Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Απριλίου 2022

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Απριλίου 2022

👉Ο Απρίλιος είναι μήνας δράσης, πρωτοβουλιών και νέων ξεκινημάτων! Άλλωστε ξεκινά με μια Νέα Σελήνη στον πρωτοπόρο και δυναμικό Κριό την πρώτη του ημέρα. Με τη δύναμη αυτού του φεγγαριού μπορούμε με θάρρος και ενθουσιασμό να κυνηγήσουμε τα νέα μας σχέδια και τους στόχους. 

Ο φετινός Απρίλιος έχει την εξής ιδιαιτερότητα: στην αρχή του έχουμε τη συνάντηση δυο πλανητών που στην παραδοσιακή αστρολογία περιγράφονται ως «κακεργέτες», με την έννοια ότι μας δυσκολεύουν ή φέρνουν καρμικά γεγονότα στις ζωές μας. Αναφέρομαι στη σύνοδο του Άρη με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 05/04/2022. 

Στο τέλος του όμως έχουμε τη συνάντηση δυο πλανητών που θεωρούνται «ευεργέτες» και υπόσχονται ευχάριστες εξελίξεις και θετικότερες προδιαγραφές στη ζωή μας. Αναφέρομαι στη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Δία στους Ιχθύς στις 30/4. Έτσι, ακόμη κι αν στην αρχή μπορεί να σχηματίσουμε άσχημη γνώμη για τον Απρίλιο, πριν ακόμη το τέλος του θα έχουμε σίγουρα αλλάξει άποψη. Εκτός αυτών των δυο συναντήσεων, έχουμε και την κορυφαία συνάντηση ανάμεσα στον Δία και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 12/04/2022. 

Η τελευταία φορά που πραγματοποιήθηκε σύνοδος ανάμεσα στους δυο πλανήτες σε αυτό το ζώδιο ήταν το 1856. Ανατρέχοντας ιστορικά σε αυτή την περίοδο εκείνων των χρόνων εύκολα το μάτι πέφτει στις 30 Μαρτίου, τότε που η υπογράφηκε η Συνθήκη των Παρισίων με την οποία τερματίστηκε ο Κριμαϊκός Πόλεμος, η οποία έστω και προσωρινά επέφερε την ανάσχεση της επεκτατικής πολιτικής της Ρωσίας. Μένει να δούμε αν η ιστορία επαναλαμβάνεται με κάποιο τρόπο, έχοντας πιθανώς μέσα σε αυτό τον μήνα κάποια συνθηκολόγηση ή έστω ανακωχή του πολέμου της Ουκρανίας. Ας ελπίσουμε και ας προσευχηθούμε για το καλύτερο. 

Ο Απρίλιος θα τελειώσει με την πρώτη έκλειψη του 2022 στο ζώδιο του Ταύρου. Πρόκειται για μια Ηλιακή έκλειψη με κυβερνήτη της την Αφροδίτη, η οποία την ίδια μέρα θα σχηματίσει σύνοδο με τον Δία. Ταυτόχρονα αυτή η έκλειψη θα είναι σε σύνοδο με τον πλανήτη του απρόοπτου, του ξαφνικού. Πιθανώς να υπάρχει μια εξέλιξη σε οικονομικά θέματα.

Ποια είναι η καταλληλότερη μέρα για να κλείσετε τα σημαντικά σας ραντεβού; Πότε πρέπει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα; Πότε πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα υγείας και σε επιπόλαιες δράσεις και αποφάσεις; Σημειώστε τις θετικές και τις αρνητικές μέρες του Απριλίου, για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας.

Όταν δεν αναφέρομαι σε κάποια ημέρα του μήνα σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κυρίαρχη όψη.

1 Απριλίου:
Ο μήνας μπαίνει με μια δυναμική Νέα Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με τον Ερμή, που προσφέρεται για να βάλουμε μπροστά τα πλάνα μας και να κάνουμε νέα ξεκινήματα. Θα επηρεάσει τα παρορμητικά ζώδια: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους με γενέθλια στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου ή όσους έχετε πλανήτες σε αυτά τα ζώδια από τις 10 ως τις 14 μοίρες.

2 Απριλίου: Ήλιος και Ερμής συναντούν σε σύνοδο τον Χείρωνα, κάνοντας τις έννοιες του τραύματος και της θεραπείας κεντρικό θέμα των συνόδων αυτών. Μην ξεχνάτε ότι ο Χείρωνας ο «πληγωμένος θεραπευτής» συμβολίζει τα βαθύτερα τραύματα της ψυχής μας, αλλά και την ικανότητα να θεραπεύσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους. Με την ενεργοποίηση του Χείρωνα από τον Ήλιο και τον Ερμή με κάποιο τρόπο ερχόμαστε αντιμέτωποι με αυτές τις πληγές, είτε του σώματος είτε της ψυχής. Κάποιες φορές έρχονται στην επιφάνεια μνήμες από το παρελθόν που μπορεί να βιώσαμε απόσταση, απόρριψη, θυματοποίηση, κλπ. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στην απώλεια της αυτοπεποίθησης μας, σε στενοχώρια ή αυτολύπηση. Από την άλλη όμως, καθώς μιλάμε για δυναμικές όψεις συνόδου και μάλιστα στο ζώδιο του Κριού, μπορούμε να αντιδράσουμε όχι με παθητικό τρόπο, αλλά ενεργητικό, ώστε να βρούμε τρόπους θεραπείας. Επηρεάζονται περισσότερο: Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο ή όσοι έχετε πλανήτες σε αυτά τα ζώδια από τις 10 ως τις 14 μοίρες.

3 Απριλίου: Ο Ήλιος συναντά τον Ερμή σε όψη συνόδου στον Κριό και η επιρροή ξεκινά από τις 2/4, καθώς η όψη ολοκληρώνεται τα ξημερώματα της Κυριακής 3 Απριλίου. Αυτή είναι μια όψη βοηθητική για επαφές, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, ταξίδια, μετακινήσεις, εκδρομές, δοσοληψίες, απλά το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι να μην είμαστε βιαστικοί στις αποφάσεις και τις κρίσεις μας. Ευνοεί τα ζώδια της φωτιάς: Κριούς, Λέοντες, Τοξότες με γενέθλια στο ξεκίνημα του δευτέρου δεκαημέρου ή όσους έχουν πλανήτες στα παραπάνω ζώδια από τις 11 μέχρι τις 15 μοίρες.

5 Απριλίου: Αυτή είναι η πιο απαιτητική μέρα του μήνα, καθώς συναντιούνται σε σύνοδο στον Υδροχόο οι «κακεργέτες» Άρης και Κρόνος. Στη θετική της έκφραση αυτή η όψη μπορεί να δείξει αποφασιστικότητα, πειθαρχία, εστίαση στους στόχους μας. Στην αρνητική της έκφραση είναι μια όψη εμποδίων, βιαιότητας, θυμού, ατυχημάτων. Επηρεάζονται κυρίως οι εκπρόσωποι του σταθερού σταυρού: Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι με γενέθλια στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου ή όσοι έχετε πλανήτες στα παραπάνω ζώδια από τις 20 ως τις 24 μοίρες. Δεν είναι μια μέρα κατάλληλη για ρίσκο και σαφώς δεν πρέπει να αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους. Πάρτε απόσταση από αψιμαχίες και καβγάδες και μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθύς και μας υπόσχεται μέχρι τις 2/5, που θα παραμείνει στο ζώδιο της έξαρσής της, να γλυκάνει τη διάθεση μας.

7 Απριλίου: Σχηματίζεται το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο, μια βοηθητική όψη για να είμαστε συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι στους στόχους και τις υποχρεώσεις μας. Είναι μια όψη που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε για πρακτικά ζητήματα ή για να κάνουμε πολύ σοβαρές επαγγελματικές συζητήσεις. Ακόμη, είναι μια μέρα που βοηθά να οργανώσουμε την καθημερινότητα μας και να κάνουμε επωφελείς δοσοληψίες. Ευνοεί κυρίως τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα, δηλαδή Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους με γενέθλια στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου των ζωδίων τους ή όσους έχουν πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 22 μοίρες.

8 Απριλίου: Σχηματίζεται το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη, μια όψη της οποίας αν κάνουμε καλή χρήση μας χαρίζει ευστροφία, ταχύτητα στη λήψη αποφάσεων, δυναμική ματιά στα πράγματα, αυθορμητισμό. Στην αρνητική της εκδήλωση μπορεί να μας κάνει παρορμητικούς στην κρίση και τη δράση μας, βιαστικούς όταν μιλάμε, οδηγούμε, χειριζόμαστε επικίνδυνα μηχανήματα, ενώ μπορεί ακόμη να γίνουμε και επιθετικοί σε συζητήσεις όταν δεν συμφωνούμε με τους άλλους. Ευνοεί κυρίως τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα, δηλαδή Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους με γενέθλια στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου των ζωδίων τους ή όσους έχουν πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 25 μοίρες.

10 Απριλίου: Ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, μια όψη που δημιουργεί εμμονές, φοβίες, μας κάνει πιο καχύποπτους με τους άλλους και αρνητικούς. Δεν είναι κατάλληλη μέρα υπό το κράτος αρνητικών σκέψεων να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις και δεσμεύσεις. Επηρεάζει αρνητικά: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί στο τέλος των ζωδίων τους ή όσους έχετε πλανήτες σε αυτά τα ζώδια κοντά στις 28 μοίρες.

11 Απριλίου: Ο Ερμής προχωρά στο ζώδιο του Ταύρου, κάνοντας μας πιο πρακτικούς στην επεξεργασία των πληροφοριών που λαμβάνουμε και πιο αργούς στη λήψη αποφάσεων.

12 Απριλίου: Πραγματοποιείται η σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, μια όψη που ευνοεί την πνευματικότητα, τις αφηρημένες ιδέες, τη φιλοσοφική προσέγγιση στα πράγματα, τη θρησκευτική πίστη, τα όνειρα, τον διαλογισμό. Αυτό που χρειάζεται προσοχή με αυτή την όψη είναι οι μεγάλες προσδοκίες που βασίζονται μόνο στην υπεραισιοδοξία μας. Ακόμη, πρέπει να προσέχουμε ποιους «θεοποιούμε» και ποιους ακολουθούμε τυφλά γιατί μπορεί να μας έχουν γοητεύσει. Πρέπει σε συμφωνίες και σε πρακτικά θέματα να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις λεπτομέρειες. Η τάση θα είναι να νιώθουμε τυχεροί, να είμαστε γενναιόδωροι και συμπονετικοί με τους άλλους, να βοηθάμε τους αδύναμους και να είμαστε ενθουσιώδεις στις εκδηλώσεις των συναισθημάτων μας. Από την άλλη, αυτή η όψη έχει τεράστιες δυνατότητες για να εξελιχθούμε. Επηρεάζει θετικά τα ζώδια του νερού: Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες με γενέθλια στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαήμερου των ζωδίων αυτών ή με πλανήτες στα παραπάνω ζώδια από τις 21 ως τις 25 μοίρες.

Την ίδια μέρα πραγματοποιείται το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο, μια όψη βοηθητική για να αναλάβουμε ευθύνες, να δείξουμε πρακτικότητα, να οργανώσουμε καλύτερα την καθημερινότητα μας, να πειθαρχήσουμε χωρίς να νιώθουμε ότι περιοριζόμαστε, να κάνουμε διαπραγματεύσεις ή να υπογράψουμε μια συμφωνία. Ευνοεί κυρίως τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα, δηλαδή Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους με γενέθλια στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου των ζωδίων τους ή όσους έχουν πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 23 μοίρες.

15 Απριλίου: Ο Άρης προχωρά στους Ιχθύς μετά από 2 ολόκληρα χρόνια, σε ένα ζώδιο που δεν έχει να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες προκλήσεις. Θα κάνει πιο πιεστική την καθημερινότητα των μεταβλητών ζωδίων: Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών και Ιχθύων μέχρι τις 24 Μαΐου. Παράλληλα θα είναι ένα ιδιαίτερα παραγωγικό διάστημα για τους εκπροσώπους αυτών των ζωδίων που μπορεί να πρωταγωνιστήσουν στις εξελίξεις.

16 Απριλίου: Σχηματίζεται η Πανσέληνος του Απριλίου στον άξονα Κριού-Ζυγού με έμφαση στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Μολονότι η Πανσέληνος σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο, παράλληλα σχηματίζει και τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Οι όψεις αυτές δείχνουν ότι μπορεί να προκύψουν θέματα εμπιστοσύνης σε μια σχέση. Τα καλά νέα είναι ότι δεν θα κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας σε θέματα έρωτα ή επαγγελματικών σχέσεων, καθώς θα έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα των σχέσεων μας. Επηρεάζει κυρίως τα παρορμητικά ζώδια: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους με γενέθλια τις τελευταίες ημέρες των ζωδίων τους ή όσους έχετε πλανήτες στα παραπάνω ζώδια από τις 24 μέχρι τις 29 μοίρες.

18 Απριλίου: Ο Ερμής συναντά σε όψη εξαγώνου την Αφροδίτη, μια όψη που επηρεάζει κι από τις 17/4 και είναι πολύ βοηθητική στην επικοινωνία, στην έκφραση των συναισθημάτων μας, σε ρομαντικές εξελίξεις, σε αγορές για να ομορφύνουμε την εμφάνιση μας ή το σπίτι μας, σε αισθητικές επεμβάσεις. Επηρεάζει θετικά τα ζώδια της γης και του νερού: δηλαδή Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων τους ή όσους έχουν πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στη 13η μοίρα.

Την ίδια μέρα ο Ερμής από τον Ταύρο συναντά σε όψη συνόδου τον Ουρανό. Η όψη είναι θετική για να είμαστε πιο επινοητικοί, να ασχολούμαστε με πρωτότυπα και ασυνήθιστα θέματα, να έχουμε φρέσκες και διαφορετικές ιδέες. Κάποιοι όμως μπορεί να έχουν και απρόοπτα στην καθημερινότητα, ξαφνικές ειδήσεις ή νευρικότητα. Επηρεάζονται κυρίως Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίου τους ή όσοι έχουν πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 13 μοίρες.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό, φέρνοντας ευχάριστες ειδήσεις, εκπλήξεις, απρόσμενα δώρα, κεραυνοβόλους έρωτες, συναρπαστικές εμπειρίες στις σχέσεις μας, νέες γνωριμίες. Επηρεάζει θετικά τα ζώδια της γης και του νερού, δηλαδή Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων τους ή όσους έχουν πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στη 13η μοίρα.

Μια ακόμη κύρια όψη σχηματίζεται την ίδια μέρα, καθώς ο Ήλιος έρχεται σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα παραπέμποντας σε παιχνίδια εξουσίας, σε πράξεις καταστροφικές, σε ρήξεις, σε παιχνίδια ελέγχου στις σχέσεις μας. Επηρεάζει κυρίως τα παρορμητικά ζώδια: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους με γενέθλια τις τελευταίες ημέρες των ζωδίων τους ή όσους έχετε πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στην 28η μοίρα.

20 Απριλίου: Ο Ήλιος προχωρά στον Ταύρο και ξεκινούν τα γενέθλια του δεύτερου ζωδίου του ζωδιακού. Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης που κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, των σχέσεων, του χρήματος και της αφθονίας. Οι επόμενες 4 εβδομάδες είναι ιδανικές για να φροντίσουμε τους εαυτούς μας, να απολαύσουμε με όλες μας τις αισθήσεις την καθημερινότητα μας, να απλοποιήσουμε τα πράγματα στις σχέσεις μας.

24 Απριλίου: Ανήμερα το Πάσχα δυστυχώς ο πλανήτης της επικοινωνίας και των μετακινήσεων, ο Ερμής, συναντά σε όψη τετραγώνου τον Κρόνο, στερώντας λίγο την αισιοδοξία και τη χαρά από τη Λαμπρή. Η όψη παραπέμπει σε δυσκολίες στην επικοινωνία, εμπόδια στις διαδρομές μας, μελαγχολική διάθεση ή τάση να βλέπουμε τα πράγματα ωμά και αυστηρά. Επηρεάζει κυρίως τα σταθερά ζώδια: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο ή όσους έχουν πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στην 23η μοίρα.

25 Απριλίου: Φαίνεται ότι η δεύτερη μέρα του Πάσχα είναι πιο αισιόδοξη, καθώς ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Η όψη παραπέμπει σε πιο χαλαρές στιγμές, σε απολαύσεις, σε ονειροπόληση, ρομαντική διάθεση, αλλά αυξάνει και τις τάσεις φυγής. Ευνοεί τα ζώδια της γης και του νερού, δηλαδή Ιχθύες, Σκορπιούς, Αιγόκερους, Παρθένους, Καρκίνους, Ταύρους του τρίτου δεκαημέρου ή όσους έχουν πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 24 μοίρες.

27 Απριλίου: Ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα τυχερή όψη και πολύ βοηθητική για να έχουμε ευχάριστες ειδήσεις, διαδρομές, πληροφορίες. Καλή όψη για συζητήσεις, επαφές, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, υπογραφές, για θέματα σπουδών, επαγγελματικών πλάνων, αγορών, δοσοληψιών, διακανονισμών. Επηρεάζει θετικά τα ζώδια της γης και του νερού. Δηλαδή Ιχθύες, Σκορπιούς, Αιγόκερους, Παρθένους, Καρκίνους, Ταύρους του τρίτου δεκαημέρου ή όσους έχουν πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 27 μοίρες.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη συναντά σε σύνοδο τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, μια όψη που δημιουργεί δυνατότητες για νέα ρομάντζα και ρομαντικούς έρωτες, αλλά και μεγαλύτερο δέσιμο σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις. Βέβαια δεν είναι μια πολύ πρακτική όψη, οπότε μην βάλετε πολύ δύσκολα στη μέρα σας σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι μια όψη καλλιτεχνίας, δημιουργικότητας. Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τα χόμπι σας, να χαλαρώσετε ακούγοντας την αγαπημένη σας μουσική ή να δείτε μια ταινία ή μια σειρά που θα σας κάνει να ταξιδέψετε!

28 Απριλίου:
Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα είναι η κύρια όψη της ημέρας και είναι πολύ βοηθητική για να είμαστε πιο παρατηρητικοί, να συγκεντρωνόμαστε πιο εύκολα στους στόχους μας, να έχουμε πιο διερευνητική σκέψη και να λύνουμε πιο εύκολα γρίφους και παζλ. Επηρεάζει θετικά κυρίως Ιχθύς, Αιγόκερους, Καρκίνους, Παρθένους, Ταύρους, Σκορπιούς του τρίτου δεκαημέρου ή όσους έχουν πλανήτες σε αυτά τα ζώδια κοντά στις 28 μοίρες.

30 Απριλίου: Σχηματίζεται η πρώτη Ηλιακή έκλειψη του 2022 στο ζώδιο του Ταύρου, που είναι ταυτόχρονα και μια δυναμική και σούπερ ηλεκτρισμένη Νέα Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό. Μπορεί να υπάρχουν ξαφνικές εξελίξεις σε θέματα της οικονομίας παγκοσμίως, αλλά και μια τάση για ταρακουνήματα και αλλαγές που έρχονται απρόβλεπτα στις ζωές όσων επηρεάζει η έκλειψη. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι είναι οι αποδέκτες της ισχυρής επιρροής της, κυρίως όσοι έχουν γενέθλια στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου και στις αρχές του δευτέρου. Επηρεάζει ακόμη όσους έχουν πλανήτες στα παραπάνω ζώδια από τις 8 ως τις 12 μοίρες.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Δία στους Ιχθύς. Πρόκειται για μια εξαιρετική όψη, καθώς θεωρείται η ναυαρχίδα των ευεργετικών όψεων της παραδοσιακής αστρολογίας. Ο ενθουσιασμός, η αισιοδοξία, η χαρά, οι ευχάριστες ειδήσεις, η επιτυχία, τα οικονομικά οφέλη είναι μόνο μερικά από τα τυχερά αυτής της όψης. Εξαιρετική για επαφές, έρωτες, βόλτες, ταξίδια, εκδρομές, συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Ευνοούνται κυρίως τα ζώδια του νερού: Ιχθύς, Σκορπιοί και Καρκίνοι με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου τους ή όσοι έχουν πλανήτες σε αυτά τα ζώδια κοντά στις 27 μοίρες.

Επίσης την ίδια μέρα ο πλανήτης της επικοινωνίας, του εμπορίου, της νοητικής εργασίας, της πληροφορίας, των μετακινήσεων, ο Ερμής, προχωρά στο ζώδιο της διακυβέρνησής του, τους Διδύμους. Σε αυτό το ζώδιο θα γυρίσει ανάδρομος μέσα στον Μάιο, γι’ αυτό προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε τον Απρίλιο στο σύνολό του και μην αναβάλλετε σημαντικά ξεκινήματα για τον άλλο μήνα.

Το διάβασα στο asibiliou.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Απριλίου 2022
Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Απριλίου 2022
Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Απριλίου 2022
https://www.thatslife.gr/uzootsir/2019/11/Zodiac-Signs.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/03/2022_30.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/03/2022_30.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content