Οι ειδικοί προειδοποιούν για την θανατηφόρο νόσο που εξαπλώνεται σε Ανθρώπους και μοιαζουν με ζόμπι (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι ειδικοί προειδοποιούν για την θανατηφόρο νόσο που εξαπλώνεται σε Ανθρώπους και μοιαζουν με ζόμπι (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Ένα γεγονός που πέρασε απαρατήρητο από το ευρύ κοινό, όμως όσοι το είδαν προβληματίστηκαν σοβαρά για το τι μπορεί να σημαίνει και γιατί τα CDC, και το Υπουργείο άμυνας των ΗΠΑ, προετοιμάζονται και προειδοποιούν για την Αποκάλυψη των Ζόμπι.

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ, τα γνωστά CDC, θέλουν οι Αμερικανοί πολίτες να είναι προετοιμασμένοι για την περίπτωση μιας επίθεσης Zόμπι!

Δεν είναι αστείο, αλλά πραγματικότητα. Παρά το γεγονός ότι παρέχουν γενικά οδηγίες υγείας, όπως φυσικά και οδηγίες για τον κορωνοϊό, τα CDC ενημέρωσαν τον κόσμο να προετοιμαστεί, για ένα άλλο ακραίο περιστατικό: μια Αποκάλυψη των Ζόμπι. Δείτε ΕΔΩ

Τα CDC προχώρησαν ακόμα περισσότερο το παλαιότερο σενάριο ετοιμότητας για ζόμπι του 2011, με το να κυκλοφορήσουν βίντεο που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς στα σχολεία, αφού όπως αναφέρουν στο σάιτ, ένας συντριπτικός αριθμός εκπαιδευτικών ζήτησε δραστηριότητες ετοιμότητας με θέμα τα ζόμπι, για παιδιά σχολικής ηλικίας. Όπως λένε, στόχος είναι να βοηθήσει τους εκπαιδευτικούς, να διδάξουν σε παιδιά ηλικίας γυμνασίου, τα βασικά για μια κατάσταση ετοιμότητας έκτακτης ανάγκης και αντίδρασης, χρησιμοποιώντας ένα διασκεδαστικό, φανταστικό σενάριο.
Όπως αναφέρεται στο σάιτ:

«Όλα τα μαθήματα που δημοσιεύονται σε αυτόν τον ιστότοπο είναι ρευστά και εκτιμούμε τυχόν σχόλια σχετικά με το τι λειτουργεί και τι δεν λειτουργεί στην πράξη. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν είναι εξαντλητικές, αλλά μια σταθερή αρχή για το τι σημαίνει να προετοιμαστείτε και πώς αυτό επηρεάζει τους μαθητές και την κοινότητά τους. Μη διστάσετε να τροποποιήσετε αυτές τις δραστηριότητες, να τις μεταβιβάσετε και να μοιραστείτε μαζί μας τα δικά σας σχέδια μαθήματος ετοιμότητας. Είτε είστε δάσκαλος γυμνασίου, αρχηγός προσκόπων, βιβλιοθηκάριος ή πρέσβης δημόσιας υγείας, ελπίζουμε ότι αυτά τα μαθήματα θα βοηθήσουν στη διδασκαλία της σπουδαιότητας να αποκτήσετε κιτ επιβίωσης, να σχεδιάσετε και να προετοιμαστείτε. Έχετε σχόλια ή προτάσεις; »
 

Μπορεί το σενάριο να είναι φανταστικό, αλλά βλέποντάς το βίντεο πολλοί εκπαιδευτικοί θορυβήθηκαν κι άρχισαν να αναρωτιούνται τι συμβαίνει με αυτή την υπόθεση, αφού και τα στοιχεία που ζητούν, για το πώς αντιδρούν ενήλικες και παιδιά σε αυτό το σενάριο, συλλέγονται και αξιοποιούνται.

Τα CDC παρέχουν ακόμη και ένα γραφικό μυθιστόρημα, με τίτλο “Preparedness 101: Zombie Pandemic”, το οποίο δείχνει τη σημασία της προετοιμασίας πριν χτυπήσουν πραγματικές καταστροφές και όχι φανταστικές!

Στο σάιτ των CDC λέει επίσης, ότι αυτό το σενάριο ξεκίνησε ως μια εκστρατεία «μεταξύ σοβαρού κι αστείου, για να προσελκύσει νέο κοινό με μηνύματα ετοιμότητας κι έχει αποδειχθεί ότι είναι μια πολύ αποτελεσματική πλατφόρμα», και ως εκ τούτου, συνεχίζει «να προσεγγίζει και να προσελκύει ένα ευρύ φάσμα κοινού για κάθε είδους ετοιμότητα, μέσω της «ετοιμότητας για ζόμπι».
“Μπορεί να γελάσετε τώρα, αλλά όταν συμβεί θα είστε χαρούμενοι που το διαβάσατε αυτό”, γράφει ο ιστότοπος των CDC. “Και ίσως να μάθετε ακόμη και ένα ή δύο πράγματα για το πώς να προετοιμαστείτε για μια πραγματική κατάσταση έκτακτης ανάγκης.”

Λοιπόν, τι θα συνέβαινε εάν τα ζόμπι ξεκινούσαν να περιφέρονται στους δρόμους;

Δηλώνουν ότι θα ξεκινούσαν έρευνα, όπως θα συνέβαινε σε κάθε ξέσπασμα οποιασδήποτε πανδημίας και θα παρείχαν βοήθεια στις πολιτείες των ΗΠΑ. Μέχρι να μπορέσουν να προσδιορίσουν την αιτία της επιδημίας και πώς θα μπορούσε αυτή να αντιμετωπιστεί και να σταματήσει, τα CDC απαριθμούν τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθηθούν για να είστε «ασφαλείς παρά μετανιωμένοι».

Το πρώτο βήμα είναι να προετοιμαστείτε για τα ζόμπι – ή για οποιαδήποτε καταστροφή:
  • Δημιουργήστε ένα κιτ έκτακτης ανάγκης με βασικά είδη που θα διαρκέσουν μερικές ημέρες. Το κιτ πρέπει να περιλαμβάνει ένα γαλόνι νερού ανά ημέρα για κάθε άτομο, είδη διατροφής που δεν είναι ευπαθή • φάρμακα, εργαλεία και προμήθειες • προϊόντα υγείας και υγιεινής • ρούχα και κλινοσκεπάσματα σημαντικά έγγραφα και προμήθειες πρώτων βοηθειών.
  • Στη συνέχεια, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης όταν ένα ζόμπι, ή ένας τυφώνας, βρίσκεται έξω από την πόρτα σας. Αυτό περιλαμβάνει τον εντοπισμό των πιθανών τύπων έκτακτης ανάγκης που μπορεί να χτυπήσουν την περιοχή σας – όπως ανεμοστρόβιλοι ή σεισμοί – για να προετοιμαστείτε για αυτήν την κατάσταση και να δημιουργήσετε μια λίστα με τις επείγουσες επαφές σας.
  • Θα πρέπει επίσης να επιλέξετε ένα μέρος για να εγκαταλείψετε την οικία σας και να κάνετε ένα σχέδιο εκκένωσης, το οποίο περιλαμβάνει έναν καθορισμένο χώρο συνάντησης για εσάς και εκείνους με τους οποίους ζείτε, ώστε να βρεθείτε όλοι μαζί ξανά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ για την θανατηφόρα ασθένεια στα λάφια «ζόμπι» που θα μπορούσε να εξαπλωθεί στους ανθρώπους.... ΕΔΩ

Ωστόσο δείτε το βίντεο με τον Fauci, καθώς ο κόσμος έχει θορυβηθεί από τις ασκήσεις ετοιμότητας, αφού ποτέ δεν μπορεί να ξέρει, τι θα συμβεί στο μέλλον, από τη στιγμή μάλιστα, που τεχνητοί ιοί, οι οποίοι κατασκευάζονται σε εργαστήρια, ξεφεύγουν και απειλούν ολόκληρο τον πλανήτη, όπως παραδέχθηκε ακόμα και ο ίδιος για τον κορωνοϊό, που ταλαιπωρεί εδώ και πάνω από έναν χρόνο όλον τον κόσμο, με καταστροφικά αποτελέσματα που τα ζούμε όλοι.
 

Το διάβασα στο el.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Οι ειδικοί προειδοποιούν για την θανατηφόρο νόσο που εξαπλώνεται σε Ανθρώπους και μοιαζουν με ζόμπι (ΒΙΝΤΕΟ)
Οι ειδικοί προειδοποιούν για την θανατηφόρο νόσο που εξαπλώνεται σε Ανθρώπους και μοιαζουν με ζόμπι (ΒΙΝΤΕΟ)
Οι ειδικοί προειδοποιούν για την θανατηφόρο νόσο που εξαπλώνεται σε Ανθρώπους και μοιαζουν με ζόμπι (ΒΙΝΤΕΟ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/proxy/AVvXsEhLKnwDmiKJTp3o7G0D2d3XmpqofDGks2ooux2qk6UDoVh5Mxf9iz6CNlgyC1GzJksZdL9HgMkKX4ZaDykQrsykzQA30g1jUq54vzJpdUbPAXjHpK1NSX1H1CJv0zKv746dfWNGfQAkeJGAPdbNv8XyQ194EW-fJgZQvhI8q71xAUA0-h546aKmVpA8U2BwjOf6dGhp=w400-h308
https://blogger.googleusercontent.com/img/proxy/AVvXsEhLKnwDmiKJTp3o7G0D2d3XmpqofDGks2ooux2qk6UDoVh5Mxf9iz6CNlgyC1GzJksZdL9HgMkKX4ZaDykQrsykzQA30g1jUq54vzJpdUbPAXjHpK1NSX1H1CJv0zKv746dfWNGfQAkeJGAPdbNv8XyQ194EW-fJgZQvhI8q71xAUA0-h546aKmVpA8U2BwjOf6dGhp=s72-w400-c-h308
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/05/blog-post_140.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/05/blog-post_140.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content