Οι ειδικοί προειδοποιούν για την θανατηφόρο νόσο που εξαπλώνεται σε Ανθρώπους και μοιαζουν με ζόμπι

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Οι ειδικοί προειδοποιούν για την θανατηφόρο νόσο που εξαπλώνεται σε Ανθρώπους και μοιαζουν με ζόμπι

⍆Η θανατηφόρα ασθένεια ελάφια «ζόμπι» θα μπορούσε να εξαπλωθεί στους ανθρώπους....

Μια θανατηφόρα ασθένεια που έχει επηρεάσει τον πληθυσμό ελαφιού σε περίπου 24 κράτη και δύο καναδικές επαρχίες θα μπορούσε τελικά να εξαπλωθεί και να μολύνει τους ανθρώπους, προειδοποιούν οι ειδικοί.

Μιλώντας στο State Capitol της Μινεσότα την περασμένη εβδομάδα, εμπειρογνώμονες από το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα δήλωσαν στους νομοθέτες τους κινδύνους της χρόνιας σπατάλης της νόσου (CWD) ή που περιγράφει η Αμερικανική Γεωλογική Έρευνα ως μια «θανατηφόρα νευρολογική ασθένεια η οικογένεια των ελαφιών), συμπεριλαμβανομένων των ελαφιών, του ελαφιού μουλάρι, των μεγάλων ελαφών και της αμερικανικής ελάφου.

Επί του παρόντος, δεν υπάρχουν διαθέσιμα εμβόλια ή θεραπείες για τη νόσο, οι οποίες λένε οι επιστήμονες ότι απλώνεται απευθείας μέσω της επαφής ζώων με ζώα αλλά και έμμεσα μέσω μολυσμένου πόσιμου νερού ή τροφής.

Παρόλο που δεν έχουν αναφερθεί περιπτώσεις CWD στους ανθρώπους, ο Michael Osterholm, διευθυντής του Κέντρου Έρευνας και Πολιτικής για τα Λοιμώδη Νοσήματα στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότα, δήλωσε στους νομοθέτες ότι η ασθένεια πρέπει να αντιμετωπίζεται ως θέμα δημόσιας υγείας, Η CWD θα είναι πιθανόν «τεκμηριωμένη τα επόμενα χρόνια».

«Είναι πιθανό ότι τα ανθρώπινα περιστατικά CWD που σχετίζονται με την κατανάλωση μολυσμένου κρέατος θα τεκμηριωθούν τα επόμενα χρόνια. Είναι πιθανό ότι ο αριθμός των ανθρώπινων κρουσμάτων θα είναι σημαντικός και δεν θα είναι μεμονωμένα γεγονότα «, δήλωσε εν μέρει, σύμφωνα με το Twin City Pioneer Press.

“If Stephen King could write an infectious disease novel, he would write about prions like this.»
— Michael Osterholm

«Εάν ο Stephen King μπορούσε να γράψει ένα μυθιστόρημα μολυσματικών νόσων, θα γράφει για ασθένεια πρίονες(prion disease) όπως αυτό», πρόσθεσε.


Ο Osterholm εξομοίωσε τη νόσο CWD με την ασθένεια των τρελών αγελάδων, την οποία οι δημόσιοι υπάλληλοι της δημόσιας υγείας και οι βιομηχανίες του τομέα του βοείου κρέατος κάποτε δεν πίστευαν ότι θα μπορούσαν να μολύνουν τους ανθρώπους (από τότε επιβεβαιώθηκε ότι μια ανεπιθύμητη παραλλαγή τρελών αγελάδων – νόσου Creutzfeldt-Jakob (vCJD) του ανθρώπου). Η ασθένεια CWD και Creutzfeldt-Jakob ανήκουν στην ίδια οικογένεια ασθενειών γνωστών ως ασθένειες prion, σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC).

Το CWD εντοπίστηκε για πρώτη φορά σε ένα ελάφι σε αιχμαλωσία στα τέλη της δεκαετίας του 1960, ανέφερε το CDC. Τα συμπτώματα της νόσου περιλαμβάνουν το σκάλισμα, το εμπόδιο, την έλλειψη συντονισμού, υπερβολικό σάλιο,την έλλειψη φόβου για τους ανθρώπους, την επιθετικότητα και την αδιαφορία – κάτι που εξηγεί το ψευδώνυμο «ζόμπι» ελάφια. Τα συμπτώματα είναι αποτέλεσμα ενός «παραμορφωμένου πρίοντος που σκοτώνει νευρώνες στον εγκέφαλο του μολυσμένου ζώου», εξηγεί το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα.

Ο Osterholm απηχούσε το CDC όταν προειδοποίησε ότι η ασθένεια θα μπορούσε ενδεχομένως να εξαπλωθεί στους ανθρώπους στο μέλλον.

«Μελέτες σε ζώα υποδεικνύουν ότι το CWD ενέχει κίνδυνο για ορισμένους τύπους πρωτευόντων πλην του ανθρώπου, όπως πιθήκους, που τρώνε κρέας από ζώα που έχουν μολυνθεί με CWD ή έρχονται σε επαφή με εγκεφαλικά ή σωματικά υγρά από μολυσμένα ελάφια ή άλκη. Αυτές οι μελέτες δημιουργούν ανησυχίες ότι μπορεί να υπάρχει κίνδυνος και για τους ανθρώπους. Από το 1997, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει συστήσει ότι είναι σημαντικό να παραμείνουν οι παράγοντες όλων των γνωστών νόσων των πριόνων να εισέλθουν στην ανθρώπινη τροφική αλυσίδα «, δηλώνει η CDC.

Zombie Deer Disease is Spreading Across the US

Το διάβασα στο nikosxeiladakis.gr - witl.com
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,426,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1943,ΑΠΟΨΕΙΣ,42,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,107,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,692,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,126,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,753,ΒΙΝΤΕΟ,186,ΒΟΛΟΣ,56,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1813,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,150,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,109,ΕΛΛΑΔΑ,827,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,25,ΕΡΕΥΝΕΣ,45,ΖΩΗ,142,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,37,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,39,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,366,Κόσμος,9492,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,46,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,354,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1516,Πολιτική,6796,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5929,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,73,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1098,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2581,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,34,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,88,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,614,Eco-News,2750,GP - info,5,voice healing therapy,36,
ltr
item
Ploumistos.com: Οι ειδικοί προειδοποιούν για την θανατηφόρο νόσο που εξαπλώνεται σε Ανθρώπους και μοιαζουν με ζόμπι
Οι ειδικοί προειδοποιούν για την θανατηφόρο νόσο που εξαπλώνεται σε Ανθρώπους και μοιαζουν με ζόμπι
Οι ειδικοί προειδοποιούν για την θανατηφόρο νόσο που εξαπλώνεται σε Ανθρώπους και μοιαζουν με ζόμπι
http://townsquare.media/site/694/files/2019/02/zombies-e1550248418550.jpg?w=980&q=75
https://i.ytimg.com/vi/QNIHVZKC2IM/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2019/02/blog-post_81.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2019/02/blog-post_81.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content