Ο Νομπελίστας, Γάλλος ιολόγος Λυκ Μοντανιέ: «Σταματήστε τώρα τους εμβολιασμούς» - Έκκληση στις κυβερνήσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Νομπελίστας, Γάλλος ιολόγος Λυκ Μοντανιέ: «Σταματήστε τώρα τους εμβολιασμούς» - Έκκληση στις κυβερνήσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Ο κορυφαίος, διεθνούς φήμης και βραβευμένος με το βραβείο Νόμπελ, Γάλλος ιολόγος, Λύκ Μοντανιέ, κρούει των κώδωνα του κινδύνου στην ανθρωπότητα κα απευθύνει έκκληση στις κυβερνήσεις να σταματήσουν τώρα την τρέλα του μαζικού εμβολιασμού. Μάλιστα έχει ιδιαίτερη σημασία το γεγονός ότι όσα λέει ο Μοντανιέ έρχονται σε μια στιγμή που οι κυβερνήσεις πιέσουν τους πολίτες κυριολεκτικά κυνηγώντας τους με την σύριγγά στο χέρι ενώ υπάρχουν και κράτη που ακολουθούν πλέον την οδό του νομικού καταναγκασμού

Ο Λύκ Μοντανιέ μίλησε στις 17 Νοεμβρίου 2021 στο ραδιόφωνο sudradio και είναι η πιο πρόσφατη συνέντευξή του.

«Υπάρχουν άτομα που πεθαίνουν από παρενέργειες του εμβολίου» διαπιστώνει. «Στις παρενέργειες υπάρχουν τα πριόν, η νόσος Creutzfeldt-Jakob, περικαρδίτιδες/μυοκαρδίτιδες κ.α. Δεν απέχουμε ούτε ένα χρόνο από τα πρώτα εμβόλια και έχουμε ήδη αυτά τα αποτελέσματα» είπε. «Υπάρχουν πολλές άγνωστες παρενέργειες είμαστε περισσότερο στην αρχή παρά στο τέλος. Οπότε προσοχή, προσοχή και να σταματήσουμε, να σταματήσουμε τον μαζικό εμβολιασμό».

Και συνεχίζει ο καθηγητής Luc Montagnier: «Υπήρξε πολύ ελπίδα στο εμβόλιο mRNA. Αυτό ήταν ένα λάθος. Πρέπει να εξετάσουμε όλες τις υποθέσεις αυτές που αφορούν τα εμβόλια οι υποθέσεις να υπολογιστούν και να αναλυθούν… Πρέπει να σταματήσουμε αυτή την επιλογή αμέσως να σταματήσουμε άλλους θανάτους. Επιπλέον αυτό που επιπλέον με ανησυχεί είναι τα παιδιά… Είμαστε στη φάση να θέλουμε να εμβολιάσουμε τα παιδιά …”

Ο δημοσιογράφος τον διακόπτει και του λέει ότι η Αμερική εμβολιάζει παιδιά μικρών ηλικιών. Ο νομπελίστας απαντά:

¦Αυτά τα παιδιά μπορεί να πεθάνουν μια μέρα, ακόμα κι αν συμβεί 10 ή 20 χρόνια αργότερα… Αν δεν λάβουμε κάθε προφύλαξη, οδεύουμε προς μια καταστροφή! Είμαστε σε ένα πολύ σοβαρό σημείο (σ.σ.: ή σε μία κατάσταση) για να μιλήσουμε για την προέλευση του ιού», εξηγεί,

«Δεν γνωρίζουμε ακόμη τις λεπτομέρειες αλλά αρχίζουμε να παίρνουμε μια ιδέα. Μπορούμε να σκεφτούμε ότι υπάρχουν απρόβλεπτα πράγματα μη αναμενόμενα από Κινέζους ερευνητές», είπε ο διαπρεπής Καθηγητή Ιολόγος.

«Είναι μια κινεζική υπόθεση αρχικά. Πιθανότατα, δούλεψαν σε σχέδια από τους ιούς της νυχτερίδας. Αλλά βέβαια υπάρχουν νέες κατασκευές προερχόμενες από τη νυχτερίδα που επιτρέπουν το πέρασμα στον άνθρωπο. Υπάρχει μεγάλη συμμετοχή, τουλάχιστον οικονομική, αμερικανική πιθανώς και τεχνική, σε αυτή την υπόθεση», εξηγεί ο καθηγητής Luc Montagnier.

«Στην αρχή έχουμε έναν κινέζικο ιό και μετά έχουμε κάτι άλλο. Δηλαδή έχουμε νέες παραλλαγές που εμφανίζονται από τον κινεζικό ιό αλλά που απέχουν αρκετά από την αρχική του δομή», εξηγεί ο ιολόγος στο μικρόφωνο του Sud Radio.

«Η υπόθεση δεν έχει τελειώσει και φυσικά όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότεροι μιλάνε. Ίσως να φτάσουμε να μάθουμε την αλήθεια. Θα χρειαστεί χρόνος. Είμαστε ακόμα σε πολύ σοβαρή κατάσταση αυτή τη στιγμή. Γιατί αυτές οι νέες παραλλαγές δίνουν παρενέργειες». εξηγεί ο βιολόγος.

«Ακόμη και ο αρχικός ιός δίνει παρενέργειες και άμεσες επιδράσεις που είναι υποφερτές θα λέγαμε, αλλά μετά προκαλεί μυοκαρδίτιδα, καρδιαγγειακά φαινόμενα και που σκοτώνουν. Υπάρχουν άνθρωποι που πεθαίνουν από αυτές τις μυοκαρδίτιδα, ένα από τα αποτελέσματα του εμβολίου», κρίνει Καθηγητής Luc Montagnier.

«Κατά την κατάρτισή μου είμαι γιατρός-ερευνητής, έχω την ηθική μου», εξηγεί ο καθηγητής Luc Montagnier. «Οποιοσδήποτε θάνατος από φάρμακο, εμβόλιο, πρέπει να λογίζεται ως κάτι σοβαρό και όταν υπάρχουν αρκετοί θάνατοι είναι πραγματικά πρόβλημα», αναφέρει:

«Δεν υποφέρω την ιδέα που λέγεται ότι στην αναλογία κινδύνου-οφέλους, εσείς έχετε κινδύνους, αλλά η αναλογία οφέλους είναι πολύ καλύτερη για τους άλλους», εξηγεί ο βιολόγος στο μικρόφωνο του Sud Radio. «Αυτό δεν είναι αλήθεια γιατί πολύς πόνος προέρχεται από αυτή την αντίληψη»

«Η πρώτη φάση είναι οι αρκετά συχνές παρενέργειες που δεν διαρκούν πολύ αλλά είναι ήδη θανατηφόρες», εξηγεί. «Τότε έχεις τα καρδιαγγειακά αποτελέσματα», συνεχίζει ο βιολόγος. «Και τώρα έχετε τ’ αποτέλεσμα των πριόν», εξηγεί ο καθηγητής Luc Montagnier.

«Επέρχονται κι άλλοι θάνατοι και αυτοί οι άνθρωποι πέθαναν από τη νόσο Cossen-Jacob», εξηγεί ο καθηγητής Luc Montagnier στο μικρόφωνο του Sud Radio.

«Αυτή η ασθένεια είναι πολύ σπάνια, συνήθως όταν είναι σποραδική είναι μία στο εκατομμύριο», εξηγεί. «Υπάρχει μια ομάδα 7 ανεξάρτητων ατόμων με διαφορετικούς γιατρούς που έχουν αυτή την ασθένεια.

Ο κοινός παράγοντας είναι ότι εμβολιάστηκαν με δύο δόσεις εμβολίου Pfizer», συνεχίζει ο ιολόγος.

«Είναι στη δεύτερη δόση που έχετε μικρά σημάδια και μετά εμφανίζονται γενικά σημάδια της νόσου. Δεν μπορείτε να αποδείξετε ότι προκαλείται από τα εμβόλια», εξηγεί, «Αλλά πρέπει να εξετάσετε αυτήν την υπόθεση ούτως ή άλλως». «Επειδή ο μόνος κοινός παράγοντας μεταξύ αυτών των ανθρώπων είναι να έχουν εμβολιαστεί με το ίδιο εμβόλιο».

(απομαγνητοφώνηση από sudradio της επίσημης σελίδας του)

Ο νομπελίστας και πλέον αρμόδιος και παγκοσμίως αναγνωρισμένος ιολόγος ιατρός καταλήγει με την αγωνιώδη έκκληση: «Σταματήστε, σταματήστε τον μαζικό εμβολιασμό».
Το διάβασα στο pronews.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1073,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,810,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1537,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Ο Νομπελίστας, Γάλλος ιολόγος Λυκ Μοντανιέ: «Σταματήστε τώρα τους εμβολιασμούς» - Έκκληση στις κυβερνήσεις (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Νομπελίστας, Γάλλος ιολόγος Λυκ Μοντανιέ: «Σταματήστε τώρα τους εμβολιασμούς» - Έκκληση στις κυβερνήσεις (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Νομπελίστας, Γάλλος ιολόγος Λυκ Μοντανιέ: «Σταματήστε τώρα τους εμβολιασμούς» - Έκκληση στις κυβερνήσεις (ΒΙΝΤΕΟ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/proxy/AVvXsEi_XJxYB95z_8en-7dGjyWAnG3_oK9Y5oI9RF5fGJDxI5W80xV9i8HtQ3IrPuR0S25FWHKRUApnQHUxRkz39XN7YXi2CS5-lToD5s9jb3NXdlwcz-PUT3rl3pKy5KtKKVbdvvqrvDcNVh-jurUHUczMQS2tlJqnW744_HaB3mbSG1vX=w400-h210
https://blogger.googleusercontent.com/img/proxy/AVvXsEi_XJxYB95z_8en-7dGjyWAnG3_oK9Y5oI9RF5fGJDxI5W80xV9i8HtQ3IrPuR0S25FWHKRUApnQHUxRkz39XN7YXi2CS5-lToD5s9jb3NXdlwcz-PUT3rl3pKy5KtKKVbdvvqrvDcNVh-jurUHUczMQS2tlJqnW744_HaB3mbSG1vX=s72-w400-c-h210
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/11/blog-post_968.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/11/blog-post_968.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content