Οι 17 ειδήσεις της ημέρας (σήμερα 20 Ιανουαρίου 2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

Οι 17 ειδήσεις της ημέρας (σήμερα 20 Ιανουαρίου 2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

👉Οι 17 ειδήσεις της ημέρας (σήμερα 20 Ιανουαρίου 2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

1 - Στα «αζήτητα» η ελληνική σημαία στο Τριεθνές του Έβρου - Στο Τριεθνές του βόρειου Έβρου, εκεί που σμίγουν τα σύνορα Ελλάδας, Βουλγαρίας και Τουρκίας, κυματίζουν επιβλητικές οι σημαίες των γειτονικών χωρών αλλά όχι η ελληνική. Η προσπάθεια των λιγοστών κατοίκων του ακριτικού χωριού Δίλοφος του δήμου Ορεστιάδας, να στηθεί ένας ψηλός ιστός 22 μ. με την ελληνική σημαία έχει βαλτώσει, αφού η στρατιωτική υπηρεσία δεν δίνει το τελικό «ΟΚ» αν και στο παρελθόν υψηλόβαθμοι αξιωματικοί βρέθηκαν στην περιοχή και υπέδειξαν τον κατάλληλο χώρο. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

2 - Κυβερνητικά «φερέφωνα» τσακώθηκαν μεταξύ τους on air: Καυγάς Μ.Παγώνη-Ι.Χασαπόπουλου -«Την πέταξε έξω από το νοσοκομείο» - Ο δημοσιογράφος Ιορδάνης Χασαπόπουλος είχε το πρωί της Παρασκευής άγριο καυγά με την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, με αφορμή την περιπέτεια που είχε μια 41χρονη στην Κοζάνη που κυοφορούσε νεκρό έμβρυο και περιφερόταν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο για να χειρουργηθεί.

Εξαιτίας της έλλειψης αναισθησιολόγων (η κυβέρνηση έχει βγάλει 7.000 υγειονομικούς σε αναστολή εργασίας) της προτάθηκε να πάει στο νοσοκομείο Γρεβενών, από όπου την παρέπεμψαν ξανά σε άλλο νοσοκομείο! (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

3 - Ηλίας Γκιώνης: Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου λόγω των αποκαλύψεων που έκανα για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη - Απειλές για τη ζωή του κατήγγειλε ότι δέχεται ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, ο οποίος έκανε γνωστή στο πανελλήνιο την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη. Μιλώντας στην ΕΡΤ αποκάλυψε ότι πίσω από αυτή την υπόθεση κρύβεται είναι ένα κύκλωμα που δρα πολλά χρόνια και εμπλέκεται σε εμπορία ανθρώπων, τζόγο, ναρκωτικά, όπλα ακόμη και πορνογραφικά σάιτ με ανηλίκους. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

4 - «Η μισή ομάδα μου έχει Covid»: Η Adele που κλαίει ανακοινώνοντας την ακύρωση των συναυλιών της είναι όλος ο κόσμος του θεάματος στην πανδημία - 
Γι’ αυτό και το νέο βίντεο της Adele, όπου ανακοινώνει κλαίγοντας την ακύρωση των συναυλιών της στο παρά πέντε, είναι ολόκληρος ο κόσμος του θεάματος στην πανδημία. Η τραγουδίστρια δεν φοβήθηκε να τσαλακώσει την εικόνα της, εκθέτοντας την ευάλωτη ψυχική κατάστασή της, ιδιαίτερα μετά από «30 ώρες αϋπνίας» στις οποίες εξαναγκάστηκε, όπως είπε, προσπαθώντας να τα έχει όλα έτοιμα εγκαίρως. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

5 - Δήλωση σοκ από διοικητή νοσοκομείου: «Δεν θεραπεύουμε τους ανεμβολίαστους» - Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του διευθυντή του νοσοκομείου Γκαλεάτσι του Μιλάνου, Φαμπρίτσιο Πρελιάσκο, ο οποίος υποστηρίζει ότι θα πρέπει να αναβάλλονται οι θεραπείες μη εμβολιασμένων ασθενών, εκτός και αν πρόκειται για επείγοντα περιστατικά. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

6 - Σε λίγες ώρες αναμένεται το πρώτο χτύπημα του χιονιά - Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται στη χώρα μας τις επόμενες τουλάχιστον πέντε ημέρες, σύμφωνα και με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Αιτία θα είναι η ανάπτυξη ενός ισχυρού διπόλου ατμοσφαιρικών πιέσεων μεταξύ της Δυτικής και της Ανατολικής Ευρώπης. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

7 - Αυτοί είναι οι 12 βουλευτές που συναντήθηκαν κρυφά με την Μ.Γκάγκα - Προχωρά το σχέδιο για το κλείσιμο των νοσοκομείων - 
Γνωστά έγιναν τα ονόματα των 12 βουλευτών που συναντήθηκαν κρυφά με την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας, Μίνα Γκάγκα, το βράδυ της Δευτέρας στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας. Σύμφωνα με πληροφορίες συζητήθηκε το κλείσιμο περιφερειακών νοσοκομείων, κάτι που επί της ουσίας ανοίγει το δρόμο για άλωση του ΕΣΥ από ιδιώτες. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

8 - Νέα έρευνα: Η αναμονή πάνω από πέντε ώρες στα επείγοντα του νοσοκομείου μπορεί και να σκοτώσει! - 
Οι ασθενείς που περιμένουν περισσότερες από πέντε ώρες στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, προτού εισαχθούν στο νοσοκομείο, αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο θανάτου από οποιαδήποτε αιτία μέσα στις επόμενες 30 μέρες, δείχνει μια νέα μεγάλη βρετανική επιστημονική έρευνα.

Υπολογίστηκε ότι συμβαίνει ένας έξτρα θάνατος για κάθε 82 ασθενείς που καθυστερούν έξι έως οκτώ ώρες στα επείγοντα πριν την εισαγωγή τους. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

9 - Δωρεάν τηλεφωνική εξυπηρέτηση ΔΕΔΔΗΕ στο 800 400 4000 - Το Τηλεφωνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών του ΔΕΔΔΗΕ, 800 400 4000, λειτουργεί όλο το εικοσιτετράωρο, τόσο για την αναγγελία βλαβών όσο και τα υπόλοιπα θέματα εξυπηρέτησης των πολιτών.(Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

10 - Μας ετοιμάζουν…οικολογικό χωριό έξω από τη Λάρισα: «Οι κάτοικοι θα οργανωθούν σε ένα είδος συνεταιρισμού» - Λίγο έξω από την Λάρισα, στις παρυφές του Κισσάβου προχωρούν οι διαδικασίες για τη δημιουργία του «Νέσσωνα»,

ενός οικολογικού οικισμού που φιλοδοξεί να αποτελέσει πρότυπο διαβίωσης για τους κατοίκους του, που θα ακολουθούν ένα διαφορετικό τρόπο ζωής, μέσα στη φύση.

Η ομάδα που βρίσκεται πίσω από την ιδέα και «τρέχει» το πρότζεκτ θέλει να δημιουργήσει ένα μικρό χωριό περίπου 40 ατόμων με 16 κατοικίες, δάσος και λίμνες. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

11 - Ο Τσίπρας καταφέρθηκε και κατά του Εθνικού Ύμνου! - Απίστευτο ατόπημα του Αλέξη Τσίπρα στην συνέντευξη που έδωσε στο Kontra Channel. Χαρακτήρισε κιτς θέαμα τους παπάδες που ευλόγησαν τα Rafale υπό την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου. Το αίτημά του για πρόωρες εκλογές επανέλαβε χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ακόμα και μέσα στην πανδημία, καθώς, όπως είπε, είναι ένα αίτημα ευαισθησίας απέναντι στην ανθρώπινη ζωή, γιατί «το μεγάλο και το επείγον ζήτημα είναι να φύγει αυτή η κυβέρνηση που έχει αποτύχει και είναι επικίνδυνη». (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

12 - ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ τις κλινικές δοκιμές εμφύτευσης τσιπ στον ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ εγκέφαλο – Βγάλτε το HOAX - Ένα βήμα πιο κοντά στην έναρξη κλινικών δοκιμών με ανθρώπους όσον αφορά στην εμφύτευση τσιπ, βρίσκεται η Neuralink, σύμφωνα με σχετική διαδικτυακή αγγελία εργασίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική αγγελία εργασίας, η εταιρεία Neuralink, που ιδρύθηκε από τον συνεργάτη των διεθνιστών, Έλον Μασκ, το 2016, αναζητά «διευθυντή κλινικών δοκιμών» για τη διεξαγωγή δοκιμών σε ανθρώπους και επισημαίνεται: «Ως Διευθυντής Κλινικών Δοκιμών, θα συνεργαστείτε στενά με μερικούς από τους πιο καινοτόμους κλινικούς ιατρούς και μηχανικούς, καθώς και με τους συμμετέχοντες στις πρώιμες κλινικές δοκιμές του Neuralink».

13 - Οι νέες συνθήκες στην αυτοκινητοβιομηχανία αλλάζουν τα δεδομένα στο χρώμα - Το 2021, η αυτοκινητοβιομηχανία αντιμετώπισε πρωτόγνωρες προκλήσεις. Υπήρξε σημαντική μείωση στα αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν το 2020 και το 2021 σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Το γεγονός αυτό απεικονίζεται ξεκάθαρα στην έκθεση BASF Color Report για το 2021, που αφορά στις εργοστασιακές βαφές αυτοκινήτων. Κάποιες συγκεκριμένες χρωματικές αποχρώσεις αναδεικνύονται, ενώ κάποιες διαχρονικές επιλογές επηρεάστηκαν κάπως αρνητικά. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

14 - Απειλές Τσαβούσογλου κατά της Ελλάδας: Υποθάλπει τρομοκράτες, θα πληρώσει «βαρύ τίμημα» - Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο εσωτερικό της Τουρκίας η ελληνική αγορά των Rafale από τη Γαλλία, με τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου να μιλά ανοιχτά για στοχοποίηση της Τουρκίας, αλλά και υπόθαλψη τρομοκρατών. «Η Ελλάδα θα πληρώσει ‘βαρύ τίμημα’, όπως έκαναν άλλες χώρες», δηλώνει χαρακτηριστικά ο Τσαβούσογλου. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

15 - ΗΠΑ: Αεροσκάφος έκανε αναστροφή λόγω άρνησης επιβάτιδας να φορέσει μάσκα - Αεροσκάφος της εταιρείας American Airlines το οποίο εκτελούσε πτήση από το Μαϊάμι προς το Λονδίνο έκανε αναστροφή στα μισά του δρομολογίου χθες, καθώς επιβάτιδα αρνήθηκε να βάλει τη μάσκα της.

«Η πτήση 38 της American Airlines που συνέδεε το Μαϊάμι με το Λονδίνο επέστρεψε στο Μαϊάμι εξαιτίας του ότι πελάτισσα προκάλεσε πρόβλημα αρνούμενη να συμμορφωθεί προς την ομοσπονδιακή απαίτηση να φορά μάσκα», εξήγησε ο αερομεταφορέας σε ανακοίνωσή του, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

16 - Προστασία ζώων – Παρωχημένοι και παραπλανητικοί οι κανόνες της ΕΕ - Μετά από 18 μήνες έρευνας, οι ευρωβουλευτές ζητούν την καλή μεταχείριση των ζώων κατά τη μεταφορά τους και τη μετάβαση στη μεταφορά κρέατος και όχι ζωντανών ζώων. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

17 - Γιατί το δίκτυο 5G προκαλεί προβλήματα στις αεροπορικές εταιρείες των ΗΠΑ; - Οι άκρως τεχνικοί τομείς της ασύρματης τεχνολογίας και των ηλεκτρονικών για αεροσκάφη αποτέλεσαν αντικείμενο σύγκρουσης στις ΗΠΑ αυτή την εβδομάδα, αφού οι αεροπορικές εταιρείες προειδοποίησαν για χάος στις αερομεταφορές εάν οι τηλεπικοινωνιακοί όμιλοι ξεκινούσαν τη λειτουργία στα νέα δίκτυα 5G, όπως είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη.

Το 5G θα προσφέρει στους χρήστες κινητών τηλεφώνων υπερταχείες συνδέσεις και αναμένεται να επιταχύνει την ψηφιοποίηση πολλών κλάδων. Ωστόσο, οι αεροπορικές εταιρείες έχουν εκφράσει ανησυχίες για πιθανές παρεμβολές στα συστήματα οργάνων των αεροσκαφών. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

ΤΟ PLOUMISTOS.COM ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Οι 17 ειδήσεις της ημέρας (σήμερα 20 Ιανουαρίου 2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
Οι 17 ειδήσεις της ημέρας (σήμερα 20 Ιανουαρίου 2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
Οι 17 ειδήσεις της ημέρας (σήμερα 20 Ιανουαρίου 2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
https://www.in.gr/wp-content/uploads/2021/04/art1.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/01/17-20-2022.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/01/17-20-2022.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content