Άφησε πίσω σου τη μοναξιά και κάλεσε τον έρωτα στη ζωή σου, με τη βοήθεια του φενγκ σούι

Άφησε πίσω σου τη μοναξιά και κάλεσε τον έρωτα στη ζωή σου, με τη βοήθεια του φενγκ σούι

👉Άφησε πίσω σου τη μοναξιά και κάλεσε τον έρωτα στη ζωή σου, με τη βοήθεια του φενγκ σούι. Δημιούργησε στον χώρο σου, αλλά και μέσα σου, τη θετική ενέργεια που θα προσελκύσει την αγάπη. Ο επόμενος μεγάλος έρωτάς σου βρίσκεται πολύ πιο κοντά απ’ όσο νομίζεις!

Αν αισθάνεσαι πως για κάποιο ανεξήγητο λόγο μια άσπλαχνη μοίρα έχει αποφασίσει να σου στερήσει εκείνο που δίνει ομορφιά στη ζωή, τον έρωτα, καιρός να αλλάξεις γνώμη. Το να μη βρίσκεις το κατάλληλο ταίρι για σένα δεν είναι κάτι που προκαλείται από κάποιες μυστηριώδεις «κακιασμένες» δυνάμεις του σύμπαντος. Η αγάπη είναι ενέργεια, μια ενέργεια θετική και ζωογόνα. Και σαν τέτοια, προσελκύεται από τη θετική ενέργεια που θα έχεις κι εσύ μέσα σου, αλλά και στον χώρο που σε περιβάλλει. Άλλωστε μην ξεχνάς ότι ο χώρος επηρεάζει άμεσα το πώς νιώθουμε και πώς σκεφτόμαστε. Εκεί αποσκοπεί και το φενγκ σούι. Δεν πρόκειται να σου κάνει μαγικά! Εκείνο που θα κάνει, είναι να σε ανεβάσει ενεργειακά, συναισθηματικά και ψυχολογικά, ώστε να «τραβήξεις» στη ζωή σου αυτό που επιθυμείς.

Βήμα πρώτο: Να ξέρεις τι θέλεις

Το πρώτο μυστικό για να αποκτήσεις αυτό που επιθυμείς, όχι μόνο ένα σύντροφο αλλά και οτιδήποτε άλλο, είναι να έχεις ξεκαθαρίσει απόλυτα τι και πώς θα είναι. Αν έχεις βάλει στόχο ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, βεβαιώσου πως είναι αυτό που επιθυμείς και δεν το εξιδανικεύεις, μέσα από την επιθυμία σου να ξεφύγεις από τη μοναξιά. Κρίμα δεν είναι να απογοητευτείς και πάλι;

Αν δεν έχεις κάποιο άτομο στο μυαλό σου, σκέψου πώς θα ήθελες να είναι ο μελλοντικός σου σύντροφος. Φαντάσου τον (ή την) με κάθε λεπτομέρεια: την εμφάνισή του, την κατάστασή του, τις ασχολίες και τα ενδιαφέροντά του. Μπορείς και να γράψεις αυτή την περιγραφή του. Θα σε βοηθήσει και να δώσεις πιο ξεκάθαρη μορφή στην επιθυμία σου. Εννοείται ότι θα πρέπει να κρατήσεις τις προσδοκίες σου σε ρεαλιστικά επίπεδα. Και δώσε έμφαση στα πράγματα που έχουν περισσότερη σημασία για μια αρμονική σχέση, δηλαδή στο να ταιριάζετε στον χαρακτήρα, στη νοοτροπία, στις προτιμήσεις, στον τρόπο που βλέπετε τη ζωή. Όταν τελειώσεις με την περιγραφή σου, βάλε το χαρτί σε έναν κόκκινο φάκελο και φύλαξέ το σε κάποιο σημείο στη νοτιοδυτική πλευρά του σπιτιού ή της κρεβατοκάμαράς σου, τον προσανατολισμό που, σύμφωνα με το φενγκ σούι, συνδέεται με τον έρωτα και τον γάμο.

Και μετά… πάψε να το σκέφτεσαι. Μην αφήνεις να σου γίνεται έμμονη ιδέα. Μην πηγαίνεις οπουδήποτε έχοντας μόνο στο μυαλό σου το πώς θα κάνεις μια ερωτική γνωριμία. Όλη αυτή η αγχωμένη προσδοκία μπλοκάρει την ενέργειά σου και έχει το αντίθετο αποτέλεσμα: να μη γίνεται αυτό που θέλεις. Συνέχισε τη ζωή σου κανονικά, με τις φιλίες, τις ασχολίες και τα ενδιαφέροντά σου. Χαλάρωσε! Και έχε εμπιστοσύνη ότι αυτό που θέλεις θα έρθει. 

Ένα σπίτι ανοιχτό στον έρωτα

Το φενγκ σούι σου δίνει πολλές ιδέες ως προς τις επεμβάσεις που μπορείς να κάνεις στο σπίτι σου, για να φέρεις την ενέργεια του έρωτα. Πρώτα απ’ όλα είναι βασικό να διατηρείς όλο το σπίτι και ιδίως την κρεβατοκάμαρα σε καλή κατάσταση, τακτοποιημένο και καθαρό, σαν να περιμένεις να υποδεχτείς τον σύντροφο των ονείρων σου. Το ίδιο ισχύει και για εσένα, την εμφάνισή σου. Εντάξει, δεν χρειάζεται να είσαι διαρκώς φρεσκοξυρισμένος και παρφουμαρισμένος μέσα στο σπίτι, ή αν είσαι γυναίκα, να κυκλοφορείς με ψηλοτάκουνα και σέξι νεγκλιζέ. Αλλά τουλάχιστον, υπό οιεσδήποτε συνθήκες, να μπορείς να ανοίξεις την πόρτα σου χωρίς να ντρέπεσαι. (Πού ξέρεις, μπορεί να είναι ο υπέροχος γείτονας ή η καταπληκτική γειτόνισσα που μόλις μετακόμισε!).

Μερικά απλά μυστικά στη διακόσμηση του σπιτιού μπορεί να λειτουργήσουν πολύ αποτελεσματικά:

· Βάλε σε διάφορα σημεία του σπιτιού, πλην της κρεβατοκάμαρας, φωτογραφίες σου με αγαπημένα πρόσωπα, φίλους και συγγενείς, σε ευχάριστες περιστάσεις. Θα σου θυμίζουν κάθε στιγμή πως είσαι ένας άνθρωπος που αγαπά και αγαπιέται. Προσοχή: Οι φωτογραφίες με παλιές αγάπες αποκλείονται, αν θέλεις να φέρεις καινούργιο έρωτα στη ζωή σου.

· Φρόντισε η διακόσμηση του σπιτιού σου να μην εκπροσωπεί μόνο το δικό σου φύλο, να είναι δηλαδή υπερβολικά «ανδροπρεπής» ή κοριτσίστικη. Δώσε της έναν πιο ουδέτερο ή μάλλον… αμφίφυλο τόνο. Έτσι αφήνεις περιθώριο να μπει ένα πρόσωπο του αντίθετου φύλου εκεί μέσα και να νιώσει καλοδεχούμενο, συμβολικά αλλά και κυριολεκτικά.

· Η νοτιοδυτική πλευρά στο σπίτι σου δεν πρέπει να έχει αντικείμενα ή έπιπλα χαλασμένα, σπασμένα και γενικά σε κακή κατάσταση. Κάτι που δεν είναι λειτουργικό, όσο όμορφο κι αν δείχνει (π.χ. ένα επιτραπέζιο ρολόι αντίκα) προκαλεί δυσλειτουργία και στον τομέα της ζωής σου που συνδέεται με αυτό το μέρος του σπιτιού, δηλαδή τον ερωτικό. Το ίδιο ισχύει και για την κρεβατοκάμαρα.

· Στη νοτιοδυτική πλευρά μπορείς να τοποθετήσεις διάφορα διακοσμητικά αντικείμενα σε ζευγάρια, π.χ. δυο πουλιά ή δυο κρυστάλλινες ή κεραμικές καρδιές. Ένα κλασικό γούρι για τον έρωτα θεωρείται το ζευγάρι με τις πάπιες. Τοποθέτησέ τις έτσι που να κοιτάζουν η μία την άλλη, για να τραβήξεις την προσοχή ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει.

· Επίσης στη νοτιοδυτική πλευρά του σπιτιού μπορείς να βάλεις για φωτιστικό έναν πολυέλαιο, αν έχεις εκεί καθιστικό ή τραπεζαρία. Τα κρυσταλλάκια προσελκύουν θετική ενέργεια και πολλαπλασιάζουν το φως.

· Το φως είναι γενικά μαγνήτης ενέργειας. Μια συμβουλή του φενγκ σούι λέει, αν θέλεις να προσελκύσεις το ενδιαφέρον κάποιου προσώπου, να ανάβεις καθημερινά ένα φως στη νοτιοδυτική πλευρά του σπιτιού ή του υπνοδωματίου σου, για τρεις ώρες επί 49 μέρες. Αλλά μην παραλείψεις καμιά μέρα!

· Αν έχεις κήπο ή μπαλκόνι, βάλε φυτά που κάνουν κόκκινα και ροζ λουλούδια. Οι κόκκινες τουλίπες και τα γεράνια θεωρούνται γούρικα για την αγάπη. Αν έχεις λουλούδια σε βάζα μέσα στο σπίτι, πρόσεξε να είναι πάντα φρέσκα και να αλλάζεις το νερό τους καθημερινά. Το φενγκ σούι δεν σνομπάρει καθόλου τα ψεύτικα άνθη. Πραγματικά, μπορείς να βρεις πολύ όμορφες απομιμήσεις που δεν ξεχωρίζουν από αληθινά. Θα πρέπει όμως να μην τα αφήνεις να σκονίζονται. Τα λουλούδια που απαγορεύονται… δια ροπάλου στο φενγκ σούι είναι τα αποξηραμένα, γιατί θεωρούνται κάτι νεκρό, με πολύ αρνητική ενέργεια. Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Κρεβατοκάμαρα: Ετοίμασε τη φωλιά της αγάπης

Το υπνοδωμάτιό σου είναι πολύ σημαντικό για τη δημιουργία της ενέργειας που προσελκύει τον έρωτα. Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, πρέπει να το έχεις τακτοποιημένο, ακόμα κι αν δεν πρόκειται να μπει κανένας άλλος εκτός από σένα. Αντίθετα, η νοοτροπία «και ποιος θα το δει;» λειτουργεί απαγορευτικά και δημιουργεί πρώτα σε εσένα μια αίσθηση παραίτησης!

· Μην έχεις στην κρεβατοκάμαρα πίνακες ή φωτογραφίες με μελαγχολικό τόνο ή που να παριστάνουν μοναχικά πρόσωπα. Ούτε καν το υπέροχο δικό σου πορτρέτο. Βάλε το σε κάποιο άλλο σημείο του σπιτιού. Προτίμησε εικόνες που να αποπνέουν χαρά, αισιοδοξία και γαλήνη, καθώς και απεικονίσεις ζευγαριών, με ανθρώπους ή και ζωάκια (αλλά όχι με στάσεις που ο ένας ή και οι δύο να έχουν στραμμένη πλάτη στον άλλο!).

· Αν κοιμάσαι σε διπλό ή ημίδιπλο κρεβάτι, βάζε δύο μαξιλάρια, ακόμα κι αν χρησιμοποιείς μόνο το ένα στον ύπνο. Το κρεβάτι σου δεν πρέπει να είναι κολλημένο στον τοίχο από τη μια πλευρά του, αλλά να είναι προσβάσιμο και από τις δυο πλευρές. Επιπλέον, να έχει στα πλάγια δύο κομοδίνα. Κατά διαστήματα άναβε επάνω στο καθένα τους από ένα κόκκινο ή ροζ κερί και άφηνέ το να καίει για λίγη ώρα.

· Πίσω από την πόρτα της κρεβατοκάμαρας, στο πόμολο, δέσε δυο κόκκινες κορδέλες. Θεωρείται πιο γούρικο αν έχουν μήκος 9 εκατοστά ή κάποιο πολλαπλάσιο του 9 (18 ή 27εκ.). 

Για δύναμη και αισιοδοξία

Αν δεν διώξεις από τα ζωή σου το παλιό, δεν υπάρχει χώρος για να μπει το καινούργιο. Αυτή η φράση, ιδίως στον έρωτα, κρύβει περισσότερη αλήθεια απ’ όση φαντάζεσαι. Αν έχεις κολλήσει στην προηγούμενη σχέση σου και αν σκέφτεσαι με πίκρα τον χωρισμό, καμιά καινούργια κατάσταση …της προκοπής δεν θα μπει στη ζωή σου. (Εκτός αν παρηγορείσαι με one night stands). Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορεί να έχεις κολλήσει στο «ο έρωτας με έρωτα περνάει» και να επιδιώκεις σπασμωδικά την καινούργια σχέση, για να ξεχάσεις τον καημό σου. Αποτέλεσμα; Μπλοκάρεις όλη τη θετική ενέργεια που θα μπορούσε να φέρει κάτι όμορφο στη ζωή σου.

· Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να διώξεις το παρελθόν. Ακόμα κι αν δεν μπορείς να πατήσεις ένα πλήκτρο delete στη μνήμη σου, θα βοηθηθείς αν εξαφανίσεις όλα τα αντικείμενα, δώρα, αναμνηστικά που να θυμίζουν την παλιά σχέση. Ξεφορτώσου τα, πέτα τα ή αν, μπορούν να ευχαριστήσουν κάποιον άλλο, χάρισέ τα. Κάψε τα παλιά γράμματα και φωτογραφίες στον νεροχύτη και άσε τη βρύση να τρέξει, για να τα παρασύρει το νερό… στον αγύριστο.

· Κάνε έναν ενεργειακό καθαρισμό στο υπνοδωμάτιό σου, καίγοντας λιβάνι ή ένα κλαδάκι φασκόμηλο. Στη συνέχεια αέρισε καλά το δωμάτιο και φρόντισε να το αερίζεις καλά, σε καθημερινή βάση για ένα τρίμηνο, ώστε να φύγει η ενέργεια της παλιάς σχέσης.

· Καλό θα ήταν να μπορούσες να αντικαταστήσεις και το στρώμα σου. Αν δεν γίνεται, ρίξε επάνω του ξερό φασκόμηλο και αλάτι, το οποίο θα σκουπίσεις με την ηλεκτρική σκούπα. Έτσι καθαρίζεται ενεργειακά. Αγόρασε καινούργια σεντόνια, σε τόνους του ροζ και του πράσινου, των χρωμάτων που βοηθούν να γιατρευτεί μια πονεμένη καρδιά.

· Μπορείς γενικά να βάλεις μέσα στο σπίτι σου το ροζ χρώμα, που βοηθά να βλέπεις τη ζωή ρόδινη. Επίσης να ξέρεις ότι, αν φορέσεις ροζ σε μια συνάντηση με πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, βοηθά να αναθερμάνεις τη σχέση σου μαζί του. Αν είσαι άντρας, αρκεί και μια γραβάτα.

· Επίσης το πράσινο και το γαλάζιο χρώμα, στον χώρο ή στο ντύσιμό σου, σε βοηθούν να εναρμονίζεσαι με τη ροή των πραγμάτων και να δέχεσαι καλύτερα τη ζωή.

· Όταν περνάς δύσκολες καταστάσεις και αισθάνεσαι ανασφάλεια, βάλε σε κάποιο εσωτερικό ή εξωτερικό σημείο του σπιτιού σου ένα μεγάλο και βαρύ αντικείμενο, όπως ένα άγαλμα ή ένα πήλινο κιούπι. Θα σου δώσει μια αίσθηση σταθερότητας αλλά και θα σου ενισχύσει την υπομονή.

· Αν κοιμάσαι σε διπλό κρεβάτι, να χρησιμοποιείς εναλλάξ και τις δυο πλευρές. Κι αν μένεις μόνος, παρόλο που μπορεί να έχεις την αγαπημένη σου θέση στο τραπέζι όπου τρως και στον καναπέ όπου «αράζεις», φρόντισε να χρησιμοποιείς διαδοχικά όλα τα καθίσματα. Αυτό προσκαλεί συμβολικά να έρθει και κάποιος άλλος, να μοιραστεί τον χώρο σου.

· Και, μιλώντας για καθίσματα: Βγήκες ραντεβού με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Αν πάτε σε εστιατόριο ή καφετέρια, άσε τον (ή την) να καθίσει στην «κυριαρχική» θέση, εκείνη που αντικρίζει την είσοδο ή έχει την πλάτη στον τοίχο. Αυτό του δίνει μια αίσθηση μεγαλύτερης ασφάλειας και άνεσης, και μπορεί να συμπεριφερθεί πιο τολμηρά.

· Θέλεις να πεις κάτι σε κάποιον που σε ενδιαφέρει, αλλά διστάζεις ή αμφιβάλλεις αν θα πρέπει; Γράψ’ του τα όλα σε ένα γράμμα, και φύλαξέ το στη νοτιοδυτική πλευρά του σπιτιού ή της κρεβατοκάμαρας. Άφησέ το για δεκαπέντε μέρες. Και μετά ξανασκέψου το πιο ώριμα και …ακολούθησε την καρδιά σου. Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Το προσωπικό σου «εσωτερικό» φενγκ σούι

Φενγκ σούι δεν κάνεις μόνο στον χώρο σου αλλά και μέσα σου, στην καρδιά σου. Να ξέρεις ότι το όμοιο ελκύει το όμοιο. Όση περισσότερη θετική ενέργεια έχεις μέσα σου, τόση ακόμα θα προσελκύεις.

· Ο καλύτερος τρόπος για να βρεις την αγάπη, είναι να την προσφέρεις. Με κάποιο μυστηριώδη τρόπο, αυτά που δίνουμε στους άλλους, μας ανταποδίδονται, ακόμα κι αν δεν προέρχονται από τα ίδια άτομα στα οποία τα δώσαμε. Φρόντισε λοιπόν να προσφέρεις απλόχερα το ενδιαφέρον σου, τη φροντίδα σου, την τρυφερότητά σου, τον χρόνο σου στους άλλους. Ένα πλάσμα που ξέρει να αγαπά, αγαπιέται κιόλας.

· Η ευτυχία είναι μεταδοτική. Όπως και η αισιοδοξία. Κάνε παρέα με άτομα που έχουν θετική αντιμετώπιση στη ζωή. Που έχουν μια ευτυχισμένη σχέση, χωρίς όμως να τους φθονείς. Παίρνε τους σαν παράδειγμα και να σκέφτεσαι ότι σύντομα θα βρεις κι εσύ το δικό σου ταίρι. Απόφευγε τα μπακούρια που διαρκώς μιζεριάζουν και κλαίνε τη μοίρα τους ή έχουν την αντιμετώπιση «όλοι/όλες είναι τα ίδια χάλια». Η ανακούφιση που νιώθεις με τους… ομοιοπαθείς είναι μόνο προσωρινή. Απλώς ενισχύεις την απαισιοδοξία σου.

· Μη διηγείσαι πέρα-δώθε τις ερωτικές σου ατυχίες. Ούτε να τις αναμασάς μέσα στο μυαλό σου. Όταν αφηγούμαστε ένα δυσάρεστο ή τραυματικό γεγονός είναι σαν να το ξαναζούμε. Ακόμα κι όταν απλώς το θυμόμαστε. Και αυτό έχει αποδειχθεί επιστημονικά! Ο εγκέφαλός μας αντιδρά ακριβώς όπως όταν συνέβη. Είναι σαν να ρίχνεις μόνος σου ψυχολογικά τον εαυτό σου. Να «σου» θυμίζεις κάθε φορά πόσες δυστυχίες σε βρήκαν και άρα, γιατί να μη σε βρουν κι άλλες; Μην μπλέκεις σε τέτοιες παγίδες του μυαλού.

· Όταν στέκεσαι μπροστά σε έναν καθρέφτη για την καθημερινή σου τουαλέτα, ακόμα κι όταν περνάς από μπροστά, να χαμογελάς στο είδωλό σου. Θα δεις πώς αυτομάτως αλλάζει το κέφι σου. Κι όταν κάνεις ντους, να φαντάζεσαι ότι το νερό ξεπλένει από πάνω σου όλες τις αρνητικές επιρροές που σε εμποδίζουν να βρεις την ευτυχία.

Τέλος, να θυμάσαι πως όλες οι επεμβάσεις του φενγκ σούι πρέπει να γίνονται με αισιοδοξία και πίστη. Την ώρα που κάνεις κάτι, να φαντάζεσαι πως αυτό που θέλεις έχει ήδη πραγματοποιηθεί. Να το βλέπεις ολοζώντανο με τα μάτια του μυαλού σου. Μην κάνεις όλες τις επεμβάσεις μαζί, αλλά σταδιακά, για να μπορεί να σταθεροποιείται η ενέργεια. Και έχε υπομονή, χωρίς να απογοητεύεσαι, γιατί χρειάζεται και κάποιος χρόνος για να λειτουργήσουν. 

Από τη Βασιλική Τζουράκη
Το διάβασα στο Myastro
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1093,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,266,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1259,ΒΙΝΤΕΟ,839,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,331,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1563,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3473,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,917,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Άφησε πίσω σου τη μοναξιά και κάλεσε τον έρωτα στη ζωή σου, με τη βοήθεια του φενγκ σούι
Άφησε πίσω σου τη μοναξιά και κάλεσε τον έρωτα στη ζωή σου, με τη βοήθεια του φενγκ σούι
Άφησε πίσω σου τη μοναξιά και κάλεσε τον έρωτα στη ζωή σου, με τη βοήθεια του φενγκ σούι
http://anthoslotou.gr/wp-content/uploads/2019/01/Krishna-Rada-2.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/11/blog-post_66.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/11/blog-post_66.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content