Telegraph: «Ο κορωνοϊός κατασκευάστηκε στο εργαστήριο της Wuhan - Συμμετείχαν και Αμερικανοί επιστήμονες»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Telegraph: «Ο κορωνοϊός κατασκευάστηκε στο εργαστήριο της Wuhan - Συμμετείχαν και Αμερικανοί επιστήμονες»

👉Σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph, επιστήμονες στην Wuhan σχεδίαζαν να απελευθερώσουν κορωνοϊούς σε πληθυσμούς νυχτερίδων στην Κίνα, με στόχο στη συνέχεια να τους εμβολιάσουν ενάντια σε ασθένειες που θα μπορούσαν να μεταδοθούν στον άνθρωπο.

Μάλιστα, οι επιστήμονες ζητούσαν χρηματοδότηση για το πειραματικό τους έργο από το 2018 πολύ πριν ξεσπάσει η πανδημία.

Η επιστημονική ομάδα έκανε μάλιστα το αίτημα χρηματοδότησης, ζητώντας 14 εκατομμύρια δολάρια, στην Υπηρεσία Έρευνας Προηγµένων Αµυντικών Προγραµµάτων (Darpa), έναν οργανισμό του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, υπεύθυνο για την ανάπτυξη καινούριων τεχνολογιών για χρήση από το Στρατό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τη γνησιότητα των εγγράφων πιστοποιεί πρώην στέλεχος της διοίκησης Τραμπ στις ΗΠΑ.

Σε αυτά, φαίνεται πως η επιστημονική ομάδα επιδίωκε να εισάγει τροποποιημένους κορωνοϊούς σε νυχτερίδες, που θα έκαναν ευκολότερη τη μετάδοση του ιού σε ανθρώπινα κύτταρα.

Η πληροφορία αυτή φαίνεται να έχει ξεχωριστή αξία, καθώς οι επιστήμονες προβληματίστηκαν ιδιαίτερα όταν, μελετώντας τον κορωνοϊό που προκαλεί την Covid-19, είδαν πόσο γρήγορα εξελισσόταν ώστε να προσαρμόζεται στον ανθρώπινο οργανισμό, ιδιαίτερα σε ό, τι αφορά την πρωτεϊνική ακίδα που συνδέεται με τα κύτταρα.

Ο Βρετανός επιστήμονας που ηγείτο της έρευνας

Τα έγγραφα διέρρευσε η ομάδα Drastic, αποτελούμενοι από επιστήμονες ανά τον κόσμο που ερευνούν την προέλευση της ασθένειας Covid-19. Φαίνεται πως στην πρόταση των επιστημόνων της Wuhan, περιλαμβανόταν η ανάμειξη υψηλού κινδύνου φυσικών κορωνοϊών με πολύ πιο μολυσματικές, αλλά λιγότερο επικίνδυνες παραλλαγές τους.

Η πρόταση χρηματοδότησης είχε γίνει από τον Βρετανό ζωολόγο, Πίτερ Νάσζακ, της Συμμαχίας EcoHealth με έδρα τις ΗΠΑ, η οποία και συνεργάστηκε στενά με το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν στην έρευνα πάνω στις νυχτερίδες.

Συμμετείχαν επιστήμονες από αμερικανικά πανεπιστήμια

Ανάμεσα στα μέλη της ερευνητικής ομάδας περιλαμβάνεται και η Κινέζα καθηγήτρια, Δρ. Σι Σένγκλι, που στην ερευνητική κοινότητα κουβαλά το παρατσούκλι «Μπατγούμαν» εξαιτίας της ενασχόλησής της με πειράματα σε νυχτερίδες. Επιπλέον, στο σχήμα συμμετείχαν ερευνητές από το πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνα και το Εθνικό Γεωλογικό Ερευνητικό Κέντρο Άγριος Ζωής των ΗΠΑ.

Οι επιστήμονες υποστήριζαν πως το έργο αυτό ήταν ιδιαίτερα σημαντικό, τονίζοντας την επικινδυνότητα της μετάδοσης ενός ιού από κάποιο άγριο ζώο, ιδιαίτερα στην περιοχή της Άπω Ανατολής όπου συνηθίζεται η κατανάλωση νυχτερίδων.

Η Darpa δεν χορήγησε την χρηματοδότηση

Η Darpa αρνήθηκε να χρηματοδοτήσει την εν λόγω έρευνα τονίζοντας πως «το προτεινόμενο έργο του οποίου ηγείται ο Πίτερ Ντάσζακ θα μπορούσε να θέσει τις τοπικές κοινωνίες σε κίνδυνο». Επιπλέον, η υπηρεσία του αμερικανικού στρατού σημείωνε πως η ερευνητική ομάδα δεν είχε εξετάσει ενδελεχώς τους κινδύνους της ενίσχυσης ενός ιού ή της απελευθέρωσης κάποιου εμβολίου από αέρος.

Ερευνητής για τον κορωνοϊού του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) που ωστόσο θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, σημειώνει στο βρετανικό μέσο πως το ανασυχητικό στην πρόταση είναι πως προέβλεπε την ενίσχυση ορισμένων από τις πιο θανατηφόρες ασθένειες όπως το Αναπνευστικό Σύνδρομο Mers.

«Αυτοί οι ιοί έχουν ποσοστό θνησιμότητας άνω του 30%, το οποίο τουλάχιστον σε επίπεδο ισχύος είναι πολύ πιο θανατηφόρο από τον κορωνοϊό Sars-CoV-2. Αν μια από τις αλλαγές στους υποδοχείς έκανε τον Mers να εξαπλώνεται με παρόμοιο τρόπο, ενώ διατηρούσε το ποσοστό θνησιμότητας, τότε εκείνη η πανδημία θα μπορούσε να πάρει διαστάσεις αποκάλυψης» λέει.
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,448,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1979,ΑΠΟΨΕΙΣ,64,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,110,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,714,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,138,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,763,ΒΙΝΤΕΟ,193,ΒΟΛΟΣ,71,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1826,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,172,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,113,ΕΛΛΑΔΑ,1271,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,28,ΕΡΕΥΝΕΣ,47,ΖΩΗ,159,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,41,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,46,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,496,Κόσμος,9656,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,49,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,437,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1551,Πολιτική,6845,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6000,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,75,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,343,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1140,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2785,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,40,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,93,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,640,Eco-News,2791,GP - info,5,voice healing therapy,39,
ltr
item
Ploumistos.com: Telegraph: «Ο κορωνοϊός κατασκευάστηκε στο εργαστήριο της Wuhan - Συμμετείχαν και Αμερικανοί επιστήμονες»
Telegraph: «Ο κορωνοϊός κατασκευάστηκε στο εργαστήριο της Wuhan - Συμμετείχαν και Αμερικανοί επιστήμονες»
Telegraph: «Ο κορωνοϊός κατασκευάστηκε στο εργαστήριο της Wuhan - Συμμετείχαν και Αμερικανοί επιστήμονες»
https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/inline-images/ergastirio-ouxan.jpg?itok=bWJvoC5V
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/09/telegraph-wuhan.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/09/telegraph-wuhan.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content