Απίστευτο! Εκλογές ΔΣΑ – Εκτός ψήφου οι ανεμβολίαστοι δικηγόροι!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Απίστευτο! Εκλογές ΔΣΑ – Εκτός ψήφου οι ανεμβολίαστοι δικηγόροι!

👉Χωρίς δικαίωμα ψήφου μένουν οι ανεμβολίαστοι δικηγόροι ενόψει των δικηγορικών εκλογών του Νοεμβρίου, με βάση την τελευταία ΚΥΑ που περιγράφει τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού.

Το μέτρο ισχύει για όλα τα σωματεία (όχι μόνο τους δικηγόρους) και όλες τις συνεδριάσεις συλλογικών οργάνων , αφού δεν υπάρχει πρόβλεψη για συμμετοχή στη διαδικασία με μοριακό ή rapid ή self test. Όπως αναφέρεται σε αυτή ( Δ1 α/ΓΠ.οικ. 60400/2021 που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 4577/Β/3-10-2021) “συνεδριάσεις συλλογικών οργάνων με φυσική παρουσία, χωρίς τον περιορισμό ατόμων του προηγούμενου σημείου, αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 10, και νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 10, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων [απόσταση ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των παρευρισκόμενων, αναλογία του ενός (1) ατόμου ανά πέντε (5) τ.μ., χρήση μάσκας και αντισηπτικού]”.

Να λυθεί

Στην συνεδρίαση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, που τέθηκαν ζητήματα εναλλακτικής ψήφου, διατυπώθηκε έκκληση για συμμετοχή όσων δεν έχουν εμβολιαστοί με μοριακό τέστ: “…Θα πρέπει να ληφθεί μέριμνα από τον κανονιστικό νομοθέτη, ώστε να εξασφαλιστεί η δυνατότητα συμμετοχής στις αρχαιρεσίες όλων των δικηγόρων. Όσοι συνάδελφοι δεν έχουν εμβολιαστεί, θα πρέπει να μπορούν να ψηφίσουν με βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού ελέγχου για τον COVID-19, είτε με τη μέθοδο PCR που έχει διενεργηθεί με τη λήψη στοματοφαρυγγικού ή ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών, είτε ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID-19 (rapid test) εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών, κατά τα ισχύοντα και για την είσοδό τους στα Δικαστήρια”.

Ηλεκτρονική ή επιστολική ψήφος

Στη συνεσδρίαση του ΔΣ του ΔΣΑ τέθηκαν προτάσεις συμβούλων για την υιοθέτηση υβριδικού συστήματος ψηφοφορίας (συνδυασμός δια ζώσης και επιστολικής ή ηλεκτρονικής ψήφου), για τη διεύρυνση της συμμετοχής.

“Το ΔΣ αφού έλαβε υπ’ όψιν του ότι:

α. Η ηλεκτρονική ή επιστολική ψήφος δεν προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία και απαιτείται προς τούτο νέα νομοθετική ρύθμιση.

β. Δεν υφίσταται, επί του θέματος, ολοκληρωμένη μελέτη, που να καθορίζει τον τρόπο και τις λεπτομέρειες εφαρμογής, όπως και το κόστος αυτής

γ. Η ανάπτυξη εφαρμογής, που να διασφαλίζει το αδιάβλητο της διαδικασίας και τη μυστικότητα της ψήφου, δεν κατέστη τεχνικά εφικτή, καθώς η συνεργαζόμενη με τον ΔΣΑ εταιρία Singular Logic, η οποία, ως γνωστόν, διοργανώνει και τις εθνικές εκλογές, μας δήλωσε ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο αίτημά μας.

Αποφάσισε :
  1. Η διεξαγωγή των επικείμενων αρχαιρεσιών να γίνει με φυσική παρουσία των μελών του, όπως άλλωστε προβλέπει και ο Κώδικας Δικηγόρων και η ισχύουσα ΚΥΑ (άρθρο 1 παρ. 4 αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 60400/3.10.2021 ΚΥΑ). Το ζήτημα της δυνατότητας εναλλακτικών τρόπων ψηφοφορίας, με ηλεκτρονική ή επιστολική ψήφο, θα μελετηθεί προσηκόντως, ενόψει των μεθεπόμενων αρχαιρεσιών, ώστε να υπάρξει αναγκαίος χρόνος ανάπτυξης των απαιτούμενων εφαρμογών και υποδομών, της θεσμοθέτησης των αναγκαίων κανονιστικών αλλαγών, αλλά και λήψης των απαραίτητων μέτρων, που θα διασφαλίζουν το αδιάβλητο της διαδικασίας και τη μυστικότητα της ψήφου.
  2. Προκειμένου οι αρχαιρεσίες να διεξαχθούν με όρους υγειονομικής ασφάλειας και να αποφευχθεί ο συνωστισμός, αλλά και με τρόπο που να συνάδει στο κύρος και την αξιοπρέπεια του λειτουργήματός μας, οι εκλογές θα διεξαχθούν σε διευρυμένο αριθμό εκλογικών τμημάτων, όχι μόνο στο κτίριο του ΔΣΑ αλλά και σε άλλους χώρους, σε εύλογη απόσταση από αυτόν (ΕΒΕΑ, Τιτάνια, Στοά Βιβλίου, Πνευματικό Κέντρο). Οι συνάδελφοι θα ενημερωθούν για το τμήμα που θα ψηφίσουν ατομικά, με sms και email και με δημόσιες ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα του Συλλόγου.
  3. Θα πρέπει να ληφθεί μέριμνα από τον κανονιστικό νομοθέτη, ώστε να εξασφαλιστεί η δυνατότητα συμμετοχής στις αρχαιρεσίες όλων των δικηγόρων. Όσοι συνάδελφοι δεν έχουν εμβολιαστεί, θα πρέπει να μπορούν να ψηφίσουν με βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού ελέγχου για τον COVID-19, είτε με τη μέθοδο PCR που έχει διενεργηθεί με τη λήψη στοματοφαρυγγικού ή ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών, είτε ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID-19 (rapid test) εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών, κατά τα ισχύοντα και για την είσοδό τους στα Δικαστήρια.
  4. Το κόστος των εκλογών θα περιοριστεί στο αναγκαίο δυνατό.
Πλειοψηφίες

Την απόφαση αυτή ψήφισαν: ο Πρόεδρος του ΔΣΑ Δημήτρης Βερβεσός, οι Αντιπρόεδροι Ευστάθιος Αναλυτής και Φώτιος Κωτσής, η Σύμβουλος Ταμίας Μαρινέττα Γούναρη και οι Σύμβουλοι: Αντώνης Αντανασιώτης, Ιωάννης Δεληγεώργης, Χρήστος Κακλαμάνης, Γεώργιος Κλεφτοδήμος, Χάρης Κονδύλης, Ανδρέας Κουτσόλαμπρος, Χρυσούλα Μαρινάκη, Μεθόδιος Ματαλλιωτάκης, Κωνσταντίνος Ρίζος, Αγγελική Σεραφείμ

Ο Γενικός Γραμματέας Μιχάλης Καλαντζόπουλος και οι Σύμβουλοι: Δημήτρης Αναστασόπουλος, Άρτεμις Κατωπόδη, Ελευθέριος Ράντος, Ζώης Σταυρόπουλος ψήφισαν υπέρ της ψηφοφορίας με φυσική παρουσία και ηλεκτρονικό τρόπο στις αμέσως προσεχείς αρχαιρεσίες.

Οι Σύμβουλοι Ιωάννης Κάπος και Θεμιστοκλής Σοφός ψήφισαν υπέρ της ψηφοφορίας με φυσική παρουσία και επιστολική ψήφο στις αμέσως προσεχείς αρχαιρεσίες.

Οι Σύμβουλοι Σωτήρης Διαμαντόπουλος, Νικόλαος Κουτκιάς, Βενιαμίν Μπατής και Βασίλης Παπαστεργίου ήταν απόντες κατά την ψηφοφορία.

Το διάβασα στο el.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,451,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1982,ΑΠΟΨΕΙΣ,66,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,110,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,716,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,138,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,764,ΒΙΝΤΕΟ,194,ΒΟΛΟΣ,72,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1827,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,173,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,113,ΕΛΛΑΔΑ,1293,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,28,ΕΡΕΥΝΕΣ,47,ΖΩΗ,160,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,41,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,46,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,501,Κόσμος,9663,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,49,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,441,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1554,Πολιτική,6850,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6003,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,75,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,343,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1140,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2799,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,40,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,94,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,641,Eco-News,2791,GP - info,5,voice healing therapy,39,
ltr
item
Ploumistos.com: Απίστευτο! Εκλογές ΔΣΑ – Εκτός ψήφου οι ανεμβολίαστοι δικηγόροι!
Απίστευτο! Εκλογές ΔΣΑ – Εκτός ψήφου οι ανεμβολίαστοι δικηγόροι!
Απίστευτο! Εκλογές ΔΣΑ – Εκτός ψήφου οι ανεμβολίαστοι δικηγόροι!
https://www.documentonews.gr/wp-content/uploads/2021/07/2528230-1024x624.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/10/blog-post_98.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/10/blog-post_98.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content