Η θεωρία συνομωσίας για τον σωσία του Βλάντιμιρ Πούτιν: Πέθανε όντως το 2015;

Η θεωρία συνομωσίας για τον σωσία του Βλάντιμιρ Πούτιν: Πέθανε όντως το 2015;

👉Έχει όντως σωσία ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν; Και πότε ξεκίνησαν αυτές οι θεωρίες συνομωσίας; Ή μήπως δεν είναι;

Ένας (αμφιλεγόμενος) πρόεδρος ισχυρού κράτους και ειδικά του βεληνεκούς του Ρώσου Βλάντιμιρ Πούτιν, αφενός δημιουργεί ουκ ολίγες θεωρίες συνωμοσίας, αφετέρου τις διατηρεί και τις αυξάνει ξεπερνώντας τα όρια της υπερβολής. Κυρίαρχη όλων είναι αυτή που αναφέρει πως ο Ρώσος πρόεδρος έχει σωσία, τον οποίο χρησιμοποιεί δημόσια για λόγους ασφαλείας, ενώ υπάρχει ακόμα μία, που όχι απλά την στηρίζει, αλλά το πάει ακόμα παραπέρα, αναφέροντας πως ο πραγματικός Πούτιν έχει πεθάνει το 2015 και αυτός που βλέπουμε τώρα είναι σωσίας του. Αυτή η (ακραία) θεωρία έχει στηριχθεί και από την πρώην σύζυγό του.
Έφτασαν στο σημείο να τον ρωτήσουν

Το ότι ο Πούτιν χρησιμοποιεί πάντως σωσία ή σωσίες, έχει μπολιαστεί τόσο πολύ στο υποσυνείδητο όλων, που ένας δημοσιογράφος από το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, έφτασε στο σημείο να δείξει στον Ρώσο πρόεδρο, όλα τα αποτελέσματα αναζήτησης στο Google σχετικά με το αν έχει σωσία ή όχι, ενώ δημοσιογράφος του France 24 τον είχε ρωτήσει ευθέως: «Είσαι αληθινός;». Ο Πούτιν του απάντησε «ναι», αλλά -μεταξύ μας τώρα- ακόμα και στην περίπτωση που δεν ήταν ο αληθινός και ήταν ο σωσίας, υπήρχε περίπτωση να του πει, «όχι»;

Για να είμαστε ξεκάθαροι λοιπόν, δεν υπάρχει καμία απόδειξη, ότι ο Πούτιν προστατεύει τον εαυτό του χρησιμοποιώντας σωσία.

Από τον Κιμ Γιονγκ Ουν μέχρι τη Μελάνια Τραμπ


Ακόμα κι αν του είχε «καρφωθεί» η ιδέα από τον Στάλιν, για τον οποίο λένε πως είχε χρησιμοποιήσει σωσία, δεν φαίνεται να το έχει όντως κάνει. Σύμφωνα με το WION News, οι θεωρίες συνομωσίας για τους ηγέτες κρατών που χρησιμοποιούν σωσίες είναι αρκετές και… καλά κρατούν: Από τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, που κάποιοι λένε ότι στην πραγματικότητα μπορεί να πέθανε, μέχρι τη βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας και την πρώην Αμερικανίδα πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ, η οποία δεν φαίνεται να αισθανόταν ότι υπήρχαν πραγματικοί λόγοι ασφαλείας, αλλά δεν είχε την ψυχολογική διάθεση και υγεία να παρευρίσκεται σε όλες αυτές τις δημόσιες εμφανίσεις και εκδηλώσεις. Πολλώ δε μάλλον στο πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ. Γι αυτό και είχε αποφασίσει (σύμφωνα πάντα με τις θεωρίες συνομωσίας) να χρησιμοποιεί σωσία. Είχε γίνει μάλιστα και οι σχετικές συγκρίσεις φωτογραφιών. Της πραγματικής Μελάνια και της σωσίας που κρατούσε απόσταση και δεν πλησίαζε κοντά στις κάμερες.

Πότε ξεκίνησαν οι φήμες

Οι φήμες για τον σωσία ή τους σωσίες του Πούτιν, ξεκίνησαν αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του την πρώτη φορά, κατά τη διάρκεια του πολέμου Ρωσίας-Τσετσενίας. Σε αυτή την εξαιρετικά αμφιλεγόμενη ρωσική στρατιωτική επίθεση, στα τέλη του 1999, ο Πούτιν διέταξε τις δυνάμεις του να εισέλθουν στην πρώην Σοβιετική δημοκρατία, φαινομενικά για να υποστηρίξουν αυτονομιστές που επιθυμούσαν να παραμείνουν πιστοί στη Μόσχα, αλλά και ως αντίποινα για φερόμενες τρομοκρατικές επιθέσεις που λέγεται ότι διαπράχθηκαν στη Ρωσία από Τσετσένους μαχητές.

Ωστόσο, κατά την άποψη πολλών διεθνών μελετητών και πολιτικών και όπως καταγράφει η Guardian, η κίνηση του Πούτιν ήταν ουσιαστικά μια κίνηση για να «συνετίσει» την απελευθερωμένη δημοκρατία, (που στην πλειονότητά της είναι μουσουλμάνοι) να αποσχιστεί από το Κρεμλίνο και τη «μαμά Ρωσία».

Ο ίδιος απέρριψε την πρόταση για σωσία

Εξαιτίας αυτής της κατάστασης, πολλοί φοβόντουσαν αντίποινα με τον Πούτιν να κινδυνεύει. Έτσι αποφασίστηκε- σύμφωνα με τις θεωρίες συνωμοσίας- να χρησιμοποιηθούν διάφοροι που μοιάζουν με τον πρόεδρο (και ίσως κατόπιν αισθητικών παρεμβάσεων), ώστε να εμφανίζονται δημόσια και να παραμείνει ο ίδιος ασφαλής.

Ο ίδιος ο Πούτιν όμως φαίνεται πως απέρριψε αυτή την πρόταση. Όπως αναφέρει το Radio Free Europe, ο πρόεδρος της Ρωσίας είπε: «Αρνήθηκα να έχω σωσία. Ήταν κατά τη διάρκεια της πιο δύσκολης στιγμής του αγώνα μας κατά της τρομοκρατίας».

Η φήμη ότι πέθανε το 2015

Παρά την άρνησή του όμως, οι φήμες φούντωσαν (αντί να κοπάσουν) και μάλιστα αυτές ήθελαν να έχει πεθάνει ακόμα, κι αυτός που βλέπουμε να είναι ο σωσίας του, που τον αντικατέστησε πλήρως. Αυτό συνέβη το 2015, όταν ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν εξαφανίστηκε από δημόσια θέα τον Μάρτιο του ίδιου έτους. Σύμφωνα με το Vox, έκανε την εμφάνισή του, μερικές μέρες αργότερα. Οι θεωρίες για το τι συνέβη στο ενδιάμεσο, ανέφεραν ότι ήταν άρρωστος, ότι είχε αποτραβηχτεί για λίγο λόγω πατρότητας και έφταναν μέχρι και… τον θάνατο.

Για να σταματήσει το Κρεμλίνο, αυτού του είδους τις θεωρίες, αποφάσισε να διαρρέει πλάνα του Ρώσου προέδρου, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Ίσα-ίσα, φαίνεται πως έριξαν λάδι στη φωτιά, καθώς ειδικοί παρατήρησαν ότι ο Πούτιν φορούσε παρόμοια ρούχα σε κάθε εμφάνιση.

Ο 70χρονος σήμερα πρόεδρος εμφανίστηκε ξανά σε κρατικές εκδηλώσεις, αλλά και κατά τη διάρκεια άλλων επίσημων διεργασιών, ωστόσο αντί οι θεωρίες συνωμοσίας να σωπάσουν, πλήθυναν λέγοντας πως αυτός δεν ήταν ο πραγματικός.

Το διάβασα στο gazzetta.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Η θεωρία συνομωσίας για τον σωσία του Βλάντιμιρ Πούτιν: Πέθανε όντως το 2015;
Η θεωρία συνομωσίας για τον σωσία του Βλάντιμιρ Πούτιν: Πέθανε όντως το 2015;
Η θεωρία συνομωσίας για τον σωσία του Βλάντιμιρ Πούτιν: Πέθανε όντως το 2015;
https://www.gazzetta.gr/sites/default/files/styles/article_main_image/public/2022-03/putin_1_0.webp?itok=b-McasQB
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/03/2015.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/03/2015.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content