Τα «προνόμια» των εμβολιασμένων εξετάζει η «κυβέρνηση λοιμωξιολόγων»! - Δείτε ποια θα είναι

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Τα «προνόμια» των εμβολιασμένων εξετάζει η «κυβέρνηση λοιμωξιολόγων»! - Δείτε ποια θα είναι

👉Η «κυβέρνηση λοιμωξιολόγων» θα εξετάσει αυτή την εβδομάδα τα «προνόμια» τα οποία θα έχουν όσοι εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού, κάτι το οποίο γίνεται ώστε να δοθούν κίνητρα προς τους πολίτες να εμβολιαστούν!

Τα χαμηλά -παρά το αφήγημα- ποσοστά εμβολιασμένων πολιτών έχουν οδηγήσει την κυβέρνηση στο να εξετάζει τρόπους για να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν. Έτσι, σε απόλυτη επιβεβαίωση των όσων τονίζει τον τελευταίο καιρό το pronews.gr, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν οι «ελευθερίες» που θα έχουν οι εμβολιασμένοι.

Με τις μέχρι τώρα πληροφορίες να αναφέρουν πως αυτές θα αφορούν τις πιο ελεύθερες μετακινήσεις από νομό σε νομό, αλλά και την είσοδο τους σε ορισμένους χώρους όπως γυμναστήρια, κολυμβητήρια, συναυλίες κτλ. αλλά και η είσοδος σε καταστήματα χωρίς μάσκα.

Όλα αυτά είναι αρκετά πιθανό να απευθύνονται και σε άτομα τα οποία θα έχουν εμβολιαστεί και με την πρώτη δόση, αρκεί να έχει παρέλθει ικανό διάστημα για τη δημιουργία αντισωμάτων. Το σχέδιο των «ελευθεριών» και ποιους ακριβώς θα αφορά είναι υπό συζήτηση και αυτή την εβδομάδα θα απασχολήσει σε μεγαλύτερο βαθμό τα μέλη της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων.

Η καθηγήτρια Παιδιατρικής, Βάνα Παπαευαγγέλου, επανέλαβε την Παρασκευή κατά την τακτική ενημέρωση ότι οι επιστήμονες συζητούν τα οφέλη που θα έπρεπε να έχουν οι εμβολιασθέντες.

Όπως εξήγησε, οι Επιτροπές Εμπειρογνωμόνων και Εμβολιασμών συνεργάζονται για να ετοιμάσουν συγκεκριμένες οδηγίες. «Η αλήθεια είναι ότι μπορούν να συμμετέχουν -πιστεύουμε ότι εκεί θα οδηγηθούμε- σε πολλές δραστηριότητες, είτε αυτό είναι συναυλίες είτε είναι γυμναστήρια είτε πολλά πράγματα», ανέφερε συγκεκριμένα.

Για ποιες δραστηριότητες

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την εβδομάδα τα οφέλη για εμβολιασμένους πολίτες θα συζητηθούν περισσότερο από τις αρμόδιες Επιτροπές. Οι ειδικοί προσανατολίζονται σε δραστηριότητες μεγαλύτερου κινδύνου, οι οποίες για αυτόν ακριβώς το λόγο μένουν τελευταίες στη σταδιακή επανεκκίνηση κοινωνίας και οικονομίας. Παραδείγματα τέτοιων είναι τα γυμναστήρια, οι συναυλίες, οι κοινωνικές εκδηλώσεις, συγκεκριμένου τύπου συναθροίσεις, τα ταξίδια.

Ήδη, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, προανήγγειλε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι τα γυμναστήρια αναμένεται να ανοίξουν στις 17 Μαΐου, πρώτα για τους εμβολιασθέντες και αργότερα, στις αρχές Ιουνίου, και για τους υπόλοιπους πολίτες.

Οι προϋποθέσεις για να επωφεληθούν εμβολιασμένα άτομα σε συγκεκριμένες δραστηριότητες είναι υπό συζήτηση. Εάν δηλαδή τα οφέλη θα αφορούν σε πλήρως εμβολιασμένους πολίτες (και με τις δύο δόσεις) ή και σε πολίτες που έχουν ολοκληρώσει την πρώτη δόση και έχει παρέλθει ένα ικανό διάστημα για το «χτίσιμο» ανοσίας, δηλαδή τριών εβδομάδων.

Η δεύτερη επιλογή δεν θεωρείται απίθανη από τη στιγμή που οι περισσότεροι νεότεροι πολίτες, που αποτελούν και την ομάδα-στόχο των «πριμοδοτούμενων» δραστηριοτήτων, βρίσκονται σε διαδικασία χορήγησης της πρώτης δόσης, με τη δεύτερη να αργεί.

Οι «ειδικοί» υποστηρίζουν, πάντως, ότι και η πρώτη δόση, αφού περάσουν τρεις εβδομάδες, δημιουργεί αρκετά ικανοποιητική ανοσία. Η εμπειρία από άλλες χώρες, μάλιστα, δείχνει ότι ένα τέτοιο πλάνο είναι εφικτό. Ενδεικτικά, στην Κύπρο που τα τελευταία 24ωρα ανακοινώθηκαν παρόμοια οφέλη για τους εμβολιασμένους, η πρόσβαση σε συναθροίσεις και εκδηλώσεις επιτρέπεται σε εμβολιασθέντες τουλάχιστον με την πρώτη δόση και τρεις εβδομάδες από τη χορήγησή της. Επίσης, όσοι εργαζόμενοι έχουν εμβολιαστεί τουλάχιστον με την 1η δόση, και αφού παρέλθουν τρεις εβδομάδες από τη χορήγησή της, εξαιρούνται της υποχρέωσης για εβδομαδιαίο έλεγχο με rapid test.

Να τονίσουμε εδώ ότι την Πέμπτη και στη Γερμανία ψηφίστηκε νόμος ο οποίος δίνει περισσότερα «δικαιώματα» στους εμβολιασμένους.


Εκστρατεία

Αλλωστε, σκοπός, μεταξύ άλλων, είναι μέσα από αυτές τις ελευθερίες να κινητοποιηθούν και όσοι πολίτες εμφανίζονται δύσπιστοι απέναντι στον εμβολιασμό.

Όπως ανέφερε και η Βάνα Παπαευαγγέλου την Παρασκευή οι «ειδικοί» θα ήθελαν η συμμετοχή στον εμβολιασμό να είναι μεγαλύτερη, καθώς παρά το αφήγημα τα ποσοστά εμβολιασμένων, κυρίως στις μεγάλες ηλικίες, είναι αρκετά χαμηλά.

Ταυτόχρονα τον Ιούνιο αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για τους 18 έως 30, μία ηλικία που αποτελεί «στοίχημα» για την κυβέρνηση, καθώς δεν κινδυνεύει ιδιαίτερα από τον κορωνοϊό και είναι άγνωστο εάν θα προσέλθει στα εμβολιαστικά κέντρα.

Το διάβασα στο pronews.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,442,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1970,ΑΠΟΨΕΙΣ,60,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,108,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,702,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,133,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,756,ΒΙΝΤΕΟ,191,ΒΟΛΟΣ,67,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1817,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,155,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,111,ΕΛΛΑΔΑ,1131,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,26,ΕΡΕΥΝΕΣ,46,ΖΩΗ,146,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,39,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,41,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,443,Κόσμος,9590,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,47,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,411,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1534,Πολιτική,6825,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5954,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,75,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,341,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1116,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2696,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,36,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,90,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,627,Eco-News,2767,GP - info,5,voice healing therapy,37,
ltr
item
Ploumistos.com: Τα «προνόμια» των εμβολιασμένων εξετάζει η «κυβέρνηση λοιμωξιολόγων»! - Δείτε ποια θα είναι
Τα «προνόμια» των εμβολιασμένων εξετάζει η «κυβέρνηση λοιμωξιολόγων»! - Δείτε ποια θα είναι
Τα «προνόμια» των εμβολιασμένων εξετάζει η «κυβέρνηση λοιμωξιολόγων»! - Δείτε ποια θα είναι
https://cnycentral.com/resources/media/02c5d482-cb8f-4d25-bed4-275de570ea9c-large16x9_excelsiorpass.PNG?1614881612130
https://i.ytimg.com/vi/E5K0uJFv2fg/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/05/blog-post_10.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/05/blog-post_10.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content