης προτρέπω τους ανθρώπους που με συμβουλεύονται να θαυμάσουν πόσες ευκαιρίες ρέουν στη ζωή τους που ευθυγραμμίζονται περισσότερο με τα πιο εγκάρδια όνειρα και επιθυμίες τους. Δεδομένου ότι είμαστε πνευματικά όντα που έχουν ανθρώπινη εμπειρία, δεν μπορούμε να ζήσουμε εντελώς στη γραμμή ψυχής, άλλα πρέπει να προσπαθήσουμε.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης-Αυτογνωσίας
(Life Helth Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες, σεμινάρια και συνεδρίες στο https://www.ploumistos.com/
Για ηχητικές συνεδρίες εξ΄αποστάσεως Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Διαλογισμού και Ίασης επισκεφτείτε το https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: Πνευματική ταυτότητα - Οι 7 παγίδες του εγώ στο πνευματικό μονοπάτι
Σταύρος Πλουμιστός: Πνευματική ταυτότητα - Οι 7 παγίδες του εγώ στο πνευματικό μονοπάτι
Σταύρος Πλουμιστός: Πνευματική ταυτότητα - Οι 7 παγίδες του εγώ στο πνευματικό μονοπάτι
https://www.tc.columbia.edu/media/news/images/2021/august/lisa-miller-spirituality-in-science-hero.jpg
https://i.ytimg.com/vi/xl_ixi2D7rA/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/03/7_9.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/03/7_9.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content