Έρχεται «ΤΡΕΛΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ»! - ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΟΡΙΕΣ κατά των κρατών να συμμορφωθούν με την νέα πράσινη πολιτική!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Έρχεται «ΤΡΕΛΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ»! - ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΟΡΙΕΣ κατά των κρατών να συμμορφωθούν με την νέα πράσινη πολιτική!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Την ώρα που στην Ελλάδα, από τα καλύτερα παιδιά της παγκοσμιοποίησης, κλείνουν οι μονάδες παραγωγής ενέργειας από λιγνίτη, την ώρα που το φυσικό αέριο αυξάνεται για φέτος έως και 91%, με σκοπό να διαλυθούν τα νοικοκυριά και, ίσως κατά αυτόν τον τρόπο, να εξαναγκαστούν στην χρήση συγκεκριμένων εναλλακτικών πηγών ενέργειας, ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΟΡΙΕΣ κατά των κρατών να συμμορφωθούν με την νέα πράσινη πολιτική!!!

Πριν λίγες μέρες, τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ) κάλεσαν την Αυστραλία να κλείσει ολόκληρη τη βιομηχανία άνθρακα εντός 10 ετών στο όνομα της καταπολέμησης της δήθεν κλιματικής αλλαγής για την οποία πια “γελάνε” και οι πάγοι.

Ο Σέλβιν Χαρτ, Βοηθός Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ και ειδικός σύμβουλος για την κλιματική δράση, δήλωσε στο Αυστραλιανό Εθνικό Πανεπιστήμιο ότι η σταδιακή κατάργηση του άνθρακα έως το 2030 είναι ένα ουσιαστικό βήμα για τη μείωση της υπερθέρμανσης του πλανήτη, η οποία ουσιαστικά δεν υφίσταται.

Τηλεοπτικός σταθμός στην Αυστραλία διαμαρτύρεται για το γεγονός αυτό και τα λόγια είναι άκρως σημαντικά, διότι δείχνουν πως ο πλανήτης οδεύει μπρος μια παγκόσμια χούντα, η οποία θα παρεμβαίνει όχι μόνο με αφορμή την υγεία αλλά και το περιβάλλον, σμπαραλιάζοντας ενεργειακά τις χώρες, καθώς, όπως θα δείτε, οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας δε φτάνουν!

Αναφέρει το ρεπορτάζ:

«Λιγότερα από 10 χρόνια. Τόσα μόνο μας έδωσαν τα Ηνωμένα Έθνη για να κλείσουμε τα ορυχεία εδώ στην Αυστραλία……

Ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Selwin Hart δημοσίευσε έναν οδικό χάρτη των Ηνωμένων Εθνών στο Φόρουμ Ηγετών Crawford του 2021 του Κρατικού Πανεπιστημίου Αυστραλίας. Σήμερα ο Hart προειδοποίησε ότι οι χώρες του ΟΟΣΑ έχουν περιθώριο μέχρι το 2030 να κλείσουν τις βιομηχανίες εξόρυξης κάρβουνού τους, να δεσμευτούν για έναν στόχο μηδενικών καθαρών εκπομπών μέχρι το 2050.

Η πίεση αυτή έρχεται ενώ η Κίνα, ένας απ’ τους μεγαλύτερους εκπομπούς διοξειδίου του άνθρακα του πλανήτη, απέρριψε προσπάθειες απ’ τις ΗΠΑ να επιταχύνει τις δικές της κλιματικές προσπάθειες (σ.σ. ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ)».

Από την πλευρά του ο περιβαλλοντικός συντάκτης της εφημερίδας ”The Australian”, Graham Lloyd, αναφέρει:

«Είναι ειδήσεις που θα έρθουν ως σοκ για πολλούς ανθρώπους αλλά αυτό που δείχνει είναι ότι πραγματικά φτάνουμε στο χείλος της αντίστροφης μέτρησης για την Σύνοδο για το Κλίμα της Γλασκόβης που είναι προγραμματισμένη για τον Νοέμβρη.

Έχουν περιθώριο (σ.σ. εντολές;;;) μέχρι το τέλος αυτής της δεκαετίας (2030) βασικά για να τα κλείσουν όλα ολοκληρωτικά…….»

«Στα χρόνια που έρχονται θα είμαστε ενεργειακά φτωχοί;», ρώτησε τον Lloyd η δημοσιογράφος.

«Ναι. Πιστεύω πως αυτός είναι ο μεγάλος αντίλογος. Με τι αντικαθιστάς τους παραδοσιακούς σου ενεργειακούς πόρους. Και ναι μεν έχει υπάρξει μια τεράστια ανάπτυξη στα ηλιακά και τις μπαταρίες κι όλα αυτά τα άλλα αλλά υπάρχει πολλή επιφυλακτικότητα σχετικά με το αν αυτά ειλικρινά πρόκειται να σηκώσουν το μεγάλο βάρος που θα απαιτηθεί. Και όλες οι παγκόσμιες έρευνες δείχνουν ότι η αντικατάσταση της ενέργειας με ανανεώσιμες είναι ένα πολύ, πολύ μικρό κλάσμα…. Επομένως, χρειαζόμαστε κάτι άλλο».


Το διάβασα στο el.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,442,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1970,ΑΠΟΨΕΙΣ,60,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,108,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,702,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,133,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,756,ΒΙΝΤΕΟ,191,ΒΟΛΟΣ,67,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1817,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,155,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,111,ΕΛΛΑΔΑ,1131,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,26,ΕΡΕΥΝΕΣ,46,ΖΩΗ,146,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,39,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,41,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,443,Κόσμος,9590,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,47,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,411,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1534,Πολιτική,6825,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5954,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,75,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,341,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1116,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2696,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,36,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,90,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,627,Eco-News,2767,GP - info,5,voice healing therapy,37,
ltr
item
Ploumistos.com: Έρχεται «ΤΡΕΛΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ»! - ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΟΡΙΕΣ κατά των κρατών να συμμορφωθούν με την νέα πράσινη πολιτική!!! (ΒΙΝΤΕΟ)
Έρχεται «ΤΡΕΛΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ»! - ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΟΡΙΕΣ κατά των κρατών να συμμορφωθούν με την νέα πράσινη πολιτική!!! (ΒΙΝΤΕΟ)
Έρχεται «ΤΡΕΛΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ»! - ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΟΡΙΕΣ κατά των κρατών να συμμορφωθούν με την νέα πράσινη πολιτική!!! (ΒΙΝΤΕΟ)
https://www.el.gr/wp-content/uploads/2021/09/image-84.png
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/09/blog-post_22.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/09/blog-post_22.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content